Chomutov – Motor ČB 3:0 (kon.) | Kölner Haie – K. Vary 4:6 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.)
Motor ČB – Kölner Haie 5:4 (1:0 po s.n.) | K. Vary – HC Plzeň 1:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Banes Motor České Budějovice
5:4 (2:2, 0:1, 2:1)
Kölner Haie
cz Sobota 19.08.2017, 14:30 • SD ARÉNA • O pohár statutárního města Chomutova
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým ČEZ Motor České Budějovice.
    Autorem vítězné branky je JAROSLAV POUZAR.
     
    44:00
    Kolín právě vstřelil branku!
    A z útoku přišla vyrovnávací trefa, přesně jednu minutu před koncem třetí třetiny! Puk mezi kruhy dostal MARVIN DROTHEN, jenž svou střelou i se štěstím překonal brankáře Martina Lidáka! Asistence: Justin Büsing.
     
    40:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Následně to ale českobudějovickému celku po krásné kombinaci vyšlo! Po přihrávce zpoza branky se střelou do odkryté klece prosadil JAN JANOCH! Asistence: Yahor Lirakholski.
     
    32:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krásná kombinace Motoru končí brankou na 3:3! YAHOR LIRAKHOLSKI dostal puk na pravý kruh, odkud zakončoval přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Jiří Michal.
     
    29:21
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně šťastná branka hostujícího celku! ROBIN VAN CALSTER postupoval po levé straně a střílenou přihrávkou přihrával do brankoviště. Tam se puk odrazil od nohy bránícího hráče nad rameno Martina Lidáka. Bez asistence.
     
    13:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hodně rychle je vyrovnáno! YAHOR LIRAKHOLSKI se dostal do rychlého protiútoku, který zakončil střelou mezi betony. Začínáme tak od začátku. Bez asistence.
     
    12:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor nyní svou početní výhodu využívá a snižuje stav utkání na 1:2! Střela od modré čáry byla před brankou tečována a zapadla do branky. Autorem teče je JIŘÍ MICHAL! Asistence: Sebastián Jasečko.
     
    10:53
    Kolín právě vstřelil branku!
    Toto moc povedená přesilovka nebude. JAKUB BORZECKI dostal kotouč a ze středního pásma postupoval sám na Lidáka. Toho následně překonal elegantně zakončeným bekhendem. Asistence: Robin Drothen.
     
    08:16
    Kolín právě vstřelil branku!
    Následně se hostujícímu celku již povedlo vstřelit branku, žraloci jdou tak do vedení! Elegantně si až před branku najel LUCA MÜNZENBERGER, kterému se nadvakrát povedlo přehodit beton Martina Lidáka! Asistence: Alexander Schmidt.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 13. Michal (Jasečko), 14. Lirakholski, 33. Lirakholski (Michal), 41. Janoch (Lirakholski), rozh. náj. Pouzar – 9. Münzenberger (Schmidt), 11. Borzecki (Drothen), 30. Van Calster, 44. Drothen M.

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Jussi Petersen (KEC)
    0:0   Yahor Lirakholski (CEB)
    2. séria:
    0:0   Alexander Schmidt (KEC)
    0:0   Jan Janoch (CEB)
    3. séria:
    0:0   Philip Kecojevic (KEC)
    1:0   Jaroslav Pouzar (CEB)


    Banes Motor České Budějovice: Lidák (Korytar) – Endl, Remta, Svach, Pavlát, Pojar, Hail, Jasečko, Dvořák – Lirakholski, Janoch, Michal, Ryba, Schwartz, Pouzar, Kašpar, Lukeš, Brouček, Březina, Nevšímal, Dub.
    Kölner Haie: Lunemann (21. Jona) – Münzenberger, Korus, Schmidt, Mianychev, Freis, Frich, Bürfent – Petersen, Borzecki, Van der Ven, Drothen M., Drothen R., Van Calster, Büsing, Feist, Kecojevič, Stumpe, Nieleck.