Espanyol – Levante 0:0 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
0:0 (0:0)
Levante UD
Piatok 13.10.2017, 21:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španielska LaLiga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme presný zásah nevideli, aj keď domáci hrali aktívnejšie a mali k dispozícii aj nejaké tie šance. Zápas sa tak končí remízou 0:0, s ktorou sú hostia určite spokojní.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:55:11)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Opäť snaha domácich končí faulom, zrejme už viacej v tomto zápase neuvidíme.
     
    90+3
    Futbalisti Espanyolu teraz faulovali na útočnej polovičke, k lopte sa tak dostávajú hostia, ktorí sa už nikam neponáhľajú.
     
    90+2
    Domáci sa ešte snažia niečo vymyslieť, ale teraz zbytočne po chybách lopty strácajú. Zrejme tak budeme svedkami remízy 0:0 a oba tímy s pripíšu do tabuľky po jednom bode.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase minimálne 4 minúty!
     
    89
    Rohový kop sa podaril domácim futbalistom úspešne ubrániť, čakáme už aj na údaj o nadstavenom čase.
     
    88
    Levante však v závere zápasu mierne ožíva a po rýchlom protiútoku získava rohový kop. Espanyol sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    87
    Sledovali sme ojedinelý útok hostí, strela Lermu z väčšej vzdialenosti však úspešná nebola a bránku domácich netrafila. Domáci ešte javia aktivitu smerom dopredu.
     
    86
    Napokon sme sledovali iba slabú hlavičku Baptistaoa, brankár hostí tak mal ľahkú prácu. Levante sa teraz nikam neponáhľa, remíza z tohto zápasu je pre nich cenná.
     
    85
    Hostia faulovali v tesnej blízkosti svojej brány a tak domáci získavajú zaujímavý priamy kop. Uvidíme, či prinesie niečo zaujímavé.
     
    83
    Espanyol sa znova dostáva na útočnú polovičku, ale hostia sa bránia dnes úspešne a domácim zase nepraje šťastena. Veľa času už do konca zápasu neostáva, zrejme gól v tomto zápase neuvidíme.
     
    82
    Domáci sa radovali z gólu, center pred bránu hostí usmernil hlavou do siete Moreno, ale hlavný rozhodca Mallenco napokon gól neuznal pre faul domáceho futbalistu!
     
    81
    Levante napokon zahrávalo aj rohový kop, ale domáci túto situáciu ustáli a vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    80
    K lopte sa teraz dostávajú hostia, snažia sa o prienik na útočnú polovičku. Uvidíme, čo ponúkne záverečná časť druhého polčasu.
     
    79
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Sergio Postigo, prichádza Enis Bardi.
     
    78
    Domáci boli teraz zahnaní na svoju polovičku, odtiaľ sa už snažia postupnou kombináciou preniknúť naspäť na územie Levante.
     
    77
    Tlak domácich futbalistov tak pokračuje ďalej, Espanyol zahrával ďalší rohový kop, ale hostia sa dnes bránia aj so šťastím úspešne. Do konca zápasu už veľa času neostáva.
    75.
     
    75
    Opäť mali hostia obrovské šťastie! Darder pálil spoza 16-tky a jeho strela skončila na brvne brány hostí, potom sa k dorážke dostal García, ale toho vychytal výborný Fernández!
     
    74
    Domáci sa dostávajú na útočnú polovičku, nemajú však dostatok priestoru na zakončenie svojho ťaženia. Levante sa tak aj naďalej bráni, remíza by tak pre hostí bola určite dobrým výsledkom.
     
    73
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Javi Fuego, prichádza Esteban Granero.
     
    71
    Sledovali sme ďalší rohový kop domácich futbalistov, ale lopta skončila iba u brankára Fernándeza. Levante rozbieha kombináciu na svojej polovičke.
     
    70
    Hostia po faule zahrávali priamy kop z vlastnej polovičke, následne sa však nikam ďaleko nedostali a k lopte sa tak už opäť dostávajú domáci futbalisti.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Javi Fuego (RCD Espanyol Barcelona).
     
