Hoffenheim – Mönchengladbach 1:3 (kon.) | Hertha – Hamburger 2:1 (kon.) | Schalke – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Leverkusen – Kolín nad Rýnom 3:1 (kon.) | Hannover – Dortmund 4:2 (kon.) | Bayern – Lipsko 2:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
2:0 (2:0)
RB Lipsko
Sobota 28.10.2017, 18:35 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Arjen Robben bol aj dnes veľmi aktívny, no skórovať sa mu nepodarilo. V samotnom závere zápasu odchádza na lavičku náhradníkov a na hracej ploche ho nahradí Corentin Tolisso.
     
    84
    Predposledné striedanie zápasu. V Allianz Arene si zahrá aj brazílsky krajný obranca Rafinha, ktorý vymenil Joshuu Kimmicha. Jupp Heynckes evidentne šetrí svojich hráčov.
     
    62
    Posledné striedanie Lipska v dnešnom zápase. Z ihriska odchádza Emil Forsberg, a tak si na svoj prvý gól v sezóne musí ešte počkať. Na jeho miesto prichádza Konrad Laimer.
     
    46
    Ralph Hasenhüttl sa rozhodol počas prestávky vymeniť jedného hráča. Marcel Sabitzer je už na lavičke náhradníkov a na ihrisko prichádza Bruma. Uvidíme, či toto striedanie nejako ovplyvní druhé dejstvo.
     
    45
    V závere prvého polčasu budeme svedkami ešte jedného striedania. Robert Lewandowski má zrejme svalové problémy, a tak ho nahradzuje čilský stredopoliar Arturo Vidal.
     
    22
    Tréner Lipska reaguje na vývoj dnešného zápasu. Na ihrisko prichádza defenzívnejšie ladený Ibrahima Konaté a na lavičku náhradníkov smeruje najlepší strelec mužstva Timo Werner.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 19. James Rodríguez, 38. Lewandowski

    Karty:   82. Th. Alcântara (BAY)   13. Orban (RBL)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 13:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 7:9.
    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich (84. Rafinha), J. Boateng, Hummels, Alaba – Rudy, Javi Martínez – Robben (86. Tolisso), Th. Alcântara, James Rodríguez – Lewandowski (45. Arturo Vidal).
    Náhradníci: Starke – Süle, Rafinha, F. Götze, Arturo Vidal, Tolisso, Wriedt.

    RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Upamecano, Orban, Halstenberg – Keïta, Demme – Sabitzer (46. Bruma), Forsberg (62. Laimer) – Y. Poulsen, Werner (22. Konaté).
    Náhradníci: Mvogo – Bernardo, Konaté, Bruma, Laimer, Augustin, Kampl.

    Rozhodca: Daniel Siebert

    Diváci: 75 000