Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:4 (4:3 po s.n.) | Ufa – Barys 3:5 (kon.)
Togliatti – Red Star Kunlun 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Soči – Nižnekamsk 5:3 (kon.) | HC Slovan – Omsk sk 1:4 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
cz Utorok 05.09.2017, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:21 Kirill PETROV - 5:0
     
    35:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Brankový příděl do klece Jugry Chanty-Mansijsk pokračuje a také gólman Fokin dnes poprvé inkasuje. Těsně před jeho zraky přihrávku k pravému mantinelu šikovně usměrnil k pravé tyči autor pátého zásahu CSKA Moskva KIRILL PETROV. Puk mu hezky na hokejku poslal Světlakov. Asistence: Andrej Světlakov.
    24:23 Alexandr POPOV - 4:0
     
    24:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A další využitá přesilovka! CSKA Moskva vede na začátku prostřední periody o čtyři branky a Chanty-Mansijsk se bude muset rychle vzchopit, pokud chce ještě s výsledkem střetnutí něco udělat. Ukázkovou střelu vypálil ALEXANDER POPOV, který překonal Proskurjakova a je skoro jisté, že ho vyžene ven z branky. Asistence: Kirill Petrov, Igor Ožiganov.
    14:13 Michail GRIGORENKO - 3:0
     
    14:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ivan Lekomcev asi nebude od trenérů Chanty-Mansijsku pochválen. Podruhé zamířil na trestnou lavici a podruhé z toho je vstřelená branka pro CSKA Moskva. Tentokrát domácí udeřili z pravého kruhu, kde si na příležitost výborně a bezchybně počkal autor třetího dnešního zásahu MICHAIL GRIGORENKO. Krásně mu kotouč na hokejku přistrčil obránce Mat Robinson. Gól však padl při plném počtu hráčů na ledě. Asistence: Mat Robinson, Anton Burdasov.
    11:29 Anton BURDASOV - 2:0
     
    11:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    První přesilová hra a hned v ní CSKA Moskva dokázalo udeřit. Ivan Lekomcev se sice pomalu chystal z trestné lavice zpátky na led, ale ještě předtím domácí zaúřadovali. Opět v předbrankovém prostoru, kde u levé tyče pohodově zakončoval za brankáře Proskurajkova ANTON BURDASOV. Puk sice letěl těsně nad ledem, ale i přesto skončil v síti. Asistence: Roman Ljubimov, Michail Grigorenko.
    06:08 Konstantin OKULOV - 1:0
     
    06:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku utkání a asi nebude velkým překvapením, že se prosazuje domácí tým CSKA Moskva. Hokejisté v červených dresech jsou od první minuty lepším celkem na ledě a teď to potvrdili, když zvládli souboj o kotouč před brankovištěm. KONSTANTIN OKULOV krásně vymíchal brankáře Proskurjakova, načež pověsil kotouč k pravé tyči. Chanty-Mansijsk tak musí ještě v první části úvodního dějství dohánět ztrátu. Asistence: Andrej Světlakov, Andrej Kuzmenko.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 7. Okulov (Svetlakov, Kuzmenko), 12. Burdasov (Ľubimov, Grigorenko), 15. Grigorenko (M. Robinson, Burdasov), 25. Popov (K. Petrov, Ožiganov), 36. K. Petrov (Svetlakov)


    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič, Pašnin, Makjejev, Blažijevskij, Ožiganov, Čmychov, Ar. Sergejev – Ľubimov, Burdasov, Grigorenko – Platt, K. Petrov, Popov – Okulov, Kuzmenko, Svetlakov – Telegin, , P. Karnauchov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskuriakov (25. Fokin) – Pereťagin, Ugolnikov, Lekomcev, Šulakov, Makarov, Štajnoch, Meljakov – Varfolomejev, K. Majorov, Ankudinov – Skačkov, D. Makarov, Pestuško – Koroljov, Kurianov, Savinainen – Iľjin, Panov, Akmaldinov.

    Rozhodca: Ansons, Komarov – Strelcov, Viljugin