    67
    Levante založilo rýchly útočný výpad, následne sa k odrazenej lopte dostal Campani, ale jeho zakončenie spoza 16-tky mierilo tesne vedľa domácej brány.
     
    66
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Nano, prichádza Emmanuel Boateng.
     
    64
    Espanyol je aj naďalej aktívne, ale hostia stále úspešne odolávajú. Snáď príde podobných situácii ako pred chvíľou viacej, lebo zatiaľ to moc pohľadné stretnutie nesledujeme.
    63.
     
    63
    Ani z tohto nepadol prvý gól v tomto zápase! Po presnom centri pred bránu domácich sa dostal k nebezpečnej hlavičke Baptistão, ale loptu dokázal výborným zákrokom brankár Fernández vyraziť pred seba, Moreno sa následne ocitol vo veľkej šanci, ale u dobrej pozície bránu hostí prestrelil!
     
    62
    Domáci aj naďalej javia väčšiu aktivitu smerom dopredu a častejšie majú loptu na svojich kopačkách, ale ani tento fakt im neprináša nič zaujímavé. Levante sa snaží zakladať rýchle protiútoky.
     
    61
    Žltú kartu dostáva José Luis Morales (Levante UD).
     
    60
    Espanyol stále drží loptu na svojich kopačkách, ale domácim sa nedarí preniknúť na útočnú polovičku. Aj po hodine hry to tak vyzerá na deľbu bodov v tomto zápase.
     
    59
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza José Manuel Jurado, prichádza Sergio García.
     
    58
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, svoj útok však zakladajú od svojej brány. Levante sa už snaží brániť stred poľa a domácich nikam nepustiť.
     
    57
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Marc Navarro, prichádza Sergio Sánchez.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Mario Hermoso (RCD Espanyol Barcelona).
     
    54
    Do pokutového územia hostí teraz centroval Piatti, ale obrana Levante si s touto situáciou poradila a nedovolila domácim zakončiť. Hostia tak znova kombinujú na svojej polovičke.
     
    53
    Ani z ich strany však nič prevratného neprišlo, na svojej polovičke tak už kombinuje Levante. Zrejme tak tento zápas bude o jednom góle. Kto ho dá, tak vyhrá toto zatiaľ nudné stretnutie.
     
    52
    Útočný výpad sme napokon sledovali aj zo strany Levante, ale ani im sa nepodarilo takúto snahu úspešne zakončiť a tak to už dopredu skúšajú domáci futbalisti.
     
    51
    Piatti získal loptu a snažil sa preniknúť až pred bránu Levante, obrana hostí ho však včas od lopty odstavila a nedovolila mu zakončiť. Uvidíme, či sa teraz niečo podarí vymyslieť aj hosťujúcemu celku.
     
    50
    Domáci pôsobia opäť aktívnejšie, držia sa aj s loptou na útočnej polovičke a ich súper začína mať s bránením menšie problémy. Snáď v druhom polčase uvidíme aj viacej zaujímavých príležitostí.
     
    49
    Prvý krát v druhom polčase zahrávali rohový kop aj domáci, ich súper však túto situáciu ustál. Levante sa však ešte musí brániť.
     
    48
    Espanyol je teraz pri lopte a snaží sa postupnou kombináciou preniknúť na útočnú polovičku. Hostia však úspešne bránia svoje územie a domácim nič nedovoľujú.
     
    47
    Hostia začali druhý polčas náporom, zahrávali aj rohový kop, ale domáci všetko bezpečne ustáli a loptu už vyvážajú do bezpečia.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov do druhého polčasu nespravil zmenu v zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase tak napokon gól nepadol, okrem jednej zaujímavej situácie v 10 minúte zo strany domácich sme už nič zaujímavého nevideli, mierne aktívnejším tímom bol Espanyol, ale ani to im nepomohlo ku gólu.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 22:03!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Tak napokon sa nadstavuje ešte 1 minúta!
     
    44
    Čaká sa aj na údaj o nadstavenom čase, ale zrejme to Mallenco preťahovať nebude a ukončí hru po 45 minútach.
     
