Ostrava – Panthers 6:5 (po pr.) | Olomouc – Ne 4:14 (kon.) | Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.)
Královské Vinohrady – Bohemians 1:8 (kon.) | Chodov – Jičín 12:2 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
4:14 (1:4, 0:1, 3:9)
Ne
cz Piatok 15.09.2017, 18:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 1. kolo
     
    57:11
    Tigers právě vstřelili branku!
    Pražanky jsou k nezastavení. Další zásah totiž přidává IVETA HYRŠLOVÁ, která se dokázala prosadit z malého brankoviště. Asistence: Lucie Košturiáková.
     
    55:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tigers jsou dnes prostě v ráži. Po kompletním rozebrání obrany se dostala k další gólovce LUCIE KOŠTURIÁKOVÁ, jejíž pokus už neměl moc dalekou cestu do sítě. Franková byla bezmocná. Asistence: Martina Čapková.
     
    52:52
    Tigers právě vstřelili branku!
    Domácí ovšem dostávají další ránu. TEREZA HANZLÍKOVÁ si bez problémů prošla až do střelecké pozice, odkud se už tahem mohla prosadit přesně do šibenice. Hráčka Tigers si tak zapisuje hattrick! Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    52:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí mají přece jen šanci na snížení. Po přesilovkové kombinaci se z vrcholu rozehrávky prosadila TEREZA TOMANOVÁ. Asistence: Karolína Šablaturová.
     
    52:01
    Tigers si ještě zahrají minimálně jedno oslabení, Barbora Zabavská (HRB) si jde sednout za úmyslnné hraní rukou.
     
    51:18
    Kouč Dadej si logicky vybírá svůj oddechový čas pro domácí.
     
    51:18
    Tigers právě vstřelil branku!
    Olomouc znovu propadla. Psychická nepohoda prostě dělá své. V jasné šanci se tak TEREZA HANZLÍKOVÁ střelou do šibenice zapisuje podruhé do seznamu střelkyň. Asistence: Lucie Košturiaková.
     
    51:01
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Obrana domácích opravdu nestíhá. Po rychlém přečíslení se dostala ke střelbě z osy hřiště LUCIE PILÍKOVÁ, která už Frankovou dokázala propálit bez viditelných problémů. Asistence: Nikola Hermannová.
     
    50:40
    Tigers právě vstřelili branku!
    Olomouc znovu inkasuje. Po hezké a chytré přihrávce Suré zpoza brány se totiž mezi střelkyně zapisuje i ADÉLA POLÍVKOVÁ, která nachytala Frankovou při přesunu. Asistence: Dagmar Surá.
     
    49:13
    Franková je znovu excelentní! Tentokrát se ukázaly její reflexy při pumelici Čapkové, následně se navíc Olomouc dostala do přečíslení. To však Fleischmannová tváří tvář Červové neproměnila, když její střelu vytáhla rukavicí mimo tři tyče.
     
    46:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jsou v laufu. Po dobré přihrávce na mantinel se dokázala dostat do výhodné pozice TEREZA MIKULOVÁ, která následně propálil ranou k tyči celou obranu soupeřek. Asistence: Petra Mandátová.
     
    45:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen kontrují. Po hezkém přečíslení se dostala po diagonální přihrávce celým brankovištěm kapitánka BARBORA PAŘÍZKOVÁ, která už natahující se Červovou překonala. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    44:18
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Pomyslný kolotoč je nadále v provozu. Po střele Suré se dostala na velkém brankovišti k dorážce DENISA BILLÁ, jež se z takový pozic moc nemýlí. Olomouc působí už dost rezignovaně. Asistence: Dagmar Surá.
     
    43:29
    Tigers právě vstřelili branku!
    V této chvíli už ovšem dochází ke kompletnímu rozebrání domácí defenzívy. Krásný pas na osu hřiště dokázala na sto procent zužitkovat BARBORA ZABAVSKÁ, když pálila přímo nad nohu Frankové. Asistence: Lucie Košturiaková.
     
    41:48
    Olomouc půjde za předchozí faul v předbrankovém prostoru pykat, Tereza Mikulová (OLO) si půjde sednout za sekání,
     
    41:48
    Čapková se dostala k exekutorství trestného střílení, jenomže její klička do backhandu nevyšla. Ne že by neměla dobrý záměr, avšak míček trefil jen horní tyč.
     
    40:37
    Tigers právě vstřelili branku!
    Olomoucká obrana znovu propadla. Tigers si po bleskovém protiútoku dokázali projít až před domácí, kde se v početní převaze už TEREZA HANZLÍKOVÁ dokázala bez problému prosadit střelou do horního růžku. Franková se natahovala marně. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    35:59
    Tigers právě vstřelili branku!
    Přesilovka zůstává využita! Po krásné kombinaci se dokázala dostat ke střele z jedničky DENISA BILLÁ, když se nacházela přesně na ose hřiště. Hanačky byly bez šance na zblokování. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    35:07
    Olomouc se bude muset znovu popasovat s oslabením, Martina Podroužková (OLO) totiž po faulu na Billou míří na trestnou lavici.
     
