Tiraspol – Karabach 1:2 (kon.)
koniec
Sheriff Tiraspol
1:2 (0:1)
FK Karabach
cz Utorok 01.08.2017, 19:00 • Balšaja Sportivnaja Arena, Tiraspol • Liga majstrov (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Příjemný úterní večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Tento týden jsou na programu odvetná utkání v rámci třetího předkola kvalifikace Ligy mistrů, dnes se bude hrát pouze v Moldavsku, kde FC Šeriff Tiraspol před vlastními fanoušky přivítá FK Karabach. Úvodní výkop je naplánován na 19:00.
     
    FC Šeriff Tiraspol

    Šeriff v posledních letech vládne moldavské fotbalové scéně, do své moci totiž uzmul pět z posledních šesti ligových titulů. Loni se celek z Tiraspolu na své jubilejní patnácté prvenství pořádně nadřel, po základní části totiž měl stejně bodů jako Dacia Kišiněv. Vzhledem k tamním pravidlům musel o mistrovi rozhodnout tzv. zlatý zápas, v němž svěřenci kouče Bordina vyhráli až po penaltách. Vítězství se Šeriff dočkal i v poháru, na začátku nové sezony pak další trofej v krátkém časovém sledu slavil po úspěchu v Superpoháru.

    Ročník 2017/18 moldavské nejvyšší fotbalové soutěže už je od začátku července v plném proudu. Tiraspolští se po čtyřech odehraných kolech drží na druhé příčce, na svém kontě mají osm bodů za dvě výhry a dva remízové výsledky. Co se týče kvalifikace o účast v Lize mistrů, tak zde si Šeriff polepšil, loni se jeho sen o základní skupině milionářské soutěže rozplynul už ve druhém předkole. Tentokráte si Bordinovi svěřenci po výsledcích 1:0 a 1:2 dokázali poradit s Kukësi, dobře rozehraný mají i dvojzápas s Karabachem. Postoupí přes favorizovaného soupeře do další fáze?
     
    FK Karabach

    Fotbalisté Karabachu, stejně jako jejich dnešní soupeř, opanují domácí soutěži. Z postu ligového krále je nikdo nedokázal sesadit od jara roku 2014. Minulý ročník svěřenci lodivoda Gurbanova zaznamenali v osmadvaceti kolech jen čtyři porážky, v konečném součtu měli na druhou Gabalu velmi komfortní desetibodový náskok. Právě s tímto soupeřem si Karabach poradil ve finále ázerbájdžánského poháru, který ovládl po vítězství poměrem 2:0. Loňská sezona byla pro celek z města Agdam velmi speciální, co se působení na evropském poli týče.

    Do Ligy mistrů se modrobílí neprobojovali, ve třetím předkole totiž díky inkasované brance na vlastní půdě vypadli s plzeňskou Viktorií. Čtvrté předkolo Evropské ligy ale parta okolo kapitána Sadygova zvládla, když po výsledcích 0:1 a 3:0 přešla přes Göteborg. Na to konto se Gurbanovova družina znovu po roce probojovala do základní skupiny této soutěže, kde v konkurenci Firoentiny, PAOKu a Liberce posbírala sedm bodů, což ji na postup do další fáze nestačilo. Letos Karabach zatím s klidem přešel přes Samtrediu, do odvety v Moldavsku avšak nevstupuje v úplně ideální pozici.
     
    První utkání

    25.7. 2017 – FK Karabach:FC Šeriff Tiraspol 0:0

    FK Karabach: Šehić – Agolli, Rzeźniczak (24. Yunuszadä), Hüsejnov, Medvedev (C) – Almeida, Garajev, Míchel – Guerrier (88. Ramazanov), Ndlovu, Ismajlov (62.Madatov).

