Red Star Kunlun – Vladivostok 2:3 (1:2 po s.n.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:4 (kon.) | Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
Novgorod – Omsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 2:5 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Dinamo Minsk 4:0 (kon.) | S.Moskva – Barys 4:3 (po pr.) | HC Slovan – D. Moskva sk 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Spartak Moskva
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
cz Pondelok 23.10.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:03:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPA) – 0+2, 5 střel, čas na ledě 19:40
     
    Střely na branku: 24 – 28
     
    Je dobojováno! Domácí Spartak nakonec zvládl prodloužení a Vjačeslav Leščenko vystřelil Spartaku bod navíc. Astana v prodloužení působila hodně pasivně a nakonec přišel trest. Domácí celek tak může slavit další výhru v řadě. Spartak se těsně přiblížil pozicím zaručujícím účast v play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    62:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak vítězí! VJAČESLAV LEŠČENKO ujel po pravém křídle, naznačil přihrávku, ale vypálil zápěstím a trefil horní roh soupeřovy branky! Asistence: Alexandr Osipov.
     
    61:40
    Kalinin si těsně před brankou přehodil puk na bekhend, jenže střelou do horního rohu nedokázal překonat pozorného brankáře!
     
    61:15
    Arťom Podšendjalov projel s pukem do útočného pásma, jenže v jeho rohu se rychlou brzdou nezbavil obránce a přišel o puk.
     
    60:35
    Maxim Cyplakov dostal přihrávku na pravý kruh, vyvezl si kotouč mezi kruhy, jenže příklepem poslal puk vysoko nad břevno.
     
    60:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování prodloužení a ihned se vydali do útočného pásma. Radil se ale neodhodlal ke střele.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut základní hrací doby nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo. Astana totiž ve třetí třetině vyrovnala zásluhou Frattina. Nikdo z hráčů na ledě už poté nedokázal dopravit kotouč do sítě. O vítězi tudiž rozhodne prodloužení či samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:03
    Rozběhla se poslední minuta třetí třetiny. Domácí celek kombinuje s kotoučem v útočném pásmu, ale nikdo v červeném dresu se zatím nedostal ke střele.
     
    58:41
    Sergej Kudrjavcev krásnou rybičkou zastavil prudkou přihrávku do útočného pásma a špičkou hokejky zastavil přihrávku na rozjetého Radila.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Linden Vey ujel svému strážci po pravém křídle a dostal se do zakončení. Pozorný obránce jeho ránu srazil do ochranné sítě.
     
    57:14
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z celků se ne a ne usadit v útočném pásmu. Obrana Astany nyní vyhodila puk do středního pásma.
     
    56:15
    V závěru utkání jsou o něco aktivnější domácí hokejisté. Spartak se tlačí do útoku, ale obrana Astany zatím pracuje skvěle.
     
    55:36
    Ryan Stoa si vyměnil kotouč s Radilem a prosmýkl se mezi dva obránce. Ani jeden z nich však domácího útočníka nezastavil. Henrik Karlsson jeho pokus zastavil.
     
    55:02
    V hale nadále panuje fantastická atmosféra. Domácí příznivci tuší, že Spartak má dobrou šanci připravit Astanu o důležité body a ženou domácí celek vpřed.
     
    54:15
    Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se neodpoutal od svého strážce, aby se dostal do střelecké pozice.
     
    53:41
    Zatím se hraje ve svižném tempu. Stále se hra přelévá z jedné strany kluziště na druhou a ani jeden celek se nemůže dostat do tlaku.
     
    53:05
    Sergej Kudrjavcev vybojoval puk v obranném pásmu, prosvištěl podél mantinelu do pásma útočného, jenže jeho přihrávku na levé křídlo zastavil Bondarev.
     
    52:18
    Domácí celek nyní přikládá pod kotlem a snaží se dostat do střeleckých pozic. Obrana hostujícího celku zatím operuje skvěle.
     
