D. Záhreb – Skenderbeu 1:1 (kon.) | Borisov – FK Oleksandrija 1:1 (kon.) | Limassol – Midtjylland 3:2 (kon.)
FK Krasnodar – CZ Belehrad 3:2 (kon.) | Hafnarfjördur – Braga 1:2 (kon.) | Solún – Östersunds FK 3:1 (kon.)
Vardar – Fenerbahce 2:0 (kon.) | Plzeň – Larnaca 3:1 (kon.) | Razgrad – FK Sūduva 2:0 (kon.)
Rheindorf Altach – Tel Aviv 0:1 (kon.) | Panathinaikos – Bilbao 2:3 (kon.) | Légia Varšava – Tiraspol 1:1 (kon.)
Domžale – Marseille 1:1 (kon.) | Amsterdam – Rosenborg 0:1 (kon.) | Constanta – Salzburg 1:3 (kon.)
Brugge – AEK Atény 0:0 (kon.) | Osijek – Austria 1:2 (kon.) | AC Miláno – Škendija 6:0 (kon.)
Partizan – Fehérvár 0:0 (kon.) | Everton – Hajduk Split 2:0 (kon.) | Marítimo – D.Kyjev 0:0 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
3:1 (2:1)
AEK Larnaca
Štvrtok 17.08.2017, 20:15 • Doosan Arena, Plzeň • Európska liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:15.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Viktoria Plzeň a AEK Larnaca FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:15.

    Predkolá Európskej ligy sú už na svojom konci, v nasledujúcich dvoch týždňoch nás čakajú barážové stretnutia a v nich sa rozhodne, ktoré mužstvá si zahrajú skupinovú fázu.

    FC Viktoria Plzeň:
    Český celok sa v uplynulom ročníku umiestnil v najvyššej futbalovej súťaži v Česku na 2. mieste a tak putoval do 3. predkola Ligy majstrov. Tam sa mu však nedarilo podľa predstáv, aj keď prvý zápas s FCSB na jeho pôde skončil remízou 2:2. Viktoria Plzeň však domácu odvetu vôbec nezvládla a prehrala ju 1:4! Český vicemajster tak putuje do 4. predkola Európskej ligy a určite zabojuje o postup do skupinovej fázy. V domácej súťaži sa domácim zatiaľ darí úspešne a všetky tri odohraté zápasy vyhrali.

    AEK Larnaca FC:
    Celok z Cyprusu v uplynulom ročníku tamojšej súťaže sa umiestnil v základnej skupine na 2. mieste a tak putoval do skupiny o titul, kde obsadil tú istú priečku. Larnaca tak putovala do 1. predkola Európskej ligy. Na ceste do baráže dokázal postupne vyradiť Lincoln Red Imps, Cork City a aj Din. Minsk. Najvyššia súťaž na Cypre sa ešte nezačala, Larnaca však už odohrala predkolá EL a tak je v dostatočnom zápasovom zaťažení.

    Favorit:
    Podľa papierových predpokladov táto úloha patrí domácemu mužstvo, uvidíme, či sa českému celku podarí naplniť tieto predpoklady.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hubník (C), Hájek, Limberský – Hořava, Hrošovský – Pilař, Kolář, Zeman – Bakoš

    Náhradníci: Kozáčik – Hejda, Kopic, Havel, Čermák, Živulič, Řezníček

    AEK Larnaca FC: Pablo – Truyols, Mojsov, Catala (C), Antoniades – Jorge, Murillo, Laban – Tomàs – Tričkovski, Acorán

    Náhradníci: Giorgallides – Tete, Hevel, Boljević, Cases, Mytidis, Pankov

    Rozhodca: Matej Jug – Matej Žunič, Manuel Vidali (všetci SVN)
     
    Príjemný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia a jeho sledovaním. Do začiatku tohto zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev.

    Slovenský brankár Matúš Kozáčik je po zranení a tak v tomto zápase bude robiť dvojku svojmu kolegovi Hruškovi. V základnej zostave domácich sa však nachádza náš reprezentant Patrik Hrošovský a na hrote útoku sa predstaví Marek Bakoš.

    Zápas z pozície rozhodcov povedú páni zo Slovinska a to konkrétne ako hlavný Matej Jug, ktorému na čiare budú asistovať Matej Žunič a Manuel Vidali. Štvrtým náhradným rozhodcom je Nejc Kajtazovic.