    FC Šeriff Tiraspol: Mikulić – Sušić (C), Posmac, Oliveira, Racu – Brezovec (77. Bordian), Anton, Da Silva – Bajala (94. Damaşcan), Mugoša (71. Balima), Badibanga
     
    Úvodní sestavy:

    FC Šeriff Tiraspol: Mikulić – Sušić (C), Posmac, Oliveira, Da Silva – Brezovec, Racu, De Nooijer – Bayala, Damaşcan, Badibanga
    Náhradníci: Juric – Jardan, Mugoša, Balima, Anton, Oancea, Bordian

    FK Karabach: Šehić – Medveděv, Hüsejnov, Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Guerrier, Ndlovu, Madatov
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Ismajlov, Yunuszade, Ramazanov, Rzeźniczak, Dinijev

    Rozhodčí: Roi Reinshreiber – Amihay Mozes, Dan Ucenic (všichni Izrael).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí Reinshreiber, který bude mít dnešní zápas na starost, právě foukl do píšťalky – můžeme tedy začít. Rozehrávky se ujali domácí, kteří se po dlouhém nákopu na soupeřovu polovinu vrhají do útoku.
     
    3
    Míchel se vydal napadat rozehrávku Šeriffu, ve své snaze získat balon si ale počínal až příliš agresivně a pomohl jasným faulem. Následovat tak bude přímý kop pro domácí.
     
    5
    Po dlouhém nákopu na soupeřovu polovinu se balonu ujal Sušić, kulatý nesmysl mu ale při kličce utekl od nohy, načež jej domácí kapitán do své moci získal jen za cenu jasného faulu.
     
    7
    Začátek utkání je hodně nervózní. Již svého druhého zákroku za hranicí fotbalových pravidel a regulí se dopustil Míchel, rozehrávky přímého kopu se poté ujal Brezovec, z této situace ale nic zajímavého nevzešlo.
     
    10
    Hra se zatím bez většího vzrušení přenáší z jednoho konce hrací plochy na tu druhou. Oba celky do utkání vstoupily velmi opatrně, nikdo se nikam bezhlavě nežene.
     
    13
    Jak Šeriff, tak Karabach pokračují v klidné hře. Utkání zatím nenabízí žádné šance, ani jeden z brankářů ještě nemusel řešit ani jednu ošemetnou situaci.
     
    15
    Šeriff si díky bezbrankové remíze na půdě mírně favorizovaného soupeře zajistil pro dnešní duel dobrou pozici. V případě úspěchu se do základní skupiny jedné z milionářských soutěží podívá po čtyřleté pauze.
     
    17
    Konečně trocha akce. Kupředu se vydali hosté, na levém křídle se o uvolnění snažil Guerrier, obránce Sušić se ale nenechal opít rohlíkem. Karabach ale bude zahrávat rohový kop.
     
    18
    Premiérový kop od rohového praporku v tomto mači ale nic zajímavého nepřinesla, obrana Šeriffu si totiž s Guerrierovým centrem poradila bez sebemenších problémů.
     
    20
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Statistika držení míče hovoří ve prospěch hostí, kteří se pohybují na obranné soupeře, zatím se ale k žádné gólové příležitosti nepropracovali, obrana Tiraspolu funguje velmi dobře.
     
    21
    Na druhé straně naopak zahrozil kapitán Sušić, jehož střela pořádně prověřila brankáře Šehiće, ten ale stačil zareagovat včas a podržel své spoluhráče.
     
    22
    A domácí, kteří pomalu začínají vystrkovat růžky, se dostaly do další gólem zavánějící možnosti. Zpoza vápna své štěstí zkusil Ziguy Badibanga, Šehić se ale natáhl, co to šlo, a předvedl povedený zásah.
     
    24
    Obrana Šeriffu nyní trochu zaspala při návratu, čehož se hned jal využít Guerrier. Daleko se ale nedostal, k zemi jej totiž poslal vracející se De Nooijer.
     
    25
    Hosté se ale na útočné polovině příliš dlouho neohřáli. Po nákopu do šestnáctky se totiž ofenzivním faulem prezentoval Medveděv, hráči Karabachu jsou tak hlavním sudím opět vykázání na vlastní půlku hřiště.
     
    26
    Hra je v posledních minutách zápasu velmi rozkouskovaná, sudí Reinshreiber má poměrně dost práce. Nyní správně viděl Míchelův nedovolený zákrok vůči o kličku se snažícímu Badibangu.
     
