Larnaca – Plzeň 0:0 (kon.) | D.Kyjev – Marítimo 3:1 (kon.) | Östersunds FK – Solún 2:0 (kon.)
Tiraspol – Légia Varšava 0:0 (kon.) | Zenit – Utrecht 2:0 (po pr.) | FK Oleksandrija – Borisov 1:2 (kon.)
Tel Aviv – Rheindorf Altach 2:2 (kon.) | Salzburg – Constanta 4:0 (kon.) | FK Sūduva – Razgrad 0:0 (kon.)
Fenerbahce – Vardar 1:2 (kon.) | Fehérvár – Partizan 0:4 (kon.) | Skenderbeu – D. Záhreb 0:0 (kon.)
Midtjylland – Limassol 1:1 (kon.) | AEK Atény – Brugge 3:0 (kon.) | Marseille – Domžale 3:0 (kon.)
Rosenborg – Amsterdam 3:2 (kon.) | Braga – Hafnarfjördur 3:2 (kon.) | Bilbao – Panathinaikos 1:0 (kon.)
Škendija – AC Miláno 0:1 (kon.) | Hajduk Split – Everton 1:1 (kon.) | CZ Belehrad – FK Krasnodar 2:1 (kon.)
Austria – Osijek 0:1 (kon.)
koniec
AEK Larnaca
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Štvrtok 24.08.2017, 18:00 • AEK Arena • Európska liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AEK Larnaca FC – FC Viktoria Plzeň. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    V Stredu pokračujú barážové stretnutia o Európsku ligu, na programe sú odvetné zápasy. V tomto prenose sa zameriame na zápas medzi AEK Larnaca FC a FC Viktoria Plzeň, ktorý sa odohrá na Cypre.

    Z tejto dvojice je po prvom zápase bližšie k postupu český celok, pretože vyhral minulý týždeň domáci zápas výsledkom 3:1! Do tohto zápasu však mali lepší vstup hostia, pretože od 8. minúty gólom Acorána vyhrávali 1:0. Plzeň sa však dokázala otriasť a dvoma gólmi Bakoša a jednom presnom zásahu od Kolářa vyhrala tento zápas o dva góly a to tohto zápasu tak má lepšiu pozíciu.

    Plzeň je celkovo v tomto dvojzápase favoritom a má nakročené k postupu do skupinovej fázy Európskej ligy. Larnaca sa však ešte určite pobije o postup, ale má pred sebou veľmi náročnú úlohu. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Úvodné zostavy:

    AEK Larnaca FC: Pablo – Truyols, Murillo, Mojsov, Catala (C) – Acorán, Tomàs, Jorge, Tete – Florian, Tričkovski

    Náhradníci: Giorgallides – Antoniades, Hevel, Laban, Mytidis, Nélson, Roushias

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hrošovský, Čermák – Kopic, Kolář, Zeman – Bakoš

    Náhradníci: Kozáčik – Hořava, Petržela, Hájek, Havel, Živulič, Řezníček

    Rozhodca: Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares – João Pinheiro (všetci POR)
     
    Príjemný futbalový podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku tohto odvetného zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave hosti sú aj Patrik Hrošovský a Marek Bakoš. Matúš Kozáčik bude v tomto zápase robiť brankársku dvojku. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni z Portugalska a to konkrétne Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares – João Pinheiro. Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, pri jeho sledovaní Vám prajem príjemný športový zážitok.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí majú na svojho dnešného súpera stratu dvoch gólov.
     
    2
    Domáci napokon dlho nečakali a okamžite sa snažili o útočnú akciu. Tete však neprešiel cez dobre organizovanú obranu hostí a pri lopte sú už futbalisti českého celku.
     
    3
    Hostia teraz dlhšie držali loptu na svojich kopačkách a podarilo sa im aj zaútočiť. Center do pokutového územia si však domáce mužstvo dokázalo postrážiť.
     
    4
    K lopte sa tak postupne dostali už domáci futbalisti, ale nedarí sa im v prechode na útočnú polovičku. Plzeň dobre bráni svoje územie a veľa priestoru tak svojmu súperovi neposkytuje.
     