    Favoritom celkovo tohto dvojzápasu by mala byť Plzeň, avšak na papierové predpoklady sa v Európe moc nehrá. V utorok narazila Slavia takisto na cyperský celok a napokon zápas prehrala 2:0. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Po úvodných formalitách pred výkopom sa tak zápas spoločne s týmto prenosom začne. Pri jeho sledovaní Vám prajem príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí nastupujú v úlohe favorita.
     
    2
    Na oboch stranách sme mali už možnosť vidieť útočné výpady, ale v oboch prípadoch dobre zasiahla defenzíva. Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti a už skúšajú preniknúť na útočnú polovičku.
     
    3
    Plzeň sa postupne usadila na útočnej polovičke, ale loptu rýchlo stratila. Späť a ju snažil vybojovať Hořava, ale počínal si nedovolene a tak lopta pripadne hosťujúcemu celku.
     
    4
    Krátko na polovičke súpera sa ocitla aj Larnaca, ale snaha hosťujúceho celku pred pokutovým územím úspešná nebola a lopta opustila hraciu plochu. O výkop sa postará brankár domácich Hruška.
     
    5
    Ani tento útok domáceho celku žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol a po snahe domácich to bude len odkop od brány hostí, o čo sa postará pre zmenu brankár Pablo.
     
    6
    Zatiaľ je to tak v úvode prvého polčasu tohto zápasu opatrné z oboch strán, oba tímy ešte skúšajú hľadať nejaké tie cestičky, kadiaľ by sa dalo niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    7
    Útočné snahy oboch tímov sú aj naďalej jalové, nič vážneho neznamenajú. Zápas však chytá dobré tempo, uvidíme, kedy príde niečo zaujímavé na jednej či druhej strane.
     
    8
    Tím Larnaca práve strelil gól!
    Ale pozor, z ničoho nič je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci futbalisti teraz spravili veľkú chybu v obrane, konkrétne Hubník nedokázal loptu dostať do bezpečia a založil tak útok hostí. Na prvú strelu od Jorgeho ešte brankár Hruška dokázal reagovať, avšak k odrazenej lopte sa následne dostal ACORÁN a jeho strelu už skončila v domácej bráne – 0:1!
    8. Acorán (LAR) - 0:1
     
    9
    Pre domácich je to tak určite veľký šok, úvod zápasu bol vyrovnaný nič vážneho sa nedialo a napokon prišiel gól hostí. V utorok začala podobne v baráži Ligy Majstrov neúspešne aj Slavia, uvidíme, ako sa s touto situáciou Plzeň vyrovná.
     
    10
    Domáci napokon na nič nečakajú a okamžite útočia. Túto ich snahu však prerušuje hlavný rozhodca, ktorý píska faul domáceho Zemana, ktorý unikal po pravej strane.
     
    11
    Z väčšej vzdialenosti to napokon vyskúšal Patrik Hrošovský, avšak s týmto pokusom defenzíva hostí problémy nemala a loptu si vybojovala na svoje kopačky. Črtá sa tak tlak domácich futbalistov.
     
    12
    Ale ani hostia na nič nečakajú a snažia sa hrať aktívne. Tento útok hostí však takisto zastavuje rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd autorovi zatiaľ jediného gólu.
     
    13
    Do pokutového územia hostí smerovala zaujímavá lopta, Bakoš si však v osobnom súboji počínal nedovolene a tak sa už do zakončenia nedostal. Loptu tak získava Larnaca.
    13.
     
    15
    Veľa nechýbalo a domáci mohli prehrávať o dva góly! Limberský spravil veľkú chybu, po nej sám na brankára Hrušku postupoval Tričkovski, ktorý brankára domácich prekonať dokázal, ale na čiare na poslednú chvíľu zachránil svoj tím Hájek!
    15.
    15.
     
    16
    Plzeň sa musí takýmto chybám vyvarovať, hostia zatiaľ dávajú najavo, že sú schopný potrestať takmer každé zaváhanie domácich. Chce to získať väčší pokoj do domácich radov, strelený gól by tomu určite pomohol.
     
    18
    Domáci sa držali na útočnej polovičke a po individuálnej akcii Pilaře získava Plzeň aspoň rohový kop. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť vo svojom pokutovom území.
     
    19
    Rohový kop žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, domáci nič nebezpečného nevymysleli a tak sú už pri lopte hostia, ktorí hrajú s pokojom a nikam sa nenáhlia.
     
