Karabach – Kodaň 1:0 (kon.) | Lisabon – FCSB 0:0 (kon.) | Hoffenheim – Liverpool 1:2 (kon.)
YB Bern – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | APOEL – Slavia 2:0 (kon.)
koniec
APOEL Nikósia
2:0 (2:0)
SK Slavia Praha
Utorok 15.08.2017, 20:45 • GSP Stadium, Nikózia • Liga majstrov (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá APOEL FC a SK Slavia Praha. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45.

    Predkolá Ligy majstrov sú už na svojom konci, v nasledujúcich dvoch týždňoch nás čakajú barážové stretnutia. Mužstvá majú už istú minimálne účasť v základnej skupine Európskej ligy, určite však obaja aktéri tohto zápasu by to najradšej dotiahli až do skupinovej fázy Ligy majstrov.

    APOEL FC:
    Tento celok z Cyprusu začínal v 2. predkole, kde mal papierovo ľahkú prekážku. Za súpera mal celok z Luxemburska – Dudelange. Napokon sa postup nerodil ľahko, APOEL napokon postúpil po dvoch výhrach 1:0. V 3. predkole to tento celok mal už náročnejšie, jeho súperom bol majster Rumunska Viitorul Constanța. Prvý zápas vonku prehrali 1:0 a doma dokázali toto manko zmazať. Zápas tak putoval do predĺženia, kde APOEL strelil 3 góly a po domácej výhre 4:0 ho tak čaká tento súboj. Najvyššia súťaž v tejto krajine ešte nezačala, APOEL však odohral superpohár, Apollonu Limassol však podľahol 1:2.

    SK Slavia Praha:
    Český celok po dlhých rokoch oslavoval majstrovský titul a s cestou do skupinovej fázy Ligy majstrov to myslí naozaj vážne. Nakúpil množstvo zvučných mien a minulý týždeň navyše Slavia získala do svojich radov aj nášho Miroslava Stocha. Český master začínal v 3. predkole a jeho súperom bol celok z Bieloruska – BATE Borisov. Prvý zápas doma Slavia vyhrala 1:0 a to odvety v Bielorusku tak ešte nemala nič jasné. BATE zahájilo odvetu rýchlym gólom, na ktorý však stihla do polčasu Slavia odpovedať. Bieloruský celok síce ešte jeden gól strelil, ale ani výhra 2:1 mu na postup nestačila a tak český majster si vybojoval 4. predkolo Ligy majstrov. V lige sa zatiaľ minuloročnému majstrovi darí, po troch zápasoch má na konte 2 výhry a 1 remízu a patrí mu 2. pozícia v tabuľke.

    Favorit:
    Tento dvojzápas jasného favorita nemá. Stretávajú sa proti sebe dva silné celky a určite by najradšej putovali do základnej skupiny Ligy majstrov. Uvidíme, komu sa to napokon podarí.
     
    Úvodné zostavy:

    APOEL FC: Waterman – Lago, Rueda, Ebecilio, De Camargo, Oar, Vinicius, Milanov, Morais (C), Aloneftis, Carlão

    Náhradníci: Pardo – Efrem, Poté, Bertoglio, Farias, Merkis, Vander

    SK Slavia Praha: Laštůvka – Jugas, Hušbauer, Ngadeu-Ngadjui, van Buren, Stoch, Bořil, Škoda (C), Souček, Frydrych, Rotan

    Náhradníci: Kovář – Altintop, Sýkora, Zmrhal, Egil Flo, Mešenović, Hromada

    Rozhodca: Antonio Mateu Lahoz – Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar – Teodoro Sobrino (všetci ESP)
     
    Príjemný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave hostí je napokon aj nová posila Miroslav Stoch, na lavičke ostal Jakub Hromada. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni ntonio Mateu Lahoz – Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar – Teodoro Sobrino (všetci ESP).

    Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, pri jeho sledovaní Vám želám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom.
     
    2
    Domáci futbalisti sa presunuli pred pokutové územie svojho dnešného súpera, van Buren sa prezentoval úspešným obranným zákrokom a domáci idú zahrávať rohový kop.
     
