Larnaca – Plzeň 0:0 (kon.) | D.Kyjev – Marítimo 3:1 (kon.) | Östersunds FK – Solún 2:0 (kon.)
Tiraspol – Légia Varšava 0:0 (kon.) | Zenit – Utrecht 2:0 (po pr.) | FK Oleksandrija – Borisov 1:2 (kon.)
Tel Aviv – Rheindorf Altach 2:2 (kon.) | Salzburg – Constanta 4:0 (kon.) | FK Sūduva – Razgrad 0:0 (kon.)
Fenerbahce – Vardar 1:2 (kon.) | Fehérvár – Partizan 0:4 (kon.) | Skenderbeu – D. Záhreb 0:0 (kon.)
Midtjylland – Limassol 1:1 (kon.) | AEK Atény – Brugge 3:0 (kon.) | Marseille – Domžale 3:0 (kon.)
Rosenborg – Amsterdam 3:2 (kon.) | Braga – Hafnarfjördur 3:2 (kon.) | Bilbao – Panathinaikos 1:0 (kon.)
Škendija – AC Miláno 0:1 (kon.) | Hajduk Split – Everton 1:1 (kon.) | CZ Belehrad – FK Krasnodar 2:1 (kon.)
Austria – Osijek 0:1 (kon.)
koniec
Fenerbahce SK
1:2 (0:0)
FK Vardar Skopje
Štvrtok 24.08.2017, 19:30 • Şükrü Saracoğlu, Istanbul • Európska liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri odvete 4. predkola Európskej ligy. Fenerbahce Istanbul sa, aj so Slovákom Martinom Škrtelom, pokúsi napraviť obrovské zaváhanie z úvodného duelu a postúpiť cez macedónsky celok FK Vardar.

    Prvý duel bol totiž šok pre celý futbalový svet. Outsider Vardar na domácom trávniku získal prekvapivú výhru 2:0, takže dnes majú hráči tureckého tímu čo doháňať. V ich neprospech navyše hovorí aj fakt, že v úvodných dvoch kolách svojej domácej súťaž nezvíťazili a pripísali si iba remízy, takže zrejme nie sú v optimálnej forme. Aj napriek tomu sú však v pozícii obrovských favoritov a nič iné ako ich triumf sa neočakáva.
    Martin Škrtel: „Veríme, že dosiahneme skóre, aby sme postúpili.“

    Martin Skrtel: “Turu geçebilecek skoru alacağımıza inanıyoruz” #FBSKvsFCV #UEL

    Príspevok, ktorý zdieľa Fenerbahçe SK (@fenerbahce),


     
    Úvodné zostavy:

    Fenerbahce SK: Kameni – Isla, Neustädter, Škrtel, Koybasi – Dirar, Tufan, Topal, Valbuena – Potuk, Van Persie
    Náhradníci: Demirel – Güctekin, Chahechouhe, Kaldirim, Karakoc, Köse, Soldado

    FK Vardar Skopje: Gačevski – Hambardsumjan, Novak, Velkovski, Brdarovski – Nikolov, Spirosvski – Jigauri, Felipe, Blaževski – Barsegjan
    Náhradníci: Aleksovski – Demiri, Gligorov, Glišič, Kojaševič, Musliu, Ytalo.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarali hosťujúci futbalisti. Tí sa ihneď pokúsili dostať aj do útoku, ale Dirar dobre zsiahol v defenzíve a loptu im odkopol do autu.
     
    2
    Domáci si napokon prevzali loptu a sami smerovali do útoku. Skúšal to tam Valbuena, ale jeho rana bola zblokovaná ešte pred macedónskym ģolmanom.
     
    3
    Fenerbahce má v závere tretej minúty loptu na svojich kopačkách iba v okolí stredového kruhu a pokúša sa rozohrať novú útočnú akciu.
     
    4
    Hra je prerušená, pretože na trávniku ostal po strete ležať hosťujúci Felipe. Našťastie ale nejde o nič vážne a rozhodca nemusí ani udeľovať žltú kartu.
     
    6
    Domáci Potuk teraz výborne dobiedzal v šestnástke súpera. Hral až pri zadnej čiare, odkiaľ sa pokúšal prihrávať, ale cez pozornú defenzívu sa mu to nepodarilo a získal iba aut.
     
