Tel Aviv – Astana 0:1 (kon.) | Slavia – Villarreal 0:2 (kon.) | Partizan – Skenderbeu 2:0 (kon.)
YB Bern – D.Kyjev 0:1 (kon.) | Razgrad – Braga 1:1 (kon.) | Başakşehir – Hoffenheim 1:1 (kon.)
AEK Atény – AC Miláno 0:0 (kon.) | Rijeka – Austria 1:4 (kon.) | Lyon – Everton 3:0 (kon.)
Limassol – Bergamo 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Tiraspol 1:2 (kon.) | Kodaň – Zlín 3:0 (kon.)
Plzeň – Lugano 4:1 (kon.) | FCSB – Be'er Sheva 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Borisov 5:2 (kon.)
Arsenal – CZ Belehrad 0:0 (kon.) | Salzburg – Konyaspor 0:0 (kon.) | Guimarães – Marseille 1:0 (kon.)
Bilbao – Östersunds FK 1:0 (kon.) | Hertha – Zorja Luhansk 2:0 (kon.) | Lazio – Nice 1:0 (kon.)
Arnhem – Waregem 0:2 (kon.) | Rosenborg – Zenit 1:1 (kon.) | Sociedad – Vardar 3:0 (kon.)
koniec
FC Kodaň
3:0 (1:0)
FC Zlín
Štvrtok 02.11.2017, 19:00 • Telia Parken, Kodaň • Európska liga • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Napokon sme v druhom polčase videli ešte dva góly, o oba sa postaral domáci Verbić a tak Kodaň splnila úlohu favorita tohto zápasu a po výsledku 3:0 si pripisuje prvé víťazstvo v základnej skupine.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:50:03)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+2. Benjamin Verbič (KOD) - 3:0
     
    90+2
    Kodaň dala gól!
    Tak predsa len ešte prišla v závere zaujímavá situácia a to v podobe tretieho gólu domácich! Kodaň sa s loptou dostala až do pokutového územia, tam sme sledovali peknú kombináciu domácich futbalistov, na jej konci stál BENJAMIN VERBIČ a peknou strelou pod brvno uzatvára stav zápasu na 3:0!
     
    90+1
    Naplno sa už rozbehol nadstavený čas, napokon sa zápas predĺži o 2 minúty!
    90. Danny Amankwaa (KOD)
     
    90
    Domáci teraz mohli definitívne rozhodnúť! Nový muž na ihrisku Amankwaa sa dostal v pokutovom území k lopte, pekne si obišiel brankára Dostála, ale loptu napokon poslal iba do pravej tyčky!
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, výraznejšie sa však hra neprerušovala a tak je ťažké odhadnúť, o koľko hlavný rozhodca tento zápas ešte predĺži.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Uroš Matić (FC Kodaň).
     
    87
    Hostia sa ešte snažia pozbierať zvyšné sily do záverečných minút, ale nedarí sa im to. Zrejme sa tak už nič vážneho nestane.
     
    86
    Traoré prenikol do pokutového územia domácich, tam si však pomohol faulom na Vavra a tak je snaha hostí prerušená. Kodaň sa dostáva k lopte a rozbieha kombináciu na svojej polovičke.
     
    85
    Ďalší zápas, ktorý sa hrá v rámci tejto skupiny je stretnutie medzi Lokomotívou Moskva a Sheriff Tiraspol. Tam je stav zápasu 1:2!
     
    84
    Domáci sa postupne presunuli na útočnú polovičku, do voľného priestoru si nabehol Matić, jeho strela spoza 16-tky však putovala do stredu brány a tam stál pripravený brankár Dostál.
     
    83
    Pri lopte je teraz Kodaň a znova kombinuje na svojej polovičke. Pomaličky sa už blíži záver zápasu, zatiaľ všetko nasvedčuje tomu že tri body ostanú v Dánsku.
     
    82
    Železník sa teraz dostal k lopte a vyslal prízemný center pred bránu domácich, Mehanović však napokon na loptu nedočiahol. Olsen bude vykopávať od svojej brány.
     
