Olympiakos – Lisabon 2:3 (kon.) | Barcelona – Juventus 3:0 (kon.) | AS Rím – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Chelsea – Karabach 6:0 (kon.) | Celtic – Paríž 0:5 (kon.) | Bayern – Anderlecht 3:0 (kon.)
Manchester United – Bazilej 3:0 (kon.) | Benfica – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Celtic Glasgow
0:5 (0:3)
Paríž Saint-Germain
Utorok 12.09.2017, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Celtic FC a Paríž Saint-Germain. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

    Fanúšikovia futbalu si opäť prídu na svoje, týmto týždňom totižto štartuje Liga majstrov. Uvidíme tak množstvo kvalitných súbojov, najlepších hráčov sveta hrať proti sebe a veľa ďalšieho. V tomto prenose sa zameriame na základnú skupinu B, ktorá patrí medzi tie najvyrovnanejšie. Na Celtic Park v Glasgowe privíta domáce mužstvo súpera z Francúzska.

    Celtic FC:
    Najúspešnejší škótsky celok sa predstavil v Lige majstrov aj v minulom ročníku, v nabitej základnej skupine C sa mu však vôbec nedarilo a nevyhral ani jeden zápas. Zaznamenal 3 body za 3 remízu a umiestnil sa na poslednom mieste, na svoje konto si však pripísal 2 remízy proti Manchesteru City. Do tohto ročníka najprestížnejšej futbalovej súťaže musel prejsť cez predkolá. Postupne sa mu podarilo vyradiť Linfield, Rosenborg a Astanu. Najvyššia súťaž v Škótku je už v plnom prúde, Celtic je so 4 víťazstvami a 1 remízou na prvom mieste. Celtic sa v tomto ročníku škótskej Premiership bude snažiť vybojovať siedmy titul v rade.

    Paríž Saint-Germain:
    Aj tento francúzsky celok patrí v svojej krajine medzi najúspešnejšie futbalové mužstvá. V minulom ročníku Ligy majstrov sa predstavil v základnej skupine A, kde obsadil s 12 bodmi 2. miesto. V osemfinále ho tak čakalo mužstvo Barcelony a tento zápas vstúpil do histórie futbalu. Prvý zápas v Paríži totižto PSG vyhralo presvedčivo 4:0 a o ich postupne už nik nepochyboval. Prišiel však zápas v Barcelone a po dramatickom vývoji víťazstvo Barcelony 6:1 a PSG tak ďalej nepostúpilo. Tento celok sa netají tým, že má tento rok v Lige majstrov a aj v domácej súťaži len tie najvyššie ciele, čo potvrdzujú aj nové posily ako Neymar a nedávno aj Mbappe. V domácej súťaži sa zatiaľ PSG darí a z 5 zápasov je s 5 výhrami na čele tabuľky.

    Favorit:
    Papierové predpoklady do tejto úlohy stavajú hosťujúce mužstvo. Jedná sa však o prvý zápas v skupine a tie bývajú náročné pre každého, navyše domáci svojmu súperovi nič tak ľahko nedarujú. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Úvodné zostavy:

    Celtic FC: C. Gordon – Ralston, Lustig, Šimunović, Tierney – S. Brown (C), Ntcham – Armstrong, Roberts, Sinclair – Griffiths

    Náhradníci: de Vries – N. Bitton, Ajer, C. McGregor, Rogic, Forrest, Edouard

    Paríž Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti, Motta, Rabiot – Mbappé, Cavani, Neymar

    Náhradníci: Trapp – Kimpembe, Meunier, Berchiche, Lo Celso, Draxler, Lucas Moura

    Rozhodca: Daniele Orsato – Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli (všetci Taliansko)
     
    Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnešným večerom štartuje nový ročník futbalovej Ligy majstov a v tomto prenose sa spoločne zameriame na zápas v Celtic Parku, kde domáce mužstvo Celtic hostí PSG. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni z Talianska a to Daniele Orsato – Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli. Na štadióne je už všetko pripravené, čaká sa už len na príchod oboch mužstiev a rozhodcov zápasu. Pri sledovaní tohto zápasu Vám prajeme príjemný športový zážitok, z pozície komentátora Vám ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro môže začať! Liga majstrov 2017/2018 je tu!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Francúzska. PSG sa už postupnou kombináciou snaží usadiť na útočnej polovičke.
     