    43
    Domáci teraz kombinujú na svojej polovičke, uvidíme, či sa im ešte do konca prvého dejstva podarí založiť nejaký ten útočný výpad. Zatiaľ to však vyzerá, že prvý polčas skončí bez gólov.
     
    42
    Espanyol znova zahrávalo rohový kop, ale aj s touto situáciu si ich dnešný súper poradil a loptu upratal do bezpečia. Dostávame sa už ku koncu prvého polčasu.
     
    41
    Ani toto útočné ťaženie Levante úspešné nebolo, lopta skončila pri brankárovi Lópezovi a ten už posiela svojich spoluhráčov dopredu. Hostia sa tak sťahujú späť na svoju polovičku.
     
    40
    Domáci zahrávali priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, ale Navarrov pokus len tesne minul bránu hostí. Fernández tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    39
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Cheick Doukouré, prichádza Roberto Suárez Pier.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Sergio Postigo (Levante UD).
     
    38
    Espanyol znova preniká na útočnú polovičku, hostia sa tak musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by mohli domáci futbalisti potrestať. Domáci tak stále pôsobia aktívnejším dojmom.
     
    37
    Dopredu sa teraz snaží preniknúť Levante, ale hosťujúcemu mužstvu sa nedarí udržať sa dlhšie na útočnej polovičke. Zatiaľ sme tak zo strany hostí veľa v prvom polčase nevideli.
     
    36
    Napokon sa nič zaujímavého nekonalo, center len preletel okolo brány hostí a tak sa Fernández postará o výkop od svojej brány. Pri postrannej čiare stále čaká jeden z hostí na striedanie, stále však ku nemu nedošlo.
     
    35
    K lopte sa však už dostali domáci futbalisti a po rýchlom prechode pred pokutové územie hostí získavajú nebezpečne vyzerajúci priamy kop. Uvidíme, čo táto situácia prinesie.
     
    34
    Po zrazenom centri získali domáci futbalisti rohový kop, ale aj túto loptu hostia úspešne dostali do bezpečia a navyše už Levante skúša aj zaútočiť. Pri postrannej čiare to vyzerá na striedanie v tábore hostí.
     
    33
    Ani domácich teraz v útoku nepochodili, centrovanú loptu do pokutového územia hostia získali na svoje kopačky a už skúšajú založiť rýchly protiútok.
     
    32
    Pred bránu domácich smerovala prihrávka, ale pri lopte bol skorej brankár López a loptu prebral do svojej moci. Hostia sa tak ani teraz do úspešného zakončenia na bránu svojho súpera nedostali.
     
    31
    Pri lopte sú teraz futbalisti Levante, ale takisto kombinujú hlavne na svojej polovičke a tak nevidíme žiadne zaujímavé situácie. Prvý polčas je tak zatiaľ aj dosť opatrný z oboch strán.
     
    30
    Ubehlo nám už 30 minút z hry, gól sme ešte nevideli a celkovo sledujeme vyrovnané stretnutie. Uvidíme, čo nám ešte zvyšok prvého polčasu ponúkne.
     
    29
    Do zakončenia sa potom ešte dostával Morales, ale nepodarilo sa mu jeho snahu úspešne realizovať. López tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    28
    Hostia ale teraz založili rýchly protiútok, dostali sa až pred bránu domácich, ale obrana Espanyolu na poslednú chvíľu upratala loptu do bezpečia a zažehnala tak nebezpečenstvo.
     
    27
    Dopredu sa teraz snažia preniknúť domáci futbalisti, ale nikam sa neponáhľajú a znova zvolili postupné zakladanie útočného výpadu. Levante sa však musí mať na pozore.
     
    26
    Campaña sa dostal pred bránou domácich k hlavičke, z dobrej pozície však mieril iba do miest, kde stál pripravený brankár López a ten loptu ukryl do svojich rukavíc.
     
    25
    Po chybe domácich sa do útoku dostávali futbalisti Levante, brankár López išiel včas zo svojej brány a loptu upratal do bezpečia. Hostia tak ešte na útočnej polovičke ostanú.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Nano (Levante UD).
     
