Košice – Zvolen 4:5 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 1:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Přerov 1:5 (kon.)
Jastrzebie – Havířov 2:3 (kon.)
koniec
GKS Jastrzebie
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
AZ Havířov
cz Piatok 04.08.2017, 18:00 • Lodowisko Jastor Jastrzebie • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:10
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Nejprve vytáhl Matoušek parádní zákrok proti tutovce domácích. To však nestačilo, celá akce pokračovala a RADOSLAW NALEWAJKA dostal kotouč do sítě. Rázem je vše otevřeno.
     
    53:10
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Tak to již neplatí, kotouč po nahození Matouškovi propadl za záda a Jastrzebie tak ještě dramatizuje zápas. O snížení se postaral KAMIL SMIERSKI.
     
    35:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přesilová je velmi rychle využita, po krásné akci na jeden dotek se prosadil z mezikruží JIŘÍ FRONK – jde o jeho první branku v havířovském dresu.
     
    24:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    A rázem je to o dva góly! Havířov pokračoval v tlaku, který následně od modré čáry zužitkoval PETR ŠENDERA. Jeho střela byla tečovaná obráncem a zapadlo od horní tyče za záda brankáře Fučíka.
     
    22:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé třetiny měli lepší domácí, jenže stačil jeden rychlý brejk a situaci dva na jednoho zakončoval MAREK HAAS krásným blafákem a následně už mu stačilo pouze zasunout kotouč do odkryté branky.

    Jozef Valenčík

    Góly a asistencie: 54. Smierski, 55. R. Nalewajka – 23. Haas, 25. Šendera, 36. Fronk


    GKS Jastrzebie: Fučík (Zabolotný) – Homer, Kubeš, Giminski, Lukačík, Matušík, Bigos, Balčerek – Laszkiewicz, Pas, L. Nalewajka (C) – Wróbel, Zajic, Vozdecký – Šwierski, Kulas, R. Nalewajka – Bryk, Kacki, Shagov
    AZ Havířov: Matoušek (Laco) – Drtil, Dudek, Petran, Ševěček, Mrowiec, Šendera, Heinzl (C) – Bednář, Sikora, Beránek – Fronk, Maruna, Kanko – Pořízek, Cihlář, Kafka – Bambula, Malina, Haas – Peterka