    2
    Lopta v úvode prvého polčasu lieta od jedného tímu k druhému, zápas začína vysokým tempom a zaplnenému štadiónu v Glasgower sa to určite veľmi páči.
     
    3
    Rýchly útočný výpad založil hosťujúci celok, Alves získal loptu a odcentroval pred domácu bránu, Šimunović včas zasiahol a loptu upratal do bezpečia.
     
    4
    Momentálne sa častejšie k lopte dostávajú hostia a podnikajú rýchle a nebezpečné výpady. Domáci futbalisti sa tak teraz musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám.
     
    5
    PSG sa usadilo na útočnej polovičke a Celtic už začína mať vážne problémy. Hostia sú pri lopte a snažia sa preniknúť až do pokutového územia. Obrana domácich však zatiaľ pracuje úspešne.
     
    6
    Pred bránou domácich sa schyľovalo k nebezpečenstvu, dlhá lopta smerovala na Cavaniho, ten ju však v rozhodujúcej chvíli nedokázal zachytiť a tak brankár Gordon mohol ostať pokojný.
     
    7
    Konečne sa teraz k lopte dostávajú aj domáci futbalisti, zatiaľ však kombinujú na svojej polovičke a nikam sa neponáhľajú. PSG sa však ihneď snaží o vysoké napádanie rozohrávky svojho dnešného súpera.
     
    8
    Hostia sa však dostali do rýchleho protiútoku, do zakončenia sa hnal Mbappé, ale napokon obrana domáceho tímu včas zasiahla a nedovolila mu jeho snahu učiniť. Celtic si však na podobné straty lopty musí dávať pozor.
     
    9
    Domáci sa dostávajú na svojej polovičke k lopte a postupnou kombináciou prenikajú na útočnú polovičku. Hostia tak zatiaľ vyčkávajú, čo si domáci na nich pripravia.
     
    10
    Napokon prišlo aj prvé zakončenie zo strany domácich, ale strela Ntchama z väčšej vzdialenosti tesne minula bránu PSG. Brankár Aréola sa tak postará o výkop od svojej brány.
     
    11
    PSG založilo rýchly protiútok a po zásahu domácej obrany získava prvý rohový kop v tomto zápase. Brankár domáceho tímu si tak už organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    12
    Lopta od rohovej zástavky smerovala na prednú tyč, ale obrana domáceho tímu si s touto situáciou poradila a tak nič zaujímavého neprišlo. PSG sa sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    13
    Celtic sa snažil založiť rýchly protiútok, avšak postranný rozhodca signalizuje futbalistom domáceho celku ofsajd. K lopte sa tak na svojej polovičke dostávajú hostia z Francúzska.
     
    14
    Po rýchlom útoku hostí prišiel center pred bránu domácich, ale brankár Gordon bol na mieste a loptu si prebral do svojich rukavíc. Útoky sa tak striedajú na oboch stranách, čakáme však na zaujímavejšie situácie.
     
    15
    Tá prišla teraz, po útoku PSG dostal loptu do siete Cavani, ale gól uznaný pre ofsajd nie je. Jednalo sa však určite o správne rozhodnutie rozhodcu tohto zápasu. Môže to však byť varovanie pre domáci tím.
     
    17
    Domáci teraz dlhšie kombinovali na útočnej polovičke, v pokutovom území sa k lopte snažil dostať Sinclair, ale obrana hostí mu to neumožnila.
     
    18
    Útok PSG na druhej strane bol však úspešnejší. Cavani sa dostal k odrazenej lopte a pohotovo vypálil na bránu domácich, lopta však smerovala len do miest, kde stál pripravený brankár Gordon.
     
