Ufa – Nižnekamsk 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Red Star Kunlun 4:5 (1:3 po s.n.) | Jekaterinburg – Vladivostok 4:1 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Barys 3:2 (3:2 po s.n.) | Togliatti – Chabarovsk 1:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Viťaz – Omsk 6:2 (kon.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk sk 2:3 (0:2 po s.n.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
6:2 (3:1, 3:0, 0:1)
Avangard Omsk
cz Nedeľa 03.09.2017, 16:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:25 André PETERSSON - 6:2
     
    55:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec ještě korigují stav utkání. Hezky si nabruslil do střelecké pozice ANDRÉ PETERSSON a dává pěknou střelou pod břevno branku. Asistence: Kirill Semjonov a Maxim Minejev.
    34:26 Alexej MAKEJEV - 6:1
     
    34:26
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz hraje v úplné pohodě a využívá další přesilovou hru, kdy ALEXEJ MAKEJEV dostal přihrávku k levé tyčce a bez problémů střílí branku. Asistence: Maxim Afinogenov a Dmitrij Sjomin.
     
    25:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro Omsk kritické. Makejev dobře přihrál na MAXIMA AFINOGENOVA a ten nikým nehlídán dává pátou branku svého týmu! Asistence: Juri Pautov a Alexej Makejev.
    20:28 Alexej MAKEJEV - 4:1
     
    20:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Omsk nezačíná dobře ani druhou třetinu. Opět velká chyba na modré čáře, kdy si špatně dva hráči přihrávali a do úniku se vydal ALEXEJ MAKEJEV a ten nakonec propasíroval puk mezi betony Šilina. Asistence: Roman Horák.
    18:54 Alexej SEMJONOV - 3:1
     
    18:54
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku. Hráči to hezky vykombinovali a ALEXEJ SEMJONOV dává svou druhou trefu v tomto zápase. Následně vyhání Dominika Furcha z branky a zápas pro něj skončil. Asistence: Dmitrij Sjomin a Maxim Afinogenov.
    10:07 Semjon KOŠELEV - 2:1
     
    10:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Osmk s enakonec krátce po konci přesilové hře prosazuje! Velkou chybu nyní za brankou udělal Saprykin, kdy nedokázal dobře rozehrát. K puku se dostal SEMJON KOŠELEV a ten jej dává do prázdné odkryté branky. Asistence: Ilja Michejev.
    04:49 Alexej SEMJONOV - 2:0
     
    04:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hezky zahráno, Viťaz se lehce dostal do útoku, z pravé strany přihrával Rogovoj a ALEXEJ SEMJONOV z prostoru levého kruhu pro vhazování vystřelil a umístil puk k pravé tyči. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj a Jegor Voronkov.
    01:20 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 1:0
     
    01:17
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Omsk byl v útočné třetině, avšak velká chyba na modré čáře a do úniku se dostal ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ, který vyzrál na Furcha a otevírá skóre zápasu. Bez asistence.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 2. Švec-Rogovoj, 5. Semionov (Švec-Rogovoj, Voronkov), 19. Semionov (Siomin, Afinogenov), 21. Makejev (Horák), 26. Afinogenov (Pautov, Makejev), 35. Makejev (Afinogenov, Siomin) – 11. Košelev (Michejev), 56. A. Petersson (Semionov, Minejev)


    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (Biriukov) – Pautov, Mozík, Golovkov (C), Semionov, Burström, Katičev, Voronkov – Horák, Vyglazov, Švec-Rogovoj (A) – Afinogenov, Siomin, Makejev (A) – Kopejkin, Rissanen, Mankinen – Pankov, Jacenko, Denežkin.
    Avangard Omsk: Furch (19. Šilin) – Martynov, Gustafsson, Osipov (C), Medvedev, Berezin, Menšikov, Lisov, Minejev – A. Petersson, Semionov, Perežogin – Lemťugov (A), Fisenko, Kugryšev – Michejev, Pjanov, Košelev – Everberg (A), Stas, Manukjan.

    Rozhodca: A. Lavrentyev, E. Odins – N.Shalagin – D.Shishlo