Chabarovsk – HC Slovan sk 2:3 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Viťaz 2:0 (kon.)
Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jaroslavľ – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
D. Moskva – Togliatti 3:2 (kon.) | Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Piatok 15.09.2017, 11:30 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Puk domáci poslali na ochrannú sieť, no po teči Štepánka, vhadzovať budeme po pravej ruke Štepánka, domáci poslali Metsolu na striedačku, Amur hrá power play bez brankára.
     
    59:05
    Oddychový čas domácich, ktorí mobilizujú sily na záver tretej tretiny.
     
    58:46
    Li potiahol puk vpred a vystrelil z ľavého kruhu, Štepánek puk poslal späť do hry a na dorážku tam našťastie nikto v oranžovom drese nebol.
     
    53:01
    Hákovanie videli arbitri a na trestnú poslali Klopova, chvíľku budeme hrať štyria proti štyrom, potom bude nasledovať presilovka hostí.
     
    51:11
    Skalický dostal dve minúty za podrazenie a bude horúco pred Štepánkom, Amur má možnosť vyrovnať vývoj zápasu.
    48:29 Marek Kvapil - 2:3
     
    48:29
    Chabarovsk dal gól!
    Amur ešte zápas zdramatizuje, po brejku zakončoval z pravej strany Frolov, Štepánek puk vyrazil pred seba a nikým nepokrytý MAREK KVAPIL v dorážke proti svojmu krajanovi uspel. Asistencie: Alexander Frolov a Tomáš Zohorna.
     
    45:16
    Byvaľcev dostal dve minúty za držanie Taimiho, Slovan bude hrať presilovku.
     
    44:30
    Prečíslenie domácich na druhej strane a Štepánek vyrazil puk späť do hry, domáci kontaktný gól nevsietili.
     
    44:15
    Řepík poslal puk do priestoru domácej bránky, Metsola cez pravý betón puk poslal späť do hry.
     
    34:53
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Byvaľcev vystrelil z pravej strany, Štepánek puk vyrazil späť do hry a v druhej tretine drží čisté konto.
    30:51 Michal Řepík - 1:3
     
    30:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyhral buly a operoval s pukom v pásme domácich, od modrej vystrelil Ebert, Metsola puk vyrazil pred seba, Kašpar ho posunul vľavo a z ťažkého uhla MICHAL ŘEPÍK poslal puk do bránky Amuru. Asistencie: Lukáš Kašpar a Nick Ebert.
     
    30:34
    Averin posunul hokejku svojmu gólmanovi a inkasuje dve minúty trestu, možnosť pre rozbehnutý Slovan na tretí zásah.
     
    29:59
    Kašpar ušiel po pravej strane a vystrelil od kruhu, Metsolovi tiež vystrelil hokejku z rúk, belasí držia domácich v pásme.
    28:54 Andrej Šťastný - 1:2
     
    28:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí zatvorili domácich v pásme a motali im hlavy, Viedenský poslal puk spoza bránky na bránkovú čiaru vpravo, Voráček po bránkovej čiare vystrelil a pred bránkoviskom ANDREJ ŠŤASTNÝ puk poslal do siete Metsolu. Asistencie: Tomáš Voráček a Marek Viedenský.
     
    26:57
    Štepánek opäť likviduje v lapačke puk, ktorý letel na jeho bránku po strele Zohornu z ľavého kruhu, Jakub puk vyrazil cez betóny a ten oblúčikom smeroval do jeho siete.
     
    25:12
    Viedenský poslal puk vľavo Skalickému, ktorý opečiatkoval konštrukciu domácej bránky, puk ešte v dorážke skúšal do siete usmerniť Šťastný, ktorý stál pred bránkoviskom, nepodarilo sa mu to v bejzbalovom údere.
    22:07 Juraj Mikúš - 1:1
     
    22:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak teraz sa nám diali na ľade veci, Vladislav Ušenin neuspel na trikrát pred Štepánkom, ktorý jednoznačne podržal tím belasých. no a do bodky platilo: nedáš? Dostaneš! Slovan vybojoval puk, na ľad naskočil JURAJ MIKÚŠ, ktorý korčuľoval na Metsolu a strelou švihom rozvlnil sieť za jeho chrbtom. Asistencia: Radek Smoleňák.
     
    19:57
    Veličkin dostal dve minúty za držanie hokejky Mikúšovi, ktorý oplácal a inkasuje dve minúty za vrazenie na mantinel. Hrať budeme štyria proti štyrom. Trest za Veličkina odsedí Zaseda.
    14:00 Denis Kuzmin - 1:0
     
    14:00
    Chabarovsk dal gól!
    Li vystrelil spoza ľavého kruhu, Štepánkovi puk prepadol na bránkovú čiaru a skončil hranou za bránkovou čiarou, Štepánek puk vytiahol von a v bránkovisku ho potom do siete poslal Byvaľcev, toto by chcelo videorozhodcu zápasu. Aj sa tak deje. Videorozhodca gól uznáva a jeho autorom je DENIS MUZMIN, ktorý stál poblíž bránkoviska a od neho sa puk odrazil do siete súpera. Asistencie: Oleg Li a Bohdan Potechin.
     
    11:52
    Gubin nakorčuľoval s pukom pred bránkovisko a vystrelil z ľavej strany, Štepánek v pokľaku puk poslal späť do hry a podržal tím od Dunaja.
     
    07:34
    Barker poslal kolmý puk vpred, spoza kruhov umne švihom vystrelil Hecl, Metsola puk letiaci tesne nad ľadom schoval vo svojej lapačke.
     
    03:23
    Jordán skončil v rohu klziska na ľade, Hrnka inkasuje dve minúty za úder lakťom, opäť presilovka pre domácich.
     
    00:53
    Za držanie dostal dve minúty Meszároš a tak si domáci v úvode duelu zahrajú presilovku.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 14. Kuzmin (O. Li, Potěchin), 49. M. Kvapil (Frolov, T. Zohorna) – 23. J. Mikúš (Smoleňák), 29. A. Šťastný (T. Voráček, Viedenský), 31. Řepík (Kašpar, Ebert)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Kiseľov) – Kolář (A), Kondratiev, Jordán, Kuzmin, Aťušov (C), Averin, Kalinin – Potechin, Byvaľcev, Li – Kvapil, Frolov (A), Zohorna – Via. Ušenin, Grkov, Vl. Ušenin – Gubin, Klopov, Veličkin – Zaseda
    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Mazanec) – Barker, Ebert, Taimi, Meszároš (C), Švarný (A), Voráček, Hedera, Kozák – Kašpar (A), Co. Genoway, Řepík – Hrnka, J. Mikúš, Smoleňák, – Šťastný, Viedenský, Skalický – Sloboda, Sádecký, Hecl

    Rozhodca: Ansons (LOT), Odinš (LOT) – Majtak, Strelcov

    Diváci: 5.834