Liberec – Znojmo 4:9 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 6:7 (1:2 po s.n.) | Ostrava – Česká Lípa 4:6 (kon.)
Pardubice – Střešovice 5:4 (kon.) | Otrokovice – Florbal Ústí 4:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
FbŠ Bohemians
6:7 (3:6, 2:0, 1:0 - 0:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Piatok 01.09.2017, 18:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    Adam DELONG - 6:7
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým 1. SC TEMPISH Vítkovice.

    Autorem vítězné branky je ADAM DELONG.
     
    49:30
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Udeřilo však na druhé straně a florbalisté Bohemky dokázali smazat manko z úvodu zápasu a rázem je srovnáno 6:6 zásluhou DAVIDA ŠIMKA. Asistence: Jakub Šárka.
     
    35:21
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí florbalisté se vrací zpátky do zápasu. Souček ještě střelu Šárky dokázal vyrazit, ale pouze před PAVLA ČIHÁKA, který nekompromisně bekhendem dokázal dostat míček do branky pod padajícím vítkovickým brankářem. Asistence: Jakub Šárka.
     
    32:33
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Také domácí využívají svou početní výhodu. Střela Šárky ještě cie gólem neskončila, ale DAVID ŠIMEK dokázal dostat míček o pár centimetrů za brankovou čáru i přes veškerou snahu Součka. Aistence: Jakub Šárka.
     
    18:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I tato početní vyhoda je ihned potrestána. Hájkovu střelu dokonale tečoval JAN ŠEBESTA a Vítkovice vedou již 6:3. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    17:33
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Čihák napravuje své vyloučení a podílí se na gólu PATRIKA KIELERA. Osm gólů za necelou první třetinu to je hodně parádní intro do letošní florbalové sezóny. Asistence: Pavel Čihák.
     
    16:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hodně rychle využitá přesilová hra v podání hostů. JOSEF RÝPAR střelou využil dokonalého postavení Šebesty před brankou, přes kterého Souček nemohl nic vidět a Vítkovice si berou zpět tříbrankové vedení. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    15:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se domácí radují, když dosloval dovezli míček až do branky a znovu se o to postaral JAKUB ŠÁRKA. Asistence: Kryštof Krbec.
     
    11:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostům ale vychází v první třetině všechno na co sáhnou. Z několika soubojů před brankovištěm se míček dostal k ONDŘEJI FIRDOVI, který se nerozpakoval a střelou nad nohu překonal Kotoučka. Gólman Bohemians jen bezmocně máchl rukami. Asistence: Josef Rýpar.
     
    07:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Až nyní zareagovali svěřenci Michala Jedličky a to hned ti nejzkušenější. Šimek se Šárkou několikrát vykombinvali, až se JAKUB ŠÁRKA dokázal prosadit do prázdné branky a překonal Součka. Asistence: David ŠImek.
     
    06:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostům z Ostravy vychází úvod zápasu dokonale. Na Kotoučka vyslali čtyři střely a tři z nich z toho byli gólové. LUKÁŠ HÁJEK nyní našel z levé strany prostor u bližší tyče a pojišťuje náskok svého týmu. Asistence: Ondřej Firda.
     
    04:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A tak udeřilo na druhé straně, rychlý brejk Vítkovic zakončil MARTIN NEHERA po přihrávce Bräuera. Asistence: Marek Bräuer.
     
    00:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Hosté nejprve dlouho otáleli s rozehrávkou, až u mantinelu vybojoval míček Hájek který jej následně předložil ONDŘEJI FIRDOVI. Vítkovický mladík si nadvakrát poradil na brsnkovišti s Kotoučkem. Asistence: Lukáš Hájek.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 8. Šárka (Šimek), 16. Šárka (Krbec), 18. Kieler (Čihák), 33. Šimek (Šárka), 36. Čihák (Šárka), 50. Šimek (Šárka) – 1. Firda (Hájek), 5. Nehera (Bräuer), 7. Hájek (Firda), 12. Firda (Rýpar), 17. Rýpar (Hájek), 19. Jan Šebesta (Hájek), rozh. náj. Delong

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Tomáš Kindl (BOH)
    0:1   Josef Rýpar (VIT)
    2. séria:
    1:1   Jakub Šárka (BOH)
    1:2   Adam Delong (VIT)
    3. séria:
    1:2   David Šimek (BOH)


    FbŠ Bohemians: Kotouček (Kratěk) – Zezulka, Rossi, Krebner, Cabejšek, Křivanec, Čihák, Krbec – Dobisík, Šimek, Kieler – Mandík, Miščík, Šárka – Růžek, Kindl (C).
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Jastřembský, Nehera – Firda, Jan Šebesta, Vilím – Rýpar, Gál, Děček – Hájek, Bräuer, Delong – Jurdzin.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek