Wolfsburg – B. Bystrica sk 4:3 (kon.) | Něman Grodno – Vienna 5:4 (po pr.) | Jyväskylä – Zug 3:2 (kon.)
Třinec – Esbjerg 9:1 (kon.) | Salzburg – Tappara 1:6 (kon.) | Mníchov – Cracovia 6:2 (kon.)
Brynäs – IFK Helsinky 4:3 (3:1 po s.n.)
koniec po predl.
HK Něman Grodno
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
Vienna Capitals
cz Piatok 25.08.2017, 18:00Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:24 ZHIDKIKH - 5:4
     
    61:24
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Nedáš- dostaneš! Hosté ztratili puk v útočném pásmu, díky čemuž se Grodno dostalo do přečíslení. ALEXANDER ZHIDKIKH vzal zakončení na sebe a trefil se nad rameno gólmana. Asistence: Grzegorz Pasiut.
    52:20 MCKIERNAN - 4:4
     
    52:20
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Grodno dnes hraje ve vysokém tempu a často situace přehrává, zato Vídeň využívá všechny své šance. Nyní dostal v přesilovce šanci vystřelit RYAN MCKIERNAN a od modré trefil horní část branky. Trus nestihl zareagovat. Asistence: Aaron Brocklehurst a Kelsey Tessier.
    49:14 MALYAVKO - 4:3
     
    49:14
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Vídeň vyšla z tempa a jakoby se přestala soustředit a je z toho gól, který znamená vedení domácích. Střela od modré čáry zaměstnala gólmana Lamoureuxe natolik, že vyjel z brankoviště a puk se odrazil přímo na hůl SERGEJE MALYAVKA, který poslal kotouč úplně do prázdné branky. Gólman byl zalehnut soupeřem, ale zdá se, že to bylo mimo brankoviště. Asistence: Pavel Boyarchuk.
    45:28 LEVSHA - 3:3
     
    45:28
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Je opět vyrovnáno! Grodno zatlačilo soupeře v útočném pásmu a podařilo se mu dostat puk na osu kluziště, odkud vypálil ARTYOM LEVSHA a prostřelil Lamoureuxe mezi tělem a vyrážečkou. Asistence: Nikita Remezov.
    35:35 KLUBERTANZ - 2:3
     
    35:35
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vause vybojoval puk v rohu a rychle našel KYLEA KLUBERTANZE, který si sjel od modré čáry a střílel přesně mezi betony. Asistence: Taylor Vause.
    35:17 STEFANOVICH - 2:2
     
    35:17
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Grodno se usadilo v útočném pásmu a zásluhou jim je vyrovnávací branka, kterou má na svědomí MIKHAIL STEFANOVIC, jenž stál před brankou a doklepl puk, který dostal zpoza branky. Asistence: Grzegorz Pasiut a Sergei Dorofeyev.
    17:48 POLLASTRONE - 1:2
     
    17:48
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň během několika sekund otáčí vývoj zápasu! JERRY POLLASTRONE nabral rychlost ve středním pásmu a z nenápadné akce vystřelil a puk zaskočil Truse, který nebyl připravený na střelu. Asistence: Jamie Fraser.
    17:33 SHARP - 1:1
     
    17:33
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň okamžitě využívá přesilovku. Holzapfel skvěle načasoval přihrávku na hůl MACGREGORA SHARPA, jenž si puk připravil a vymetl přesně horní růžek branky. Grodno dostává lekci z produktivity. Asistence: Riley Holzapfel.
    00:30 KORSHUNOV - 1:0
     
    00:30
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Něrman Grodno se prosazuje okamžitě. Po krátké kombinaci přihrál jeden z útočníků zpoza branky na volného ANDREJE KORSCHUNOVA, jenž stál na vrcholu kruhu a propálil vše. Asistence: Pavel Boyarchuk, Sergej Malyavko.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 1. Korshunov (Boyarchuk, Malyavko), 36. Stefanovich (Pasiut, Dorofeyev), 46. Levsha (Remezov), 50. Malyavko (Boyarchuk), 62. Zhidkikh (Pasiut) – 18. Sharp (Holzapfel), 18. Pollastrone (Fraser), 36. Klubertanz (Vause), 53. McKiernan (Brocklehurst, Tessier)


    HK Něman Grodno: Trus (Samankov) – Badun, Korshunov, Dorofeyev, Stefanovich, Metlyuk, Yeronov, Marchenko – Boyarchuk, Malyavko S., Malyavko A. – Lisichkin, Khoromando, Pasiut – Zhidkikh, Klimenko, Bogdanovski – Kisly, Stepanov, Levsha – Remezov.
    Vienna Capitals: Lamoureux (Tschrepitsch) – Fraser, Klubertanz, Brocklehurst, McKiernan, Lakos P., Hackl, Peter – Samson, Holzapfel, Pollastrone – Rotter, Vause, Nödl – Fischer, Sharp, Tessier – Bauer, Grosslercher, Hartl – Nissner.

    Rozhodca: Denis Naumov, Andrej Schrubok – Viktor Zinchenko, Mikita Paliakou