KHL
Chabarovsk – Helsinki 2:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan sk 2:1 (2:0 po s.n.) | Red Star Kunlun – CSKA Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Jaroslavľ – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
D. Moskva – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Togliatti 3:1 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Pondelok 11.09.2017, 18:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Jakub Kovář opouští bránu! Hosté to zkouší bez brankáře. Podaří se jim senzační comeback?
     
    55:32
    Před bránou Jaroslavle dvakrát nebezpečně poskakoval puk. V prvním případě zamířil mimo, zatímco ve druhém si krásně vybruslil zpoza brány Jevgenij Česalin a z otočky vypálil, Alexandr Sudnicin ale dobře zasáhl vyrážečkou, kterou puk vyrazil do vzduchu a poté ho ukryl v náručí! Domácí přestali hrát a málem to bylo 3:3! Hráči Jaroslavle si neustále koledují.
     
    53:03
    Dmitrij Lugin vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a český brankář Jakub Kovář si po osmi minutách připsal první zákrok!
    48:30 Alexej MICHNOV - 3:2
     
    48:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Georgij Mišarin z vrcholu levého kruhu pro vhazování krásně přenesl hru doprava, kde nikým neatakovaný ALEXEJ MICHNOV střelou bez přípravy zamířil z blízkosti do odkryté části brány! Jekatěrinburg během necelých tří minut vstřelil dva slepené góly a prohrává rázem pouze o gól! Skóre: 3-2. Asistence: Georgij Mišarin.
    46:07 Alexej VASILEVSKIJ - 3:1
     
    46:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Alexandr Kučerjavenko se ocitl v levém rohu útočného pásma v tísni a podél hrazení puk posunul na Ilju Krikunova, který měl za bránou dostatek času na to, aby zvedl hlavu a krásnou zpětnou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždějícího ALEXEJE VASILEVSKIHO, který v pravém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdě ráně s příklepem a mezi pravým betonem a vyrážečkou Alexandra Sudnicina zamířil ke vzdálenější levé tyči! Hosté využili přesilovou hru a snížili na 3:1. Asistence: Ilja Krikunov a Alexandr Kučerjavenko.
     
    45:16
    Roman Manuchov dostal dvě minuty za vražení a hokejisté Avtomobilistu si zahrají třetí přesilovou hru.
    44:01 Staffan KRONWALL - 3:0
     
    44:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    STAFFAN KRONWALL si po krásné zpětné diagonální přihrávce Jakuba Nakládala z levého křídla zpracoval puk na modré čáře a po pěkném oblouku do pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krátké střele zápěstím, která nad lapačkou Jakuba Kováře zamířila do bližšího pravého horní rohu brány! Lépe to trefit nešlo. Asistence: Jakub Nakládal a Petri Kontiola.
     
    38:19
    Kirill Ljamin byl v závěru druhé třetiny vyloučen na dvě minuty za podražení a Jaroslavl si zahraje třetí přesilovou hru. Zatím využila jednu hned v úvodu.
     
    34:36
    Vladislav Kartajev na útočné modré čáře krásně převzal puk a rychle si sjel do levého kruhu pro vhazování, odkud nebezpečně vypálil zápěstím a puk mířil pod horní tyč, nakonec byl ale vychýlen za bránu! Pěkná a rychlá individuální akce.
     
    30:30
    Alexej Vasilevskij a Ilja Ljubuškin se do sebe pustili před bránou a oba byli vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Hrát se bude ve hře 4 na 4.
    28:01 Denis MOSALJOV - 2:0
     
    28:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Pavel Koledov v levém rohu útočného pásma krásně zamíchal s pukem a zpětnou přihrávkou do mezikruží nabídl obrovskou šanci DENISOVI MOSALJOVOVI, který bez přípravy krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Jakuba Kováře zamířil do pravého horního rohu brány – 2:0! Asistence: Pavel Koledov a Vladislav Kartajev.
     
    25:19
    Petri Kontiola měl na hokejce svůj druhý gól v utkání, jeho krásnou střelu ale zřejmě zastavila branková konstrukce! Jaroslavl má velký tlak!
     
    25:08
    Denis Mosaljov střelou z pravého kruhu pro vhazování minul přední pravou tyč a po odrazu puku od hrazení za bránou se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci Arťom Iljenko, fantastického Jakuba Kováře ale nepřekonal!
     