    81
    Zlínu sa teraz nedarí preniknúť na súperovu polovičku, domáci sa umiestnili v strede poľa a svojho súpera do ničoho nepúšťajú. Uvidíme, či ešte český celok niečo vymyslí.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút, stav zápasu je aj naďalej 2:0! Hostia sa však stále snažia, ale dnes im to v útoku nevychádza podľa predstáv.
     
    79
    Kodaň teraz kombinuje prevažne na svojej polovičke, domáci sa nemajú kam ponáhľať a snažia sa takýmto spôsobom diktovať tempo hry.
     
    78
    Postupne sledujeme znova útoky na oboch stranách, dlhšiu dobu sme však nič zaujímavého nevideli. Domácim to však určite vadiť nemusí.
     
    77
    Hostia tak znova prenikajú na útočnú polovičku, ale Zlínu sa dnes nedarí v koncovke. Domáci tak aj naďalej držia výsledok 2:0 a sú na najlepšej ceste za troma bodmi.
     
    76
    Domáci podnikli rýchly útočný výpad, po centri do pokutového územia sa do zakončenia hlavou dostal Pavlović, ale hlavičkoval iba do rukavíc brankára Dostála. Postranný rozhodca však signalizuje ofsajd.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Ubong Moses Ekpai, prichádza Lukáš Železník.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Zeca (FC Kodaň).
     
    73
    Postupne tlak hosťujúceho mužstva narastá, ale domáci zatiaľ aj s menšími maličkosťami všetko zvládajú. Bohuslav Pánik chystá svoje posledné striedanie.
     
    72
    Zlín zahrával spomínaný rohový kop, ale domáci vytlačili kombináciu svojho súpera ďalej od svojej brány.
     
    71
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Youssef Toutouh, prichádza Danny Amankwaa.
     
    70
    Český celok je znova pri lopte, domáci hrajú teraz pasívnejšie. Kopečný teraz pekne prenikol do pokutového územia domácich a vybojoval pre svoj celok rohový kop.
     
    69
    Hostia opäť častejšie útočia, ale musia si dávať pozor aj na rýchle výpady domácich futbalistov. V prípade, žeby sa Zlínu podarilo skórovať, boli by sme svedkami určite veľkej drámy.
     
    68
    Zlín zahrával rohový kop, opäť sa jednalo o rozohrávku nakrátko. Následne vznikli v pokutovom území domácich veľké zmätky, k odrazenej lopte sa dostal Mehanović, ale jeho zakončenie brankár Olsen zneškodnil.
     
    67
    Túto útočnú snahu hostí teraz prerušuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    66
    Hra sa tak teraz na chvíľu prerušila, sledovali sme striedania na oboch stranách, domáci napokon spravili dve zmeny. Uvidíme, ako zapadnú noví hráči do priebehu hry.
     
    65
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Dame Diop, prichádza Mirzad Mehanović.
     
    64
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Kasper Kusk, prichádza Rasmus Falk.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Pieros Sotiriou, prichádza Andrija Pavlović.
     
    62
    Zlín sa prebojoval na útočnú polovičku, hostia kombinujú v nebezpečnom priestore ale do zakončenia sa znova nedostávajú. Navyše teraz hostia chybovali v prihrávke.
     
    61
    Kodaň teraz drží loptu na svojich kopačkách, snaží sa čo najdlhšie pobudnúť na polovičke súpera a nazbierať tak cenné sekundy. K prvému striedaniu sa schyľuje už aj na domácej strane.
     
    60
    Po dlhšej dobe zaútočili aj domáci futbalisti, operovali pred pokutovým územím hostí, ale následný center pred bránu si stiahol do svojich rukavíc brankár Dostál.
     
    59
    Hostia teraz postupne prenikali až do pokutového územia, ale Diop si už nestihol včas spracovať loptu a tak sme žiadne zakončenie na bránu domácich nevideli.
     
    58
    Aj naďalej sú v držaní lopty futbalisti českého celku, ale ani z tejto prevahy nedokážu hostia nič vyťažiť a domáci všetko zvládajú bez problémov. Času do konca zápasu je však ešte dostatok.
     