    51:28
    Po následném protiútoku se do zakončení dostal Nigel Dawes, nicméně nejlepší střelec celé soutěže nezamířil mezi tři tyče.
     
    51:14
    Maxim Cyplakov vypálil od modré čáry a jeho dělovka těsně nad ledem zazvonila o brankovou konstrukci!
     
    50:18
    Vjačeslav Leščenko se středním pásmem prosmýkl za modrou čáru a prudkým nahozením se pokusil překvapit brankáře. Hostující gólman byl na místě.
     
    49:36
    Linden Vey projel s pukem do útočného pásma a pokusil se o přihrávku na modrou čáru. Nikdo v bílém na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    49:15
    Astana se po vstřelení vyrovnávací branky nadále tlačí do útoku a obrana domácího celku má obrovské problémy s bráněním rychlých přihrávek.
     
    47:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Astana přeci jen dotahuje náskok domácího celku! MATTHEW FRATTIN se znovu dostal do zakončení a přesnou střelou kolem brankáře završil hattrick! Asistence: Linden Vey.
     
    47:35
    Dmitrij Kalinin zastavil prudkou přihrávku do útočného pásma a špičkou hole vypíchl puk do středního pásma.
     
    47:10
    Ve třetí třetině se hraje ve svižném tempu. Ani jeden z celků se nedokáže usadit v útočném pásmu a na ledové ploše dominují defenzívy.
     
    46:12
    Linden Vey operoval s pukem v rohu útočného pásma. Vey s kotoučem bleskově zamíchal a nakonec přihrál mezi kruhy. Jeho pobídku nezasáhl nikdo v bílém.
     
    45:16
    Akolzin nahodil puk ze středního pásma za branku, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů a domácí zadáci jeho pobídku okamžitě získali.
     
    44:34
    Alexandr Lipin znovu zastavil rozehrávku Spartaku ve středním pásmu. Domácí hokejisté k němu bleskově přistoupili a vybojovali puk.
     
    44:08
    Dmitrij Černych získal puk v souboji u mantinelu ve vlastním obranném pásmu. Černych puk pohotově vyvezl do středního pásma.
     
    43:45
    Alexandr Osipov nahodil puk od modré čáry na branku Astany. Henrik Karlsson proti jeho ráně povyjel a prudkou střelu vytěsnil ramenem mezi tři tyče.
     
    43:16
    Domácí fanoušci vytvářejí na stadionu parádní atmosféru a nadále ženou Spartak za ziskem důležitých bodů.
     
    42:06
    Alexandr Lipin dostal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho zadovka skončila na hokejce připraveného obránce. Děrgačov ale přihrávku vystihl.
     
    41:29
    Darren Dietz vybojoval kotouč za brankou domácího celku a okamžitě jej poslal mezi kruhy. Nikdo v bílém dresu se ale nedostal do zakončení.
     
    41:12
    Vjačeslav Leščenko projel s kotoučem do útočného pásma a našel Lukáše Radila. Český hokejista okamžitě zakončil, jenže netrefil branku,
     
    40:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Spartak se ihned vydal do útoku, jenže domácí nedokázali zakončit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina končí! V jejím úvodu snížil za hostující celek Matt Frattin , ale těsně za polovinou dnešního utkání vrátil Spartaku dvoubrankové vedení Dmitrij Kalinin ! Astana ale nesložila zbraně a Matt Frattin svou druhou brankou v utkání vrátil kazašský celek do hry! Před závěrečnou periodou je tedy vše stále otevřené!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    V závěru třetiny se do útoku dostala také Astana. Kirill Polochov nahodil puk před branku, kde zasáhl obránce Kalinin, který kotouč vyhodil přes modrou čáru.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:24
    A další střela domácího celku. Anatolij Nikoncev dostal přihrávku na pravý kruh, jenže jeho rána mířící na zadní tyč prolétla do rohu útočného pásma.
     
