K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 5:0 (kon.) | Chomutov – Kölner Haie 5:2 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 1:0 (kon.) | Kölner Haie – Plzeň 0:3 (kon.)
koniec
HC Plzeň 1929
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
HC Motor České Budějovice
cz Piatok 18.08.2017, 13:15 • SD ARÉNA • O pohár statutárního města Chomutova
Partner:
     
    40:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z levého kruhu střílel přesně švihem ŠEBASTIÁN MALÁT. Jeho pokus Lidák nezachytil a tak rozvlnil síť popáté. Asistence: Tomáš Hollar.
     
    27:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chybnou rozehrávku Jana Nevšímala zachytil ŠEBASTIAN MALÁT, který z následného protiútoku trefil přesně pravou šibenici. Bez asistence.
     
    09:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je začátek jako hrom! Puk se několikrát odrazil až se nakonec ocitl v brankovišti. V tom byl nejdůraznější ALEŠ MATOUŠEK, jenž nohou dopravil černou gumu za brankovou čáru. Hlavní sudí se poradil s čárovým a rozhodl se branku uznat. Bez asistence.
     
    08:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Podél pravého mantinelu se hnal na branku DOMINIK SOUKUP, jenž se i s pukem nahrnul na branku a následnou stahovačkou překonal brankáře Lidáka mezi betony. Asistence: Václav Adamec.
     
    02:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se ujímají vedení! Vladimír Kramláček přihrál na modrou čáru, kde byl MAXMILIÁN DE SOUSA. Plzeňský obránce okamžitě vystřelil a trefil mezeru mezi betony jihočeského brankáře. Nutno říct, že Martin Lidák toto zakončení nemohl vidět. Asistence: Vladimír Kremláček.

    Ondřej Bartůněk

    Góly a asistencie: 3. De Sousa (Kremláček), 9. Soukup (Adamec), 10. Matoušek, 28. Malát, 41. Malát (Hollar)


    HC Plzeň 1929: Prchlík (Čech) – Malák, Jiříček, De Sousa, Pánik, Špaček, Kremláček, Pánek, Hamšík – Slanina, Malát, Kuchárik, Adamec, Soukup, Hollar, Kvasnička, Ženíšek, Vágner, Hauser, Marcel, Matoušek.
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Korytar) – Endl, Remta, Svach, Pavlát, Pojar, Hail, Jasečko, Dvořák – Lirakholski, Janoch, Michal, Ryba, Schwartz, Pouzar, Kašpar, Lukeš, Brouček, Březina, Nevšímal, Dub.