    4
    Sledovali sme rýchly útok hosťujúceho mužstva, Kopic potiahol útok po pravej strane, následne výbornú prihrávku vyslal Bakoš na Kolářa a jeho zakončenie len tesne minulo bránu domácich!
     
    5
    Na druhej strane sme následne videli takisto nebezpečnú situáciu, Tričkovski sa dostal k zakončeiu hlavou a skvelo sa vyznamenal brankár Hruška! Napokon ale postranný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    6
    Dopredu to tak teraz vyskúšali aj hostia, po dlhšej kombinácii sa na útočnú polovičku snažili preniknúť Bakoš so Zemanom, ale ani jeden na dlhú prihrávku nedočiahol.
     
    7
    Rýchly brejk na druhej strane tak založili domáci futbalisti, Acorán centroval do pokutového územia hostí, ale lopta napokon opustila hraciu plochu. Plzeň tak ničomu vážnemu čeliť nemusela.
     
    8
    Oba tímy predchádzajú postupnú kombináciu zo zadných radov, hrá sa tak opatrnejší futbal. Hostia sa však určite nemajú kam ponáhľať, priviezli si na Cyprus slušný náskok.
     
    9
    Domácim sa podaril prienik na útočnú polovičku, Limberský však dokázal včas odvráti nebezpečnú prihrávku pred bránu svojho tímu. Uvidíme, kedy príde zaujímavejšia situácia.
     
    10
    Pri lopte sú momentálne hostia, zatiaľ kombinujú na svojej polovičke a nikam sa neponáhľajú. Domáci sa tak okamžite snažia o vysoké napádanie, hostia však zatiaľ chyby nerobia.
     
    11
    Útočnú akciu svojho tímu sa teraz snažil založiť Čermák, v strede poľa bol však faulovaní a tak vybojoval pre svoj celok priamy kop. Larnaca sa tak sťahuje na svoju polovičku.
     
    12
    Po rozohrávke sa Plzeň na chvíľu usadila na útočnej polovičke, napokon však loptu po chybnej prihrávke stráca a dopredu tak vyrážajú domáci futbalisti. Prejsť cez obranu hostí je však náročné.
     
    13
    Teraz však prišlo menšie zaváhanie defenzívy hostí! Tomàs sa dostal v pokutovom území k lopte, Hruška však včas vybehol zo svojej brány a zmenšil mu tak uhol a domáci futbalista následne vyprodukoval iba nepresnú prihrávku.
     
    14
    Plzeň následne založila rýchly protiútok a vybojovala si priamy kop. Po jeho rozohrávke sa do zakončenia hnal Kopic, postranný rozhodca mu však signalizuje ofsajd.
     
    15
    Ani tento útočný výpad domácich futbalistov nič zaujímavého nepriniesol, bude to napokon len odkop od brány a postará sa oň brankár Hruška. Úvodných 15 minút tak bola opatrnejších z oboch strán.
     
    16
    Hosťom sa však darí zakladať postupné útoky, Limberský sa prebojoval na útočnú polovičku, od lopty ho však včas odstavila obrana domáceho tímu.
     
    17
    Larnaca si po prechode na útočnú polovičku vybojovala priamy kop, pri lopte boli však zakrátko hosťujúci futbalisti. Zatiaľ sú domáci mierne aktívnejší, postupová matematika je však stále jasná.
     
    18
    A opäť si domáci vybojovali priamy kop, proti pravidlám sa teraz previnil Čermák. Plzeň sa tak bude musieť mať opäť na pozore a nespraviť žiadnu väčšiu chybu.
     
    19
    Aj túto situáciu napokon hostia ubránili bez problémov a Plzeň sa už pokúša preniknúť na útočnú polovičku. Larnaca včas prerušila útočný výpad svojho súpera a stihla sa tak vrátiť na vlastnú polovičku ihriska.
     
    20
    Domáci sú už pri lopte a snažia sa prebojovať na útočnú polovičku. Zatiaľ tak Larnaca tvorí hru, ale vyloženú gólovú šancu sme nevideli ani na jednej strane.
     
    21
    Všetky útoky domácich futbalistov končia len na pozornej obrane hostí a tak sme opäť nič zaujímavého nevideli. Hruška sa tak postará od ďalší výkop od svojej brány.
     
