Wild Boys Bratislava – Nové Zámky 4:3 (kon.) | Pinerola Bratislava – Slovan Bratislava 1:9 (kon.) | Bílí Andeli – Lučenec 5:4 (kon.)
koniec
Wild Boys 02 Bratislava
4:3 (2:1)
MFK Ivekol Nové Zámky
Piatok 20.10.2017, 19:30 • Hant Aréna, Bratislava • Varta futsal liga • 4. kolo
     
    39:40
    Paštrnák mohol rozhodnúť. Vnikol do otvoreného priestoru, obstrelil Gašparoviča, ale lopta skončila iba na žrdi.
     
    37:42
    Patrik Vašek sa ocitol vo veľkej príležitosti, ale jeho strela z ľavej strany smerovala nad bránu Bratislavčanov. Domáci kouč zareagoval oddychovým časom.
     
    36:09
    Nové Zámky dávajú gól! V Bratislave sa zápas dramatizuje. Presná prihrávka z ľavého krídla našla pred bránou PATRIKA VAŠEKA, ktorý ju usmernil za Kušnírov chrbát.
     
    33:02
    Nové Zámky dávajú gól! Hosťom sa podarilo znížiť. S podporou Gašparoviča v útoku dotlačil loptu do siete kapitán STANISLAV GLOFÁK.
     
    32:38
    Pavol Matejov prerušil rýchly brejk súpera iba za cenu faulu a navyše dostal žltú kartu.
     
    32:25
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté. Patrik Molda postupoval sám na bránu, ale neprekonal Gašparoviča a po obrannom zákroku Oršolík napálil loptu len do žrde.
     
    28:37
    Gašparovič teraz takmer pripravil domácim piaty gól. Prihrávkou našiel bratislavského kapitána Javnického, ale ten v tutovke poslal loptu do žrde.
     
    28:10
    Šporánek mal na nohe hetrik. Domáci futsalista zostal úplne voľný pred Gašparovičom, ale skúseného gólmana nedokázal prekonať.
     
    27:29
    Wild Boys 02 Bratislava dáva gól! Defenzíva hostí bola teraz príliš benevolentná. Vangel pohodlne obišiel všetkých hráčov, našiel Javnického a ten ešte prihral lepšie postavenému FRANTIŠKOVI ŠPORÁNKOVi, ktorý poslal loptu do siete.
     
    25:48
    Wild Boys 02 Bratislava dáva gól! Domácim vyšla krásna kombinácia na jeden dotyk. Marek Paštrnák zasiahol loptu volejom, nasmeroval ju pred bránu a FRANTIŠEK ŠPORÁNEK zblízka nezaváhal.
     
    22:12
    Tomáš Oršolík nedovolene atakoval protihráča, ktorý sa dostával do brejku. Rozhodca vytiahol prvú žltú kartu v zápase.
     
    13:47
    Wild Boys vyprodukovali už piaty faul v prvom polčase a vo zvyšku úvodného dejstva si musia dávať pozor na nedovolené zákroky. Preto domáci tréner reaguje timeoutom.
     
    13:11
    Wild Boys 02 Bratislava dáva gól! Domáci futsalisti sú opäť vo vedení. Prudkú strelu z ľavej strany si zrazil do vlastnej siete kapitán hostí STANISLAV GLOFÁK.
     
    12:37
    Nové Zámky dávajú gól! Hostia zaslúžene vyrovnali, pretože v ostatných minútach boli aktívnejší. Do streleckej listiny sa zapísal ADAM BOMBICZ, ktorý po viacerých šanciach konečne skóroval a prekonal Kušníra.
     
    09:53
    Adam Bombicz si obhodil hráča, prudko vypálil z ľavého krídla, ale jeho pokus skončila ib na žrdi.
     
    09:21
    Wild Boys zahodili obrovskú šancu. V situácii troch proti dvom zakončoval voľný Gajdács iba do pripraveného Gašparoviča. Následne mal šancu na reparát a netrafil bránu.
     
    06:50
    Wild Boys 02 Bratislava dáva gól! Domáci futsalisti zvládli rýchly prechod do útoku. Na konci vydarenej kombinačnej akcie bol kapitán MICHAL JAVNICKÝ, ktorý napálil loptu z pravej strany pod brvno.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 7. Javnický, 14. Glofák (vla.), 26. Šporánek, 28. Šporánek – 13. Bombicz, 34. Glofák, 37. Vašek

    Karty:   33. Matejov (WBB) – 23. Oršolík (NZM)


    Wild Boys 02 Bratislava: Kušnír (Ferianc) – Jalakša, Matejov, Lenčéš, Paštrnák, Matyi, Javnický (C), Gajdács, Ostrák, Šporánek, Vangel, Molda, Procháczka.
    MFK Ivekol Nové Zámky: Gašparovič (Sládeček, Blaškovič) – Bombicz, Glofák (C), Horáček, Kosztolányi, Máté, Oršolík, Piskla, Vašek.

    Rozhodca: Chudý, Matula