    24:17
    Jakub Nakládal byl zřejmě hráčem, který pálil nádherně od modré čáry, a jeho pokus mířil do pravého horního rohu brány, Jakub Kovář ale puk na poslední chvíli horní hranou lapačky vytáhl do ochranné sítě! Daniil Apalkov clonící před hostující bránou tomu nemohl uvěřit.
     
    20:49
    Maxime Talbot hrál na ledě po ztrátě stability u hrazení vkleče a zezadu podrazil protihráče, který už se rozjížděl do protiútoku. Hraje se 4 na 4.
     
    20:43
    Staffan Kronwall si najel do pravého kruhu na krásnou diagonální přihrávku od modré čáry, jeho následná střela zápěstím ale minula bližší pravý horní roh brány! To byla velká šance.
     
    18:33
    Alexandr Kučerjavenko byl zřejmě hráčem, který pálil okamžitě po přihrávce Ilji Krikunova a během napřáhnutí zasáhl jednoho z protihráčů vysokou holí do obličeje. Byla tam navíc krev, takže nakonec vyfasoval dvě plus dvě minuty za hru vysokou holí!
     
    13:46
    Před bránu Alexandra Sudnica přilétla z levého kruhu velmi nepříjemná přihrávka, domácí brankář ale předvedl parádního sněhuláka, když puk zalehl a Dmitrij Pestunov se ke střele nedostal! Z obrovského závaru nic nebylo.
     
    13:21
    Maxime Talbot si najel na přihrávku mezi kruhy pro vhazování a ve slibné šanci pálil bez přípravy pouze doprostřed brány, kde si Jakub Kovář připsal nakonec snadný zákrok a hru přerušil!
     
    10:24
    Jaroslavl vyrazila po pravém křídle i přes oslabení do nebezpečného útoku, ze kterého nakonec nic nebylo. V přesilové hře naopak mohl na opačné straně ledové plochy skórovat v blízkosti pravé tyče Ilja Krikunov, který měl po diagonální přihrávce z levého kruhu pro vhazování dostatek času na to, aby s kotoučem zamíchal a poté vypálil zápěstím, jeho střela ale zamířila pouze do náruče gólmana Alexandra Sudnicina!
     
    08:32
    Dmitrij Lugin předvedl hodně ošklivý faul, když jednoho z protihráčů zasáhl do oblasti hlavy a krku a dostal dvě minuty, ke kterým přibyl desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
    06:04 Petri KONTIOLA - 1:0
     
    06:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Staffan Kronwall z levého kruhu pro vhazování posílal puk diagonálně po ledě na vzdálenější pravou tyč, kde už se chystal zakončovat Brandon Kozun, puk mu ale nepříjemně skočil. Místo zakončení tak přišla zpětná přihrávka, na kterou si ze druhé vlny najel PETRI KONTIOLA a z mezikruží střelou bez přípravy zamířil do levého horního rohu brány! Jakub Kovář reagoval na první přihrávku a nestihl se včas přesunout. Asistence: Brandon Kozun a Staffan Kronwall.
     
    04:13
    Alexej Simakov dostal dvě minuty za podražení a Lokomotiv Jaroslavl si po čtyřech minutách zahraje úvodní přesilovou hru dnešního střetnutí.
     
    04:01
    Maxime Talbot, Brandon Kozun a Jakub Nakládal se postupně v rozmezí pár sekund dostali na pravém křídle ke střele, Jakub Kovář byl ale ve všech třech případech pozorný a puk vyrazil mimo svou bránu! Dobré střídání Lokomotivu.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 7. Kontiola (Kozun, Kronwall), 29. Mosaljov (Koledov, Kartajev), 45. Kronwall (Nakládal, Kontiola) – 47. Alexej Vasilevskij (Krikunov, Kučeriavenko), 49. Michnov (Mišarin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall, Manuchov, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Čerepanov – Kozun, Talbot, Kontiola – Lugin, Averin, Apalkov – Kraskovskij, Korškov, Polunin – Kajumov, Iljenko, Mosaljov – Kartajev.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Čajkovský, Ľamin, Mišarin, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Ščemerov, Timašov – Tičar, Simakov, King – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Krikunov, Golyšev, Kučeriavenko – Pestunov, Česalin, Rasseikin.

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Alexandr Sergejev. Čároví: Maxim Bitjukov, Vasilij Semečkov

    Diváci: 7047