    3
    Apoel dal gól!

    Nuž a napokon je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci futbalisti zahrávali spomínaný rohový kop, lopta od rohovej zástavky putovala na prednú tyč, tam následne loptu šťastne zasiahol IGOR DE CAMARGO a brankár Laštůvka už nestihol včas efektne reagovať – 1:0!
    de Camargo (APO) - 1:0
     
    4
    Uvidíme, čo tento rýchly gól domácich spraví s vývojom tohto zápasu. Do jeho konca ostáva ešte veľa času, tak teda dúfajme, že ešte uvidíme veľa zaujímavých príležitostí.
     
    5
    Momentálne sú však pri lopte domáci, ktorí sa po góle stiahli na svoju polovičku a svoju kombináciu predvádzajú pred svojim brankárom. Slavia sa snaží svojho súpera vysoko napádať.
     
    6
    Žltú kartu dostáva Rotan (SK Slavia Praha).
    6. Rotaň (SLA)
     
    7
    Hostia teda aj za cenu faulu zastavili rodiaci sa útok domáceho celku a tak sa APEL dostáva po priamom kope na útočnú polovičku. Slavia sa tak teraz musí brániť.
     
    8
    Aj naďalej sú pri lopte domáci futbalisti a patria im tak zaslúžene úvodné minúty tohto zápasu. Zatiaľ sa však domáci nikam nenáhlia a kombinujú na útočnej polovičke.
     
    9
    Loptu vybojoval Stoch a snažil sa založiť útok svojho tímu, APOEL však dobre prečítal jeho úmysel a tak sa hostia nedostali nikam. Domáci tak znova útočia.
     
    9
    Veľa nechýbalo a hostia si takmer strelili vlastný gól! Pred bránu Slavie smeroval center, naň zareagoval hosťujúci Frydrych a s jeho hlavičkou na bránu mal brankár Laštůvka čo robiť aby ju zneškodnil.
    9.
     
    10
    Apoel dal gól!

    Šok pre hostí číslo dva! Domáci najprv opäť pohrozili nebezpečným centrom do pokutového územia hostí, Slavia však dokázala loptu odvrátiť do bezpečia. Krátko nato však domáci futbalista EFSTATHIOS ALONEFTIS získal loptu, posunul sa bližie k bráne a krásnym lobom prekonal brankára Laštůvku – 2:0!
    10. Aloneftis (APO) - 2:0
     
    11
    Pre domácich futbalistov je to ako úvod zo sna, pre hostí zase ako zo zlého sna! Domáci sú aj naďalej pri lopte a český majster sa zatiaľ v tomto zápase len hľadá.
     
    12
    Konečne sa na útočnú polovičku dostali aj hostia, avšak, útok ktorý ťahal kapitán Škoda nič zaujímavého nepriniesol a brankár domácich spoločne so svojou obranou si túto situáciu postrážil.
     
    13
    Slavia sa zakrátko opäť dostala na útočnú polovičku a po faule získava priamy kop. Tak snáď sa hostia konečne chytili a ešte dokážu niečo s týmto vývojom zápasu spraviť.
     
    14
    Priamy kop hostí napokon zahrával Hušbauer, ale na jeho center si domáci dali pozor a hostí k ničomu nepustili. APOEL tak už má loptu na svojich kopačkách a pomaly vyráža do útoku.
     
    15
    Sledovali sme ďalší útok hostí, ale ani ten nič zaujímavého nepriniesol. K lopte sa v pokutovom území snažil prebojovať Stoch, Waterman vak včas vybehol a slovenského futbalistu k ničomu nepustil.
     
    16
    Momentálne všetky útočné snahy hostí končia na výbornej defenzíve domáceho tímu. APOEL je teraz pri lopte a domáci celok sa pochopiteľne nemá kam ponáhľať. Kombinujú na svojej polovičke a vyčkávajú, čo bude ďalej.
     
    17
    Domáci futbalisti teraz spravili chybu v rozohrávke a tak sa k lopte dostáva Slavia. Hostia sa tak rýchlo presúvajú na útočnú polovičku a niečo zaujímavé skúšajú vymyslieť.
     
    18
    Napokon sa hostia dostali aj k strele, ale pokus Frydrycha nebol nijak nebezpečný a brankára domácich tak nezamestnal. Waterman bude odkopávať od svojej brány a tak sa hostia sťahujú späť na svoju polovičku.
     
    19
    Ďalší útok českého majstra ťahala nová posila Stoch, ale domáci si na neho od začiatku zápasu dávajú veľký pozor a veľa priestoru mu neposkytujú. Opäť sa tak pre hostí nič zaujímavého nekonalo.
     
