Ufa – Nižnekamsk 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Red Star Kunlun 4:5 (1:3 po s.n.) | Jekaterinburg – Vladivostok 4:1 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Barys 3:2 (3:2 po s.n.) | Togliatti – Chabarovsk 1:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Viťaz – Omsk 6:2 (kon.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk sk 2:3 (0:2 po s.n.)
po s.n. (1:3)
Traktor Čeljabinsk
4:5 (3:0, 1:3, 0:1 - 0:0)
Kunlun
cz Nedeľa 03.09.2017, 14:00 • Traktor Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Red Star Kunlun.
    Autorem vítězné branky je JESSE BLACKER.
     
    52:01
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hostující celek proměnil přesilovou hru. Poskakující kotouč dokázal mezi kruhy zkrotit BRANDON DEFAZIO. Jeho rána propadla až za brankovou čáru. Francouz se snažil, ale na kotouč nedosáhl. Asistence: Geoffrey Kinrade a Wojtek Wolski.
    52:01 Brandon DEFAZIO - 4:4
    39:30 Ivan VIŠNĚVSKIJ - 4:3
     
    39:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, gól v přesilové hře. K tvrdé ráně od modré čáry se dostal obránce IVAN VIŠNĚVSKIJ. Prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Paul Szczechura a Kirill Kolcov.
    26:07 Cory KANE - 3:3
     
    26:07
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Další obrovská chyba domácího týmu znamená další inkasovanou branku. Wolski přesně přihrál do míst, kde byl CORY KANE. Ten přijal kotouč, dostal se do předbrankového prostoru a vypálil mezi betony. Asistence: Wojtek Wolski.
    23:00 Cory KANE - 3:2
     
    23:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hostující celek bleskově přidává další branku a domácí vedou už jen o gól. Wolski výborně přihrál do jízdy CORYMU KANEOVI, který byl stíhán obráncem, ale dokázal byť tísněn vystřelit a uspěl. Vasilij Děmčenko momentálně své spoluhráče nepodržel, tuto střelu pravděpodobně mohl zastavit. Asistence: Wojtek Wolski a Andrej Kosticyn.
    21:00 Alexej PONIKAROVSKIJ - 3:1
     
    21:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek propadl v útočném pásmu a do brejku se dostal ALEXEJ PONIKAROVSKIJ, jeho přesná a technicky velmi dobře provedená střela končí v brance. Vasilij Děmčenko nedokázal zasáhnout. Asistence: Andreas Thuresson a Pavel Vorobej.
    17:00 Jurij PETROV - 3:0
     
    17:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidávají třetí branku. Před vlastní brankou se o kotouč nechal obrat zkušený Cory Kane. Rybakov jej rychle poslal na modrou, kde byl JURIJ PETROV. Jeho tvrdá rána propadla brankáři kolem tyčky až za čáru. Asistence: Alexandr Rybakov.
    13:38 Paul SZCZECHURA - 2:0
     
    13:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a navyšují své vedení. PAUL SZCZECHURA přihrával na svého spoluhráče, který byl u druhé tyče čekající Igor Polygalov. K němu se ale kotouč nedostal, neboť se dostal za brankovou čáru odrazem od brusle hostujícího Geoffreye Kinradea. Bez asistence.
    02:45 Maxim JAKUCEŇA - 1:0
     
    02:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostávají z kraje první třetiny do vedení. Kolcov na sebe navázal hráče, přihrál na druhou stranu útočného pásma, kde byl zcela volný MAXIM JAKUCEŇA. Ten poslal kotouč pod horní tyčku a překonal tak brankáře Kunlunu. Asistence: Kirill Kolcov.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 3. Jakuceňa (Kolcov), 14. Szczechura, 17. J. Petrov (Rybakov), 40. Višnevskij (Szczechura, Kolcov) – 21. Ponikarovskij (Thuresson, Vorobej), 23. Kane (Wolski, A. Kosticyn), 27. Kane (Wolski), 53. DeFazio (Kinrade, Wolski), rozh. náj. Blacker

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Wojtek Wolski (KUN)
    1:0   Jurij Petrov (CLJ)
    2. séria:
    1:1   Geoff Kinrade (KUN)
    1:1   Penkovskij (CLJ)
    3. séria:
    1:2   Cory Kane (KUN)
    1:2   Maxim Jakuceňa (CLJ)
    4. séria:
    1:2   Andrej Kosticyn (KUN)
    1:2   Alexej Kručinin (CLJ)
    5. séria:
    1:3   Jesse Blacker (KUN)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (27. Francouz) – Borodkin, Kolcov, Bailen, Višnevskij, , Isajev, Mamajev, A. Petrov – Kručinin, Jakuceňa, Polygalov – Szczechura, Brulé, Videll – Penkovskij, Rybakov, J. Petrov – , Šolochov, Bezrukov.
    Kunlun: Hellberg (14. Karhunen) – Kulda, Kinrade, Järvinen, Blacker, Ďaloga, Vorobej, Ibrahimov – A. Kosticyn, Wolski, Kane – DeFazio, Thuresson, Myttynen – Ponikarovskij, Yip, Chipchura – Jaw, Lockhart, Jüe.

    Rozhodca: Oskirko, Sojn – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 6900