Vladivostok – Nižnekamsk 1:2 (kon.) | Red Star Kunlun – Kazaň 1:2 (kon.) | Togliatti – Jugra Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.)
Helsinki – Dinamo Minsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 4:3 (po pr.) | Novgorod – Novosibirsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Viťaz – Jaroslavľ 2:4 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Petrohrad sk 0:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Piatok 27.10.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:11
    Petrohrad dal gól!
    Prečíslenie hostí tri na dva, puk na pravý kruh dostal JEGOR RYKOV a od brvna domácej bránky sa puk odrazil do siete Slovana. Asistencie: Alexander Barabanov a Roman Rukavišnikov.
     
    26:26
    Petrohrad dal gól!
    VIAČESLAV VOJNOV strieľal spoza pravého kruhu, do dráhy puku sa hodil Hrnka, puk zblokoval, no Vojnov si puk potiahol na hokejku a smerom k stredu a svojou druhou strelou okolo lapačky nedal Mazancovi šancu. Asistencia: Nikita Gusev.
     
    20:17
    Petrohrad dal gól!
    Druhá tretina dobre nezačala, SERGEJ PLOTNIKOV vystrelil z vrcholu pravého kruhu a puk skončil v domácej sieti. Asistencie: Iľja Kovaľčuk a Andrej Zubarev.
    14:20 Sergej Širokov - 0:2
     
    14:20
    Petrohrad dal gól!
    SERGEJ ŠIROKOV svojim švihom z ľavého kruhu poslal puk k vzdialenejšej žrdi pod brvno bránky domácich. Asistencie: Sergej Kalinin a Jarno Koskiranta.
    09:05 Nikita Gusev - 0:1
     
    09:05
    Petrohrad dal gól!
    Vojaci zakombinovali s pukom v pásme domácich, puk sa dostal za kruhy na hokejku NIKITU GUSEVA, ktorý pohotovo prestrelil Štepánka v bránke domácich. Asistencia: Michail Malcev.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 10. N. Gusev (M. Malcev), 15. Širokov (Kalinin, Koskiranta), 21. S. Plotnikov (Kovaľčuk, Zubarev), 27. Vojnov (N. Gusev), 51. Rykov (Barabanov, Rukavišnikov)


    HC Slovan Bratislava: Štepánek (21. Mazanec) – Ebert, Després, Sersen (C), Bačík, Voráček, Švarný (A), Barker – Řepík, Boychuk, Kašpar (A) – Genoway, Viedenský, Hrnka – Skalický, Šťastný, Buchtele – Mikúš, Sádecký, Bezúch
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Zubarev, Gavrikov, Jakovlev, Rundblad, Chafizullin, Rukavišnikov, Rykov – Plotnikov (A), Prochorkin, Kovaľčuk (C) – Kalinin, Koskiranta, Širokov (A) – Barabanov, Malcev, Gusev – Ketov, Kablukov, Tichonov

    Rozhodca: Oskirko, Fatejev – Palej, Tomilov

    Diváci: 10.055