    20
    Slavia sa však zakrátko opäť prebojovala na útočnú polovičku a po faule získava výhodu priameho kopu. Hostia sa už zrejme do zápasu dostali, ale čaká ich veľmi náročná úloha.
     
    21
    Hostia rozohrali priamy kop, center si napokon našiel Rotana, ale jeho pokus z voleja bol nepresný a tak sa domáci do ohrozenia nedostali. Waterman sa tak opäť postará o rozohrávku.
     
    22
    Slavia je teraz aktívnejšia a znova sme sledovali zakončenie na domácu bránu. Bořil to skúšal po zisku lopty z pravej, jeho pokus napokon len tesne minul bránu Watermana.
    22.
     
    23
    Dlho netrvalo a domáci čelili ďalšiemu útoku svojho dnešného súpera. Lopta v pokutovom území padla na hlavu kapitána Škodu, hosťujúci futbalista však presne nezakončil. Domáci si tak aj naďalej držia svoje pohodlné vedenie 2:0!
     
    24
    Po dlhšej dobe zaútočili aj domáci futbalisti, ale nič sa im nepodarilo zaujímavého vymyslieť a Slavia tak získava loptu na svojej polovičke. APOEL sa tak sťahuje naspäť pred svoju bránu.
     
    25
    Tento útok hostí už trval o čosi dlhšie a jeho výsledkom bolo len nepresné nakopnutie pred bránu od Frydrycha, ktoré bezpečne brankár domácich zneškodnil. Slavia tak už vyčkáva na ďalšiu šancu.
     
    26
    APOEL sa snažil o rýchly prechod do útoku, napokon Hušbauer fauloval a tak sa snaha domácich futbalistov prerušila. Slavia sa však bude musieť na svojej polovičke brániť.
     
    27
    Centre do pokutového územia robia hosťom značné problémy. De Camargo využil zaváhanie obrany a dobre si nabehol na centrovanú loptu, našťastie pre Slaviu už zakončiť nedokázal.
     
    28
    O individuálny prienik do pokutového územia domácich sa teraz snažil Stoch, avšak nedostal sa tam, loptu mu včas zobrala domáca obrana. APOEL už vyráža do rýchleho protiútoku.
     
    29
    Domácim sa však tento útok nevydaril podľa predstáv a pri lopte sú tak už hostia. Futbalisti v červeno-bielych dresoch sa tak už presúvajú na útočnú polovičku.
     
    30
    Ubehlo nám z prvého polčasu 30 minút a zverenci trénera Jaroslava Šilhavého aj naďalej prehrávajú o dva góly. Slavia síce svoju hru zlepšila, ale zatiaľ to k ničomu nevedie.
     
    31
    APOEL sa v týchto chvíľach len bráni, ale útoky hostí nie sú nijak efektívne a tak domáci futbalisti veľa práce nemajú. Slavia je však aspoň pri lopte a môže to skúšať ďalej.
     
    32
    Napokon sa hostia presunuli až pred bránu domácich, Frydrychovi však jeho prízemný center vôbec nevyšiel a tak domáci futbalisti získali v podstate loptu zadarmo.
     
    33
    Jugas vybojoval na polovičke svojho tímu loptu a snaží sa založiť útok Slavie. APOEL sa tak stiahol na svoju polovičku a čaká, čo si jeho dnešný súper na neho pripraví.
     
    34
    Hostia sa už usadili na útočnej polovičke a dostávajú domácich pod menší tlak. Zatiaľ sme však nič zaujímavého nevideli, Slavia je však pri lopte.
     
    35
    Obrovská šanca hostí! Hušbauer sa dostal k lopte, prenikol do pokutového územia a z ľavej strany poslal loptu na úplne voľného Frydrycha, ktorý z dobrej pozície brankára domácich neprekonal, Waterman napokon vytiahol výborný zákrok!
    35.
     
    36
    No aj naďalej pri lopte ostávajú hostia a sú čoraz viac nebezpečný. Aj ukazovateľ v držaní lopty hovorí v ich prospech, skóre zápasu je však podstatnejšie a v ňom zase dominujú domáci futbalisti.
     
    37
    K lopte sa po dlhšej dobe dostávajú domáci futbalisti, ktorí tak postupne dostávajú pokoj do svojich radov. Slavia sa tak teraz musí stiahnuť na svoju polovičku a vyčkávať na chybu domácich.
     
