Ostrava – Panthers 6:5 (po pr.) | Olomouc – Ne 4:14 (kon.) | Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.)
Královské Vinohrady – Bohemians 1:8 (kon.) | Chodov – Jičín 12:2 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
1:8 (0:2, 1:2, 0:4)
FbŠ Bohemians
cz Piatok 15.09.2017, 19:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 1. kolo
     
    56:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Když to nejde přihrávkami, tak bere situaci HANA POLÁKOVÁ na sebe a opět překonává Kuchyňkovou, která už je hodně frustrovaná z útočnice Bohemians, protože byla od ní překonána již počtvrté. Asistence: Monika Slavíková.
     
    51:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    I tuto početní výhodu hosté využívají. Jarešová se rozhodla nadále ničit své bývalé spoluhráčky a našla na brankovišti HANU POLÁKOVOU, která byla opět důrazná a zkompletovala tak hattrick. Asistence: Kristýna Jarešová.
     
    50:13
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Petra Honzová – 2 minuty, Sekání).
     
    45:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    HANA POLÁKOVÁ předvedla svůj důraz na brankovišti a tentokrát přetlačila Kuchyňkovou a zvyšuje už na 6:1. Asistence: Veronika Loudová.
     
    40:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Parádní vstup hostů do polední dvacetiminutovky. kombinace Polákové s ADÉLOU BOČANOVOU skončila až míčkem za Kuchyňkovou. Asistence: Hana Poláková.
     
    36:51
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Staré známe "nedáš, dostaneš" se ukázalo i v dnešním zápase. Tvrzníková po spálené šanci Polákové našla v běhu NIKOLU BURSOVOU a ta si počínala jako zkušená střelkyně a bekhendovým blafákem překonala Omelkovou. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    33:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Napodruhé už se však nezmýlila a po milimetrové přihrávce Polákové využívá přesilovou hru a navyšuje vedení Bohemians. Asistence: Hana Poláková.
     
    31:58
    Velká šance Slavíkové, jež byla sama v úniku ale na bývalou spoluhráčku z Tigers Kuchyňkovou nevyzrála a trefila ji do helmy.
     
    31:38
    Konkrétně Kylarová, která sekla do soupeřky a musí jít pykat za svůj prohřešek.
     
    29:26
    Tentokrát se ale domácí gólmanka vyznamenala, když zneškondila únik Polákové. Sice už byla vleže, ale dokázala včas zvednout svou ruku.
     
    28:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    KRISTÝNA JAREŠOVÁ se konečně dočkala na několikátý pokus zamířila přesně, Střelou na vzdálenější tyč nedala Kuchyňkové šanci a ta jen bezmocně máchla rukama. Asistence: Veronika Radová.
     
    13:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zatím stoprocentně efektivní jsou hostující hráčky. Nová mohla už střílet, ale předložila míček ještě jmenovkyni ELIŠCE REISCHLOVÉ, která se prosadila střelou na bližší tyč. Tohle měla Kuchyňková chytat. Asistence: Eliška Nová.
     
    05:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Stačilo však málo a hosté z minima vytěžili maximum. Šindelářová našla na pravé straně HANU POLÁKOVOU, jejíž lob skončil na vzdálenější tyči branky Kuchyňkové. Asistence: Lucie Šindelářová.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 37. Vejvodová (Tvrzníková) – 6. Poláková (Šindelářová), 14. Reischlová (Nová), 29. Jarešová (Radová), 34. Jarešová (Poláková), 41. Bočanová (Poláková), 46. Poláková (Loudová), 52. Poláková (Jarešová), 57. Poláková (Slavíková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Trunečková, Vejvodová – A. Kutnarová, Tvrzníková, Žižková – Honzová, Lingová (C), Bursová – Zelníčková, Šádková, Vavřinová – Kylarová.
    FbŠ Bohemians: Omelková (Kreisingerová) – Šindelářová, Loudová, Nová, Císařová, Andrlová, Hnátová – Neubergerová, Radová, Reischlová – Kadidlová, Slavíková, Poláková (C) – Pechánková, Višvaderová, Bočanová – Heráková, Jarešová, Zlámalová.

    Rozhodca: Kateřina Hátlová, Lenka Jansová