Pardubice – Mladá Boleslav 4:5 (kon.) | Bohemians – Bulldogs 13:7 (kon.) | Liberec – Sparta 5:6 (0:1 po s.n.)
koniec
Sokoli Pardubice
4:5 (3:3, 0:2, 1:0)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 24.09.2017, 17:00Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    41:05 Jan KOUREK - 4:5
     
    41:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dlesk poslal míček z levé strany směrem na branku, ještě před gólmanem ho tečoval JAN KOUREK a Bauer už nedokázal zasáhnout. Asistence: Tomáš Dlesk.
    31:56 Tadeáš CHROUST - 3:5
     
    31:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na středu hřiště zůstal volný TADEÁŠ CHROUST, který tam dostal přihrávku od Curneyho a ještě s pomocí mírné teče od hokejky obránce poslal míček do sítě. Asistence: Jiří Curney.
    21:02 Radek KRAJCIGR - 3:4
     
    21:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gruber mířil na branku z levé strany, jeho pokus dokázal dobrým zákrokem Levínský zneškodnit. Jenže vyrazil míček jen před sebe a pohotově ho dorazil do sítě RADEK KRAJCIGR. Asistence: Jakub Gruber.
    Marek ĎOPAN - 3:3
     
    19:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MAREK ĎOPAN při trestném střílení dlouho vyčkával se zakončením, nakonec se trefil přesne pod levou ruku Bauera.
    Jiří CURNEY - 2:3
     
    16:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krzyžanek poslal zpětnou přihrávku na JIŘÍHO CURNEYHO, ten byl těsně bráněn, i přesto se mu podařilo vystřelit a míček zamířil nad rukou Levínského do sítě. Asistence: Petr Krzyžanek.
    Jakub GRUBER - 2:2
     
    14:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třetí početní výhodu už hosté využívají, JAKUB GRUBER poslal míček přesně k levé tyčce a vyrovnává na 2:2. Asistence: Jiří Curney.
    Jan KOUREK - 2:1
     
    09:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání! Krigovský nahrál JANU KOURKOVI, který vypálil z pravé strany přesně do vzdálenějšího horního rohu branky. Asistence: Filip Krigovský.
    Jan BÍLÝ - 1:1
     
    06:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši srovnávají v oslabení, když se po pravé straně vydal do útoku JAN BÍLÝ a trefil se přesně k pravé tyčce. Asistence: Karel Brychta.
    Jakub GRUBER - 0:1
     
    03:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krajcigr nahrál na pravé straně míček na JAKUBA GRUBRA, jenž trefil míček z první ze vzduchu a Levínský nestihl zakročit. Asistence: Radek Krajcigr.

    Adam Joska

    Góly a asistencie: 7. Bílý (Brychta), 9. Kourek (Krigovský), 20. Ďopan (t.s.), 42. Kourek (Dlesk) – 4. Gruber (Krajcigr), 15. Gruber (Curney), 17. Curney (Krzyžanek), 22. Krajcigr (Gruber), 32. Ta. Chroust (Curney)


    Sokoli Pardubice: Levinský (Musil) – Oubrecht, Kunt, J. Jedlička, Brychta, Škeřík, Ďopan, Bílý – Petr, Janeček, Kourek – Dlesk, Gregor, O. Pakosta – P. Pakosta, Savický, P. Němeček – Krigovský, Černý.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Novák, Kološ, Řehoř, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Ta. Chroust, To. Chroust, Bína – Rožnovják, Pluhař, Gruber – Natov, Curney, Tomašík – Krajcigr, Netrefa.

    Diváci: 465