    19
    Paríž dal gól!
    Je tu prvý gól tohto zápasu a prvý gól PSG v novej sezóny Ligy majstrov! Hostia sa dostali do rýchleho brejku, loptu potiahol dopredu Rabiot, ktorý následne našiel presnou prihrávkou v pokutovom území NEYMARA a ten vydarenou strelou prekonáva brankára Gordona a otvára skóre tohto zápasu – 0:1!
    19. Neymar (PSG) - 0:1
     
    21
    No a domáci futbalisti sa po rozohrávke ihneď presúvajú na útočnú polovičku a snažia sa o rýchlu odpoveď. Hostia si však dávajú pozor a vyvarujú sa chybám.
     
    22
    Celtic zahrával po faule priamy kop a veľa nechýbalo a mohlo to byť 1:1! Griffiths to skúsil priamom strelou na bránu hostí a brankár Aréola s námahou vyrazil loptu do bezpečia.
     
    23
    Domáci tak ešte zahrávali rohový kop, ale ten už nič zaujímavého nepriniesol a PSG sa ubránilo bez problémov.
     
    25
    Zápas má aj naďalej vysoké tempo, domáci sa snažia čo najskôr vyrovnať. Hostia sa však prezentujú úspešne aj v defenzíve a držia si tak svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    26
    Ani tento útok domáceho tímu nič výnimočného neznamenal, dlhá lopta pred pokutové územie hostí bola pre Griffithsa ťažká na spracovanie.
     
    27
    Dlho však netrvalo a domáci znova prenikli na útočnú polovičku, Tierneyho center do pokutového územia hostí bol však nepresný.
     
    28
    V strede poľa sa k lopte dostal Neymar a následne ju potiahol na útočnú polovičku. Do pokutového územia vysunul Cavaniho, ktorý mohol skúsiť zakončiť aj sám, napokon však vyprodukoval iba prihrávku na obrancov domácich.
     
    29
    Momentálne sú pri lopte opäť futbalisti PSG, nedarí sa im však preniknúť na útočnú polovičku. Celtic dobre bráni svoje územie a hostí do ničoho nepúšťa.
     
    30
    Celtic založil rýchly protiútok a Roberts bol faulovaní Mottom. Domáci tak získavajú priamy kop na útočnej polovičke. PSG sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    31
    Aj túto situáciu však PSG bez problémov ubránili a získava loptu na svoje kopačky. V Celtic Parku tak stále platí stav 0:1 po góle Neymara.
     
    32
    Domáci teraz dlhšie kombinovali na útočnej polovičke, Roberts napokon odcentroval do pokutového územia hostí, lopta smerovala na Sinclaira, ale ten na ňu v rozhodujúcej chvíli nedočiahol.
     
    33
    Paríž dal gól!
    Ale pozor! PSG získalo loptu a okamžite vyrazilo na útočnú polovičku, z pravej strany prišiel center pred bránu domáceho tímu, Neymar loptu hlavou poslal na Cavaniho, ktorý však loptu vôbec netrafil. Nakoniec to však bolo to najlepšie čo mohol Cavani spraviť, pretože k lopte sa dostal Kylian MBAPPÉ a jeho pohotové zakončenia už išlo do brány domácich – 0:2!
    Kylian Mbappé (PSG) - 0:2
     
    35
    To je pre Celtic veľmi nepríjemná situácia. Hostia sú zatiaľ veľmi efektívny a z minima vyťažili maximum. PSG tak má zatiaľ pohodlný náskok a domáci majú pred sebou náročnú úlohu.
     
    36
    Prišiel ďalší útok zo strany hostí, Verratti dostal loptu do pokutového územia domácich na Alvesa, ten však loptu napokon netrafil a tak si mohli domáci vydýchnuť.
     
    37
    Hostia sú aj naďalej aktívnejším celkom a dostávajú sa aj častejšie k lopte. Domácim tak prvý polčas vôbec nevychádza a teraz sa im nedarí ani v rozohrávke.
     
    38
    PSG znova preniká na útočnú polovičku a tak sa domáci musia mať na pozore. Hostia rozbiehajú svoju nebezpečnú kombináciu a Celtic sa tak dostáva pod tlak.
     