    57
    Napokon to strelou na bránu domácich skúsil Jiráček, ale jeho pokus skončil nad bránou Kodane. Je však potrené to skúšať aj takto, kto nevystrelí tak gól dať nemôže.
     
    56
    Zlín sa však po chvíľu opäť dostáva na útočnú polovičku, ale obrana domácich si teraz dáva pozor a svojho súpera do ničoho nepúšťa. Uvidíme, či si hostia ešte vypracujú nejakú šancu.
     
    55
    Individuálne sa snažil teraz presadiť Traoré, ale cez obranu domáceho mužstva sa už nepredral a pri lopte je tak teraz Kodaň. Domáci sa nemajú kam ponáhľať.
     
    54
    Hostia začínajú hrať už aktívnejšie, nemajú čo stratiť. Domáci sa tak v posledných minútach musia brániť, až na tú situáciu v ktorej sa ocitol Vukadinovič to zvládajú úspešne.
    53. Vukadin Vukadinovič (ZLN)
     
    53
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Tomáš Janíček, prichádza Josef Hnaníček.
     
    52
    Zlín zahrával rohový kop, ale domáci túto situáciu ustáli a loptu upratali do bezpečia. Na strane hostí sa chystá prvé striedanie.
     
    51
    A mohlo byť znížené! Domáca obrana teraz vážne chybovala, Vukadinovič sa dostal do nájazdu na brankára Olsena, ale hosťujúci futbalista ho už prekonať nedokázal! Hostí tak určite môže táto situácia mrzieť.
     
    50
    Domáci sa tak dostávajú do vedenia o dva góly a môžu byť o niečo pokojnejší. Hostia to však určite ešte nezabalili, ale poriadne sa teraz k lopte nedostávajú.
    49. Benjamin Verbič (KOD) - 2:0
     
    49
    Kodaň dala gól!
    A domáci teraz navyše pridávajú svoj druhý gól v tomto zápase a približujú sa tak k prvému víťazstvu v základnej skupine! Kodaň od úvodu tohto dejstva bola veľmi aktívna, opäť sa domáci presunuli na útočnú polovičku, k lopte sa dostal BENJAMIN VERBIČ a krásnou strelou prekonal brankára hostí – 2:0!
     
    48
    Aj naďalej sa darí domácim futbalistom prenikať na útočnú polovičku, hostia sú tak od výkopu pod tlakom a s vyhliadkami na vyrovnanie to zatiaľ nevyzerá nádejne.
     
    47
    Napokon na bránu hostí pálil Kusk, ale opäť lopta smerovala iba do stredu brány a tam stál pripravený brankár hostí Dostál.
     
    47
    Pri lopte je však už domáci celok, ktorý vyhráva o jeden gól a snaží sa teraz preniknúť na útočnú polovičku. Hostia sa tak v úvode tohto dejstva musia brániť.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v zostave do tohto dejstva.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa už prvý polčas tohto zápasu, videli sme v ňom napokon jeden gól. Celkovo sme videli vyrovnané stretnutie, zakončenia boli na oboch stranách, ale viacej aktívnejší boli domáci futbalisti. Napokon sa Kodaň dočkala aj gólu, keď po priamom kope hlavou umiestnil loptu do siete Lüftner a stav po prvom polčase tak je 1:0!

    Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:01!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
    44. Youssef Toutouh (KOD)
     
    44
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, zrejme sa však prvý polčas ukončí po 45 minútach.
     
    43
    Kodaň napokon podnikla rýchly protiútok, k strele spoza 16-tky sa dostal Kusk, jeho ľavačka tesne minula bránu Dostála. Brankár hostí sa teraz hnevá na svojich spoluhráčov.
     
    42
    Hostia sa ešte snažia odpovedať do polčasovej prestávky, ale domáci futbalisti svojho súpera ďaleko nepúšťajú a aj Kodaň ešte ohrozuje pokutové územie svojho súpera.
     
