Košice – Žilina 6:3 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:3 (po pr.) | Detva – Lipt. Mikuláš 1:5 (kon.)
Trenčín – Nitra 4:0 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec
HC Košice
6:3 (2:1, 3:2, 1:0)
MsHK Žilina
Piatok 22.09.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:21
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Poltucet v žilinskej sieti je dokonaný, krásnu akciu ukončil gólovou strelou JERE PULLI. Asistencie: Marek Hovorka, Richard Jenčík.
     
    39:18
    Košice dali gól!
    Košice napokon výhodu presilovej hry piatich proti štyrom dokázali využiť. Postaral sa o to PETR KAFKA. Asistencia: Marek Hovorka.
     
    35:22
    Košice dali gól!
    Pacan založil útočnú akciu Košíc, ktorá priniesla štvrtý gól v sieiti Mikoláša. Domáci celok sa tak opätovne dostáva do vedenia. Skóroval JAKUB SUJA. Asistencie: Blake Kessel, David Pacan.
     
    29:09
    Žilina dala gól!
    A je vyrovnané. Tlak Žiliny bol v ostatných sekundách skutočne zdrvujúci a defenzíva Košíc na čele s Vladislavom Habalom mu odolať nedokázala. Presadil sa PETER HÚŽEVKA. Asistencie Lukáš Handlovský, Tomáš Klímenta.
     
    22:57
    Žilina dala gól!
    Tak toto je pre Košice poriadne smolný moment. Puk sa totiž od Matejku odrazil do domácej bránky, robustný obranca navyše odíde poriadne zakrvavený. Veríme, že to nebude žiadne vážnejšie zranenie. Každopádne, gól je pripísaný VÁCLAVOVI STUPKOVI.
     
    20:51
    Košice dali gól!
    Aj v druhej tretine sa domácim podarilo pridať rýchly gól. Košice zvládli striedanie, ocitli sa v pásme s dvojicou hokejistov a skórovali. Podarilo sa to PETROVI KAFKOVI. Asistencie: Peter Boltun, Václav Čížek.
     
    11:38
    Žilina dala gól!
    Tak sa na to pozrite! Žilina dokonalým spôsobom zaskočila svojho súpera a počas vlastného oslabenia strelila kontaktný gól. Úspešným strelcom je PATRIK ROGOŇ.
     
    08:55
    Košice dali gól!
    Tak toto bola akcia par excellence. Košice sa dostali do prečíslenia troch proti dvom, vycvičili obranu Žiliny a skórovali. Do listiny strelcov sa zapísal Američan BLAKE KESSEL. Asistencie: Petr Kafka, Marek Hovorka.
     
    00:41
    Košice dali gól!
    Košice napriek predošlej nevydarenej útočnej akcie rýchlo skórujú a dostávajú sa do vedenia. Postaral sa o to ich kapitán LADISLAV NAGY. Asistencie: Tomáš Hričina, Peter Boltun.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 1. Nagy (Hričina, Boltun), 9. Kessel (Kafka, Hovorka), 21. Kafka (Boltun, Čížek), 36. Suja (Kessel, Pacan), 40. Kafka (Hovorka), 56. Pulli (Hovorka, Jenčík) – 12. Rogoň, 23. Stupka (Harant), 30. Húževka (Handlovský, Klímenta)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Pulli, Čížek, Kessel, Bača, Dudáš, Šedivý, Koch, Matejka – Jenčík, Hovorka, Kafka – Suja, Pacan, Klíma – Nagy, Boltun, Hričina – Šoltés, Vrábeľ, Petráš
    MsHK Žilina: Mikoláš (Tomek) – Mikuš, Hatala, Poulin, Roman, Luža, Harant, Mendrej, Turian – Handlovský, Martindale, Klimenta – Švihálek, Húževka, Jurík – Babka, Pitt, Stupka – Váňa, Ondruš, Rogoň

    Rozhodca: Snášel, Orolin – Jobbágy, Marušin