    20
    Larnaca sa postupnými prihrávkami presúva na útočnú polovičku, Plzeň sa tak musí mať na pozore a nespraviť už žiadne väčšie zaváhanie. Obraz hry je od úvodu zápasu podobný, hostia však aj naďalej vyhrávajú o jeden gól.
     
    21
    Zaútočiť sám to za hostí teraz skúšal Tričkovski, ale bol nachytaný v ofsajde a tak je útočná snaha jeho tímu prerušená postranným rozhodcom. Dopredu to tak už môže vyskúšať Plzeň.
     
    22
    Domáci sa usadili na útočnej polovičke, nedokážu sa však presadiť cez zhustený blok svojho dnešného súpera a navyše aj chybujú vo finálnej fázy.
     
    23
    Zakombinovať teraz skúšali Limberský s Hrošovským, ale lopta napokon končí iba u brankára hostí Pabla. Plzeň sa tak musí rýchlo vrátiť späť na svoju polovičku.
     
    24
    Už sme sa dostali za polovičku prvého polčasu, hra je aj naďalej vyrovnaná a oba tímy chybujú v takej tej finálnej fáze. Hostia však v 8. minúte potrestali gólom veľkú chybu domácich a Larnaca je tak momentálne v lepšej pozícii.
     
    26
    Domáci mohli vyrovnať! Aj hostia sa teraz dopustili veľkej chyby v obrane, Kolář vynikajúcu vysunul do veľkej šance Bakoša, ktorý následne postupoval sám na brankára Pabla, ale jeho zakončenie tesne míňa bránu hostí!
     
    27
    Žltú kartu dostáva Truyols (AEK Larnaca FC).
    27. Žltá karta
     
    28
    Plzeň zrejme predchádzajúca situácia nakopla a momentálne sa dlho drží na útočnej polovičke. Po faule navyše budú teraz domáci zahrávať priamy kop.
    28. Truyols (LAR)
     
    29
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Je vyrovnané 1:1! Domáci zahrávali priamy kop asi z 25 metrov od brány hostí a k tejto úlohe sa postavil MAREK BAKOŠ. Skúsil to priamou strelou na bránu a napokon je autorom naozaj krásneho vyrovnávajúceho gólu, pretože lopta sa aj s prispením ľavej tyčky dostala do brány. Marek tak odčinil svoje zaváhanie pred pár minútami.
    29. Bakoš (PLZ) - 1:1
     
    30
    Po 30 minútach tohto zápasu tak začíname odznova, momentálny stav je podľa mňa spravodlivý. Uvidíme, čo nás ešte do konca prvého polčasu čaká.
     
    31
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, avšak nikam sa neponáhľajú a skúšajú to postupnými prihrávkami sa dostať na útočnú polovičku. Plzeň sa však bráni úspešne.
     
    33
    Larnaca sa napokon presunula po pravej strane pred pokutové územie domácich a bude zahrávať zaujímavý priamy kop. Domáci sa tak budú teraz musieť brániť a aj maličká chybička môže hrať veľkú úlohu v tejto situácii.
     
    34
    Došlo na moje slová, gól však našťastie pre domácich nepadol! Po centri pred bránu domácich sa k nebezpečnej hlavičke dostal Tričkovski, ktorého pokus brankár Hruška vyrazil len pred seba a tak sa Tričkovski opäť dostal do zakončenia, našťastie pre domácich zakončil tesne vedľa brány.
    34.
     
    36
    Žltú kartu dostáva Bakoš (FC Viktoria Plzeň).
     
    36
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Domácim sa podarilo otočiť vývoj tohto stretnutia! Plzeň sa usadila na útočnej polovičke, z ľavej strany prišiel úspešný center pred bránu hostí, k lopte sa dostal nepokrytý DANIEL KOLÁŘ a z otočky dáva gól na 2:1!
    36. Kolář (PLZ) - 2:1
     
    37
    Plzeň tak zatiaľ dokazuje úspešnú efektivitu v prvom polčase. Prakticky z troch veľkých šancí dala dva góly a momentálne vyhráva tesným náskokom. Pomaličky sa blíži záverečná časť prvého polčasu.
     
    38
    A gól zrejme domácich napokon k väčšej aktivite. Plzeň sa usadila na útočnej polovičke a k strele sa následne dostal Hrošovský, jeho pokus z väčšej vzdialenosti však brankár Pablo úspešne zneškodnil.
     