    38
    Domáci sa napokon dostali až pred bránu hostí a svojou aktivitou si vybojovali rohový kop. Slavia sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    39
    APOEL teraz tlačí na svojho dnešného súpera a zahrával už tretí rohový kop za sebou. Aj tomuto sa napokon hostia ubránili, domáci však aj s loptou ešte ostávajú na útočnej polovičke.
     
    40
    Po centri do pokutového územia sa snažil nasimulovať faul v pokutovom území Carlao, ale hlavný rozhodca mu napokon poriadne dohovoril.
    40.
     
    41
    Hra sa teraz presúva zo strany na stranu, čo domácim určite vyhovuje. Hosťom to tak napokon zastavilo ich tlak a pomaly sa blíži aj záver prvého polčasu.
     
    42
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ktorí kombinujú na svojej polovičke a nikam sa nenáhlia. Zrejme to už vyzerá, že v prvom polčase nás už nič zaujímavého nečaká.
     
    44
    Tak som to napokon zakríkol! Autor prvého gólu De Camargo sa krásne prebojoval do pokutového územia a následne aj nebezpečne vystrelil, ale brankár Laštůvka loptu výborne vyrazil na rohový kop!
    44.
     
    45
    Rohový kop už nič zaujímavého nepriniesol a to bolo už zrejme z prvého polčasu naozaj všetko.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Sledovali sme napokon veľmi zaujímavý prvý polčas. Domáci vstúpili do zápasu priam bravúrne, už v 10. minúte vyhrávali 2:0 a zdalo sa, že zápas bude v ich réžii. Napokon sa však Slavia otriasla a dokázala sa dostávať aj do útokov a vypracovať si aj jednu veľkú šancu, gól sa však už hosťom streliť nepodaril.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami tohto zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza van Buren, prichádza Zmrhal.
     
    47
    Druhý polčas je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia. Jaroslav Šilhavý spravil jednu zmenu v zostave hostí, domáci tréner nespravil žiadnu zmenu.
     
    48
    Pri lopte sú už domáci futbalisti, ktorí sa už stihli presunúť na útočnú polovičku. Oar centroval do pokutového územia, Slavia však loptu odvrátila do bezpečia. APOEL však ešte na útočnej polovičke ostáva.
     
    49
    Momentálne sú pri lopte hostia, ale nedarí sa im preniknúť na útočnú polovičku. Aktívny Stoch sa snažil niečo vymyslieť, domáca obrana si ho však úspešne postrážila.
     
    50
    Nový muž na ihrisku Zmrhal sa v pokutovom území domácich snažil zakončiť, ale napokon sa mu to nepodarilo a pri lopte je už domáci celok. Slavia tak zahájila druhý polčas aktívne.
     
    51
    Loptu majú teraz vo svojom držaní domáci futbalisti a postupne sa presúvajú na útočnú polovičku. Domáci celok však zvolil postupný a pomalý útok.
     
    52
    Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Oar, prichádza Efrem.
     
    53
    Napokon k striedaniu siahol už aj domáci tréner, zrejme sa jedná o nejaké menšie zranenie, alebo možno aj taktický zámer. Pri lopte sú hostia a snažia sa už preniknúť na útočnú polovičku.
     
    54
    Žltú kartu dostáva De Camargo (APOEL FC).
    54. de Camargo (APO)
     
    54
    Stoch teraz výborne prešiel cez obranu domácich, loptu posunul na Bořila, ktorému sa následne podarilo odcentrovať pred bránu domácich, avšak nikto z jeho spoluhráčov s k lopte nedostal.
     
    55
    Sledovali sme rohový kop hostí, ten napokon nič zaujímavé nepriniesol a domáci celok sa bez problémov ubránil a dokázal vyviesť loptu do bezpečia. Aj keď hostia hrajú aj naďalej aktívne, v druhom polčase sme ešte nič zaujímavé nevideli.
     
    56
    APOEL si na útočnej polovičke vybojoval po faule od Ngadeua-Ngadjuio priamy kop. Ten napokon domáci rozohrali nakrátko a po chvíli loptu stratili. Dopredu to tak už skúšajú hostia.
     
    57
    Opäť sa k lopte dostal Stoch a svojou útočnou aktivitou pred pokutovým územím vybojoval pre svoj celok rohový kop. APOEL sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    58
    Ani tento rohový kop napokon nič nepriniesol a domáci získavajú loptu na svoje kopačky. Slavia sa však snaží o vysoké napádanie rozohrávky svojho dnešného súpera.
     