    7
    Hostia sa vzápätí pokúsili tiež založiť protiútok, ale vôbec im to nevyšlo. Loptu im vzal Isla a okamžite rozohral na opačnú stranu.
     
    8
    Domáci celok má viac z hry, ale na výraznejšiu šancu stále iba čakáme. Fenerbahce aj teraz zbiera loptu na útočnú akciu.
     
    9
    Domáci futbalisti zahrávali štandardku po menšeom faule. Zahrali ju centrom do vápna, kde sa o konečnú hlavičku postaral Tufan, ale jeho pokus Gačevski dobre schoval do rukavíc.
     
    10
    Domáci celok si vypýtal ďalší faul a bude mať k dispozícii štandardku. Tentokrát z lepšej pozície, z iba niečo viac než dvadsiatich metrov.
     
    11
    Na center najvyššie vyskočil Škrtel, ale bol iba v ofsajde, takže jeho hlavička bola v podstate zbytočná. Pomerne nezáživný úvod duelu pokračuje.
     
    12
    Fenerbahce si teraz v rozohrávke pomáha aj s vlastným gólmanom. Kameni sa snaží spoluhráčov čo najrýchlejšie vysunúť dopredu.
     
    13
    Vpredu to ale domáci urobil veľmi zle. Dirar to zobral na seba a zakončoval z asi dvadsiatich metrov, no bol veľmi nepresný. Gólman Gačevski ani nemusel zasahovať.
     
    14
    Aj hostia si prevzali loptu a chceli zaútočiť, ale ďaleko nezašli. O guľatý predmet prešli už za deliacou čiarou a opäť sa budú musieť stiahnuť do defenzívy.
     
    15
    Sledujeme pomerne nezáživný futbal. Valbuena sa pokúšal prihrávať do vápna spoza hranice šestnástky, ale našiel iba hráčov súpera a žiadne zakončenie z toho nebolo.
     
    16
    Hosťujúci Barsegjan využil zlú prihrávku súpera a po ľavej strane sa pustil do útoku. Na jeho konci si už rovnal loptu na strelu, no v poslednej chvíli ho čisto odzbrojil vracajúci sa Neustädter.
     
    17
    Žltú kartu dostáva Roman Neustädter (Fenerbahce SK), ktorý poslalk zemi súpera asi desať metrov od šestnástky.
     
    18
    Hostia okamžite rozohrali štandardku. K priamemu kopu sa postavil Barseghyan, ale jeho pokus skončil iba na dobre postavenom múre. Gólman domácich zasahovať nemusel.
     
    20
    Istanbulskí futbalisti sa vrátili do útoku, ale nedokázalai tam ani len presne zakončiť a rozohrávať bude hosťujúci brankár Gačevski. Prvých 20 minút prinieslo nezáživný futbal.
     
    21
    Domáci mali problém dostať sa vôbec do útoku. Napokon to skúsili po ľavej postrannej čiare cez Valbuenu, ktorý prihral spoluhráčovi, ale ten následne iba nepochopiteľne posunul loptu gólmanovi súpera.
     
    22
    Teraz sme to zrejma zakríkli, pretože prišla najväčšia šanca zápasu. Bol v nej domáci Robin van Persie, ktorý zakončoval hlavou, ale iba priamo do gólmana Gačevskiho.
    22. Robin van Persie a jeho hlavička
     
    23
    Domáci to následne skúsili opäť a ani toto nebol márny pokus! Z pravej strany z približne dvadsiatich metrov vystrelil Topal, ale Gačevski vynikajúco zasiahol a podržal svoj tím.
     
    24
    Domáci hráči ešte ostali v útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť, ale Köybasi teraz skončil na zemi po zrážke vedľa šestnástky. Jeho spoluhráči si pýtali faul, ale rozhodca nepoľavil.
     
    25
    Vardar však nedokázal loptu dostať ďaleko a opäť sa musí brániť Macedónsky celok v posledných minútach sústreďuje všetku silu do defenzívy.
     
