Mulhouse – Štrasburg 4:3 (kon.) | Žilina – Vsetín sk 8:3 (kon.) | Trenčín – Třinec sk 3:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:3 (0:0, 2:2, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 19.08.2017, 19:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Trochu netaktické vyhodenie hostí cez všetky čiary, ešte teda jedno bully pred Hrubcom. Domáci odvolali brankára, po time oute mieria šiesti na vhadzovanie.
     
    58:18
    Petružálkova umná strela švihom spoza obrancu, mierila do ľavého horného rohu, Valent dobre dokázal zasiahnuť a podržať svoj tím.
     
    56:52
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Olvecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    54:15
    Martin Ružička mal veľkú rýchlosť, takže si nakorčuľoval na nastrelený puk, s ním sa prešmykol až pred bránu, kde však Valenta nedokázal obstreliť.
     
    53:03
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bohunický – 2 min., držanie).
     
    51:44
    Trenčín dal gól!
    Hralo sa ďalej 5 na 5, dvojica trenčianskych hráčov sa dostala do prečíslenia 2 na 1, Švec ponad hokejku obrancu prehodil puk na MARCELA HOSSU a ten prekonal presúvajúceho sa brankára.
    Asistencia: Jozef Švec.
     
    51:29
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Radivojevič – 2 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Jank – 2 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    50:24
    Třinec dal gól!
    Hostia strelili gól, keď Petružálek od modrej nastrelil puk a MICHAL KOVAŘČÍK tečoval puk vo vzduchu tak, že Valent nemal šancu zasiahnuť.
    Asistencia: Jakub Petružálek
     
    49:12
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Marcinko – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    43:06
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Romančík – 2 min., hrubosť).
     
    39:00
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Marek Ružička – 2 min., hákovanie).
     
    31:59
    Gól nakoniec nemohol dať Hamerlík ani náhodou, keďže už v bránke nie je. Ospravedlňujeme sa za mylné informácie, ale od 21.minúty je už vo svätyni Ocelářov Hrubec.
     
    31:58
    Trenčín dal gól!
    JURAJ BEZÚCH prekorčuľoval s pukom útočnú modrú a potom vyskúšal šťastie strelou spoza obrancu. Vyšlo to. Puk brankár Třinca dobre nevidel a skončil za jeho chrbátom.
     
    28:41
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Musil – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    28:41
    Třinec dal gól!
    Neuveriteľný gól. Trenčania mali výhodu, Bohunický vypálil tvrdo z pravého krídla, puk sa od zadného mantinelu odrazil až von z pásma. Pač po puku pomaličky korčuľoval, zrýchlil až v momente, kedy si uvedomil, že puk sa začína stáčať smerom k prádznej bráne. Už bolo neskoro. Rozhodcovia pripísali tento kuriózny gól brankárovi hostí ŠIMONOVI HRUBCOVI
     
    28:02
    Trenčín dal gól!
    Konečne prišla prekvapujúca prihrávka zo strany Trenčanov od Hossu krížom cez pásmo, po nej pálil na bránu Radivojevič, Hamerlík len vyrazil pred odkrytú bránu, kde sa dorážkou presadil RADEK DLOUHÝ.
    Asistencia: Branko Radivojevič, Marcel Hossa
     
    24:52
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Marcinko – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou + 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    23:11
    Po osi Hudec – Pardavý – Sojčík sa zrodila prvá väčšia šanca Dukly, Sojčík zakončoval medzi kruhmi, ale presúvajúci sa Hamerlík dokázal puk dostať pod seba, hoci istý si nebol a čakal na hvizd, aby sa presvedčil, či je čierne čudo pod ním.
     
    21:05
    Třinec dal gól!
    Nakoniec presilová hra využitá, Trenčania nepokryli MILANA DOUDERU, ktorý po prihrávke spoza brány od Hamana pohotovo prekonal brankára.
    Asistencia: Filip Haman
     
    19:09
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bezúch – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    16:20
    Tutovka pre Mareka Ružičku, sám pred brankárom skúsil strelu ponad vyrážačku, ale Valentov reflex bol dobrý.
     
    15:52
    Odrazený puk sa v pásme hostí dostal k Bezúchovi, ten si chystal okamžite strelu, hoci keby sa pozrel hore, videl by medzi kruhmi voľného Gašparoviča. Strela Bezúcha neprešla cez pripraveného Hamerlíka.
     
    14:56
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Marcinko – 2 min., krosček).
     
    14:56
    Rákos napriahol na pravom kruh a jeho strela skončila v sieti, tesne pred gólom sa ozval hvizd rozhodcu, ktorý si všimol faul útočiaceho hráča.
     
    14:39
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Hudec – 2 min., hákovanie).
     
    10:55
    Bezúch sa vydal na protiútok s pukom od vlastnej brány, nabral skvelú rýchlosť, vyhol sa na modrej obrancovi a z pravého kruhu vystrelil prízemnú strelu, brankár puk vyrazil pred dokorčuľujúceho Dlouhého, ale tomu v poslednej chvíli dorážku zmaril obranca.
     
    07:35
    Po Hossovej prihrávke minul Varga medzi kruhmi, na druhej strane nevyšiel brejk Hrňovi.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 29. Dlouhý (Radivojevič, Hossa), 32. Bezúch, 52. Hossa (Švec) – 22. Doudera (Haman), 29. Hrubec, 51. Kovařčík M.


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, L. Romančík, Cebák, Frühauf, Bohunický, Pač, Holenda, Themár – Radivojevič, Ölvecký, O. Mikula – Marcel Hossa, J. Švec, T. Varga – Jakub Gašparovič, R. Dlouhý, Bezúch – Sojčík, Pardavý ml., D. Hudec
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (21. Hrubec) – Doudera, Roth, Musil, Adámek, Jank, Bartko, Haman – Rákos, Marcinko, Martin Ružička – Dravecký, M. Kovařčík, Petružálek – Cienciala, Marek Ružička, Hrňa – O. Kovařčík

    Rozhodca: Mullner – Nosek, Jurčiak