    38:05
    Hra ve čtyřech zatím více svědčí domácímu Spartaku. Jevgenij Kulik projel s pukem do útočného pásma, ale zápěstím minul branku.
     
    37:06
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Darren Dietz – 5 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vladislav Provolněv – 2 min., hrubost).
     
    37:03
    V posledních minutách se hraje ve velkém tempu. Domácí celek dokázal otupit rostoucí tlak soupeře, jenže Nikoncev projel do ofsajdu.
     
    36:34
    Kalinin vybojoval puk za vlastní brankou a bez váhání jej výhozem o mantinel poslal daleko od branky. Nikdo v červeném jeho pobídku nedostihl.
     
    36:06
    Pavel Akolzin dostal přihrávku na modrou čáru a bez přípravy puk poslal na branku domácího celku. Alexandr Truškov jeho dělovku vyrazil mimo tři tyče.
     
    35:17
    Astana nyní znovu pokračuje v obrovské tlaku a snaží se najít recet na domácí defenzívu. Obrana Spartaku zatím odolává.
     
    33:57
    Astana právě vstřelila branku!
    A další branka! Na góly bohaté utkání pokračuje a Astana znovu dotahuje na rozdíl jediné branky! MATTHEW FRATTIN byl znovu na správném místě a pohotovou střelou vrátil hosty do hry!
     
    33:50
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vselovod Sorokin – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Konstantin Puškarjov – 5 min., bitka).
     
    33:36
    Domácímu Spartaku po vstřelení další branky narostla křídla. Domácích hokejistů je nyní plné kluziště a kazašský celek se především musí bránit.
     
    33:09
    Kevin Dallman se ve středním pásmu dostal před Kalinina a projel s pukem do útočného pásma. Jeho nahození z ostrého úhlu brankář Alexandr Truškov kryl.
     
    32:15
    Linden Vey zavezl puk do rohu útočného pásma, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, nicméně jeho prudkou přihrávku mezi kruhy netrefil nikdo v bílém.
     
    31:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! DMITRIJ KALININ obdržel přihrávku do volného prostoru, připravil si kotouč ke střele a svižnou ránou překonal bezmocného brankáře! Asistence: Jevgenij Kulik, Lukáš Radil.
     
    31:45
    Darren Dietz clonil před brankou domácího celku. Gólman Alexandr Truškov měl zakrytý výhled, jenže rána od modré čáry jej trefila do ramena.
     
    31:09
    Kirill Polochov nahodil puk o zadní mantinel. Kotouč se odrazil mezi kruhy, ale nikdo z dotírajících hráčů v bílém dresu se přes obránce neprobil k zakončení.
     
    30:25
    Lukáš Radil projel s pukem do útočného pásma a pokusil se jej nahodit na přední tyč. Brankář Astany na poslední chvíli utěsnil mezírku.
     
    29:15
    Ryan Stoa dostal přihrávku do rohu útočného pásma, nevedl si puk na bekhend a nahodil jej do rohu kluziště. Jeho rána ale skončila na betonu brankáře.
     
    28:35
    Domácí brankář znovu vyjel ven ze své branky a po levém mantinelu poslal kotouč daleko od branky Spartaku. Domácím se v posledních minutách podařilo zachytit tlak Astany.
     
    28:05
    Maxim Truňov obdržel krásnou přihrávku do jízdy na pravou stranu, posunul si puk do útočného pásma, nicméně zápěstím trefil jen lapačku připraveného brankáře.
     
    27:35
    Kevin Dallman nahodil puk do útočného pásma, nicméně Dawes se v souboji s Kalininem poroučel k ledu a domácí obrana znovu získala kotouč.
     
    27:12
    Linden Vey vlétl s pukem po levém křídle do rohu útočného pásma. Vey se bleskově otočil, jenže přihrávku na modrou čáru nezastavil nikdo v bílém.
     