    41
    Do konca prvého polčasu už veľa času neostáva, Kodaň sa dostáva do vedenia o jeden gól, postaral sa oň paradoxne český futbalista v drese domácich.
    40. Michael Lüftner (KOD) - 1:0
     
    40
    Kodaň dala gól!
    Je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci futbalisti zahrávali po faule priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, Bengtsson vyslal presný center do pokutového územia, lopta padla na hlavu MICHAEL LUFTNER a ten peknou hlavičkou otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
     
    39
    Postupne sa iniciatíva presúva na kopačky domáceho celku, hostia sa nachádzajú znova pod tlakom a musia sa vyvarovať každému menšiemu zaváhaniu.
     
    38
    Kodaň zahrávala svoj prvý rohový kop v tomto zápase, do zakončenia sa dostal Toutouh, ale nemieril presne a bude to len odkop od brány Dostála.
     
    37
    Domáci sa znova presúvajú na útočnú polovičku, hostia sú tak teraz pod menším tlakom. Uvidíme, komu bude následne patriť záver prvého polčasu, ktorý sa už blíži.
     
    36
    Veľa však teraz nechýbalo a moli sme byť svedkami prvého gólu v tomto zápase! Toutouh sa v pokutovom území hostí dostal k lopte, z otočky následne aj vypálil, ale jeho pokus skončil len tesne nad bránou Zlína!
     
    35
    Momentálne častejšie útočia domáci futbalisti, ale ich súper dokáže všetky situácie zatiaľ v pokoji vyriešiť. Zatiaľ to vyzerá, že v prvom polčase sa gólu nedočkáme.
     
    34
    Do zakončenia na bránu hostí sa teraz dostal Kusk, ale lopta smerovala do stredu brány a Dostál tak pohodlne prebral loptu do svojich rukavíc. Bilo to však prvé zakončenie domácich na bránu svojho dnešného súpera.
     
    33
    Z ľavej strany prišiel center do pokutového územia Zlína, ale Janíček dokázal tento prízemný pokus upratať do bezpečia. Kodaň však ešte ostáva pri lopte.
     
    32
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti a opäť sa skúšajú presadiť postupnými prihrávkami smerom dopredu. Hostia sa tak musia mať na pozore.
     
    31
    Útočné výpady sa tak opäť striedajú na oboch stranách, stále však čakáme na výraznejšiu šancu. Oba tímy si zrejme uvedomujú vážnosť tohto zápasu a nechcú spraviť rozhodujúcu chybu.
     
    30
    Tridsať minút z tohto zápasu už uplynulo, gól sme ešte nevideli. Celkovo sledujeme vyrovnané stretnutie.
     
    29
    Domáci chvíľu operovali na útočnej polovičke, k lopte sa však už dostali hostia a okamžite vyrazili smerom dopredu. Pred bránu domácich opäť centroval Holzer, ale nikto z jeho spoluhráčov na loptu nedočiahol.
     
    28
    Faulom sa však teraz previnili ja hostia a tak to bude priamy kop pre domáci celok. Zrejme tak uvidíme centrovanú loptu do pokutového územia hostí.
     
    27
    Pred bránu domácich centroval z priameho kopu Holzer, hlavička Diopa však bola nepresná a bude to len odkop od brány Olsena. Hostia začínajú byť mierne aktívnejší.
     
    26
    Zlín sa presunul na útočnú polovičku a Vavro loptu poslal za postrannú čiaru. Následne sa domáci previnili faulom a český celok získava zaujímavý priamy kop.
     
    25
    Lopta teraz lieta od jedného tímu k druhému, oba celky prenikajú aj do pokutového územia, ale zatiaľ sme výraznejšiu šancu neevidovali ani na jeden strane.
     
    24
    Hostia zakladajú svoj ďalší útok od svojho brankára, Zlín sa tak už zdá sa oťukal a hra sa začína vyrovnávať. Uvidíme, či ešte v prvom polčase budeme svedkami presného zásahu.
     
    23
    Kodaň napokon vpredu nič nevymyslela a pri lopte je tak už český celok. Hostia sa však v útoku nepresadili, lopta skončila pri Vavrovi a ten zapája do kombinácie aj brankára Olsena.
     