    23
    K lopte sa teraz dostávajú domáci futbalisti, kombinujú na svojej polovičke a snažia sa postupne posúvať vyššie. Hostia však začínajú ich rozohrávku vysoko napádať.
     
    22
    Ale ani útočné ťaženie domácich nič prevratného neponúklo, lopta tak teraz lieta zo strany na stranu. V polovičke prvého polčasu je stav stále 0:0!
     
    21
    Napokon nič zaujímavého neprišlo, domáci sa bez problémov ubránili a vyvážajú loptu do bezpečia. Levante sa tak sťahuje späť na svoju polovičku, Epanyol skúša ísť do rýchlej kontry.
     
    20
    Hostia sa teraz usadili na útočnej polovičke a po faule získavajú priamy kop. Domáci sa teraz musia mať na pozore a ubrániť túto štandardnú situáciu z pravej strany.
     
    19
    Postupne sa na útočnú polovičku znova dostávajú aj hostia, ale stále je to z ich strany v útoku bezzubé a zatiaľ sme z ich strany nič zaujímavého nevideli. Času zmeniť to však má Levante ešte dostatok.
     
    18
    Na pozore sa však už teraz obrana Levante mať musela, ale dokázala si v pokutovom území postrážiť centrovanú loptu a upratať ju do bezpečia. Následne bol menší tlak domácich zažehnaný.
     
    17
    Domáci futbalisti sa však opäť dostávajú k lopte, Espanyol teraz pôsobí aktívnejším dojmom, ale zatiaľ sa hostia bránia bez menších problémov.
     
    16
    Rohový kop domácich napokon rozohral Jurado, ale jeho center bol nepresný a tak sa nič zaujímavého nekonalo. Fernández bude odkopávať od svojej brány.
     
    15
    Útok domácich po ľavej strane teraz ťahal Piatti, následne sa snažil odcentrovať pred bránu hostí a vybojoval tak pre svoj celok rohový kop. Levante sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    14
    Hostia sa teraz snažia postupnou kombináciou preniknúť na súperovu polovičku, domáci však všetky ich pokusy úspešne eliminujú. Dnes zrejme budeme svedkami vyrovnaného stretnutia.
     
    13
    Espanyol sa prebojoval až na útočnú polovičku, ale po nepresnej prihrávke domáci loptu strácajú a tak získava Levante autové vhadzovanie na svojej polovičke.
     
    12
    Domáci futbalisti si držia loptu na svojich kopačkách, zatiaľ však kombinujú na svojej polovičke. Hostia sa držia na svojom území a čakajú, čo si na nich domáci pripravia.
     
    11
    Moreno sa opäť dostával pred bránou hostí do zakončenia, ale znova bol v postavení mimo hry. K lopte sa tak dostávajú hostia, ktorí troška prestali hrať.
    10.
     
    10
    Veľa nechýbalo a domáci mohli ísť do vedenia o jeden gól! Jurado sa predral až pred bránku hostí, ale jeho strelu dokázal Fernández vyraziť, k dorážke sa následne dostal Baptistão, ale z dobrej pozície bránu hostí prestrelil!
     
    9
    A napokon je tu aj ďalší ofsajd domácich futbalistov. Oba tímy sa tak zatiaľ ešte v úvode zápasu oťukávajú, čakáme tak ešte na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    8
    Do rýchleho brejku sa teraz dostali domáci futbalisti, Moreno išiel pred bránu hostí za centrovanou loptou, ale ocitol sa v postavení mimo hru. Loptu tak získavajú futbalisti Levante.
     
    7
    Ďalší útok hostí ťahal po pravej strane Morales, jeho center pred bránu domácich napokon úspešný nebol a Espanyol upratal loptu do bezpečia. Levante hrá tak teraz aktívnejšie.
     
    6
    Zanedlho zaútočili hostia opäť, ale znova to bude len odkop od brány domácich. V úvode zápase sú oba tímy zatiaľ veľmi nepresné, snáď sa to čoskoro zmení.
     