    26:26
    Další akci hostujícího celku zastavuje postavení mimo hru! Nigel Dawes byl tentokrát příliš rychlý. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    26:05
    Nigel Dawes vybojoval puk v rohu útočného pásma, otočil se a přihrál mezi kruhy, kde byl osamocený Vey. Druhý jmenovaný však ve vyložené šanci promáchl!
     
    25:25
    Jevgenij Kulik rozjel akci domácího celku po levé straně hrací plochy. Spartak se tlačil do útoku, jenže obraně Astany v posledních minutách narostla křídla.
     
    24:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana snižuje na rozdíl jediné branky! MATTHEW FRATTIN vybojoval puk na pravém kruhu, připravil si jej ke střele a zakončil přesně do horní poloviny branky. Asistence: Nigel Dawes, Linden Vey.
     
    24:10
    Jevgenij Kulik se hnal po pravém křídle do útočného pásma, kde se bleskovou kličkou zbavil obránce, jenže zadovkou nedokázal přihrát.
     
    23:25
    Alexandr Chochlačov si sjel na pěknou přihrávku mezi kruhy, jenže důrazný Talgat Žajlauov mu na poslední chvíli přizvedl hokejku a zabránil mu v zakončení.
     
    23:06
    Anatolij Nikoncev ujel hostující obraně po levé straně ledové plochy. Domácí hokejista se s pukem dostal do útočného pásma, ale jeho zakončení schoval hostující gólman do lapačky!
     
    22:07
    Domácí brankář vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Spartak se prokombinoval do útočného pásma a snaží se útočit.
     
    21:40
    Dmitrij Gurkov projel s pukem do útočného pásma. Hostující hráč zavezl puk za branku Spartaku, ale nikdo v bílém se mu nenabídl do volného prostoru.
     
    21:25
    Domácí v plném počtu.
     
    20:41
    Hosté rozjeli kombinaci v útočném pásmu. Darren Dietz nakonec tečoval nahození od modré čáry, ale kotouč se od jeho hole odrazil do lapačky domácího brankáře.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Astana se ihned tlačila do útočného pásma. Kazašský celek v úvodu třetiny dohrává přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí! Domácí Spartak vstoupil do utkání mnohem lépe a svůj tlak přetavil v dvoubrankové vedení! Ve 14. minutě poslal domácí celek do vedení Arťom Podšendjalov a minutu před koncem úvodní periody navýšil vedení domácího celku Ben Maxwell ! Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Arťom Podšendjalov – 2 min., držení protihráče).
    19:03 Ben MAXWELL - 2:0
     
    19:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak v závěru první třetiny přidává druhou branku! BEN MAXWELL si sjel na přihrávku od mantinelu a zápěstím procedil kotouč do sítě! Asistence: Lukáš Radil, Ryan Stoa.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:18
    Ben Maxwell se s pukem prosmýkl do útočného pásma, nicméně přes dobře postaveného soupeře nezamířil přesně a minul brankovou konstrukci.
     
    17:45
    Valerij Orechov se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a vyvezl jej daleko od branky. Nikdo z jeho spoluhráčů mu však nepřijel na pomoc.
     
    17:15
    Maxim Semjonov dostal přihrávku na modrou čáru, srovnal si puk na hokejce a nahodil jej na branku Spartaku. Jeden z obránců jeho pokus srazil k mantinelu.
     
    16:40
    Arťom Podšendjalov si sjel na přihrávku do středního pásma, kde si puk zpracoval a protáhl se do útočného pásma. Přes dobře postaveného obránce však nestihl zakončit.
     
    16:20
    Astana v posledních minutách přeci jen zvýšila aktivitu a tlačí se do útoku. Nikdo v bílém dresu se ale nedostal do zakončení.
     
    15:36
    Ryan Stoa se po levém křídle protáhl do útočného pásma, připravil si kotouč ke střele zápěstím, jenže jeho prudká rána těsně minula horní roh branky!
     
    15:06
    Nikita Michajlis dostal přihrávku do útočného pásma, kde se rychlou kličkou zbavil obránce, jenže jeho bekhendové nahození minulo domácí klec.
     