    39
    Bola nariadená penalta pre hostí! Šimunović v pokutovom území jasne fauloval a pre Celtic s tak rysuje ďalšia pohroma.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Jozo Šimunović (Celtic FC).
    39. Jozo Šimunović (CEL)
     
    40
    Paríž dal gól!
    Zodpovednosť na svoje plecia zobral EDINSON CAVANI a bez problémov penaltu premenil na gól, ktorý znamená, že predbežný stav zápasu je 0:3!
    40. Edinson Cavani (PSG) - 0:3
     
    41
    To je teda doslova nočná mora pre domácich futbalistov. Dostať 3 góly v prvom polčase nie je nič príjemné a obzvlášť, keď je vašim súperom tím ako je PSG.
     
    43
    Celtic je momentálne pri lopte, ale kombinuje na svojej polovičke. Domáci sa snažia už prečkať toto pre nich hrozné dejstvo a cez polčasovú prestávku niečo vymyslieť.
     
    44
    Loptu si už na svoje kopačky prebrali futbalisti PSG, ktorí sa samozrejme nikam neponáhľajú a už čakajú na hvizd rozhodcu, ktorý ukončí pre nich zase veľmi vydarené prvé dejstvo.
     
    45
    Napokon sa nadstavujú ešte dve minúty!
     
    45+1
    Domáci ešte založili rýchly útok po pravej strane, Roberts sa však už presadiť cez obranu PSG nedokázal. Pri lopte sú tak hostia a rozbiehajú už svoju kombináciu.
     
    45+2
    Celtic však založil ešte jeden protiútok a Aréola s námahou vyrazil zakončenie Sinclaira na rohový kop! Ten už nič zaujímavé nepriniesol a hlavný rozhodca zápasu ukončil prvý polčas.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas ako z ríše snov pre PSG, pre Celtic to zase bola nočná mora. Za hostí postupne skórovali Neymar, Mbappé a penaltu premenil Cavani a šance domácich v tomto zápase sú veľmi mizivé. Celtic však tiež pár krát pohrozil, ale gól sa mu streliť nepodarilo.

    Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Celtic FC: z ihriska odchádza Stuart Armstrong, prichádza Thomas Rogic.
     
    47
    Tak, druhý polčas sa už naplno rozbehol a podľa očakávania domáci tréner spravil aj zmenu v základnej zostave. PSG sa nemá kam v druhom polčase ponáhľať, šance Celtica na nejaký zvrat však vysoké nie sú.
     
    48
    Celtic vstúpil do druhého polčasu veľmi aktívne, sledovali sme nebezpečnú hlavičku Griffithsa a aj zakončenie Rogica. PSG však tieto situácie ustálo a momentálne kombinuje na svojej polovičke.
     
    49
    Hostia sa postupne presunuli na útočnú polovičku, slabé zakončenie futbalistov PSG však išlo iba mimo bránu domácich. Uvidíme, či nás niečo zaujímavé ešte v druhom polčase čaká, alebo budeme skôr sledovať jeho dohrávanie.
     
    50
    K lopte sa dostávajú domáci futbalisti, postupne sa dostávajú aj na útočnú polovičku. PSG sa tak musí maž na pozore, defenzíva hostí z Francúzska však zatiaľ moc preverená nebola.
     
    51
    Celtic získava aut na útočnej polovičke, hostia však aj naďalej úspešne pracujú v obrane a veľa priestoru domácim futbalistom neposkytujú. Diváci na štadióne však aj naďalej povzbudzujú svojich miláčikov.
     
    52
    Domáci aj naďalej kombinujú na útočnej polovičke, zatiaľ sa však nemôžu dostať do zakončenia na bránu svojho dnešného súpera. Paríž hrá zatiaľ v druhom polčase obrane, nemá sa kam ponáhľať.
     
    53
    Pekný futbalový moment teraz predviedol mladý domáci futbalista Ralston, ktorý pekne prenikol sám do pokutového územia hostí a dostal sa aj do zakončenia, Aréola si však v bráne PSG pripisuje úspešný zákrok.
     
    54
    Žltú kartu dostáva Anthony Ralston (Celtic FC).
     
    55
    Teraz sa podarilo zaútočiť aj hosťujúcemu mužstvo, napokon sa však futbalisti Paríža ďaleko nedostali. Druhý polčas je zatiaľ aj v znamení nepresností na oboch stranách, PSG to však vadiť nemusí.
     
