Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | NY Rangers – Arizona 5:2 (kon.) | Boston – San Jose 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 2:1 (po pr.) | Tampa Bay – Detroit 3:2 (kon.) | Florida – Anaheim 8:3 (kon.)
Montreal – LA Kings 0:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 5:4 (kon.) | Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.)
Edmonton – Dallas 5:4 (kon.) | Vancouver – Washington 6:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:6 (1:3, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
cz Piatok 27.10.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:19 Josh JOORIS - 3:6
     
    52:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku. Výborně to udělal Jeff Skinner, který uvolnil spoluhráče. Přihrál mu a JOSH JOORIS tváří v tvář brankáři uspěl. Asistence: Jeff Skinner.
    50:15 Brock MCGINN - 3:5
     
    50:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    V době, kdy byl aktivnější domácí celek, se prosazují hosté. Haydn Fleury přenechal puk pro spoluhráče. Se zakončením dlouhou dobu BROCK MCGINN váhal. Jeho pokus z horní části kruhu zapadl přesně k tyčce. Asistence: Haydn Fleury a Teuvo Teräväinen.
    33:37 Victor RASK - 3:4
     
    33:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav příliš dlouho nevydržel, hosté si berou vedení zpět. Tvrdou střelou příklepem se prosazuje z kruhu VICTOR RASK. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    27:11 Zach HYMAN - 3:3
     
    27:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dočkal vyrovnání, výborně bekhendovou stranou hole zakončil ZACH HYMAN. Jeho pokus z bezprostřední blízkosti propadl hostujícímu brankáři až za čáru. Dorážka se ujala. Asistence: Jake Gardiner, Auston Matthews.
    25:47 Dominic MOORE - 2:3
     
    25:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné branky, domácí celek se prosazuje. DOMINIC MOORE dorazil do brány kotouč po střele Martina, kterou brankář jen vyrazil. Asistence: Matt Martin a Morgan Rielly.
    16:08 Elias LINDHOLM - 1:3
     
    16:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující celek si bere vedení o dva góly zpět. Sebastian Aho dobře vypálil od modré čáry a jeho pokus výborně před brankou nechytatelně tečoval ELIAS LINDHOLM. Asistence: Sebastian Aho a Haydn Fleury.
    09:20 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    09:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Prosazují se také domácí, Brett Pesce přišel o kotouč. Po rychlé akci se dostal až k AUSTONU MATTHEWSOVI, který se štěstím překonal brankáře Scotta Darlinga. Hostující brankář puk málem zastavil. Asistence: Patrick Marleau.
    02:48 Teuvo TERÄVÄINEN - 0:2
     
    02:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina navyšuje své vedení. Z mezikruží po nepřehledné situaci zametl kotouč za brankovou čáru TEUVO TERÄVÄINEN. Asistence: Victor Rask.
    02:20 Josh JOORIS - 0:1
     
    02:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Trevor van Riemsdyk našel výborně postaveného na druhé straně útočného pásma JOSHE JOORISE, který přesnou střelou k tyčce překonal brankáře Toronta. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Joakim Nordström.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 10. Matthews (Marleau), 26. D. Moore (M. Martin, Rielly), 28. Hyman (Gardiner, Matthews) – 3. Jooris (T. van Riemsdyk, Nordström), 3. T. Teräväinen (V. Rask), 17. E. Lindholm (Aho, H. Fleury), 34. V. Rask (T. Teräväinen), 51. B. McGinn (H. Fleury, T. Teräväinen), 53. Jooris (Skinner)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Co. Brown – Marleau, Kadri, Komarov – M. Martin, D. Moore, Marner.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Hanifin, Faulk, Slavin, Pesce, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Aho, J. Staal, E. Lindholm – B. McGinn, V. Rask, T. Teräväinen – Skinner, D. Ryan, Williams – Nordström, Krüger, Jooris.

    Rozhodca: Watson, Pollock – Knorr, Berg

    Diváci: 19 070