    14:30
    Spartaku po vstřelení úvodní branky narostla křídla. Domácí celek se nadále tlačí do útoku. V zádech má navíc podporu zaplněného stadionu.
    13:48 Arťom PODŠENDJALOV - 1:0
     
    13:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Alexandr Chochlačov objel branku hostujícího celku, vrátil kotouč na brankoviště a ARŤOM PODŠENDJALOV dopravil puk do sítě! Asistence: Alexandr Chochlačov.
     
    13:25
    Alexej Pepeljajev se rychlou brzdou za vlastní brankou zbavil dotírajícího soupeře. Domácí obránce si poté pohrál s kotoučem a získal pro Spartak útočné pásmo.
     
    12:42
    Linden Vey dotíral na statickou rozehrávku domácí obrany za brankou Spartaku. Produktivní hokejista Astany se před důrazného Bondareva k puku nedostal.
     
    12:05
    Lukáš Radil si puk připravil na pravém kruhu a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeden z obránců proti němu vystoupil a srazil prudkou ránu mimo tři tyče.
     
    11:35
    Kirill Polochov rozjel útok hostujícího celku zpoza vlastní branky. Hostující hráč projel podél pravého mantinelu až za branku Spartaku, ale nikdo v bílém mu nepřišel pomoci.
     
    11:05
    Hostující brankář musel dávat pozor na prudké nahození ze středního pásma. Puk se od zadního mantinelu odrazil zpátky před branku, kde byl připravený obránce.
     
    10:25
    Darren Dietz vlétl s pukem do útočného pásma, jenže Alexandr Chochlačov jej skvěle napadal a za brankou mu dokázal vypíchnout kotouč.
     
    10:00
    Domácí v plném počtu.
     
    09:23
    Linden Vey dostal přihrávku do dobré pozice a ještě se snažil vylepšit pozici pro Dawese. Nejlepší střelec hostujícího celku však promáchl a domácí se ubránili.
     
    09:06
    Moskevský celek se zatím brání s velkým přehledem. Spartak vybojoval kotouč za vlastní brankou a obránce puk okamžitě poslal přes všechny čáry.
     
    08:23
    Alexandr Děrgačov chtěl překvapit obranu Astany prudkou přihrávkou po pravém křídle. Nikdo v červeném dresu na jeho pobídku nedosáhl a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    08:00
    Astana si zahraje první přesilovou hru. Leščenko vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    07:35
    Nikita Michajlis napadal domácího hokejistu ve středním pásmu. Obránce Spartaku si kotouč skvěle pokryl tělem a nenechal se o něj připravit.
     
    07:10
    Nikita Michajlis se v útočném pásmu prosmýkl kolem obránce domácího celku, ale v pádu už nedokázal zakončit. Spartak zatím brání skvěle.
     
    06:20
    Kirill Polochov uspěl na vhazování ve středním pásmu a založil rychlý útok Astany. Nigel Dawes si sjel na přihrávku na levou stranu, ale nedostal se ke střele.
     
    06:08
    Po dlouhé době se přerušuje hra. Lupin poslal kotouč za modrou čáru a Leščenko vlétl do útočného pásma příliš brzy. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    05:36
    Vjačeslav Leščenko se středem ledové plochy probíjel do útočného pásma. Na modré čáře si jej rozebrali hned dva obránci, kteří jej nepustili ke střele.
     
    05:10
    Dmitrij Černych si řekl o přihrávku na levé křídlo, jenže ze středního pásma puk pouze protečoval do pásma útočného. Hosté však kotouč vybojovali.
     
    04:35
    Radil se v útočném pásmu probil k odraženému kotouči, natlačil se za branku, jenže zadovkou neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Domácí začínají znovu.
     
    04:10
    Talgat Žajlauov dostal prudkou přihrávku na levou stranu ledové plochy. Hostující hokejista se s pukem prosmýkl do rohu třetiny, kde o puk přišel.
     