    5
    Po faule získali hostia priamy kop v blízkosti domácej brány, centrovaná lopta do pokutového územia však úspešná nebola opustila hraciu plochu. Lopéz tak svojim výkopom uvedie loptu do hry.
     
    4
    Na útočnú polovičku opäť preniká Levante, ale domáci futbalisti dobre bránia svoje územie a svojho dnešného súpera do ničoho nepúšťajú.
     
    3
    Po rýchlom protiútoku zo strany hostí sa pred pokutovým územím domáceho tímu dostal do zakončenia Nano, ale nemieril presne a López tak v domácej bráne zasahovať nemusel.
     
    3
    Baptistão ťahal útok domácich po pravej strane, napokon získal pre svoj celok prvý rohový kop v tomto zápase. Hostia však loptu na bližšiu tyč dostali do bezpečia a zakladajú rýchly protiútok.
     
    2
    Oba tímy sa v úvode zápasu pokúšali založiť útočné výpady, ale boli sme svedkami iba nepresných prihrávok. Espanyol začína na svojej polovičke.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa už snažia o prienik na útočnú polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Mallenco privádza so svojimi asistentmi oba tímy na hraciu plochu, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný piatočný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Po reprezentačnej prestávke opäť pokračujú aj futbalové súťaže, dnes je na programe predohrávka 8. kola Primera Division, v ktorej uvidíme súboj Espanyolu a Levante. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Na RCDE Stadium v Barcelone je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod mužstiev a rozhodcov zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Navarro, David López, Hermoso, Caricol – Darder, Fuego – Baptistão, Jurado, Piatti – G. Moreno

    Náhradníci: Diego López – Diop, Sergio García, Granero, Javi López, H. Pérez, V. Sánchez, Vilà

    Levante UD: Fernández – Pedro López, Postigo, Chema, Luna – Doukouré, Lerma – López, Campaña, Morales – Nano.
    Náhradníci: Olazábal – Alegría, E. Bardi, E. Boateng, Toňo, Moore, Suárez Pier

    Rozhodca: Mallenco
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá RCD Espanyol Barcelona a Levante UD. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00.

    V piatok pokračuje po reprezentačnej prestávke aj Španielska Primera Division. V tomto prenose budme svedkami predohrávky, keď Espanyol Barcelona privíta na svojom štadióne Levante.

    RCD Espanyol Barcelona:
    Domáce mužstvo nie je na tom zrovna najlepšie. Na svojom konte majú domáci po 7 zápasoch 8 bodov a patrí im tak predbežne 14. pozícia v tabuľke. V poslednom zápase sa domácim nedarilo a prehrali na pôde Realu Madrid 2:0!

    Levante UD:
    Hosťujúce mužstvo je na tom takmer podobne ako domáci. Na svojom konte majú hostia po 7 zápasoch 9 bodov a nachádzajú sa tak predbežne na 10. pozícii v tabuľke. V poslednom zápase sa Levante nedarilo a na domácej pôde podľahlo Alavesu 2:0!

    Favorit:
    Oba tímy od seba delí iba 1 bodov a obe mužstvá potrebujú bodovať. Môžme sa tak zrejme tešiť na vyrovnané stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   56. Hermoso (ESB), 69. Fuego (ESB) – 24. Nano (LVN), 39. Postigo (LVN), 61. Morales (LVN)


    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Navarro (57. Sergio Sánchez), David López, Hermoso, Caricol – Darder, Fuego (73. Granero) – Baptistão, Jurado (59. Sergio García), Piatti – G. Moreno.
    Náhradníci: Diego López – Diop, Sergio García, Granero, Javi López, H. Pérez, Sergio Sánchez, Vilà.

    Levante UD: Fernández – Pedro López, Postigo (79. E. Bardi), Chema, Luna – Doukouré (39. Suárez Pier), Lerma – López, Campaña, Morales – Nano (66. E. Boateng).
    Náhradníci: Olazábal – Alegría, E. Bardi, E. Boateng, Toňo, Moore, Suárez Pier.

    Rozhodca: Mallenco