Liberec – HC Litvínov 4:0 (kon.) | Jihlava – Hradec Králové 2:0 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Mountfield HK
cz Štvrtok 26.10.2017, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Je to tak, hosté hrají v šesti lidech v poli!
     
    50:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tři střely, dvě břevna, jeden gól! Opět to byla průniková přihrávka od Mejzlíka na ALEŠE HEINRICHA, který si kotouč potáhl a střelil z levého kruhu. Také směřoval do horní části branky, Bartozelovi puk napálil pod víko. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    49:39
    Neskutečná smůla domácích! Nyní úplně ta samá akce a zakončoval Kadleček, jenže ten napálil břevno stejně tak, jako Peschout!
     
    48:56
    Teď to jenom zahučelo jihlavským stadionem! Krásný pas dostal od Kadlečka domácí kapitán Peschout a z levého kruhu vystřelil, jeho projektil cinkl do břevna!
     
    47:27
    Matějček si mohl spravit svůj kredit u trenéra, když se zjevil sám před Šťastným, domácí gólman si ale vystačil s vystrčením hokejky.
     
    45:19
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Matějček – 2 min., sevření puku rukou).
     
    44:08
    Nyní mohly akcie Mountfieldu klesnout na nulu. Tedy, firma funguje dále bez potíží, hokejisté ale přežili šanci, kdy Čermák dostal krásně puk přes celé kluziště a mohl zakončit nad ležícího Bartozela. To se mu nepovedlo a hosté už zbytek odbránili relativně v klidu.
     
    40:45
    Hradec může umocnit svoji aktivitu, domácí hráli v šesti a trest odsedí Waller.
     
    38:44
    Hodně divoká situace před domácí klecí! Mejzlík kotouč zachytil a na mnoho pokusů se ho snažil dotlačit do branky, puk zapadl ve skrumáží těl, domácí už slavili gól, ale sudí vysvětlil nyní oběma trenérům, že gól to asi nebyl a stav zůstane 1:0.
     
    34:07
    Naprosto jasný šroubovák od Řepíka na Jindru před domácí střídačkou, Řepík si tak nedobrovolně na dvě minuty odpočine.
     
    31:48
    To byla šance na gól! Kadleček dostal krásný pas od Strnada a Kadleček se octl sám před Bartozelem. Volil stejnou kličku jako při svém prvním úniku, tedy doprava, hostující gólman ale trochu i předvídal a vychytal ho!
     
    27:13
    Domácí Jindra nyní v útočném pásmu podrazil Pohla a celkem zbytečně ho pak ještě postrčil u střídaček. Zbytečný faul, zbytečná reakce.
     
    21:37
    Adam zleva trefil bližší tyč!
     
    20:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté úplně přesvědčivě nevyhodili z pásma a to se jim stalo osudným. Heinrich udržel pásmo, nahrál Mejzlíkovi, druhý jmenovaný pak ještě puk posunul doleva na JOSHUA WALLERA, který skóruje! Asistence: Tomáš Mejzlík, Aleš Heinrich.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Hroudný – 2 min., podražení).
     
    17:20
    Havelka se ale nezvedal a sudí po krátké poradě vylučují Hroudného za faul loktem. Myslím si, že hostující kapitán může být rád za menší trest, tj. 2 minuty.
     
    14:07
    Hnik vyšel ze souboje o puk nejlépe a z pozice mezi kruhy předkládal Mašínovi, který zkoušel prověřit domácího strážce na bližší tyč, avšak neuspěl.
     
    12:29
    Na druhé straně chytil Šťastný puk maskou a nevěděl, kde ho má, byl na jeho rameni, pak za ním, ale gól do brány nepadl. Až poté přerušil sudí hru, Šťastný vypadá v pořádku.
     
    12:09
    Mohlo to být 1:0! Matějček z nápřahu trefil Kadlečkovy brusle a domácí forvard se dostal díky tomu do úniku. Pokusil si rozhýbat Bartozela, bez úspěchu!
     
    11:05
    Hosté dostanou první přesilovku. Jde si odpočinout Mejzlík za podražení.
     
    10:14
    Zpoza brány dostal přihrávku od Chalupy Matějček, ve vysoké rychlosti se řitil mezi kruhy, Šťastný dokázal skrýt puk v betonech.
     
    02:02
    Ne moc přesvědčivá rozehrávka Hradce a Kadleček se dostal do střelecké pozice, která byla dosti nebezpečná!

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 21. Waller (Mejzlík, Heinrich), 51. Heinrich (Mejzlík)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pospíchal, Mareš, Rašín, Trávník, Havelka, Krtek – Mejzlík (A), Heinrich (A), Waller – Čermák, Adam, Jindra – Peschout (C), Kadleček, Donda – Strnad, Norris
    trenér: Karel Nekvasil

    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Kynčl (A), Muška, Gaspar, Hroudný (C), Jonáš, Pohl, Moník J. – Řepík, Hnik, Mašín – Chalupa (A), Matějček, Hejna – Hašek, Pažourek, Moník F. – Maršík, Matouš, Havelec
    trenér: Aleš Krátoška

    Rozhodca: Čuňočka – Vašíček, Horažďovský