    03:35
    Roman Savčenko nabral za vlastní brankou kotouč na bekhendovou stranu hokejky a odrazem o mantinel jej vyhodil ven z obranného pásma.
     
    03:10
    Domácí obránce Kalinin si prodloužil pobyt na ledě. Zadák domácího celku uklidnil hru za vlastní brankou a nakonec rozehrál na pravou stranu.
     
    02:35
    Dmitrij Kalinin dostal přihrávku na modrou čáru a okamžitě zakončoval. Hostující brankář jeho ránu viděl a vykopl puk betonem do rohu obranného pásma.
     
    02:15
    Hostům se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Martin St. Pierre spěchal za dlouhou přihrávkou, jenže kotouč byl mnohem rychlejší.
     
    01:24
    Domácí celek se usadil v útočném pásmu a snažil se dostat do střelecké pozice. Jeden z obránců hostujícího celku ránu zablokoval.
     
    00:47
    Poprvé v utkání se do útoku vydala také Astana. Dawes dostal přihrávku na modrou čáru, posunul si puk do útočného pásma, ale minul branku.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního duelu. Spartak se ihned vydal do útoku, jenže Radil z pravé strany netrefil branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní hymny Kazachstánu a Ruska.
     
    Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. Astana přijela v bílém, zatímco Spartak nastoupí v červených dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Truškov (Bespalov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, A. Osipov, Provolněv, Bondarev, V. Sorokin – Radil, Stoa, Maxwell – Podšendjalov, Chochlačov, Truňov – Nikoncev, Černych, Mirnov – Cyplakov, Leščenko, Děrgačov – Pervov.

    Barys Astana: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, Dietz, M. Semjonov, Southorn, Polochov, Lipin, Savčenko, Orechov – Vey, Dawes, Frattin – R. Starčenko, Žajlauov, Gurkov – Puškarjov, Michajlis, St. Pierre – Markelov, Akolzin, Sagadajev.

    Rozhodčí: Odinš, Lavrentěv – Šeljanin, Golovjov.
     
    Spartak Moskva

    Dnešní domácí celek znovu neprožívá zrovna povedenou sezónu. Spartak dosud vybojoval jen dvacet sedm bodů a patří mu až desátá pozice Západní konference. Moskevský celek se však v posledních duelech zvedá a na svém ledě dokázal porazit třeba silný Omsk. Naposledy doma zdolal 4:3 Jugru Chanty-Mansijsk.
     
    Barys Astana

    Jediný kazašský zástupce v KHL zatím prožívá parádní sezónu. Duo Dawes, Vey zatím táhne Astanu do horních pater tabulky. Astana dosud nasbírala čtyřicet dva bodů a dýchá na záda druhému Omsku. Právě Dawes navíc vsítil 22 branek a je nejlepším střelcem celé soutěže. V minulém utkání navíc Astana zvítězila v prodloužení na ledě Torpeda Nižnij Novgorod.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Barysem Astana. Duel startuje v 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 14. Podšendjalov (Chochlačov), 20. Maxwell (Radil, Stoa), 32. Kalinin (Kulik, Radil), 63. Leščenko (Osipov) – 25. Frattin (Dawes, Vey), 34. Frattin, 48. Frattin (Vey)


    Spartak Moskva: Truškov (Bespalov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, Osipov, Provolnev, Bondarev, V. Sorokin – Radil, Stoa, Maxwell – Podšendjalov, Chochlačov, Truňov – Nikoncev, Černych, Mirnov – Cyplakov, Leščenko, Dergačov – Pervov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, Dietz, M. Semjonov, Southorn, Polochov, Lipin, Savčenko, Orechov – Vey, Dawes, Frattin – R. Starčenko, Žajlauov, Gurkov – Puškarjov, Michajlis, St. Pierre – Markelov, Akolzin, Sagadajev.

    Rozhodca: Odinš, Lavrentěv – Šeljanin, Golovjov