Novosibirsk – Helsinki 2:1 (kon.) | Omsk – Viťaz 2:3 (3:4 po s.n.) | Barys – HC Slovan sk 5:2 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Streda 01.11.2017, 14:30 • Nový Palác športu, Astana • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Starčenko nakorčuľoval cez modrú za kruhy, vystrelil švihom, Mazanec cez svoju hruď poslal puk späť do hry a ten je v strednom pásme.
     
    57:10
    Slovan vyhral buly a z medzikružia zakončil Buchtele, puk Karlsson vyrazil späť cez svoju lapačku alebo mu čierny kruh opečiatkoval konštrukciu bránky.
     
    51:59
    Puk po buly smeroval na modrú, z jej stredu vystrelil Sersen, Karlsson v pokľaku puk zatočil do svojej lapačky.
     
    51:55
    Šerbatov skončil na ľade a na trestnej za podrazenie Lipin, Slovan si tak opäť zahrá presilovú hru.
     
    50:44
    Kašpar vystrelil z ľavého kruhu, Karlsson puk poslal za svoju bránku, odtiaľ sa snažil po ľade zakončiť Viedenský, Karlsson puk vyrazil a Řepíkova dorážka už nemala žiadnu razanciu.
     
    49:35
    Dietz dostal dve minúty za nedovolené bránenie, presilovú hru si zahrá teraz Slovan.
     
    43:42
    Barys Astana dala gól!
    Slovan vyhodil puk von z pásma, Barys vyrobil brejkovú akciu, Vey z pravej strany poslal puk na ľavú k bránkovisku a NIGEL DAWES chladnokrvne zakončil. Asistencia: Linden Vey.
     
    43:25
    Voráček dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    43:25
    Barys Astana dala gól!
    NIGEL DAWES pri signalizovanom vylúčení hostí, keď Voráček trafil hokejkou do tváre hráča súpera, prestrelil z pravého kruhu Mazanca v bránke hostí. Asistencia: Martin St. Pierre.
     
    42:47
    Podrazenie a na trestnú putuje Kašpar, Slovan posiela svojho súpera do početnej výhody.
     
    39:19
    Barys Astana dala gól!
    Gól do šatne komu prospeje? Southorn od modrej puk nahadzoval na bránku belasých, ROMAN STARČENKO pred bránkou sklepol puk za Mazancov chrbát a domáci sa radujú. Asistencia: Jordon Southorn.
     
    34:03
    Obrovská skrumáž pred bránkou belasých, napokon to Slovan ustal a puk poslal na ľavý kruh, Barys drží súpera v kliešťoch.
     
    32:58
    Slovan pôjde do trojky, Šťastný dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    32:55
    St. Pierre spoza bránkovej čiary z pravej strany popred bránkovisko poslal puk vľavo, vystrelil nikým nekrytý Vey, Mazanec sa stihol presunúť na pravú stranu a puk pri žrdi zlikvidoval.
     
    32:28
    Řepík spoza bránky poslal puk pred bránkovisko, mám pocit, že tam zakončoval Boychuk, ktorý vo výbornej palebnej pozícii minul priestor domácej klietky.
     
    32:17
    Bačík putuje na trestnú, dve minúty za hákovanie a presilovku si opäť zahrá Barys.
     
    30:18
    Řepík vystrelil a Karlsson puk vyrazil späť do hry, do zakončenia sa opäť dostal Řepík, Karlsson aj tento puk poslal späť do hry a podržal svoj tím.
     
    29:19
    Slovan vyhral buly a puk z ľavého kruhu poslal na bránku domácich Sloboda, Karlsson v pokľaku puk vyrazil pred seba, nevedel, kde je puk, no potom zrazil betóny k sebe a zlikvidoval aj Slobodovu dorážku.
     
    27:02
    Žajlauov s pukom spoza bránky zakončil, Mazanec mal puk pod betónom pri pravej žrdi, Žajlauov puk však dostal za bránkovú čiaru spolu s betónom Mazanca, videorozhodca tento gól domácim správne neuznal.
     
    27:02
    Barys dosiahol gól, puk skončil v bránke belasých, budeme však telefonovať do Moskvy.
    26:39 Linden Vey - 2:2
     
    26:39
    Barys Astana dala gól!
    Barys hral úplne inú presilovku, ako pred chvíľou, zakombinoval s pukom v pásme, Dietz z vrcholov kruhov poslal puk na ľavú stranu a švihom od kruhu vystrelil LINDEN VEY, ktorý puk poslal do siete Mazanca. Asistencia: Darren Dietz.
     
    25:48
    Ebert oslabuje svoj tím, dve minúty za seknutie a Barys si svoju presilovku zopakuje.
     
    23:39
    Sersen dostal dve minúty za hodenie hokejky a presilovku si teraz zahrá Barys.
     
    20:51
    St. Pierre z pravej strany od kruhu vystrelil a puk smeroval k vzdialenejšej žrdi, Mazanec pohotovo zasiahol a puk poslal medzi kruhy, Slovan ho dostal pod svoju kontrolu.
     
    15:22
    Nedovolené bránenie a dve minúty trestu pre Dietza, Slovan si tak opäť zahrá presilovú hru.
     
    13:30
    Slovan chyboval v prihrávke, domáci sa dostali do prečíslenia dva na jeden, z ľavej strany sa rozhodol vystreliť Lichotnikov, Mazanec ľavým betónom puk poslal k mantinelu.
     
    12:03
    Vey inkasuje dve minúty za seknutie, Slovan si zahrá ako prvý v dnešnom zápase presilovú hru.
    09:57 Andrej Šťastný - 1:2
     
    09:57
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia belasých, ako z hokejovej učebnice, prečíslenie tri na dva, Šerbatov z pravého kruhu poslal puk na stred Skalickému, Pavol nevystrelil, poslal puk vľavo k bránkovisku a ANDREJ ŠŤASTNÝ zakončil do odkrytej bránky domácich. Asistencie: Pavol Skalický a Eliezer Šerbatov.
    02:59 Nigel Dawes - 1:1
     
    02:59
    Barys Astana dala gól!
    Astana vyhrala buly v pásme hostí, St. Pierre zadovkou od mantinelu našiel na kruhu NIGELA DAWESA, ktorý k vzdialenejšej žrdi zakončil. Asistencia: Martin St. Pierre.
    02:19 Nick Ebert - 0:1
     
    02:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zakombinoval s pukom v pásme, Genoway poslal za kruhmi z ľavej strany puk na pravú, NICK EBERT s pukom nakorčuľoval na kruh a príklepom okolo lapačky Karlssona puk poslal za jeho chrbát. Asistencia: Colby Genoway.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 3. Dawes (St. Pierre), 27. Vey (Dietz), 40. R. Starčenko (Southorn), 44. Dawes (St. Pierre), 44. Dawes (Vey) – 3. Ebert (Co. Genoway), 10. A. Šťastný (Skalický, Šerbatov)


    Barys Nur-Sultan: Karlsson (Kudriavcev) – Dietz, Dallmann (A), Southorn, Semionov (A), Lipin, Polochov, Orechov, Savčenko – Vey, Dawes (C), St. Pierre – Starčenko, Žajlauov, Gurkov – Puškariov, Markelov, Ševčenko – Akolzin, Lichotnikov, Sagadejev
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štepánek) – Ebert, Sersen, Meszároš (C), Després, Voráček, Švarný (A), Bačík – Řepík, Boychuk, Kašpar (A) – Genoway, Viedenský, Buchtele – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Mikúš, Sádecký, Sloboda

    Rozhodca: Gusev, Kulakov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 6.373