    56
    Francúzsky celok teraz zakombinoval pred pokutovým územím domácich, ale z jeho strany už nič zaujímavého neprišlo. Dopredu sa tak už postupne dostáva Celtic, ktorý sa snaží o svoj prvý gól v tomto zápase.
     
    57
    Domácim však nevyšiel ani tento útok a tak je pri lopte opäť jeho dnešný súper. Hra je v druhom polčase vyrovnanejšia, ale Celticu to nič platné nie je. Paríž tak aj naďalej bez problémov drží svoje vedenie o tri góly.
     
    58
    Po rýchlom protiútoku domácich centroval do pokutového územia hostí Rogic, jeho spoluhráč Sinclair však na loptu nedočiahol. Loptu tak na svoje kopačky získava PSG.
     
    59
    Loptu si aj naďalej držia na svojich kopačkách hostia, nikam sa však podľa očakávania neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke. Celtic ani moc nejaví snahu o napádanie, zatiaľ je tak druhý polčas dosť nudný.
     
    60
    Ralston zachytil nepresnú rozohrávku PSG a skúšal ocentrovať pred pokutové územie hostí. Tam si však nikto z domácich loptu neprebral a tak opäť nič zaujímavého neprišlo.
     
    61
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Adrien Rabiot, prichádza Julian Draxler.
     
    62
    Po rýchlom prechode na útočnú polovičku zakončoval na bránu PSG Sinclair, ale jeho pokus nebol príliš razantný a brankár Aréola loptu prebral do svojich rukavíc. Brankár PSG tak má zatiaľ nakročené k čistému kontu.
     
    63
    Netrvalo dlho a domáci celok opäť zaútočil. Postranný rozhodca následne po akcii domácich signalizoval rohový kop, ale hlavný rozhodca jeho verdikt poopravil a ukazuje na odkop od brány PSG.
     
    64
    Dnes veľmi aktívny domáci futbalista Sinclair opäť prenikol do pokutového územia a z ťažkého uhla nebezpečne vypálil. Jeho tvrdú strelu brankár Aréola výborným zákrokom vyrazil na rohový kop!
     
    65
    Rohový kop hostia bez problémov ubránili a získavajú tak loptu na svoje kopačky. Celtic dokázal dnes viac krát pohroziť, ale gól mu zrejme v tomto zápase súdené dať nie je.
     
    66
    Fanúšikovia domáceho tímu dnes budú mať zrejme ťažké srdce na hlavného rozhodcu. Robertsova snaha v pokutovom území mala znamenať rohový kop, ale Orsato signalizuje odkop od brány.
     
    67
    To rohový kop sme teraz sledovali na druhej strane, ale ani ten nič zaujímavého nepriniesol a Celtic sa ubránil bez problémov. Domáci sa následne snažia o prienik na útočnú polovičku.
     
    69
    Striedanie v tíme Celtic FC: z ihriska odchádza Leigh Griffiths, prichádza Odsonne Edouard.
     
    70
    Domáci pri prechode do útoku stratili loptu a tam sme sledovali rýchly protiútok hostí. Neymar prenikol až do pokutového územia, ale jeho strelu zblokovala obrana Celticu do bezpečia. Brazílčan ešte reklamoval ruku, ale Orsato je iného názoru.
     
    71
    Netrvalo dlho a Neymar sa opäť prepracoval až do pokutového územia domácich futbalistov, aj táto strela skončila na obrancov Celticu. Naplno sa tak ukazuje, aká veľká posila to je pre PSG.
     
    72
    Po dlhšej dobe sa tak teraz na útočnú polovičku dostali aj domáci futbalisti, ale hostia ich do ničoho nepúšťajú a neposkytujú im toľko priestoru, koľko by domáci potrebovali.
     
    73
    K lopte sa už dostávajú futbalisti PSG a postupne prenikajú až pred pokutové územie domáceho tímu. Už je tak jasné, že drámu neuvidíme, domáci by si však aspoň ten jeden gólik za druhý polčas zrejme zaslúžili.
     
