Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:4 (4:3 po s.n.) | Ufa – Barys 3:5 (kon.)
Togliatti – Red Star Kunlun 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Soči – Nižnekamsk 5:3 (kon.) | HC Slovan – Omsk sk 1:4 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
4:2 (1:0, 3:2, 0:0)
Admiral Vladivostok
cz Utorok 05.09.2017, 16:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:26 Oskar OSALA - 4:2
     
    39:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk přidává další přesilovkou trefu a dává důležitý gól do šatny! Tomáš Filippi měl v pravém kruhu menší problémy se zpracováním, a tak nemohl pálit z první. Místo toho poslal kotouč před brankoviště, kde se perfektně zorientoval OSKAR OSALA a přesměroval puk mimo dosah Nalimova do sítě. Asistence. Tomáš Filippi, Matt Ellison.
    31:34 Pavel MACHANOVSKIJ - 3:2
     
    31:34
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    I tak se hostům znovu podařilo snížit náskok Magnitogorsku! Úplně čisté svědomí teď asi nemá brankář Samsonov, který betonem jenom vyrazil pomalé zakončení z pravého kruhu. Jeho spoluhráči poté nebyli důrazní u brankoviště a nechali dorazit puk do sítě PAVLA MACHANOVSKÉHO. Asistence: Viktor Alexandrov, Jonathon Blum.
     
    26:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka přidává po reklamní přestávce třetí branku! I tentokrát u toho byla první formace, když Mozjakinovi Nalimov vypíchl puk pouze k JANU KOVÁŘOVI, který chladnokrevně poslal puk nad klečícího gólmana. Asistence: Sergej Mozjakin.
    21:52 Viktor ALEXANDROV - 2:1
     
    21:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě snižují na rozdíl jediné branky! Denis Děnisov udělal velkou chybu za vlastní brankou, kotouč mu tam sebral Vladimir Butuzov a přihrávkou do úplně volného předbrankového prostoru ho adresoval VIKTORU ALEXANDROVOVI, jenž se své velké šance nezalekl a zkušeně poslal puk za Samsonova. Asistence: Vladimir Butuzov.
    20:43 Sergej MOZJAKIN - 2:0
     
    20:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk opět skóruje v početní převaze a odskakuje do vedení o dvě branky! Ellison stejně jako před prvním gólem převzal přihrávku od Kosova a přihrávkou do druhé vlny našel SERGEJE MOZJAKINA, ten se naznačením střely zbavil předním clonícího protihráče a neomylně uklidil puk do branky. Asistence: Matt Ellison, Jaroslav Kosov.
    19:09 Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    19:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a před pauzou se dostávají do vedení! Autorem prvního gólu je SERGEJ MOZJAKIN, který si na ose hřiště řekl o přihrávku z pravého kruhu a nechytatelnou ranou golfákem rozvlnil síť za zády Ivana Nalimova. Asistence: Matt Elison, Jaroslav Kosov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 20. Mozjakin (Ellison, Kosov), 21. Mozjakin (Ellison, Kosov), 27. Jan Kovář (Mozjakin), 40. Osala (Filippi, Ellison) – 22. Alexandrov (Butuzov), 32. Machanovskij (Alexandrov, Blum)


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – J. Birjukov (A), Schaus, Denisov, Pivcakin, Budkin, Chabarov, Dronov – Mozjakin (C), Jan Kovář (A), I. Grigorenko – Ellison, Osala, Filippi – Šenfeld, Kosov, Kaletnik – Švyrjov, Timkin, Berestennikov – Platonov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Bartulis, Blum (C), Morrisonn, N. Gluchov, Kurašov, Mnacjan, Miščenko – J. Grigorenko, Krasnoslobodcev, Tkačov – Kazakov (A), Žafiarov, Makarenko – Alexandrov, Butuzov, Machanovskij – Kicyn, Sergejenko, K. Voronin – Manukjan.

    Rozhodca: Cyplakov, Fatejev – Parikov, Novikov