    26
    Hostia prekopli loptu k šestnástke svojho súpera. Škrtel sa tam nechcel zbytočne zahrávať, a tak iba odkopol na autové vhadzovanie.
     
    27
    Hostia sa po aute nedokázali udržať v útoku a museli sa rýchlo stiahnuť pred svoju bránku. Tam si totiž zbehol Isla ktorého Macedónci zastavili iba za cenu faulu.
     
    28
    Domáci tím rozohrával štandardku spred šestnástky z nebezpečnej vzdialenosti. Postaral sa o to Valbuena prudkým zakončením, ktoré obrana Vardaru zrazila na rohový kop.
     
    29
    O realizáciu rohového kopu sa postaral Koybasi, ale jeho center bol príliš prudký a nikoho z domácich hráčov nenašiel. Hostia si môžu vydýchnuť.
     
    30
    Prvá polhodina hry je za nami. Musíme konštatovať, že sledujeme pomerne nezáživný futbal, z ktorého majú viac domáci hráči, ale ich nepresnosť a obetavosť hosťujúcej defenzívy spôsobili, že na úvodný gól stále iba čakáme.
     
    31
    Hostia nechceli nič riskovať, a tak Jigauri poslal loptu zo svojej polovice vysokým odkopom popri ľavej postrannej čiare.
     
    32
    Hostia to teraz skúsili smerom dopredu. Velkoski rozohral dobrý center a našiel Barsegjana, ale ten proti presile neuspel a zakončenie z toho nebolo.
     
    33
    Na opačnej strane chceli rýchlo zaútočiť aj domáci, ale Brdarovski bránenie ustál a loptu odkopol na rohový kop.
     
    34
    Rohový kop rozohral Valbuena, ale nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel. Lopta dopadla iba na kopačky hostí, ktorí ju upratali. Istanbul ešte aj napriek tomu ostal v útoku a strelecky to skúšal van Persie, ale bol veľmi nepresný.
     
    35
    Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby prvého polčasu. Domáci tím sa drží na útočnej polovici, ale stále nevie nič vymyslieť. Hostia sa vynikajúco bránia.
     
    36
    Domáci celok rozohrával ďalší rohový kop. Valbuena to teraz skúsil centrom priamo pred gólmana Gačevskiho, ktorý ale zasahovať nemusel, pretože jeden z jeho obrancov loptu upratal hlavou.
     
    37
    Potuk sa na ľavej strane pred šestnástkou natlačil medzi dvojicu súperových hráčov, ale prihrávku napokon nespracoval a žiadne zakončenie opäť neprišlo.
     
    38
    Potuk mal loptu na kopačke na pravej strane šestnástky. Skúšal to centrom popred bránku, ale nikoho trestuhodne nenašiel. Hostia si opäť môžu vydýchnuť.
     
    39
    Hostia sa potešili, že mohli loptu apsoň na chvíľu dostať preč od svojej bránky. Do útočnej čestnástky si ju zaviezil Jigauri a vystrelil, ale iba mimo bránky. Gólman Kameni mohol ostať pokojný.
     
    40
    Najväčšia šanca domáceho tímu na otvorenie skóre! Gačevski najskôr jednu loptu vyrazil, ale iba priamo na Tufana. Ten sa ihneď otáčal na strelu, ale v poslednej chvíli ho odzbrojil Novak.
     
    41
    Začala sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto polčasu. Na zemi leží Potuk, ale zrejme je to nezavinené a nie príliš vážne, pretože rozhodca nepíska.
     
    42
    Neuveriteľné! Ťažko povedať, kde boli domáci futbalisti, keď sa z ničho nič pred bránkou objavil Barsegjan. Ten to ihneď skúšal strelecky, ale jeho pokus zastavila pravá žrď. Kameni mal teraz veľké šťastie.
    42. Tigran Barsegjan trafil iba pravú žrď
     
    43
    Instanbulskí diváci právom pískajú, takýto futbal sa im v žiadnom prípade nemôže páčiť. Hra je veľmi nezáživná, za zmienku v podstate nestojí nič okrem žrde v podarí Cardaru.
     
    44
    Alper Potuk na tom pravdepodobne napokon bude horšie, pretože pre zanenie v zápase končí. Nahradí ho Aatif Chahechouhe.
     