    59
    Hostia mohli teraz streliť gól a mali na to hneď dve príležitosti! Hušbauer využil veľkú chybu domácich a postupoval na bránu, napokon vyslal tvrdú strelu, ale brankára domácich neprekonal! Následne sa však Hušbauer znova dostal k lopte a nebezpečne vystrelil pod brvno, ale Waterman si pripísal ďalší vynikajúci zákrok!
    59.
     
    60
    Slavia zahrávala rohový kop, ale ten im už niť zaujímavého nepriniesol. No hostia musia takéto šance aké teraz mali premieňať, inak to s nimi nedopadne dobre. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne zvyšok druhého polčasu.
     
    61
    Hostia sú aj naďalej pri lopte a kombinujú na útočnej polovičke. Jednoznačne sú hostia v druhom polčase aktívnejší, ale domáci celok aj naďalej vyhráva 2:0 a to je to najpodstatnejšie.
     
    62
    APOEL navyše úspešne vytláča rozohrávku Slavie na ich polovičku a tak domáci teraz nečelia ničomu nebezpečnému. Hostia však už znova zakladajú útočnú akciu.
     
    63
    K zakončeniu sa teraz tlačil Škoda, ale ani kapitánovi českého majstra sa nepodarilo nič prevratného vymyslieť a tak už dopredu skúšajú ísť domáci futbalisti.
     
    64
    V útoku sa následne nepresadil ani Stoch a brankár Waterman rozohráva rýchly útočnú akciu svojho tímu. Slavia sa tak musí stiahnuť na svoju polovičku.
     
    65
    Domáci sa prebojovali až do pokutového územia svojho dnešného súpera, Jugas si však počínal výborne a loptu dokázal odvrátiť do bezpečia. Slavia presúva hru do stredu ihriska.
     
    66
    Hušbauer sa snažil dostať do ďalšieho útočného výpadu hostí, avšak prihrávka na neho smerovala do jasného ofsajdu a tak je celá snaha Slavie prerušená postranným rozhodcom.
     
    67
    Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Aloneftis, prichádza Farias.
     
    68
    Po rýchlom útoku zahrávali hostia rohový kop, center na prednú tyč však nikoho v drese Slavie nenašiel a domáci sa tak ubránili bez problémov. APOEL sa zatiaľ v druhom polčase viac menej len bráni, ale aj naďalej má pohodlný náskok 2:0!
     
    69
    Domáci sú momentálne pri lopte a postupne sa presúvajú na útočnú polovičku. Slavia sa tak teraz musí mať na pozore, keby náhodou inkasovala aj tretí gól, to by už bolo veľmi nepríjemné do domácej odvety.
     
    70
    Teraz sa začínajú útočné výpady striedať na oboch stranách, avšak domáci futbalisti po každom kontakte ostávajú ležať na trávniku a loptu tak zahrávajú to autu.
     
    71
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Rotan, prichádza Mešanović.
     
    72
    Pri lopte sú teraz hostia a postupne sa presúvajú pred pokutové územie domácich. APOEL však vysoko napáda rozohrávku svojho súpera a Slavii to robí značné problémy.
     
    73
    APOEL následne vyrazil do rýchleho protiútoku a po faule zahrával priamy kop. Center do pokutového územia Slavie bol však nepresný a brankár Laštůvka tak zasahovať nemusel.
     
    74
    O rýchly útok sa potom na druhej strane snažili hostia, ale nový muž na ihrisku Mešenović sa prezentoval iba ofsajdom. O Mešenovićovi sa hovorí ako o vynikajúcom žolíkoví z lavičky, uvidíme, či on dokáže niečo s týmto výsledok svojho tímu urobiť.
     
    75
    Dlho netrvalo a hostia sa opäť dostávajú k lopte, avšak domáci svojmu súperovi neposkytujú dostatok priestoru a tak má teraz Slavia problémy so zakladaním útokom.
     
    76
    Napokon sa o individuálnu akciu postaral Škoda, dostal sa aj do zakončenia, avšak lopta letela iba do stredu brány a tam stál dobre postavený brankár domácich Waterman.
     