    22
    Do pokutového územia hostí smeroval center z pravej strany, ale aj s touto situáciou si Plzeň poradila. Hrošovský následne vyviezol loptu na útočnú polovičku a snaží sa založiť útok svojho tímu.
     
    23
    Pomaličky sme sa dostali za prvú polovičku prvého polčasu, gól sme stále nevideli. Do skupinovej fázy Európskej ligy tak aj naďalej postupuje FC Viktoria Plzeň.
     
    24
    Po veľkých zmätkoch pred bránou hostí si Larnaca vybojovala rohový kop, po ňom sa k nebezpečnej hlavičke dostal Mojsov, Hruška však výborným zákrokom dokázal loptu vyraziť do bezpečia! Veľmi dôležitý zákrok.
    24.
     
    25
    Larnaca tak opäť zahrávala rohový kop, tentokrát dobre zasiahla obrana Plzne. Domáci sú tak v týchto chvíľach veľmi aktívnym celkom a robia svojmu dnešnému súperovi značné problémy.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Bakoš (FC Viktoria Plzeň).
     
    27
    Tlak domácich tak dokázali hostia ustáť, ale veľa nechýbalo a Larnaca mohla streliť kontaktný gól. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne zvyšok prvého polčasu.
     
    28
    Obrovská chyba Hubníka a ďalšia šanca domáceho tímu! Florian obišiel obrancu hostí a dostal sa do veľkej gólovej príležitosti, Hruška však opäť výborne zasiahol a zachránil tak svoj tím od inkasovaného gólu!
    28.
     
    29
    Ďalšia výstraha pre Plzeň, domáci pridávajú na svojej aktivite a robia hosťom značné problémy. Gól už visel dvakrát na vlásku a postup Plzeň už tak jasný byť nemusel.
     
    30
    Po dlhšej dobe sa tak do útoku dostávali aj hostia, Kolářova snaha však napokon nič zaujímavého pre Plzeň nepriniesla. Dopredu tak už preniká domáci celok.
     
    31
    Hostia však výborne bránia stred poľa a domácich na svoju polovičku nepúšťajú. Tempo hry trocha opadá, ale aktívnejší sú aj naďalej domáci futbalisti.
     
    32
    Acorán si nabiehal na dlhú loptu pred bránu hostí, napokon sa však k nej nedostal a tak už svoju kombináciu rozbieha Plzeň. Hostia si aj naďalej držia postupový výsledok.
     
    33
    Domáci sa snažili o rýchly útočnú akciu po strate lopty od hosťujúceho celku, avšak Florian sa ocitol v ofsajde. Aj v tomto prípade zasahoval výborne brankár Hruška, napokon to však bolo zbytočné.
     
    34
    Tento útok hostí potiahol Limberský a vybojoval pre svoj tím prvý rohový kop v tomto zápase. Larnaca sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    35
    Napokon ani hostia so svojim rohovým kopom nenaložili úspešne a domáci sa ubránili bez problémov. Do konca prvého polčasu ostáva približne 10 minút.
     
    36
    Larnaca už postupne operuje na útočnej polovičke, zatiaľ však nemá dostatok priestoru na manévrovanie s loptou. Plzeň sa aj naďalej bráni úspešne a drží postup vo svojich rukách.
     
    37
    Hostia sa teraz dostali do rýchleho protiútoku, avšak Kopic sa prezentoval iba nepresnou prihrávkou a ta sa žiadna šanca českého celku nezrodila.
     
    38
    A opäť domáci celok prenikol na útočnú polovičku a dostáva svojho súpera pod tlak. Plzeň však v týchto chvíľach chyby nerobí a domáci musia vyčkávať na svoju príležitosť.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Truyols (AEK Larnaca FC).
     
    40
    Domáci zastavili rýchly útočný výpad svojho dnešného súpera iba za cenu faulu a pri lopte je momentálne Plzeň, ktorá sa snaží čo najdlhšie si udržať loptu na svojich kopačkách.
     
    41
    Po menšom zaváhaní zo strany hostí sa k strele spoza 16-tky dostal domáci Tomàs, ale jeho strela bola nepresná a išla iba vysoko nad bránu hosťujúceho celku.
     