    39
    Domáci sa však teraz stiahli na svoju polovičku a nechávajú hrať svojho dnešného súpera. Larnaca sa však ťažko dostáva za stred ihriska, Plzeň svoje územie bráni úspešne.
     
    40
    Hostia sa napokon dostali až pred pokutové územie domácich a po faule získavajú priamy kop. Plzeň si tak bude musieť dávať veľký pozor aby znova nechybovala pri bránení.
     
    41
    Napokon to domáci futbalisti zvládli úspešne a navyše založili aj rýchly protiútok. Zeman sa však k úspešnému zakončeniu už nedostal a tak hostia skúšajú opäť preniknúť do útoku.
     
    43
    V závere prvého polčasu sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, ktorí sa usadili na súperovej polovičke a snažia sa ešte niečo vymyslieť. Uvidíme, či do konca prvého polčasu ešte niečo zaujímavé príde.
     
    44
    Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, hra sa okrem gólových situácii nijak neprerušovala. Zrejme sa bude nastavovať len nejaká ta minútka.
     
    45
    Je tomu naozaj tak, hlavný rozhodca nastavuje ešte 1 minutú!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Sledovali sme zaujímavý prvý polčas, v ktorom padli napokon až tri góly. Hra bola po celých 45 minút vyrovnaná, v 8. minúte však prišiel z ničoho nič gól hostí. Domáci ostali chvíľu v šoku, ale dokázali sa z toho otriasť a 2 gólmi ešte Plzeň stihla otočiť vývoj stretnutia na svoju stranu. Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas tohto zápasu.
     
    Oba tímy sú spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu odštartovali výkopom hostia. Ani jeden z trénerov nesiahol k striedaniu a tak oba tímy nastupujú do druhého dejstva v rovnakých zostavách, v akých ukončili prvý polčas.
     
    47
    Napokon sa hostia dostali na útočnú polovičku a na bránu domácich zakončoval Jorge, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a brankár Hruška zasahovať nemusel.
     
    48
    Pri lopte je tak momentálne domáce mužstvo, ktoré sa nemusí nikam ponáhľať a pohodlne kombinuje na svojej polovičke. Larnaca sa pochopiteľne snaží o vysoké napádanie.
     
    49
    Domáci sa snažili o prechod na útočnú polovičku a napokon sa dopustili faule. Hostia sa tak dostali k lopte a napokon vyslali aj nebezpečný center pred bránu Plzne, obrana domácich však túto situáciu zvládla.
     
    50
    Larnaca sa však zakrátko opäť dostala do útoku a tentokrát sme už sledovali aj zakončenie na bránu domácich, brankár Hruška však nemal žiadne problémy a loptu prevzal do svojich rukavíc.
     
    51
    V druhom polčase sú tak zatiaľ aktívnejší hostia, čo sa však zrejme čakalo. Domáci zatiaľ vyčkávajú a po zisku lopty sa snažia o kombináciu na svojej polovičke.
     
    52
    Hostia chybovali v rozohrávke a tak sa pred ich pokutové územie dostali domáci futbalisti a pohrozili aj nebezpečnou strelou. Hořavove zakončenie však tesne letelo nad bránu hostí.
    52.
     
    53
    Domáci momentálne kombinujú na svojej polovičke a nikam sa neponáhľajú. Druhý polčas zatiaľ nie je tak zaujímavý, ale do konca zápasu ostáva ešte dostatok času.
     
    54
    Larnaca si vysokým napádaním vybojovala loptu na svoje kopačky a prešla rýchlo do útoku. Center do pokutového územia domácich Bakoš odvrátil na rohový kop a tak sa Plzeň bude brániť.
     
    55
    Plzeň sa napokon rohovému kopu ubránila bez problémov a vybojovala si loptu na svoje kopačky. Larnaca však na nič nečaká a opäť sa snaží o vysoké napádanie.
     
    56
    A hosťom sa tak darí vybojovať si loptu. Larnaca sa usadila na útočnej polovičke a dostáva domácich futbalistov pod tlak. Plzeň však teraz chyby nerobí a svoju súpera do ničoho nepúšťa.
     
    57
    Aj teraz si obrana domácich poradila s útokom svojho dnešného súpera a loptu vyváža do bezpečia. Larnaca sa teraz sťahuje naspäť na svoje územie.
     
