Mulhouse – Třinec 1:6 (kon.) | Žilina – Štrasburg sk 8:2 (kon.) | Trenčín – Vsetín sk 1:3 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
8:2 (3:0, 3:2, 2:0)
Etoile Noire de Strasbourg
Piatok 18.08.2017, 15:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:55
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Bajaník – 2 min., hákovanie).
     
    53:25
    Žilina dala gól!
    Francúzi sa často nedokážu dobre zorientovať pri bránení, teraz nechali za bránkou voľného Rogoňa, ktorý poslal pred bránkovisko rovnako osamotenému MARIÁNOVI VAŇOVI, ktorý si mal čas namieriť a obstreliť brankára.
    Asistencia: Patrik Rogoň.
     
    52:12
    Hráči prvého žilinského útoku sa dostali do prečíslenia 3 na 1, ale Pitt ho nevyriešil dobre, spoluhráčov nechal prejsť blízko k bráne, následne musel strieľať, no neoklamal brankára.
     
    48:12
    Klimenta ušiel obrane hostí a v oslabení mal gól na hokejke, Beck mu pokazil radosť.
     
    47:18
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Dlugoš – 2 min., držanie).
     
    46:26
    Žilina dala gól!
    Presilovka priniesla Vlkom gól, od modrej poslal puk na bránu Meliško a MICHAL ŠVIHÁLEK umne tečoval medzi kruhmi, brankár nemal šancu.
    Asistencia: Jakub Meliško.
     
    45:57
    Vylúčenie v tíme Etoile Noire de Strasbourg (Šulc – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    42:15
    Bostrom z pravej strany mohol zakončiť, ale videl na druhom kruhu voľného Burgerta a poslal mu prihrávku. Burgert medzi kruhmi chcel zakončiť pod hornú žrdku, ale prestrelil bránu.
     
    39:30
    Hostia sa tesne vyhli ofsajdu, V.Mathieu potom poslal na stred rýchlo korčuľujúcemu Lerouxovi, ten ušiel obrancom, ale nájazd proti Mikolášovi nezakončil úspešne.
     
    38:18
    Žilina dala gól!
    EMIL ŠVEC ostal úplne zabudnutý medzi kruhmi, kam prišla prihrávka od Dolinajca, Švec prudko vystrelil k žrdi a Beck sa nezmohol ani na reakciu.
    Asistencia: Milan Dolinajec
     
    37:35
    Žilina dala gól!
    Žilinčania zavreli súpera v pásme, strely lietali okolo bránky, nakoniec sa puk dostal na modrú k Hatalovi, ten ho nastrelil na bránu, pred bránkoviskom výborne tečoval TOMÁŠ KLIMENTA.
    Asistencie: Andrej Hatala, Scot Pitt
     
    34:33
    Žilina dala gól!
    Žilinčania skórovali v oslabení. Rozhodili obranu súpera, puk sa odrazil medzi kruhy, kde mal dostatok času MICHAL ŠVIHÁLEK na spracovanie aj presnú strelu.
    Asistencie: Emil Švec, Emil Mendrej
     
    32:43
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Vyskoč – 2 min., podrazenie).
     
    29:42
    Štrasburg dáva gól! Nedáš – dostaneš. Francúzi podnikli rýchly brejk, Benoit prihral medzi obrancov rozbehnutému THOMASOVI MATHIEUOVI, tomu sa snažil Mikoláš zabrániť v skórovaní pádom pod nohy, ale Mathieu šikovne prehodil žilinského brankára.
    Asistencia: Loup Benoit
     
    29:30
    Martindale videl spoza brány nakorčuľovaného Poulina, predložil mu puk pred bránu, ale Poulin netrafil odkrytý priestor pod hornou žrdkou.
     
    24:21
    Štrasburg dáva gól! Tesne po skončení presilovky prešiel s pukom do pásma ZACHARY JOSEPHER, vystrelil švihom spoza obrancu a Mikoláš nedokázal zareagovať na skrytý puk.
     
    22:20
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Rogoň – 2 min., podrazenie).
     
    18:51
    Prvý útok hostí teraz zahral aktívne, napádaním pripravil Žilinčanov o puk, rozhodenú obranu potom oklamal prihrávkou Duras, ale Chapuis sám pred bránou neprekonal brankára Mikoláša.
     
    17:02
    Ojedinelý brejk Štrasburgu, Rousseau sa okolo obrancu natlačil pred Mikoláša, ale neprekonal ho.
     
    12:39
    Vylúčenie v tíme Etoile Noire de Strasbourg (Nikkila – 2 min., podrazenie).
     
    09:50
    Vylúčenie v tíme Etoile Noire de Strasbourg (Morillon – 2 min., hákovanie).
     
    09:13
    Žilina dala gól!
    Jednoznačná dominancia žilinského tímu pokračuje, vyzval k strele SCOTA PITTA, ten z prvej z pravého kruhu nedal brankárovi šancu.
    Asistencie: Ryan Martindale, Tomáš Klimenta
     
    08:45
    Žilina dala gól!
    Francúzi vôbec nestíhajú.Teraz nechali voľného medzi kruhmi SIMEONA PJATAKA, ten mal dostatok času na to, aby zamieril a obstrelil brankára.
     
    08:01
    Podobná situácia pred bránkou Štrasburgu, Vaňa predložil Ondrušovi, jeho strela z prvej letela na stred brány, takže Beck musel puk už len udržať.
     
    07:41
    Žilina dala gól!
    Emil Mendrej sa dobre zorientoval pri mantineli a poslal výborný pas medzi kruhy na rozbehnutého MILANA DOLINAJCA, ktorý krátkym blafákom oklamal brankára.
    Asistencia: Emil Mendrej
     
    06:52
    Šikovná akcia Bergerona, ktorý z ľavej strany žabkou prehodil puk na stred Chapuisovi, jeho teč Mikoláš dokázal pokryť, puk mu následne vypadol, dorážky opäť nemali šancu, lebo rozhodca pískol opäť priskoro.
     
    01:05
    Šikovná kombinácia Žiliny, na jej konci medzi kruhmi Švihálek.Verný svojmu menu pustil puk švihom do protipohybu brankára, ale minul bránu.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 8. Dolinajec (Mendrej), 9. Pjatak, 10. Pitt (Martindale, Klimenta), 35. Švihálek (E.Švec, Mendrej), 38. Klimenta (Hatala, Pitt), 39. E.Švec (Dolinajec), 47. Švihálek (Meliško), 54. Vaňa (Rogoň) – 25. Josepher, 30. T.Mathieu (Benoit)


    MsHK Žilina: Mikoláš (Tomek) – Poulin, Hatala, M. Roman, Meliško, Dlugoš, Mendrej, Bajaník, Vyskoč – Klimenta, Martindale, Pitt – Švihálek, E. Švec, Dolinajec – Rogoň, Ondruš, Vaňa – Prášil, Hryzák, Pjatak
    Etoile Noire de Strasbourg: Beck (Chábera) – Josepher, Grof, Šulc, Morillon, Chapelier, Dikis, Deplanque, Chausserie – F. Bergeron, Chapuis, Duras – Bostrom, Burgert, Nikkila – T. Mathieu, Benoit, Schmitt – Rousseau, V. Mathieu, Leroux

    Rozhodca: Stano – Šefčík, Jurčiak