    45
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby úvodného polčasu. Domáci tím sa vrátil na útočnú polovicu a pokúša sa tam niečo vymyslieť.
     
    45+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Budeme zvedaví, či počas nich uvidíme úvodný presný zásah.
     
    45+2
    Hostia sa nechceli iba brániť, preto to skúsili aj vpredu, ale pokus Nikolova bol zrazený a ku gólmanovi Fenerbahce v podstate iba doskákal.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas žiadnu futbalovú krásu nepriniesol. Viac z hry mali domáci favoriti, ale proti pozornej defenzíve Vardaru neuspeli. Naopak, doposiaľ najväčšiu šancu mali hostia, keď v 42. minúte trafil Barsegjan pravú žrď. Gól teda nepadol zatiaľ ani na jednej strane, a tak sa do šatní odchádza za stavu 0:0.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Domáci futbalisti rozohrali a ihneď sa pustili do útočenia. Hráči istanbulského celku si uvedomujú, že ak chcú pomýšľať nad postupom, musia čo najskôr skórovať.
     
    47
    Domáci celok pokračoval v ofenzívnej snahe, ale hru prerušil postranný arbiter, ktorý pískal odsajd.
     
    48
    Domáci to teraz skúsili presnou strelou, o ktorú sa postaral Topal, ale Gačevski si dobre povyskočil a loptu zastavil.
     
    50
    Dopredu sa teraz tlačil jeden z hráčov hostí, ale proti presile troch súperov nemal žiadnu šancu na úspech. Úvodná päťminútovka patrila jednoznačne domácim, ktorí sú po zmene strán veľmi aktívni.
     
    51
    Opäť ale pokračujú veľké nepresnosti. Domáci Valbuena sa pokúšal zrejme centrovať do vápna, no lopta smerovala vysoko a úplne mimo bránky. Rozohrávať bude Gačevski.
     
    52
    Hosťujúci gólman sa pokúsil loptu dostať čo najďalej od svojej bránky, ale domáci futbalisti sa rýchlo vracajú do útoku.
     
    53
    Domáci tím spálil najväčšiu šancu zápasu! Po centri z pravej strany bol pred bránkou úplne osamotený Tufan a zakončoval hlavou, ale trestuhodne iba priamo do rúk Gačevskiho.
     
    54
    Tufan chcel napraviť svoje predchádzajúce zakončenie, a tak sa za šestnástkou sám oprel do strely, ale namieril ju iba úplne mimo bránky. Gólman Vardaru mohol ostať pokojný.
    54. Tufan hlavičkoval do brankára
     
    55
    Domáci hráči chceli ešte pokračovať v útočnej aktivite, ale zastavil ich ofsajdový verdikt. Musíme uznať, že po zmene strán sa hosťujúca defenzíva ešte nezastavila.
     
    55
    Jeden z domácich si v šestnástke zasekol súpera a prihral na hranicu pokutového územia. Tam si nabehol Tufan, ale v rýchlosti bez prípravy strieľal iba nad brvno.
     
    56
    Valbuena centroval z ľavej strany spoza šestnástky. Vo vápne chcel nájsť Dirara, ale ten v osobnom súboji spadol. Pýtal si faul, ale rozhodca ostal pokojný.
     
    58
    Hostia teraz na minútku upokojili dianie pred vlastnou bránkou a súpera vytlačili až k polovici. Dlho im to ale nevydržalo a opäť sa budú musieť brániť.
     
    59
    Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Robin Van Persie, prichádza Roberto Soldado.
     
    60
    Končí sa druhá tridsaťminútovka zápasu. Domáci hráči sú mimoriadne aktívni, ale ešte nestrelili ani jeden gól, takže v celkovom pohľade prehrávajú 0:2. Vardar si to dobre uvedomuje a vytrvalo bráni.
     
