Vladivostok – Nižnekamsk 1:2 (kon.) | Red Star Kunlun – Kazaň 1:2 (kon.) | Togliatti – Jugra Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.)
Helsinki – Dinamo Minsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 4:3 (po pr.) | Novgorod – Novosibirsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Viťaz – Jaroslavľ 2:4 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Petrohrad sk 0:5 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
cz Piatok 27.10.2017, 18:30 • VTB Ice Palace, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Ivan Igumnov usedl na trestnou lavici, aby odpykal trest za příliš mnoho hráčů na ledě – hra 5 na 3!
     
    58:38
    Arťom Volkov vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování.
     
    56:27
    Alexandr Děrgačov dobře clonil před bránou a nahození od modré čáry tečoval těsně vedle levé tyče! V hledišti to jen zahučelo. Spartak Moskva má šanci rozhodnout. Dynamo je ve čtyřech.
     
    56:09
    Vjačeslav Leščenko operoval s pukem za bránou Dynama a Ilja Nikulin mu hůl zezadu vysekl.
    47:28 Vjačeslav LEŠČENKO - 2:0
     
    47:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Lukáš Radil po pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté krásnou bekhendovou žabičkou našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího VJAČESLAVA LEŠČENKA, který si přibrzdil a bez přípravy z blízkosti zamířil k levé tyči – 2:0! Asistence: Lukáš Radil a Ryan Stoa.
     
    42:51
    Další přihrávka zpoza brány a další velká šance Spartaku! Ryan Stoa pálil v mezikruží bez přípravy s příklepem a jeho rána těsně nad ledem mířila mezi betony Alexandra Jerjomenka, brankář Dynama ale s obrovskými problémy dokázal puk zastavit pod sebou! Stále 1:0.
     
    42:24
    Arťom Voronin se ocitl po přihrávce zpoza brány před bránou v obrovské šanci, jenže nikým neatakován pálil z blízkosti bez přípravy pouze do náruče brankáře Alexandra Jerjomenka!
     
    38:08
    Lukáš Radil krásně objel bránu, jenže v blízkosti pravé tyče pálil z otočky střelou zápěstím pouze do náruče brankáře Alexandra Jerjomenka!
    33:57 Ville LAJUNEN - 1:0
     
    33:57
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jevgenij Kulik po zpětné přihrávce Arťoma Voronina rozdal puk od modré čáry doleva, kde VILLE LAJUNEN napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a nad pravým betonem přesouvajícího se Alexandra Jerjomenka zamířil k bližší levé tyči! Asistence: Arťom Voronin a Jevgenij Kulik.
     
    32:13
    Alexandr Děrgačov vyvážel puk z obranného pásma a Dmitrij Sidljarov ho zezadu podrazil. Poslední dva tresty od sebe dělilo pouhých 26 sekund a následuje hra 4 na 4.
     
    31:47
    Jevgenij Kulik u střídaček podrazil rozjetého Michaila Varnakova a nemohl se divit, že byl vyloučen za podržení. Pátá přesilová hra pro Dynamo Moskva.
     
    30:23
    Alexej Pepeljajev napřáhl před pravým kruhem pro vhazování k prudké střele s příklepem, která se od brusle jednoho z hráčů Dynama odrazila do vzduchu a vedle pravého horního rohu brány, kde Jakov Rylov srazil k ledu Arťoma Podšendjalova! Rozhodčí ovšem nevylučovali.
     
    28:43
    Andrej Alexejev dostal dvě minuty za vysokou hůl a podruhé v zápase usedl na trestnou lavici.
     
    23:35
    Dustin Boyd byl během úniku faulován na útočné modré čáře a Alexandr Osipov dostal dvě minuty za hákování.
     
    23:33
    Dustin Boyd nabral ve středním pásmu obrovskou rychlost a pláchl dvěma protihráčům, samostatný únik ale střelou mezi betony Nikity Bespalova zakončit nedokázal! Skvělý zákrok!
     
    19:03
    Ryan Stoa zbytečně fauloval ve středu útočného pásma a dostal dvě minuty za držení. Dynamo si zahraje třetí přesilovou hru v řadě, a pokud ji nevyužije, bude v ní pokračovat po přestávce.
     
    17:20
    Alexej Těreščenko si najel v blízkosti pravé tyče na krásnou kolmou přihrávku od Dmitrije Višněvskiho a poté předvedl parádní otočku se stahovačkou, jenže se ocitl příliš blízko brány a puk mezi betony Nikity Bespalova zasunout nedokázal! Alexej Těreščenko to udělal krásně.
     
    16:18
    Andrej Kutějkin si srovnal puk na střelu a na levé straně napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, která letěla po ledě a dvojice hráčů se ji snažila tečovat. Marně. Puk skončil mezi betony klečícího brankáře Nikity Bespalova!
     
    15:25
    Andrej Kutějkin na levém křídle vypálil ihned po vhazování od modré čáry bez přípravy s příklepem a před bránou puk tečoval nebezpečně pravým stehnem clonící Dustin Boyd, Nikita Bespalov ale puk hrudí vyrazil!
     
    15:22
    Arťom Voronin se dopustil faulu a vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl. Druhá přesilová hra pro Dynamo.
     
    12:52
    Vladislav Provolněv fauloval ve středním pásmu v blízkosti boxu časoměřičů a dostal dvě minuty za podražení.
     
    09:52
    Andrej Alexejev dostal po přerušení hry dvě minuty za hákování a Spartak si zahraje první přesilovou hru.
     
    09:35
    Andrej Alexejev na útočné modré čáře zasedl Vladislava Provolněva poté, co ho předtím podrazil. Poprvé v zápase se bude vylučovat.
     
    07:49
    Lukáš Radil po kolmé přihrávce a rychlém protiútoku Spartaku napřáhl na vrcholu mezikruží k táhlé střele zápěstím, která mířila do levého horního rohu brány, Alexandr Jerjomenko měl ale dobrý výhled a puk vyrazil!
     
    02:22
    Dustin Boyd si najel do levého kruhu na zpětnou přihrávku z ostrého úhlu a bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, po které měl Nikita Bespalov co dělat, aby puk zasedl!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 34. V. Lajunen (A. Voronin, Kulik), 48. Leščenko (Radil, Stoa)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin, Kulik, Pepeljajev, Osipov (A), V. Lajunen, Provolnev, Bondarev, Judin – Leščenko, Stoa, Radil – Podšendjalov, Dergačov (C), Chochlačov – Nikoncev (A), Černych, Mirnov – Bobrov, A. Voronin, Cyplakov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Kuzněcov) – Rylov, Kutejkin (A), Volkov, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Koriagin, J. Zajcev – Salminen, Boyd, Varnakov – Tarasov, A. Těreščenko (A), Arťuchin – J. Jakovlev, Igumnov, Alexejev – Markovin, Jefremov, Sidljarov.

    Rozhodca: Roman Gofman, Maxim Sidorenko. Čároví: Tornike Kučava, Alexandr Zacharenkov

    Diváci: 9703