Freiburg – Hoffenheim 3:2 (kon.) | Hertha – Bayern 2:2 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Lipsko 1:2 (kon.)
koniec
Hertha BSC
2:2 (0:1)
Bayern Mníchov
Nedeľa 01.10.2017, 15:30Nemecká Bundesliga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Máme tu posledné striedanie dnešného zápasu. Z ihriska odíde Genki Haraguči, ktorý sa zaskvel najmä pred gólom Ondreja Dudu. Namiesto Japonca už je na ihrisku Alexander Esswein.
     
    80
    Po nepresnom streleckom pokuse z kopačky Corentina Tolissa registrujeme aj druhé striedanie na strane Pála Dardaia. Ten z ihriska sťahuje Vladimíra Daridu, ktorý sa snažil najmä v prvom polčase. Namiesto českého tvorcu hry už na trávniku vidíme Fabiana Lustenbergera.
     
    79
    Willy Sagnol dnes poslednýkrát strieda. Zápas nedohrá Jérôme Boateng, ktorého vystreda ďalší defenzívny špecialista Niklas Süle.
     
    75
    Ondrej Duda si dnes svoju úlohu splnil nad plán, keď strelil svoj premiérový gól v Bundeslige. Na poslednú štvrťhodinu hracieho času prepúšťa talentovaný Slovák svoje miesto Valentinovi Lazarovi.
     
    62
    Franckovi Ribérymu napokon museli z ihriska pomôcť členovia lekárskeho tímu Bayernu. Namiesto francpzskeho stredopoliara prichádza jeho krajan Kingsley Coman.
     
    59
    Willy Sagnol reaguje na nepriaznivý vývoj pre svoj tím a po prvý raz strieda. Z ihriska odchádza Arjen Robben a na jeho miesto prichádza defenzívnejšie ladený Thiago Alcântara.

    Jakub Kocourek

    Góly: 51. Duda, 56. Kalou – 10. Hummels, 49. Lewandowski

    Karty:   52. Tolisso (BAY), 72. Kimmich (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:11.
    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Stark, Rekik, Plattenhardt – Skjelbred (C), Darida (80. Lustenberger) – Leckie, Duda (75. Lazaro), Haraguči (87. Esswein) – Kalou.
    Náhradníci: Kraft – Pekarík, Esswein, Stocker, Lazaro, Torunarigha, Lustenberger.

    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng (79. Süle), Hummels, Alaba – Javi Martínez, Tolisso – Robben (59. Th. Alcântara), T. Müller (C), Ribéry (62. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Süle, Th. Alcântara, James Rodríguez, Rafinha, Rudy, Coman.

    Rozhodca: Harm Osmers