    58
    Domáci sa teraz usadili pred pokutové územie hostí a Larnace to trocha narobili problémy. Napokon však hostia všetko ustáli a už skúšajú vyraziť smerom dopredu.
     
    59
    Plzeň však loptu zachytila a vyrazila do rýchleho protiútoku. Limberský sa dostal k lopte a centroval do pokutového územia hostí, žiadnu zaujímavú situáciu to však neprinieslo.
     
    60
    Troška nečakane teraz útočia častejšie domáci a hostia sa tak musia brániť. Hrošovský sa hnal do zakončenia, postranný rozhodca však signalizuje ofsajd. Larnaca tak na svojej polovičke získava loptu.
     
    61
    Ani tento útok hosťujúceho celku nič nepriniesol, Laranca operovala pred pokutovým územím, ale loptu napokon získala obrana domáceho tímu a zakladá útok.
     
    62
    Po rýchlom útoku sa snažil pred bránu hostí opäť centrovať Limberský, ale tento pokus mu nevyšiel podľa predstáv a loptu bez problémov zobral do svojich rukavíc brankár Pablo.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Pilař, prichádza Kopic.
     
    64
    Boli sme svedkami prvého striedania v tomto zápase, uskutočnilo sa na domácej strane. Uvidíme, kedy k prvej zmene v zostave siahne aj tréner hostí.
     
    65
    Plzeň získala na svojej polovičke loptu a snaží sa preniknúť dopredu. Larnaca však dobre bráni stred poľa a snaží sa loptu vybojovať na svoje kopačky.
     
    66
    Larnaca napokon vyrazila do rýchleho protiútoku a Tričkovski sa dostal aj do zakončenia. Jeho pokus napokon len tesne minul horné partie brány domácich!
    66.
     
    67
    Domáci po rýchlom útoku zahrávali rohový kop, avšak nič prevratného to nezamestnalo. Larnaca získava loptu a nič iné jej neostáva, ako sa pokúsiť preniknúť na útočnú polovičku.
     
    68
    Ale nedarí sa im to. Domáci naopak zachytili zlú rozohrávku svojho súpera a po faule na Hořavu získava Plzeň priamy kop. Larnaca sa tak bude musieť opäť brániť.
     
    69
    Priamemu kopu sa hostia ubránili bez problémov a navyše už majú loptu na svojich kopačkách. Uvidíme, či nás ešte niečo zaujímavé čaká, druhý polčas veľa futbalovej krásy neponúka.
     
    70
    Hostia sa pomaličky dostávajú na útočnú polovičku, domáci si však dávajú veľký pozor a zatiaľ žiadne väčšie zaváhanie v druhom polčase nevyprodukovali.
     
    71
    Pri lopte sú tak už teraz domáci futbalisti a snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť na polovičku svojho dnešného súpera. Larnaca sa tak sťahuje naspäť.
     
    72
    Limberský výborne zapracoval na ľavej strane a vybojoval pre svoj tím rohový kop. Brankár Pablo si tak už oraganizuje pred bránou svojich spoluhráčov.
     
    73
    Bola nariadená penalta pre domácich! Laban zahral v pokutovom území rukou a domáci tak majú veľkú šancu na strelenie dôležitého gólu.
    73.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Laban (AEK Larnaca FC).
     
    74
    Viktoria Plzeň dala gól!
    K penalte sa napokon postavil MAREK BAKOŠ a bezpečne s prehľadom ju premenil na gól a zvyšuje na 3:1! Pre domácich to je tak veľmi dôležitý gól.
    74. Marek Bakoš (PLZ) - 3:1
     
    74
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Antoniades, prichádza Tete.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Bakoš, prichádza Řezníček.
     
    77
    Marek Bakoš už má v tomto zápase svoje povinnosti splnené, strelil dva góly a tak mu tréner Vrba už dopraje oddych. Sledovali sme rohový kop domácich, napokon však nič neznamenal.
     
    78
    Uvidíme, či sa zápas bude už len dohrávať, alebo hostia ešte skúsia zariskovať a niečo vymyslieť. Zatiaľ to úplne jasné nie je, pretože útočí domáci celok.
     
    79
    Hostia si loptu vybojovali na svoje kopačky a vyrazili rýchlo do útoku. Pred bránu domácich smeroval nebezpečný center, ale Hubník loptu odvrátil do bezpečia.
     