    22
    Na útočnú polovičku sa teraz presunuli už aj domáci futbalisti, snažia sa pomalými prihrávkami preniknúť až do pokutového územia. Obe defenzívy však zatiaľ pracujú úspešne.
     
    21
    Hostia po faule ostali na útočnej polovičke, ale napokon sme videli iba taký propagačný pokus z diaľky na bránu domácich a Olsen si pripisuje úspešný zákrok.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Pieros Sotiriou (FC Kodaň).
     
    20
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Jiráček, na bránu domácich vyslal pekný pokus, ale lopta tesne minula priestor troch žrdí. Olsen bude odkopávať od svojej brány.
     
    19
    Zlín sa však znova dostáva k lopte, Holzer vyslal dopredu Vukadinoviča a pred ním obrana domácich odvracia loptu na ďalší rohový kop. Hostia sú tak teraz aktívni.
     
    18
    Hostia teraz zahrávali svoj prvý rohový kop v tomto zápase, rozohrali ho nakrátko, následne prišiel aj center do pokutového územia, ale Ekpai sa dopustil útočného faulu.
     
    17
    Sotiriou padol na zem pred pokutovým územím v súboji s Bačom, ale faul sa nepíska. Z domácich tribún tak počuť piskot, bola to veľmi hraničná situácia.
     
    16
    Domáci zahrávali priamy kop, ale Kodaň sa predviedla iba nepresnou prihrávkou a lopta doputovala k brankárovi Dostálovi. Zlín sa tak následne snaží preniknúť smerom dopredu.
     
    15
    Častejšie sú však pri lopte domáci futbalisti, postupnými prihrávkami sa snažia prenikať na útočnú polovičku, ak sa tam však aj dostanú, už zakončenie z ich strany nepríde.
     
    14
    Zatiaľ tak nemáme možnosť sledovať nijak zaujímavé stretnutie, útočné výpady sledujeme na oboch stranách, ale nič výnimočného nesledujeme. Snáď sa to čoskoro zmení.
     
    13
    V pokutovom území hostí teraz padol na zem jeden z domácich futbalistov, ale hlavný rozhodca Dabanovič pokutový kop nepíska. Zlín si však na podobné situácia pred svojou bránou musí dávať pozor.
     
    12
    Netrvalo dlho a hostia opäť zaútočili, ale sledovali sme iba veľmi nepresnú strelu od Ekpaiho, ktorá smerovala niekam na tribúnu. Olsen tak bude vykopávať od svojej brány.
     
    11
    Holzer odcentroval do pokutového územia domácich, k hlavičke sa následne dostal Traoré, ale jeho slabší pokus smeroval iba do rukavíc brankára Olsena.
     
    10
    K lopte sa teraz dostáva hosťujúce mužstvo a presúva sa na útočnú polovičku. Kodaň sa tak teraz musí mať na pozore, hostia začínajú postupne vystrkovať rožky.
     
    9
    Domáci teraz založili rýchly protiútok, ale vyprodukovali len veľmi nepresnú prihrávku a lopta opustila hraciu plochu. Bude to výkop od Dostálovej brány.
     
    8
    Postupne sa do hry dostáva aj Zlín, Matić teraz prerušil ťaženie hostí faulom. Zlín sa tak teraz môže skúsiť udržať na útočnej polovičke, domáci ich však do ničoho nepúšťajú.
     
    7
    Konečne sa do útoku dostali aj hostia, do pokutového územia domácich smerovala dlhá prihrávka, hnal sa za ňou Diop, ale pri lopte bol skorej brankár Olsen. Postranný rozhodca však ešte signalizuje ofsajd.
     
    6
    Aj táto snaha domáceho mužstva je napokon prerušená, pretože Ankersen si pomohol faulom a tak sa k lopte dostávajú hostia. Zlín si však zatiaľ nevie loptu dlhšie podržať na svojich kopačkách.
     
    5
    Tento útok domáceho mužstva prerušuje postranný rozhodca ktorý signalizuje ofsajd. Uvidíme, či sa hosťom teraz podarí založiť nejakú tú útočnú akciu.
     