    61
    Fenerbahce dalo gól!
    Domáci hráči si vypýtali rohový kop. Zahral ho Valbuena, ktorý loptu poslal do vápna, kde sa od Škrtela odrazila k vzdialenejšej žrdi na nepokrytého ROMANA NEUSTÄDTERA, ktorý okamžite zakončil ku konštrukcii bránky.
    61. Neustädter (FEN) - 1:0
     
    62
    Striedanie v tíme FK Vardar Skopje: z ihriska odchádza Dejan Blaževski, prichádza Visar Musliu.
     
    63
    Hostia na inkasovaný gól reagovali okamžitým striedaním a hra môže pokračovať. Vardar sa teraz sťahuje do defenzívy a pokúsi sa ustáť tlak súpera.
     
    64
    Domáci operovali pri bránke svojho súpera a vybojovali rohový kop. Medzičasom si kamera vybrala Soldada, ktorý ostal ležať na zemi a potreboval niekoľko desiatok sekúnd, aby sa otriasol a za pomoci spoluhráčov postavil. Našťastie to vyzerá, že bude v poriadku a bude môcť pokračovať ďalej.
     
    65
    Rohový kop rozohral Valbuena priamo do najnebezpečnejšieho priestoru. Gólman Gačevski tam zbytočne nepremýšľal a rýchlo ju skrotil.
     
    66
    Domáci mohli vyhrávať o dva góly! Köybasi pálil krížne cez pokutové územie, ale jeho ranu v poslednej chvíli vytesnil jeden z hráčov hosťujúceho celku na rohový kop.
     
    67
    Rohový kop priletel do stredu šestnástky pred bránku Vardaru, kde sa však najlepšie zorientovala hosťujúca defenzíva. Domáce zakončenie neprišlo.
     
    68
    Vardar Skopje dáva gól!
    Neuveriteľné! Hostia ustáli rohový kop a Felipe následne dlhým pasom našiel spoluhráča. JAMBUL JIGAURI sa v šestnástke ocitol sám proti dvom obrancom a brankárovi. Všetkých ich dokonale zosmiešnil a lopta napokon prešla popod telo ležiaceho gólmana Fenerbahce až do siete.
    68. Jigauri (VDS) - 1:1
     
    69
    Na strane Vardaru vypukli po góle obrovské oslavy a domáci štadión je v šoku. Duel sa vyvíja veľmi prekvapujúco a hostia sa už pomaličky môžu tešiť z postupu.
     
    70
    Domáci hráči chceli svoje sily rýchlo presunúť do útoku, ale zastavil ich iba ofsajdový verdikt. Ich akcia pokračovať nemôže.
     
    71
    Hostia mohli pridať aj druhý gól! Z vnútra šestnástky strieľal Barsegjan, ale jeho pokus zastavilo brvno za bezmocným gólmanom Fenerbahce. Štadión píska.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Vardar Skopje: z ihriska odchádza Darko Velkovski, prichádza Nikola Gligorov.
     
    75
    Domáci celok zahral z pravej strany prudk center do vápna, ale odtiaľ bola lopta odkopnutá preč. Istanbulskí hráči nepoľavili a následne z hranice šestnástky pálil striedajúci Chahechouhe, ale iba fo Gačevskiho.
     
    76
    Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Mehmet Topal, prichádza Ahmethan Kose.
     
    77
    Medzičasom sa nám už začala posledná pätnásťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Domáci celok ostáva na útočnej polovici, ale nedarí sa mu uspieť.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Ozan Tufan (Fenerbahce SK), ktorý poslal k zemi Nikolova za rohom šestnástky na útočnej polovici Vardaru.
     
    79
    Nikolov využil priamy kop na dobrú strelu, ktorý Kameni vytesnil od pravej žrde na rohový kop. Po ňom ľavou nohou zakončeoval Felipe, ktorý vybojoval ďalší odkop od rohovej zástavky.
     
    80
    Tentokrát zakončenie neprišlo bezprostredne po rozohrávke, ale hosťujúci fanúšikovia sa ho aj tak dočkali. Bez prípravy strieľal Barsegjan, no iba do brankára.
     
    81
    Začala sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby a dianie na trávniku sa obrátilo. Hostia predviedli ďalšiu nepresnú strelu, a tak Fenerbahce rozohráva za pomoci Kameniho.
     
    82
    Hráči Vardaru odkopávajú jednu loptu za druhou. Hosťom sa teraz darí veľmi dobre, pretože nič nepodceňujú. Výborná defenzívna hra.
     