    74
    Pokúšal sa teraz o to domáci Ntcham, ale postranný rozhodca mu signalizuje ofsajd. Paríž tak získava loptu na svojej polovičke a rozbieha kombináciu.
     
    75
    Zápas sa už pomaličky dostane do svojej záverečnej časti, PSG bez problémov stráži svoje vedenie a kráča za úspešným štartom do nového ročníka Ligy majstrov. Tento zápas tak prakticky rozhodlo prvých 45 minút.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Neymar (Paríž Saint-Germain).
     
    77
    Hostia sa pokúšali o rýchly útočný výpad, postranný rozhodca však signalizuje ofsajd.
     
    78
    Striedanie v tíme Celtic FC: z ihriska odchádza Patrick Roberts, prichádza James Forrest.
     
    79
    Opäť sú pri lopte hostia a prenikajú aj na útočnú polovičku, následne sa PSG snaží čo najdlhšie sa udržať na tejto strane ihriska a nazbierať tak cenné sekundy.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút, hlavný rozhodca tohto zápasu Orsato nemá dôvod nejako extra ešte nadstavovať. Celtic hru v druhom polčase zlepšil, drámy sme sa však nedočkali.
     
    82
    PSG však ešte zakladá útočné akcie, Draxler centroval pred bránu domácich a hostia získavajú rohový kop.
     
    83
    Paríž dal gól!
    Tak to je veľká smola pre domácich futbalistov! Celtic síce rohový kop ubránil, avšak PSG ešte ostalo pri lopte. Z pravej strany centroval pred bránu domácich Draxler a domáci futbalista MIKAEL LUSTIG na zadnej tyči nešťastne tečoval loptu do vlastnej siete – 0:4!
    83. Mikael Lustig (PSG) - 0:4
     
    84
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Kylian Mbappé, prichádza Giovani Lo Celso.
     
    85
    Paríž dal gól!
    Trápenie domácich sa ešte nekončí! PSG založili rýchly protiútok, do pokutového územia domácich prišiel center na zadnú tyč, tam stále pripravený EDINSON CAVANI a úspešnou hlavičkou dáva ďalší gól hostí – 0:5!
    85. Edinson Cavani (PSG) - 0:5
     
    86
    Do útoku sa teraz dostali aj domáci futbalisti, ale Rogicovu strelu dokázal brankár hostí Aréola vyraziť do bezpečia! Dnes Celtic ten gól zrejme nedá.
     
    88
    Paríž dnes na čo siahol, to mu aj vyšlo. Domáci tak dostávajú na úvod novej sezóny Ligy majstrov poriadnu facku a varovanie do ďalších zápasov.
     
    90
    Hlavný rozhodca zápasu Daniele Orsato nadstavuje ešte 3 minúty!
     
    90+1
    Zápas sa však už prakticky len dohráva, hostia si domov do Francúzska vezú tri body a čisté konto brankára Aréolu.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase ešte hostia pridali dva góly a zaznamenávajú tak v tomto zápase vysoké víťazstvo. Celticu neostáva nič iné, ako rýchlo na tento zápas zabudnúť a sústrediť sa na tie ďalšie zápasy. PSG tak zaznamenáva úspešný štart a potvrdilo úlohu favorita tohto zápasu.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera! Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:40:36)

    Miroslav Revaj

    Góly: 19. Neymar, 33. Mbappé, 40. Cavani (pen.), 83. Lustig (vla.), 85. Cavani

    Karty:   39. Šimunović (CEL), 54. Ralston (CEL) – 76. Neymar (PSG)


    Celtic Glasgow: C. Gordon – Ralston, Lustig, Šimunović, Tierney – S. Brown (C), Ntcham – Armstrong (46. Rogic), Roberts (78. Forrest), Sinclair – Griffiths (69. Edouard).
    Náhradníci: de Vries – N. Bitton, Ajer, C. McGregor, Rogic, Forrest, Edouard.

    Paríž Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti, Motta, Rabiot (61. Draxler) – Mbappé (84. Lo Celso), Cavani, Neymar.
    Náhradníci: Trapp – Kimpembe, Meunier, Berchiche, Lo Celso, Draxler, Lucas Moura.

    Rozhodca: Daniele Orsato – Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli (všetci Taliansko)