Buffalo – Carolina 2:3 (po pr.) | Boston – Montreal 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:0 (po pr.)
NJ Devils – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Calgary 5:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 0:0 (zruš.)
Nashville – Florida 3:5 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
Montreal Canadiens
cz Utorok 19.09.2017, 01:00 • Videotron Centre, Québec City • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    30:48 Tim SCHALLER - 3:2
     
    30:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po bezbrankové první třetině se nám góly roztrhl pytel! Pochvalu si od kouče Claudea Juliena rozhodně nezaslouží Galchenyuk, který při snaze přihrát po útočné modré čáře namazal puk na hokejku TIMA SCHALLERA. Ten se v oslabení pustil do protiútoku a krásnou vysokou ranou švihem přivítal v brankovišti střídajícího gólmana Montrealu. Bez asistence.
    29:26 Anders BJORK - 2:2
     
    29:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Canadiens v oslabení přece jenom kapitulují a v Québecu je tak znovu vyrovnáno! Al Montoya propustil mezi betony poměrně nenápadnou střelu z pravého bodu pro vhazování, kam americkému střelci ANDERSI BJORKOVI adresoval milimetrově přesnou přihrávku přes osu Ryan Spooner. Asistence: Ryan Spooner, Paul Postma.
    27:10 Jesse GABRIELLE - 1:2
     
    27:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velká chyba v obraně Montrealu končí snižujícím gólem na rozdíl jediné branky! Joe Morrow u vlastní branky minul puk po nahození Noela Acciari. U zadního hrazení se tak lacino dostal k přihrávce Nash a na krátkou vzdálenost přihrál JESSEMU GABRIELLEMU, jenž pohotově pokořil Ala Montoyu a zrušil jeho čisté konto. Asistence: Riley Nash, Noel Acciari.
    22:18 Jeremy GRÉGOIRE - 0:2
     
    22:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu vydařená pasáž pro Montreal, který vede už o dvě branky. Michael McCarron si popojel k vrcholku pravého kruhu, odkud trefil vyrážečku Subbana. Ten vyrazil puk jen k dojíždějícímu JEREMYMU GRÉGOIREMU, který ho nohou dovezl až za brankovou čáru. Nespokojený Subban marně gestikuloval, že se jednalo o úmyslné kopnutí. Asistence: Michael McCarron, Noah Juulsen.
    20:50 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    20:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Canadiens sice nevyužili, ale krátce po jejím skončení se přesto dostávají do vedení! Joe Morrow udělal oblouk do pravého kruhu, odkud bekhendem nahodil puk brankoviště, kde v obležení obránců šikovně protečoval kotouč za Subbanova záda BRENDAN GALLAGHER. Asistence: Joe Morrow.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 28. Gabrielle (Nash, Acciari), 30. Bjork (Spooner, Postma), 31. Schaller – 21. Gallagher (Morrow), 23. Grégoire (McCarron, Juulsen)


    Boston Bruins: Subban (33. McTintyre) – Lauzon, Miller, Breen, Cross, Grzelcyk, Postma – Gabrielle, Nash, Acciari – Beleskey, Spooner, Bjork – Schaller, Cave, Senyshyn – Agostino, Studnicka, Porter.
    Montreal Canadiens: Montoya (31. Fucale) – Alzner, Petry, Morrow, Taormina, Gélinas, Juulsen, Lernout – Gallagher, Mitchell, Danault, De La Rose, Galchenyuk, McCarron, Byron, Froese, Audette, Grégoire, Shaw, Waked.

    Rozhodca: Lambert, Furlatt – Barton, Cormier