    42
    Hostia teraz držia loptu na svojej polovičke a snažia sa už prečkať záver prvého polčasu. Domáci však vysoko napádajú rozohrávku svojho súpera a tak sa Plzeň musí vyvarovať chybám na svojej polovičke.
     
    43
    Larnaca si však rýchlo vybojovala loptu a do pokutového územia hostí smeroval nebezpečný center, s ním si však poradil Hejda a loptu vyviezol následne do bezpečia.
     
    44
    Čakáme aj na údaj o nastavenom čase, hra sa však nijak výrazne neprerušovala. Uvidíme, či sa aj ešte niečoho zaujímavého do hvizdu hlavného rozhodcu dočkáme.
     
    45
    Hlavný rozhodca tohto zápasu napokon ešte nastavuje 2 minúty!
     
    45
    Žltú kartu dostáva Hrošovský (FC Viktoria Plzeň).
     
    45+1
    Domáci po faule získali priamy kop na útočnej polovičke, avšak hostia ustáli aj túto situáciu. Laranaca však napokon ešte získava rohový kop.
     
    45+2
    Tlak domácich futbalistov trvá aj v závere nastaveného času! Laranca po faule od Bakoša zahrávala nepríjemný priamy kop, Tričkovski však trafil iba dobre postavený múr a to už bolo z prvého polčasu všetko.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto odvetného zápasu, aktívnejší v ňom boli určite domáci futbalisti. Laranaca mala aj dve veľké gólové príležitosti, ale vyznamenal sa brankár Hruška a Plzeň tak zatiaľ drží postupový výsledok.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:03!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí sa aj naďalej nachádzajú v lepšej východiskovej pozícii. Ani jeden z trénerov nesiahol k zmene v základnej zostave.
     
    47
    Hostia však loptu rýchlo strácajú a domáci sa okamžite presúvajú na útočnú polovičku. Aj v tomto dejstve zrejme môžme očakávať tlak zo strany Larnacy.
     
    48
    Do pokutového územia českého celku smeroval center, ktorý však nikoho z domácich nenašiel a lopta skončila mimo hraciu plochu.Hruška tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    49
    Po výkope sa k lopte dostali hostia, avšak nepodarilo sa im ďaleko preniknúť a budeme opäť sledovať útok domácich futbalistov. Plzeň v úvode druhého polčasu chybuje vo svojich prihrávkach.
     
    50
    Útok domácich napokon podľa očakávania prišiel a Acorán vybojoval pre svoj tím rohový kop. Plzeň sa tak musí pripraviť na ďalšie bránenie.
     
    51
    Hostia sa rohovému kopu napokon ubránili a skúsili vyraziť do rýchleho protiútoku. Limberský poslal dlhú prihrávku dopredu a Bakoš na ňu napokon nedočiahol.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Hruška (FC Viktoria Plzeň).
     
    53
    Plzeň sa prebojovala po dlhšej dobe na útočnú polovičku a po faule na Bakoša získavajú hostia priamy kop. Domáci tím sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Zeman (FC Viktoria Plzeň).
     
    54
    Priamy kop zo strany hostí nič zaujímavého napokon nepriniesol, hostia však ešte ostávajú pri lopte. V krátkosti však dostali hostia dve žlté karty za zdržovanie, je teda asi jasné, s akou taktikou sa budú snažiť hostia dohrať toto stretnutie.
     
    55
    Rýchly útok zo strany hostí napokon končí iba nepresným centrom od Zemana a tak to bude výkop od brány domáceho mužstva. Zatiaľ je to v ofenzíve hostí dosť bezzubé.
     
    56
    Ale opäť sa do útoku dostali hostia a hra sa tak začína vyrovnávať. Ďalší center do pokutového územia vyslal Řezník, ale Čermák naň nedočiahol. Domáci sa tak musia teraz brániť.
     
    57
    Konečne je tu aj zaujímavá príležitosť na strane hostí! Čermák sa dostal k centrovanej lopte v pokutovom území a jeho hlavička len tesne minula bránu domácich.
     
    58
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Kopic, prichádza Petržela.
    58.
     