    34:48
    Machačová ukázala, jak její střelba může být nebezpečná. Míček totiž poslala těsně nad olomouckou klec. franková se pro jistotu po střele natahovala, jenomže stejně na ni byla krátká.
     
    31:49
    Ve stejný čas, kdy se dostává Hermannová znovu na hřiště, se dostala ke dvěma tutovkám Hanzlíková. Před bránou Olomouce však díky dobrému postavení frankové nepochodila.
     
    29:49
    Nikola Hermannová (HRB) se u mantinelu neudržel, když poslala Bouchalovou k zemi. Domácí se dostanou k další přesilovce.
     
    25:29
    Pavlíková prodrala svůj tečovaný pokus přes clonící bekyně Jižní Města, nicméně míček nakonec proletěl těsně vedle pravé tyče. Červová si musela pořádně oddechnout.
     
    22:35
    Barbora Lichnová (OLO) se dostala do konfliktu s Čapkovou, což je také důvodem jejího vyloučení za hrubost. Domácí čeká oslabení.
     
    22:08
    Olomoucké barvy si připsaly dvě velké tutovky. Nejprve se Petra Mandátová snažila protlačit přihrávku k osamocené Pavlíkové, jenomže tento záměr nevyšel. Posléze se prodrala do zakončení Lichnová, leč její projektil z bezprostřední blízkosti Červové letěl těsně nad horní tyč.
     
    17:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ovšem přece jen snižují! Po krásné souhře, kterou vymyslela exvítkovická Mandátová se dostala těsně před brankou k míčku JITKA OHÁŇKOVÁ, jež si už před Červovou věděla bez rozmýšlení rady. Střela do protipohybu brankařky Tigers byla nechytatelná. Asistence: Petra Mandátová.
     
    15:39
    Tereza Mikulová (OLO) si připsala velmi podobný trest jako její protihráčka před malou chvílí, olomoucká přesilovka tak kvůli jejímu faulu u mantinelu končí.
     
    15:22
    Martina Čapková (HRB) neudržela pozornost na vlastní polovině a lehce postrčila napadající Oháňkovou. Rozhodčí ji za to odměnili menším trestem za nedovolené vrážení
     
    13:15
    Tigers právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla paráda! LUCIE KOŠTURIAKOVÁ si navedla míček na střed a krásnou ranou pod horní víko si zapisuje druhou branku v zápasu. Franková se po ráně natahovala jen marně. Asistence: Tereza Hanzlíková.
     
    12:47
    Fleischmannová byla u první větší možnosti olomouckých, její dorážku však bez potíží dokázala Červová vyrazit mimo tři tyče. Horáčková se následně pokoušela o dorážku, jenomže clonu obrany Tigers neprostřelila.
     
    08:27
    Tigers právě vstřelili branku!
    První zásah velké střelkyně! DENISA BILLÁ zužitkovala absolutní chaos v domácí defenzívě v třetí branku Pražanek, když se nacházela ve správný čas na správném místě. Pro takovou zkušenou hráčku už střela do prázdné branky byla formalitou. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    06:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Olomouc je v krizi. Pilíková vyslala přesný pas na kanonýrku LUCII KOŠTURIAKOVOU, která dokázala po udělené výhodě svůj výběh po mantinelu proměnit v druhou branku zápasu. Franková znovu nezvládla zasáhnout. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    06:09
    Tigers právě vstřelili branku!
    Střelecký půst je rozseknout! MICHAELA ŠULANOVÁ ukázala parádní individuální techniku, když prošla celou polovinou Olomouckých a poslala míček přímo do šibenice brány frankové. Olomoucká brankářka byla bezmocná. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    05:31
    Steinbachová se už málem radovala z branky, když dorážela střelu Pilíkové, jenomže v poslední moment ji přerušila píšťalka rozhodčího. Olomoucké řady si mohou pořádně oddechnout,

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 18. Oháňková (Mandátová), 46. Pařízková (Lichnová), 47. Mikulová (Mandátová), 53. Tomanová (Šablaturová) – 7. Šulanová (Steinbachová), 7. Košturiáková (L. Pilíková), 9. Billá (L. Pilíková), 14. Košturiáková (Hanzlíková), 36. Billá (L. Pilíková), 41. Hanzlíková (Hyršlová), 44. Zabavská (Košturiáková), 45. Billá (Surá), 51. Polívková (Surá), 52. L. Pilíková (Hermannová), 52. Hanzlíková (Košturiáková), 53. Hanzlíková (Hyršlová), 56. Košturiáková (Čapková), 58. Hyršlová (Košturiáková)


    FBS Olomouc: Franková (Králová) – Sedláková, Podroužková, Mikulová, Mandátová – Pavlíková, Oháňková, Pařízková (C) – Suchánková, Horáčková, Bouchalová – Lichnová, Rozenbergová, Tomanová – Fleischmannová, Kylarová, Šablaturová.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermannová, Billá, Šulanová, Machková – L. Pilíková, Hyršlová, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková (C) – Čapková, Polívková, Hanzlíková – Machačová, Zabavská.

    Rozhodca: Roman Sladký, Radek Vybíhal