Znojmo – SAPA Fehérvár 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Fehérvár AV19
cz Piatok 20.10.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:01
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté získali kotouč ve vlastním pásmu a sám na Schwarze ujížděl DAVID GILBERT. Počkal si se zakončením a trefuje se přesně nad rameno brankáře. Bez asistence.
     
    38:19
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají po velmi podezřele vypadající situaci na modré čáře, která zaváněla ofsajdem. V následné akci našel Daniel Szabo před brankou volného GABORA GILBERTA, který doklepává do odkryté klece. Asistence: Olivier Latendresse, Daniel Szabo.
     
    34:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Hodně nečekaná branka. ERIK NĚMEC kombinoval s pukem v útočném pásmu, dostával se pod tlak, a tak z otočky spíše jen nahodil na bránu. Carruth ale skrz hráče před ním nic neviděl a puk tak zaplul až za jeho záda. Bez asistence.
     
    19:32
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic vyrovnávají, když znojemští hráči propadli ve středním pásmu, Fehérvár se dostal do přečíslení dvou na jednoho, v němž Erdély nabil na druhou stranu spoluhráči a OLIVIER LATENDRESSE z první uklidil puk do odkryté branky za natahujícím se Schwarzem. Asistence: Csanad Erdély, David Gilbert.
     
    14:33
    Orli právě vstřelili branku!
    JAN LATTNER předvedl krásnou individuální akci, kdy se jako buldok prodral mezi čtyřmi hráči soupeře v útočném pásmu a zavěsil nad rameno brankáře prudkým švihem. Asistence: Antonín Bořuta, Adam Raška.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 15. Lattner (Bořuta, Raška), 35. Němec – 20. Latendresse (Erdély, Gilbert), 39. Gilbert (Latendresse, D. Szabo), 63. Gilbert


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Lattner, Bořuta, Stehlík, Biro, Pohl, Šnajnar, Zajíc – Yellow Horn, Bartoš, Mrázek – Němec, Matuš, Číp – Beroun, Guman, Račuk – Novák, Raška, Csamangó – Špaček.
    Fehérvár AV19: Carruth (Rajna) – Uotila, Jyrkkiö, Harty, Vidmar, Stipsicz, D. Szabo – Erdely, Latendresse, Gilbert – Luttinen, Hari, LoVecchio – K. Szabo, Mušič, Sarpatki – Reisz, Vincze.

    Rozhodca: Müllner, Siegel – Nemeth, Šefčík

    Diváci: 2615