    77
    Mešenović teraz mohol potvrdiť to, čo som nedávno spomínal! Škoda potiahol loptu do pokutového územia domácich, do zakončenia sa napokon dostal Mešenović a jeho strela skončila na pravej tyčke!
    77.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Carlão (APOEL FC).
     
    79
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Stoch, prichádza Sýkora.
     
    80
    Ihrisko už opustila nová posila hostí Miroslav Stoch a má tak za sebou premiéru v novom drese. Určite sa predviedol dobrým dojmom, ale výsledok jeho tímu je stále nepriaznivý.
     
    81
    Slavia zahrávala v tesnej blízkosti domácej brány autové vhadzovanie. Dlhá lopta letela až pred bránu domácich, k zakončeniu sa dostal nový muž na ihrisku Sýkora, ale jeho pokus dokázal brankár Waterman úspešne zneškodniť.
     
    82
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti a postupne sa presunuli aj na útočnú polovičku. Slavia sa tak teraz musí brániť na svojej polovičke a čakať na chybu svojho dnešného súpera.
     
    83
    Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Ebecilio, prichádza Bertoglio.
     
    84
    Oba tímy tak už využili všetky striedania a tak toto prerušenie hry už do konca zápasu neuvidíme. Čas sa začína hosťom už krátiť, aspoň jeden strelený gól by do domácej odvetdy potrebovali.
     
    85
    Navyše sa teraz Slavia ťažko dostáva k lopte a domáci sa presúvajú na útočnú polovičku. APOEL sa na území svojho dnešného súpera snaží zbierať cenné sekundy.
     
    86
    Aj naďalej sa domácim darí držať sa na útočnej polovičke a troška teraz tlačia na hostí. K úspešnému zakončenia sa však ani APOEL nedokáže prepracovať.
     
    87
    Slavia zachytila loptu a po rýchlom útoku získava rohový kop. O jeho rozohrávku sa postará Sýkora, APOEL sa tak sťahuje pred svoju bránu.
     
    88
    Po rohovom kope sa hostia síce dostali do zakončenia, ale brankár Waterman mal ľahkú prácu. Uvidíme, či hostia začnú aj troška riskovať, alebo sa budú snažiť zápas už len dohrať a sústrediť sa na domácu odvetu.
     
    89
    Útočné ťaženie svojho tímu sa teraz snažil potiahnuť Zmrhal, ale cez obranu domácich sa mu prejsť nepodarilo. Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase.
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu nastavuje ešte tri minúty!
     
    90+1
    Pri lopte sú teraz hostia a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. APOEL sa tak sťahuje na svoje územie a necháva tak hrať svojho súpera.
     
    90+2
    Škoda na útočnej polovičke fauloval a tak zrejme už pochoval nádeje svojho tímu v tomto zápase. APOEL navyše preniká do rýchleho protiútoku.
     
    90+3
    Domáci si navyše vybojovali rohový kop a tak je už o osude tohto zápasu definitívne rozhodnuté. Hostia tak budú mať v domácej odvete čo robiť.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase hrala Slavia aktívne, mala aj príležitosti na strelenie gólu, ale ten sa im napokon nepodarilo dať. APOEL si tak v druhom polčase ubránil svoje vedenia 2:0 a do odvety na pôde českého majstra má tak lepšie vyhliadky.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! (22:38:50)

    Miroslav Revaj

    Góly: 3. De Camargo, 10. Aloneftis

    Karty:   54. De Camargo (APO), 78. Carlão (APO) – 6. Rotan (SLA)


    APOEL Nikósia: Waterman – Lago, Rueda, Ebecilio, De Camargo, Oar, Vinicius, Milanov, Morais (C), Aloneftis, Carlão
    Náhradníci: Pardo – Efrem, Poté, Bertoglio, Farias, Merkis, Vander

    SK Slavia Praha: Laštůvka – Jugas, Hušbauer, Ngadeu-Ngadjui, van Buren, Stoch, Bořil, Škoda (C), Souček, Frydrych, Rotan
    Náhradníci: Kovář – Altintop, Sýkora, Zmrhal, Egil Flo, Mešenović, Hromada

    Rozhodca: Antonio Mateu Lahoz – Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar – Teodoro Sobrino (všetci ESP)
    Streda 23.08.2017
    Slavia - APOEL 0:0

    Karty:   19. Hušbauer (SLA), 61. Mešanović (SLA), 81. Souček (SLA) – 22. Vinicius (APO), 39. Camargo (APO)

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 15:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:9.