Leganés – Alavés 1:0 (kon.) | Valencia – Las Palmas 1:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
1:0 (1:0)
UD Las Palmas
cz Piatok 18.08.2017, 22:15 • Estadio Mestalla • Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Simone Zaza se krásně uvolnil, přijal míč a vypálil. Míč netrefil ideálně, ale i tak to byla krásná rána, kterou brankář vyrazil na roh.
     
    88
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Nemanja Maksimović.
     
    85
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází David Simón, přichází Míchel.
     
    80
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Santiago Mina.
     
    79
    Žlutou kartu dostává David Simón (UD Las Palmas). Příliš důrazně si hostující fotbalista počínal v souboji.
     
    79
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Mauricio Lemos, přichází Javi Castellano.
     
    78
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Tana, přichází Sergio Araujo.
     
    72
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Álvaro Medrán, přichází Nacho Gil.
     
    71
    Žlutou kartu dostává José Gayá (Valencia CF). Domácí fotbalista fauloval, za což uvidí žlutou kartu.
     
    70
    Výtečně to udělal domácí Dani Parejo. Zastavil střelecký pokus soupeře. A tak založil akci, ve které pokračoval Rodrigo. Ten ovšem v dobré pozici trefil jen před sebou stojícího hráče.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Pedro Bigas (UD Las Palmas). Místo toho, aby si hostující celek dával pozor na podobné souboje, tak hráči Palmas zkouší, co jim projde.
     
    59
    João Cancelo výborně vypálil, jeho ránu skvěle zablokoval Dani Castellano. Cancelo se dostal ještě jednou do zakončení, tentokrát už trefil jen prostor, kde byl brankář.
     
    48
    Dani Parejo z nějakých dvaadvaceti metrů poslal míč do horní části branky. Jeho pokus se odrazil od břevna. Následovat bude výkop gólmana.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Ximo Navarro (UD Las Palmas). Domácí Álvaro Medrán se pokoušel probojovat do zakončení, ale faul těsně před vápnem faulovaný.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Dani Parejo (Valencia CF). Domácí kapitán si v souboji počínal příliš agresivně, za což vidí žlutou kartu. Hodně zbytečný faul, protože v souboji měl převahu.
    33. Červená karta
     
    33
    Červenou kartu dostává Alen Halilović (UD Las Palmas). Naprosto zaslouženě červená karta pro hostujícího hráče, který příliš důrazně vstoupil do souboje.
     
    30
    Dani Parejo se řádně rozběhl, míč přesně nacentroval do předbrankového prostoru. Zde se nejvýše vyskočil Simone Zaza. Tentokrát ovšem zakončoval hlavou a minul branku.
    22. Simone ZAZA - 1:0
     
    22
    Valencia právě vstřelila branku!
    K velké radosti domácího publika se ve dvaadvacáté minutě dostává Valencia do vedení. Krásně to udělal Carlos Soler, který odvedl pořádná kus práce, přenesl hru na osu hřiště a přenechal míč zcela volnému spoluhráči. SIMONE ZAZA měl čas a klid na zakončení, které mířilo přesně k tyčce. Gólman neměl nárok. Asistence: Carlos Soler.
     
    20
    Akce pokračovala dál a před branku se probojoval Simone Zaza. On však napálil míč výrazně nepřesně, gólman hostujícího celku zasahovat nemusel.
     
    20
    Valencii se dostala do dobré střelecké pozice. Výborně si vyběhl brankář Leandro Chichizola, který soupeři zmenšil střeleckou pozici, a tak nemohl Nacho Vidal lépe zakončit.
     
    15
    Po obrovské chybě hostující obrany se málem do šance dostal domácí Simone Zaza. Ten si všiml vhodně odraženého míče. Balon se pokoušel doběhnout, ale do cesty se mu připletl gólman. Podle opakovaného záběru se zdálo, že pokud by sudí odpískal pokutový kop, nemohl by se nikdo divit.
     
    9
    Žlutou kartu dostává Simone Zaza (Valencia CF). Hodně zbytečný nedovolený zákrok na polovině hrací plochy znamená žlutou kartu.
     
    9
    Hostující celek se dostal do první střelecké pozice. Jonathan Calleri hrudí zpracoval míč a následně jej vyslal na branku. Jeho pokus ovšem mířil vysoko nad, a tak Neto zkontroloval míč letící nad. První střelecký pokus zápasu.

    Jan Prošek

    Góly: 22. Zaza (Soler)

    Karty:   9. Zaza (VAL), 40. Parejo (VAL), 71. Gayá (VAL) – 47. Navarro (LPA), 67. Bigas (LPA), 79. Simón (LPA)   33. Halilović (LPA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 10:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 25:12.
    Valencia CF: Neto – Garay, Vidal, Vezo, Gayá – Medrán (72. Gil), Soler (88. Nemanja Maksimović), Parejo, Cancelo – Zaza, Rodrigo (80. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Nemanja Maksimović, Orellana, S. Mina, Lato, Gil, Jiménez.

    UD Las Palmas: Chichizola – D. Castellano, Navarro, Bigas, Simón (85. Míchel) – Lemos (79. J. Castellano) – Halilović, Vitolo, Viera, Tana (78. Araujo) – Calleri.
    Náhradníci: Lizoain – Araujo, Momo, J. Castellano, Míchel, Artiles, González.

    Rozhodca: Gil Manzano