Mulhouse – Vsetín 1:2 (2:3 po s.n.) | Žilina – Třinec sk 3:4 (kon.) | Trenčín – Štrasburg sk 4:1 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
3:4 (2:2, 1:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Štvrtok 17.08.2017, 15:30RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Švihálek – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Kovařčík – 2 min., hrubosť).
     
    56:25
    Huževka podržak puk v útočnom pásme, odfintoval brániaceho hráča a na pravom kruhu mal ideálnu možnosť na zakončenie, Hamerlík podržal svoj tím.
     
    55:27
    Třinec dal gól!
    Vyhraté buly v útočnom pásme, spätná prihrávka pred bránu, kde sa presadil JAKUB PETRUŽÁLEK, ktorý zdvihol puk za bezmocného brankára.
    Asistencie: Martin Ružička, Martin Adamský
     
    55:05
    Třinec dal gól!
    Okamžite po ubránení oslabenia sa Oceláři vrhli do útoku, Svačina prihral do ohňa, kde sa presadil v dorážke MARTIN RUŽIČKA.
    Asistencie: Vladimír Svačina, Zbyňek Irgl
     
    52:50
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Ružička – 2 min., sekanie).
     
    52:50
    Adamský od zadného mantinelu naznačil pohyb poza bránu, potom poslal puk voľnému Ružičkovi pred bránou, ten sa snažil prepasírovať ho za brankára, ale pri tejto snahe sa dopustil seknutia.
     
    44:32
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Roth – 2 min., podrazenie).
     
    42:37
    Puk sa odrazil medzi kruhy, kde mal Petružálek veľa priestoru aj času, ale v snahe obstreliť Tomeka minul aj bránku.
     
    39:37
    Svačina dvakrát v dobrej príležitosti, najprv z ľavého kruhu skúsil strelu švihom, bez úspechu. O malú chvíľku sa ocitol s pukom za bránkou, obkrúžil ju a snažil sa prekvapiť Tomeka, ale ten sa natiahol k žŕdke a puk zachytil.
     
    37:54
    Únik v oslabení. Rogoň vysunul Stupku a ten sa od červenej rútil sám na brankára, už je horší ľad a tak volil strelu, ktorú skúsenýá brankár hostí vykryl.
     
    36:30
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Pitt – 2 min., hákovanie).
     
    36:08
    Žilina dala gól!
    Hoci presilovku zahrali Žilinčania slabšie, nakoniec strelili gól. Popred bránkovisko prišla presná prihrávka od Handlovského a RYAN MARTINDALE so šťastím prestrelil brankára. Puk sa pomaličky dokotúľal do brány.
    Asistencia: Lukáš Handlovský
     
    35:22
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Adámek – 2 min., držanie).
     
    28:40
    Opäť si obrana hostí nedala pozor, vyšmykol sa jej pred útočnou modrou Stupka, ale svoj nájazd zakončil len strelou do žrdky.
     
    27:44
    Švihálek ušiel po pravom krídle, mal väčšiu rýchlosť ako posledný obranca, tak sa pretlačil aj do koncovky, ale Hamerlík ho vychytal.
     
    23:05
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Ondruš – 2 min., sekanie).
     
    21:12
    Linhartova strela bola zblokovaná, puk letel oblúkom, brankár Tomek teda len čakal, kam dopadne, k dorážke sa dostal Hrňa, ale zblízka Tomeka neobstrelil.
     
    15:47
    Třinec dal gól!
    Žilinčania chybovali vo vlastnej presilovke, puk získal v útočnej tretine ZBYNĚK IRGL, spoza obrancu presne trafil vedľa lapačky brankára.
     
    15:27
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec (Polanský – 2 min., hákovanie).
     
    09:43
    Dvaja na jedného mierili hráči Žiliny. Pitt z pravej strany predložil na druhú Martindaleovi, ale ten nenašiel medzeru medzi žrdkou a presúvajúcim sa brankárom.
     
    05:45
    Žilina dala gól!
    Žilinčanov gól posmelil, teraz sa natlačili dvaja pred bránku, Stupka ideálne predložil pred odkrytú bránu RASTISLAVOVI KONEČNÉMU, ktorý dostal puk do siete.
    Asistencie: Václav Stupka, Marcel Holovič
     
    03:58
    Žilina dala gól!
    Vlci vyrovnali ako blesk z jasného neba, nahodený puk medzi kruhy sa dostal k FILIPOVI ONDRUŠOVI a ten z prvej prestrelil brankára.
    Asistencia: Václav Stupka, Patrik Rogoň
     
    02:07
    Súhra Hrňu s Linhartom priniesla ďaľšiu dobrú šancu pre Třinec, pohotová strela druhého menovaného mierila na bránu, Tomek predviedol dobrý zákrok a lapačkou zachránil.
     
    01:10
    Třinec dal gól!
    Úvodný tlak premenili Oceláři na gól, rozobrali súpera v útočnom pásme, Svačina prihral ERIKOVI HRŇOVI, ktorý z ideálnej pozície medzi kruhmi obstrelil brankára.
    Asistencie: Vladimír Svačina, Marek Ružička

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 4. Ondruš (Stupka, Rogoň), 6. R.Konečný (Stupka, Holovič), 37. Martindale (Handlovský) – 2. Hrňa (Svačina, Ružička), 16. Irgl, 56. Ružička (Svačina, Irgl), 56. Petružálek (Ružička, Adamský)


    MsHK Žilina: Tomek – P.Mikuš, Hatala, Mich. Roman, Juraško, Poulin, Harant, Meliško, Mendrej – Handlovský, Martindale, Pitt – Švihálek, Húževka, J. Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Rogoň, Ondruš, Klimenta
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Krajíček, Adámek, D. Musil, Haman, Linhart, Roth – Adamský, Polanský, Petružálek – Dravecký, Kovařčík, Irgl – Svačina, M.Ružička, Hrňa – Ciencala