    59
    Veľká šanca pre domácich futbalistov! Hostia opäť chybovali v obrane, po nepresnej prihrávke sa dostal do zakončenia domáci Florian, ale brankár Hruška znova predviedol výborný zákrok.
     
    60
    Útoky teraz sledujeme na oboch stranách, Zemanov center do pokutového územia domácich však do svojich rukavíc prebral brankár Pablo.
     
    61
    Čermák sa následne ocitol v zaujímavej príležitosti, celé to však uponáhľal a napokon sa prezentoval iba nevydarenou strelou, ktorá bránu domácich pochopiteľne neohrozila.
     
    62
    Kolář dostal loptu do brány domácich, ale gól hlavný rozhodca správne neuznal, pretože Čermák posielal prihrávku už za postrannou čiarou.
     
    63
    A opäť sa na útočnú polovičku prebojovali hostia. No Plzeň hrá v druhom polčase aktívnejšie a dostáva sa aj do zakončenia na bránu domácich. Hostia si tak stále držia postupový výsledok.
     
    64
    Teraz sa však hostia museli brániť a kapitán Hubník zblokoval loptu na rohový kop. Larnaca tak teraz môže pohroziť svojmu dnešnému súperovi.
     
    65
    Center od rohovej zástavky napokon obrana hostí bezpečne odvrátila ďaleko od svojej brány. Dopredu to tak opäť môže skúsiť aj Plzeň.
     
    66
    Striedanie v tíme AEK Larnaca FC: z ihriska odchádza Tomàs, prichádza Hevel.
     
    67
    S pribúdajúcim časom sa dá očakávať, že domáci viacej otvoria svoju obranu a budú útočiť vo väčšom počte. Larnaca musí streliť dva góly ak pomýšľa na účasť v základnej skupine Európskej ligy.
     
    68
    A opäť si domáci futbalisti vybojovali rohový kop. Florian sa dostal k odrazenej lopte a nebezpečne aj vystrelil, Hruška si však pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    69
    Rohový kop hostia odvrátili do bezpečia, Larnaca však už pripravuje ďalší útok. Plzeň je tak v týchto chvíľach pod tlakom a bráni svoj postupový výsledok.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Bakoš, prichádza Řezníček.
     
    71
    Hostia sa však tiež dostávajú k útočným výpadom, ale tie však končia iba nepresnosťou. Domáci po každej zachytenej lopte zakladajú svoj útok na bránu hostí.
     
    72
    Po jednom takomto útoku sa k strele dostal Hevel, ale ten mieril iba vysoko nad bránu Plzne. Hruška tak loptu uvedie do hry svojim výkopom.
     
    74
    Larnaca sa však aj naďalej drží na útočnej polovičke a hostia tak zažívajú veľmi krušné chvíle. Domácim však nie je súdené streliť gól a čas sa im už začína krátiť.
     
    75
    V tomto zápase veľmi aktívny Florian sa znova dostal do zakončenia, Hruška však aj v tomto prípade úspešne zasiahol. No brankár hostí bude mať veľký podiel na prípadný postup hostí do Európskej ligy.
     
    76
    Striedanie v tíme AEK Larnaca FC: z ihriska odchádza Truyols, prichádza Mytidis.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Kolář, prichádza Živulič.
     
    79
    Pavel Vrba tak už využil všetky svoje striedania, domáci tréner má k dispozícii ešte jedno striedanie. Aj v týchto chvíľach sú domáci veľmi aktívnym celkom, postup sa im však vzďaľuje.
     
    80
    Hevel však teraz mohol vykresať nádej pre svoj tím, jeho strela však skončila len na tyčke hosťujúcej brány! Plzeň tak teraz mala obrovské šťastie.
    80.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Petržela (FC Viktoria Plzeň).
     
    82
    Pri lopte sú teraz hostia, ktorí sa už snažia hrať o čas. Výsledok hovorí v ich prospech a tak sa Plzeň nemá kam ponáhľať. Domácim sa však už čas rýchlo kráti.
     
    83
    Tete sa dostal k strele spoza 16-tky hostí, jeho pokus len tesne minul bránu hostí! Plzeň tak aj naďalej odoláva tlaku svojho dnešného súpera.
     