    4
    Domáci sú v úvode zápasu častejšie pri lopte, tlačia sa na útočnú polovičku a tak sú hostia pod tlakom. Zlín však zatiaľ všetko zvláda a domácich k ničomu vážnemu nepúšťa.
     
    3
    Situácia sa zopakovala, tentokrát sme však už videli aj zakončenie na bránu hostí. Kusk dostal výbornú prihrávku do behu a dostal sa v pokutovom území k lopte, jeho zakončenie z uhla si však brankár Dostál postrážil.
     
    2
    Kodaň sa postupne dostávala dopredu, Vavro vyslal loptu na pravú stranu a domáci následne prenikli do pokutového územia, Kopečný však loptu upratal do bezpečia.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Štadión v Dánsku je slušne zaplnený, pricestovali aj fanúšikovia z Česka.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný večer s Európskou ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci základnej skupine F medzi mužstvami FC Kodaň a FC Fastav Zlín už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave domácich sa nachádza aj Denis Vavro, Ján Greguš je zrazený a tak do toho zápasu nezasiahne. Telia Parken je tak už na všetko pripravené, čaká sa len na príchod mužstiev a rozhodcov tohto stretnutia, ktorými budú Dabanovič – Djukič, Tatar. Pri sledovaní tohto prenosu želám príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Kodaň: Olsen – P. Ankersen, Vavro, Lüftner, Bengtsson – Kusk, Zeca (C), U. Matić, Toutouh – Sotiriou, Verbič

    Náhradníci: Andersen – Kvist, Pavlović, Roerslev, Holse, Amankwaa, Falk

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer – Ekpai, Traoré, Janíček (C), Jiráček – Diop, V. Vukadinovič

    Náhradníci: Zlámal – Džafić, Matejov, Hnaníček, Bartošák, Železník, Mehanović

    Rozhodca: Dabanovič – Djukič, Tatar (všetci MNE)
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Kodaň a FC Fastav Zlín. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00!

    Vo štvrtok opäť pokračuje aj Európska liga, všetky mužstvá odohrajú v rámci základnej skupiny svoj 4. zápas. V tomto prenose sa zameriame na základnú skupinu F, ktorá je zatiaľ veľmi vyrovnaná.

    FC Kodaň:
    Domáci futbalisti majú po 3 zápasoch na svojom konte 3 body, pretože všetky zápasy dotiahlo do remízového konca. Kodaň zatiaľ strelila iba jeden gól, ale aj iba jeden dostala. Táto situácia sa zrodila v poslednom zápase, keď práve v Zlíne remizovala 1:1!

    FC Fastav Zlín:
    Hostia hrajú historicky prvý krát Európsku ligu. Ani im sa však ešte nepodarilo zaznamenať víťazstvo. Český celok má na svojom konte 2 body za dve remízy. Prvý gól strelil v minulom domácom zápase proti Kodani a inkasoval však už 4 góly.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie a aj stávkové kancelárie stavajú do tejto úlohy domácich futbalistov. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Z pozície komentátora sa na vás teší Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 40. Lüftner, 49. Verbič, 90+2. Verbič

    Karty:   20. Sotiriou (KOD), 74. Zeca (KOD), 88. U. Matić (KOD)


    FC Kodaň: Olsen – P. Ankersen, Vavro, Lüftner, Bengtsson – Kusk (64. Falk), Zeca (C), U. Matić, Toutouh (71. Amankwaa) – Sotiriou (63. Pavlović), Verbič.
    Náhradníci: Andersen – Kvist, Pavlović, Roerslev, Holse, Amankwaa, Falk.

    FC Zlín: S. Dostál – Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer – Ekpai (75. Železník), Traoré, Janíček (C) (53. Hnaníček), Jiráček – Diop (65. Mehanović), V. Vukadinovič.
    Náhradníci: Zlámal – Džafić, Matejov, Hnaníček, Bartošák, Železník, Mehanović.

    Rozhodca: Dabanovič – Djukič, Tatar (všetci MNE)