    83
    Soldado bol pred bránkou súpera a zrazil sa tam s Muslium. Ten sa teatrálne zhodil na zem, ale rozhodcom o nepohlo. Zábery na tribúny medzičasom ukázali, že fanúšikovia Fenerbahce pomaly odchádzajú.
     
    83
    Vardar mohol vyhrávať! Gólman Kameni najskôr vytesnil Spirovskiho zakončenie z pravej strany, a potom zvládol aj Felipeho strelu z opačnej strany. Hostia predviedli ďalší skvelý únik a k jeho úspešnej realizácii im chýbalo iba málo.
     
    84
    Striedanie v tíme FK Vardar Skopje: z ihriska odchádza Jambul Jigauri, prichádza Damir Kojašević.
     
    85
    Lopta teraz preletela cez šestnástku pred Gačevskim, ale nikto ju nezasiahol. Domáci fanúšikovia pískajú, takýto futbal sa im rozhodne nemôže páčiť.
     
    86
    Domáci to skúšali popri ľavej postrannej čiare, ale neprešli. Hosťujúca defenzíva robí vynikajúcu prácu, za ktorú si zaslúži pochvalu.
     
    87
    Domáci Isla sa dokonca na svojej obrannej polovici dopustil aj faulu, takže hostia rozohrali štandardku priamo do rukavíc Kameniho. Vardar záver duelu zvláda veľmi dobre.
     
    89
    Hosťujúci celok drží loptu na svojich kopačkách na útočnej polovici a nikam sa bezhlavo neponáhľa. Vardar už postupne odrátava posledné desiatky sekúnd.
     
    90
    Domáci teraz mierili dopredu popri ľavej postrannej čiare, ale Valbuenovi lopta ušla iba do autu. To potvrdzuje nepohodu, v akej sa Fenerbahce nachádza.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú štyri minúty.
     
    90+1
    Vardar Skopje dáva gól!
    Macedónsky celok spečatil svoj postup. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, na keho konci dostal NIKOLA GLIGOROV vo vápne pohodlnú prihrávku, spracoval si ju a pravou nohou umiestnil loptu k pravej žrdi.
    90+1. Gligorov (VDS) - 1:2
     
    90+2
    Na strane Vardaru vypukli veľké oslavy, ktoré musel trochu skrotiť aj rozhodca, aby sa mohlo pokračovať v hre a aby sa duel dohral. Fanúšikovia Fenerbahce dávajú svoju nespokojnosť jasne najavo.
     
    90+4
    Hosťom to ešte nestačili a Fenerbahce by radi rozobrali do posledného kúsku. Z vápna teraz zakončoval Kojašević, ale Kameni sa mu obetavo vrhol pod nohy a zabránil tretiemu gólu vo svojej sieti.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Prekvapenie je dokonané! Fenerbahce v zostave so Slovákom Martinom Škrtelom nezvládol ani odvetný zápas a s Európskou ligou sa lúči. Ďalej postupuje macedónsky outsider FK Vardar. (21:25:42)

    Veronika Pancuráková

    Góly: 61. Neustädter – 68. Jigauri, 90+1. Gligorov

    Karty:   17. Neustädter (FEN), 78. Tufan (FEN)


    Fenerbahce SK: Kameni – Isla, Neustädter, Škrtel, Koybasi – Dirar, Tufan, Topal, Valbuena – Potuk, Van Persie
    Náhradníci: Demirel – Güctekin, Chahechouhe, Kaldirim, Karakoc, Köse, Soldado

    FK Vardar Skopje: Gačevski – Hambardsumjan, Novak, Velkovski, Brdarovski – Nikolov, Spirosvski – Jigauri, Felipe, Blaževski – Barsegjan
    Náhradníci: Aleksovski – Demiri, Gligorov, Glišič, Kojaševič, Musliu, Ytalo
    17.08.2017
    Vardar - Fenerbahce 2:0

    Góly: 20. Barsegian, 90+2. Topal (vla.)

    Karty:   51. Grnčarov (VDS) – 87. Soldado (FEN)   89. Grnčarov (VDS)   90+3. Souza (FEN)

    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:11.