    84
    Striedanie v tíme AEK Larnaca FC: z ihriska odchádza Tričkovski, prichádza Roushias.
     
    85
    Napokon sa hosťujúcemu celku podarilo založiť rýchly protiútok a po Zemanovej aktivite zahrávala Plzeň rohový kop. Ten sa však podaril domácim bez problémov ubrániť.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Limberský (FC Viktoria Plzeň).
     
    87
    Hostia získali v strede poľa priamy kop a s jeho rozohrávkou sa veru Limberský neponáhľal. Vidí za to žltú kartu a následne jeho tím po rozohrávke loptu stráca.
     
    87
    Ďalší výborný zákrok Hrušky! Florian sa dostal do zakončenia, ale brankár hostí mu nedovolil skórovať. Tlak domácich narastá, ale postup hostí sa približuje.
     
    88
    Teraz sa podarilo zaútočiť aj hosťujúcemu celku, avšak po kombinácii hostí sa lopta dostala iba k brankárovi domácich Pablovi. Larnaca sa pokúša rýchlo zaútočiť.
     
    89
    Čakáme aj na údaj o nastavenom čase, hra sa výrazne neprerušovala ani v druhom polčase a zrejme sa tak nijak extra predlžovať nebude.
     
    90
    Nuž, napokon hlavný rozhodca nastavuje ešte 5 minút! Domáci tak získavajú nejaký ten čas, musia však čo najrýchlejšie skórovať.
     
    90+2
    Aj v nastavenom čase prebieha tlak domáceho tímu a hostia budú čeliť rohovému kopu. Plzeň záver druhého polčasu zvláda a je čoraz bližšie k Európskej lige.
     
    90+3
    Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Catala, Hruška však nemal ťažkú prácu a tento pokus pohodlne chytá. Domáci prakticky útočia už so všetkým čo majú na ihrisku.
     
    90+4
    Ďalší center do pokutového územia hostí, aj táto lopta je však v moci brankára hostí Hrušku. Čas je už proti domácim, zrejme to už hostia ubránia.
     
    90+5
    Larnaca získava rohový kop! Na dva góly to však už pre domácich stačiť nebude. Rohový kop napokon hostia ubránili, budú ešte čeliť priamemu kopu.
     
    90+6
    Priamy kop už nič zaujímavého nepriniesol a hlavný rozhodca tohto zápasu ukončuje toto stretnutie!
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Aj v druhom polčase hrali domáci veľmi aktívne, miestami sa však darilo hosťom hru vyrovnávať. Plzeň napokon odolala tlaku Larnacy a aj vďaka výborným zákrokom brankára Hrušky uhrala na cyperskej pôde remízu 0:0 a po víťazstve doma 3:1 postupuje do skupinovej fázy Európskej ligy! Tam sa dostali ešte aj ďalšie dva české celky a to Slavia a Zlín.

    Ďakujem Vám za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera a úspešný zajtrajší posledný pracovný deň. (19:59:38)

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   39. Truyols (LAR) – 26. Bakoš (PLZ), 45. Hrošovský (PLZ), 52. Hruška (PLZ), 53. Zeman (PLZ), 81. Petržela (PLZ), 86. Limberský (PLZ)


    AEK Larnaca: Pablo – Truyols, Murillo, Mojsov, Catala (C) – Acorán, Tomàs, Jorge, Tete – Florian, Tričkovski
    Náhradníci: Giorgallides – Antoniades, Hevel, Laban, Mytidis, Nélson, Roushias

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hrošovský, Čermák – Kopic, Kolář, Zeman – Bakoš
    Náhradníci: Kozáčik – Hořava, Petržela, Hájek, Havel, Živulič, Řezníček

    Rozhodca: Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares – João Pinheiro (všetci POR)
    17.08.2017
    Plzeň - Larnaca 3:1

    Góly: 29. Bakoš, 36. Kolář, 74. Bakoš (pen.) – 8. Acorán

    Karty:   36. Bakoš (PLZ), 85. Kolář (PLZ) – 27. Truyols (LAR), 73. Laban (LAR), 87. Mojsov (LAR)