Kometa Brno – Pardubice 3:2 (3:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:3 (1:3 po s.n.) | Vítkovice – K. Vary 3:5 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 6:2 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 1:2 (po pr.) | Olomouc – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Třinec – Kladno 3:4 (kon.)
po s.n. (3:1)
HC Kometa Brno
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 27.10.2017, 12:30DHL Extraliga juniorů (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.

    Autorem vítězné branky je GAJARSKÝ.
     
    51:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po pěkné akci je opět vyrovnáno! Brněnský Novák poslal průnikovou přihrávku na Daniela Kowalczyka, ten se octl s ADAMEM GAJARSKÝM v situaci dvou na jednoho a druhý jmenovaný dokázal uklidit touš do sítě! Asistence: Daniel Kowalczyk, Matěj Novák.
     
    46:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce hostujícího forvarda, JAKUBA HOSKOVCE, znamená vedoucí gól Pardubic! Hoskovec si vzal kotouč ve středním pásmu, přebruslil hostující obranu, a rychlým přehozením z forhendu na bekhend překonal Holíka v bráně Komety! Asistence: Jan Černý, Čestmír Javůrek.
     
    36:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A v Brně je srovnáno! Střelu Jakuba Merta od modré čáry tečoval LUKÁŠ ZUKAL mimo dosah brankáře Holíka a oba celky začínají odznova! Asistence: Jakub Mert, Jakub Hoskovec.
     
    05:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa notnou chvíli operovala v útočném pásmu, po několik střelách, které Jánského spíše jen udržovaly v provozní teplotě se dostali obránci Pardubic ke kotouči. Ve snaze dostat kotouč z pásma zazmatkovali, čehož využil MATĚJ SVOBODA, který od modré čáry postupoval sám na branku hostí a povedenou kličkou do forhendu poslal Kometu do vedení. Bez asistence.

    Kryštof Severa

    Góly a asistencie: 6. Svoboda, 52. Gajarský (Kowalczyk, Novák), rozh. náj. Gajarský – 37. Zukal (Mert, Hoskovec), 47. Hoskovec (Černý, Javůrek)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Plášek (KOM)
    1:0   Černý (PCE)
    2. séria:
    2:0   Gajarský (KOM)
    2:1   Štefka (PCE)
    3. séria:
    2:1   Mlynář (KOM)
    2:1   Hoskovec (PCE)
    4. séria:
    2:1   Frydrych (KOM)
    2:1   Veverka (PCE)
    5. séria:
    3:1   Střondala (KOM)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Kučera, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk – Novák Suss, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí, Plášek
    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Kulich) – Pražák, Faltys, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Štefka, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Zídek, Černý

    Rozhodca: Pokorný – Kleprlík, Rampír