Kamenica nad Cirochou – Podbrezová 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Slovan Bratislava 0:2 (kon.)
koniec
FKM Nové Zámky
0:2 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
Utorok 08.08.2017, 17:30 • Štadión FMK Nové Zámky • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    V druhom dejstve sa bude nadstavovať ešte jedna minútka navyše.
     
    90
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mareš, prichádza Tereščenko.
     
    88
    Striedanie v tíme FKM Nové Zámky: z ihriska odchádza Damnjanovič, prichádza Hermann.
     
    87
    Striedanie v tíme FKM Nové Zámky: z ihriska odchádza Lovska, prichádza Švajda.
     
    87
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Chouchoumis, prichádza Božikov.
     
    80
    Najväčšiu príležitosť zápasu nevyužil po rohovom kope Muchaya, ktorý približne z dvoch metrov nedokázal loptu odhlavičkovať do odkrytej bránky. Čo teraz zahodil Muchaya sa nevidí každý deň.
     
    76
    Vukan Savićević skúsil svoje strelecké šťastie strelou z väčšej vzdialenosti a takmer bol úspešný. Jeho tvrdý pokus opečiatkoval brvno Dovičovičovej bránky.
     
    75
    Šefčík krásnym centrom z pravej strany našiel na hranici malého vápna nabiehajúceho Jakuba Mareša, ktorého tvrdý pokus dokázal Dovičovič reflexívnym zákrokom svojou nohou vyraziť.
     
    71
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Letko, prichádza Fiala.
     
    61
    Hostia sa dostali do prečíslenie traja proti dvom, ale De Kamps sa prezentoval úplne zbytočným faulom už v čase, keď sa Filip Hološko dostáva do vyloženej šance. Obrovská škoda pre Slovan.
     
    53
    Striedanie v tíme FKM Nové Zámky: z ihriska odchádza Dikácz, prichádza Baksics.
     
    53
    Kornel Saláta si zbehol ku vzdialenejšej žrdi, kde smerovala centrovaná lopta, ale jeho hlavičkový pokus rozvlnil len bočnú sieť Dovičovičovej bránky.
     
    51
    Šefčík sa ocitol nikým nestrážený tvárou v tvár gólmanovi, ale napriek tomu nedokázal túto veľkú príležitosť využiť a presne zakončiť.
     
    34
    Samuel Šefčík svojim prudkým centrom našiel hlavu Damnjanoviča, ktorého hlavičkový pokus smeroval presne do miest, kde stál pripravený Dovičovič a pokus zachytil.
     
    28
    Po neúspešnom rohovom kope sa hostia dostali do rýchleho protiútoku. Ako posledný bol pri lopte Šefčík, ktorý zakončil z voleja. Jeho pokusu chýbalo len pár centimetrov, aby si lopta našla voľný priestor medzi tromi žrďami.
     
    27
    Lovska si na prsia spracoval dobrý pas Muchayu, po ktorom tvrdým projektilom vyprášil rukavice pozorného Frederika Valacha. Nové Zámky budú zahrávať rohový kop.
     
    24
    Slovan dal gól!
    Sledovali sme podobnú gólovú situáciu ako tomu bolo aj v prvom prípade. Jakub MAREŠ si v šestnástke súpera našiel voľný priestor, kde okamžite dostal prihrávku z kopačky Filipa Hološka a potom už nemal najmenší problém poslať loptu do prázdnej bránky. Slovan Bratislava vedie dvojgólovým rozdielom!
     
    19
    Šefčík sa spoločne s loptou dostal až do šestnástky súpera, kde sa nikým nestrážený nachádzal na hranici malého vápna. Jeho strelecký pokus dokázal skvelým zákrokom vyraziť pred seba Dovičovič, ale následná dorážka už letela za jeho chrbát. Tam ho na bránkovej čiare zastúpil jeden z brániacich hráčov, ktorý zachránil čistý gól.
     
    13
    Slovan dal gól!
    DAMNJANOVIČ si skvelo zbehol dovnútra šestnástky, kde inkasoval milimetrovú prihrávku do oblasti malého vápna, kde strelou v páde nemal najmenší problém poslať loptu do siete. Stav stretnutia je 0:1! Asistenciu si pripisuje Filip Hološko.
     
    Začiatok stretnutia má menšie problémy, vďaka ktorým sa nám predĺži časúvodného výkopu. Problém je na bránkovej sieti Frederika Valacha.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 13. Damnjanovič, 24. Mareš


    FKM Nové Zámky: Dovičovič – Letko, Ešek (C), Petráš – Lovska, Matić, Horáček, Obert, Muchaya – Dikácz, Kingambo
    Náhradníci: Piskla, Fiala, Švajda, Juhás, Baksics, Király

    ŠK Slovan Bratislava: Valach – Kotula, Saláta (C), Rundić, Chouchoumis – De Kamps, Savićević – Šefčík, Hološko – Damnjanovič, Mareš
    Náhradníci: Grief – Božikov, Sekulić, Ligeon, Oršula, Hermann, Tereščenko

    Rozhodca: J. Valášek – T. Vorel, B. Hancko