    81
    Larnaca ešte ostala pomerne dlho na útočnej polovičke, ale napokon ich útočné úmysly zastavil postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Plzeň sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    82
    Striedanie v tíme AEK Larnaca FC: z ihriska odchádza Laban, prichádza Hevel.
     
    83
    Ofsajd aj na strane domácich, po autovom vhadzovaním sa snažil zaútočiť Kopic, avšak postranný rozhodca jeho snahu prerušuje.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Zeman, prichádza Čermák.
     
    85
    Do konca zápasu ostáva približne 5 minút, možno ešte nejaký ten nastavený čas. Plzeň si vybojovala už celok slušný náskok, už to len chce udržať a neinkasovať gól, ktorý by Larnace dal do domácej odvety veľké nádeje.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Kolář (FC Viktoria Plzeň).
     
    86
    Striedanie v tíme AEK Larnaca FC: z ihriska odchádza Tomàs, prichádza Mytidis.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Mojsov (AEK Larnaca FC).
    87. Daniel Mojsov (LAR)
     
    87
    Plzeň malo možnosť priameho kopu. K jeho realizácii sa postavil Čermák a skúšal to z ostrého uhla priamo na bránu hostí, lopta letela len tesne nad!
     
    88
    Dnešné stretnutie sleduje 10 031 divákov.
     
    89
    Čakáme už na údaj o nastavenom čase, opäť sa hra ani v tomto polčase nejako výrazne neprerušovala, ale že niečo málo hlavný rozhodca ešte nastaví sa dá očakávať.
     
    90
    Nuž, napokon hlavný rozhodca nastavuje ešte 4 minúty! To dáva hosťom ešte šancu na strelenie gólu, ktorý by im do domácej odvety určite pomohol.
     
    90+1
    Larnaca sa usadila na útočnej polovičke, avšak v rozhodujúcej chvíli hostia faulovali a domáci tak získavajú loptu na svoje kopačky.
     
    90+2
    Plzeň sa prepracovala až pred bránu svojho súpera, napokon však faulovali aj domáci futbalisti a tak hostia získavajú loptu a ešte nádej na zloženie útočného výpadu.
     
    90+3
    V záverečnej minúte nastaveného času sa k lopte dostávajú opäť hostia, zrejme budeme z ich strany sledovať posledný útok tohto zápasu.
     
    90+4
    Larnaca napokon ešte zahrávala rohový kop, ale hostia loptu odvrátili do bezpečia a to bolo z toho zápasu už všetko!
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase napokon ešte hostia predviedli útočnú aktivitu, ale žiadnu výraznú šancu na strelenie gólu si nevypracovali. Domáci previedli v druhom polčase bezproblémovú hru a v 74. minúte z penalty Bakoš zariadil konečný výsledok 3:1, čo dáva Plzni do odvety na Cypre vynikajúce vyhliadky.

    Góly: 29. Bakoš, 36. Kolář, 74. Bakoš (pen.) – 8. Acorán.

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera a úspešný zajtrajší posledný pracovný deň! (22:14:45)

    Miroslav Revaj

    Góly: 29. Bakoš, 36. Kolář, 74. Bakoš (pen.) – 8. Acorán

    Karty:   36. Bakoš (PLZ), 85. Kolář (PLZ) – 27. Truyols (LAR), 73. Laban (LAR), 87. Mojsov (LAR)


    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hubník (C), Hájek, Limberský – Hořava, Hrošovský – Pilař, Kolář, Zeman – Bakoš
    Náhradníci: Kozáčik – Hejda, Kopic, Havel, Čermák, Živulič, Řezníček

    AEK Larnaca: Pablo – Truyols, Mojsov, Catala (C), Antoniades – Jorge, Murillo, Laban – Tomàs – Tričkovski, Acorán
    Náhradníci: Giorgallides – Tete, Hevel, Boljević, Cases, Mytidis, Pankov

    Rozhodca: Matej Jug – Matej Žunič, Manuel Vidali – Nejc Kajtazovic (všetci SVN)

    Diváci: 10 031
    Štvrtok 24.08.2017
    Larnaca - Plzeň 0:0

    Karty:   39. Truyols (LAR) – 26. Bakoš (PLZ), 45. Hrošovský (PLZ), 52. Hruška (PLZ), 53. Zeman (PLZ), 81. Petržela (PLZ), 86. Limberský (PLZ)