Omsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Barys – Helsinki 4:0 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Viťaz 4:1 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Jokerit Helsinki
cz Pondelok 30.10.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Darren DIETZ - 4:0
     
    59:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Rozhodující gól. Nyní už to Jokerit určitě nezvrátí. Pojistka do prázdné branky. Autorem branky je DARREN DIETZ, který trefil prázdnou klec od své modré obranné čáry. Krásný oblouk až do branky. Bez asistence.
    44:50 Talgat ŽAJLAUOV - 3:0
     
    44:50
    Astana právě vstřelila branku!
    Důležitý třetí gól při hře 4 a 4. Astana to sehrála na výbornou. Průnik po levém křídle, vjetí do levého kruhu, střela ze strany pod lapačku a Zapolski bezmocný. Žajlauov to trefil výborně. Autorem branky je TALGAT ŽAJLAUOV. Bez asistence.
    23:41 Nigel DAWES - 2:0
     
    23:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana zvyšuje na 2:0. Využitá přesilovka. Střela od modré se odrazila přímo na hůl Nigela Dawesa, ten puk rychle uklidil do branky. Zapolski se nestačil přesunout a puk mu prošel do pravé části branky, zatímco, on se vracel z druhé strany z rozkleku. Autorem brany je NIGEL DAWES. Asistence: Roman Savčenko, Konstantin Puškarjov.
    09:25 Roman SAVČENKO - 1:0
     
    09:25
    Astana právě vstřelila branku!
    Vyhraná buly dozadu na beka, ten se nerozpakoval, střílel příklepem z dlouhého nápřahu a trefil přesně pod lapačku. Zapolski neměl nárok. Autorem branky je ROMAN SAVČENKO. Asistence: Anton Sagadějev.

    Jan Volf

    Góly a asistencie: 10. Savčenko (Sagadajev), 24. Dawes (Savčenko, Puškarjov), 45. Žajlauov, 60. Dietz


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, Dietz, M. Semjonov, Southorn, Polochov, Lipin, Orechov, Savčenko – Dawes, Vey, St. Pierre – Žajlauov, R. Starčenko, Gurkov – Markelov, Puškarjov, Ševčenko – Lichotnikov, Akolzin, Sagadajev.
    Jokerit Helsinki: Zapolski (Rämö) – Lepistö, Rautanen, Kivistö, Gilroy, O. Lauridsen, J. Jensen – H. Ikonen, Jensen, Regin – Joensuu, Tolvanen, O'Neill – Niemi, Jormakka, Palola – Anttila, Wirtanen, Mäki – Marjamäki, Pihlström.

    Rozhodca: Gusev, Naumov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 8052