Podbrezová B – Pohronie 2:2 (kon.) | Trebišov – Žilina B 1:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová B
2:2 (2:1)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Nedeľa 06.08.2017, 10:30 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • MONACObet liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Po veľkej chybe hostí v strede poľa potiahol kontru dvoch na jedného Marčuk, vyzval na strelu z dobrej pozície Lukáčika, lenže ten si zasekol obrancu a poslal slabý pokus do rúk Urmiského.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Jedinák, prichádza Lihan.
     
    86
    Fischer minul vysokú loptu, tá spadla k Frimmelovi a jeho pekný volej skončil iba niekoľko centimetrov vedľa vzdialenejšej žrdi Lukáča.
     
    84
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Paraj, prichádza Sekereš.
     
    81
    Po krásnej akcii Podbrezovej pálil z hranice pokutového územia Lukáčik. Loptu poslal krásne pod brvno, zákrokom sa ukázal Urmiský.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Bellay, prichádza Magda.
     
    73
    Pohronie dalo gól!

    PETER ĎUNGEL dostal dobrú loptu na hranicu šestnástky, jediným dotykom oklamal Lukáča aj obrancov domácich, dostal sa pred prázdnu bránu a zasunul.
     
    68
    Prvá veľká šanca v druhom polčase aj pre domácich, lenže Jedinák nedokázal v nájazde prelobovať Urmiského. Ten výborne vybehol a vo výskoku zasiahol.
     
    68
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Lukáčik.
     
    67
    Frimmel si nabehol z krídla pred bránu domácich, poslal poriadnu bombu k bližšej žrdi. Lukáč padal do druhej strany, ale ustál to a vyrazil.
     
    62
    Dobrý center smeroval na Noska, ktorý sa ešte k zakončeniu nedostal, avšak odrazená lopta našla Paraja a tomu gól zobral jeden z obrancov domácich. Asi to bol Fischer, kto nahradil Lukáča. Každopádne, ďalšia veľká šanca ostala nevyužitá.
     
    58
    Po akcii Ďungela sa lopta nebezpečne pohybovala v šestnástke Podbrezovej. Z veľmi dobrých pozícií neprepálili obrancov Pelegríni a následne ani Paraj.
     
    55
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Nepšinský.
     
    49
    Žltú kartu dostáva Haščák (FK Železiarne Podbrezová B).
     
    47
    Žltú kartu dostáva Nosko (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    41
    Urmiský skvele čítal hru a vyštartoval proti Kačeríkovi, ktorý dostal skvelú kolmicu do šestnástky. Domáci záložník do lopty pichol špičkou kopačky, tá cez gólmana neprešla.
     
    36
    Pohronie dalo gól!

    Teraz sa už ale hostia tešia, pretože PATRIK BLAHÚT prestrelil Weissa, ktorý jeho pokus tečoval k vzdialenejšej žrdi, kde Lukáč nedočiahol.
     
    35
    Po krásnej akcii sprava sa prudký center Garaja síce nedostal k hráčom Pohronia, lenže Magda totálne nezvládol situáciu a namiesto malej domov hruďou alebo odvrátení na roh nasmeroval loptu nohou do brvna, od ktorého spadla na čiaru. Podbrezovú delili od góly milimetre.
     
    31
    Podbrezová B dáva gól!
    VIKTOR JEDINÁK sa pohral s obrancami súpera pred šestnástkou, z jej hranice napriahol a trafil presne k žrdi. Urmiský ostal ako prikovaný.
     
    22
    Lopta nebezpečne spadla na malé vápno, kde sa odrazil možno aj do ruky Haščáka, penalta sa nepíska. Po centri späť zakončoval z hranice malého vápna Prikryl, zlyhal a namieril vedľa.
     
    17
    Teraz boli hostia obranní o priamy kop, nakoľko Lukáš chytil loptu na hranici šestnástky tak, že ležiac ju mal v náručí v šestnástke, lenže keď sa postavil, tak stál von. Nikto na štadióne si to nevšimol. Či už z divákov, hráčov alebo hlavne rozhodcov.
     
    3
    Podbrezová B dáva gól!
    Perfektný štart pre domácich, nakoľko domáca defenzíva úplne podcenila túto situáciu. Brankár Urmiský tak očakáva center, že si do múru postavil len jedného hráča a sám sa postavil bližšie ku klbku hráčov, takže bližšiu tyč nechal opustenú a presne tam sa trafil mladý kapitán ERIK HRIC.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 3. Hric, 31. Jedinák – 36. Blahút, 73. Ďungel

    Karty:   49. Haščák (ZLB) – 47. Nosko (POH)


    FK Železiarne Podbrezová B: Lukáč – Magda, Fischer, Kuc, Weiss – J. Garaj, Haščák – Jedinák, Káčerík, Hric (C) – Marčuk
    Náhradníci: Vavrúš – Lihan, Lukáčik, Horváth, Bellay

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Urmiský – L. Garaj, Nosko, Prikryl, Župa – Pelegríni (C), Paraj – Blahút, Frimmel, Pavúk – Ďungel
    Náhradníci: Pittner, Sekereš, Nepšinský, Bugár, Packo

    Rozhodca: Dohál – Sluk, Jánošík – Nemček

    Diváci: 220