Detva – Katowice sk 5:3 (kon.) | GKS Tychy – Frýdek-M. 0:1 (kon.) | Zvolen – Orange 20 sk 6:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
6:3 (3:0, 0:2, 3:1)
HK Orange 20
Sobota 19.08.2017, 19:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    59:56
    Zvolen dal gól!
    Sme svedkami šiesteho gólu v sieti mladíkov. Do prečíslenia dvoch na jedného sa dostali Matis a Obdržálek , prvý menovaný strelou prekonáva Durného.

    Asistencie: Petr Obdržálek, Adam Drgoň.
     
    59:27
    Zvolen dal gól!
    KYLE WHARTON sa zmocnil puku v obrannom pásme a cez celé klzisko strieľa svoj prvý gól za HKM Zvolen!

    Asistencie: Spencer Asuchak.
     
    44:57
    HK Orange 20 dalo gól!
    Obrana Zvolena teraz ukázala svoju horšiu tvár, keď v medzikruží zostal voľný RASTISLAV VÁCLAV, ktorý strelou pod hornú žrď strieľa kontaktný gól.

    Asistencie: Peter Bjalončík, Tomas Hedera.
     
    40:23
    Zvolen dal gól!
    Nádherná akcia domáceho tímu, na ktorej konci bol NICK ROSS. Kanadský obranca sa po prihrávke Raisova dostal do samostatného úniku, ktorý zakončil naozaj fantastickou kľuckou do forhendu a puk poslal za bezmocného Durného.

    Asistencie: Aslan Raisov, Spencer Asuchak.
     
    39:05
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci ihneď po buly znižujú na 2:3. K puku sa dostal Vašaš, ktorý prihral na úplne voľného VILIAMA ČACHA a ten strieľa svoj druhý gól v dnešnom stretnutí.
     
    37:17
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci v závere druhej tretiny znižujú, keď strieľajú veľmi náhodný gól. Puk sa po strele odrazil od zadného mantinelu pred bránu presne na hokejku VILIAMA ČACHA, ktorý už nemal problém čierny kúsok gumy poslať za chrbát bezmocného Babíka.

    Asistencie: Patrik Marcinek, Rastislav Václav.
     
    15:27
    Zvolen dal gól!
    Nádherný gól Zvolena! PETR OBDRŽÁLEK predviedol svoje individuálne kvality, keď sa predral medzi trojicou protihráčov a strelou pod hornú žrď zvyšuje stav stretnutia na 3:0.

    Bez asistencie.
     
    14:59
    Zvolen dal gól!
    Prečíslenie Zvolena dokázal gólom zakončiť MILAN KYTNÁR.

    Asistencie: Aslan Raisov.
     
    11:52
    Zvolen dal gól!
    Nádherná individuálna akcia TIMA COFFMANA, ktorý sa na pravej strane pohral s obranou súpera a strelou pod hornú žrď strieľa úvodný gól tohto stretnutia.

    Asistencie: Spencer Asuchak, Aslan Raisov.

    Patrik Porubský

    Góly a asistencie: 12. Coffman (Asuchak, Raisov), 15. Kytnár (Raisov), 16. Obdržálek, 41. Ross (Raisov, Asuchak), 60. Wharton (Asuchak), 60. Matis (Obdržálek, Drgoň) – 38. Čacho (Marcinek, Václav), 40. Čacho (Vašaš), 45. Václav (Bjalončík, Hedera)


    HKM Zvolen: Babík (Climie) – Hraško, Ross, Drgoň, Ivan, Wharton, Andersons, Jakubík, Tatar – Asuchak, Coffman, Raisov – Kelemen, Kytnár, Obdržálek – Matis, Cútt, Síkela – Torok, Fekiač, Ďaloga
    HK Orange 20: Durný (Kostelný) – Hílek, Švarc, Matejovič, Krempaský, Hedera, Fereta, Dlapka, Kuna – Václav, Čacho, Vybíral – Mesaroš, Jaško, Vašaš – Smolka, Bjalončík, Marcinek – Kundrík, Šmída, Mirilovič – Hrabčák

    Diváci: 350