    27
    Domácí na to konto rozehrávali standardní situaci ze slušné pozice. Z ní se ještě Brezovecovi zahrozit nepodařilo, o chvíli později ale Šehiće protáhl pokus, který vyslal Petru Racu.
     
    28
    Domácí, kteří v posledních okamžicích převzali zápasovou iniciativu, se nyní dlouho zdržovali okolo šestnáctky svého soupeře. Vše bylo ukončeno Guerrierovým faulem, jenž byl oceněn žlutou kartou.
     
    30
    V úvodu utkání měli územní i herní převahu fotbalisté Karabachu, nyní ale tempo určuje domácí tým. Další střelecký pokus vyslal Brezovec, Šehić ale opět číhal na správném místě a zasáhl.
     
    31
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Medveděv, přichází Rzeźniczak.
     
    33
    Nápor ze strany svěřenců trenéra Bordina stále nebere konců. Šehić musel ze svého repertoáru vytáhnout další zákrok, tentokráte jej zpoza vápna prověřil Vitalie Damaşcan.
     
    34
    Do konce prvního poločas zbývá už jen deset minut, plus se možná dočkáme drobného nastavení. Přetaví Šeriff svůj tlak ve vedoucí branku utkání ještě před odchodem do šaten?
     
    35
    Sudí Reinshreiber byl znovu nucen sáhnout do kapsičky a udělit žlutý kartónek, jejím majitelem se po faulu na Brezovece stal španělský záložník Míchel.
     
    37
    Obranné řady Karabachu si mohou alespoň na chvilku odpočinout. Racu si totiž balon příliš předkopl, načež jej ztratil a zpět do své moci získal jen za cenu faulu na Richarda Almeidu.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Posmac (FC Šeriff Tiraspol).
     
    39
    Po faulu domácího stopera měl Karabach k dispozici přímý kop. Jeho exekuce se ujal středopolař Garajev, jeho mířidla byla ale vychýlena, Mikulić zasahovat nemusel.
     
    41
    Standardní situace byla zahrávána i na opačném konci travnaté plochy. Na sebe to vzal tradiční exekutor Brezovec, jeho centrovaný míč ale nikoho z nabíhajících si kolegů ve vápně neoslovil.
     
    42
    Chvíli nato už se Karabach ke střeleckému pokusu dostal. Postaral se o něj Wilde-Donald Guerrier, Zvonimir Mikulić ale dobře vyběhl a předvedl velmi jistý zákrok.
     
    43
    Hosté poté měli k dispozici rozehrávku rohového kopu. Právě Guerrier našel na hranici malého vápna si sbíhajícího obránce Rzeźniczaka, jeho pokus hlavou ale postrádal přesnost.
    43.
     
    44
    Útočník Damaşcan svůj skluz proti Rzeźniczakovi nenačasoval ale vůbec dobře a svého soupeře tvrdě poslal k zemi. Tady neměl sudí na výběr, jasná žlutá karta.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu rozhodčí nastavil navíc hned pět minut.
     
    45+3
    První poločas se spíše už jen dohrává. Ani jeden z týmů nechce krátce před jeho koncem udělat zbytečnou chybu, která by znamenala nepopulární gól do šatny.
     
    45+3
    FK Karabach právě vstřelil branku!
    Tak jsem to asi zakřikl, krátce před koncem prvního poločasu se totiž hosté dostávají do vedení! Nemůžeme tvrdit, že by se jednalo o vedení zasloužené, tato branka ale byla parádní. DINO NDLOVU se po levém křídle prodral až do šestnáctky, kde díky tečované střele propálil marně se natahujícího brankáře Mikuliće.
    45+3. NDLOVU - 0:1
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi, spokojenější zatím mohou být fotbalisté Karabachu, kteří do šaten odcházejí s jednobrankovým vedení v zádech. Asi nemůžeme tvrdit, že by hosté vedli zaslouženě, Šeriff totiž po většinu úvodních pětačtyřiceti minut určoval tempo hry, těsně před koncem ale Dino Ndlovu po nádherném sólu poslal Gurbanovovu družinu do trháku. Tiraspol čeká velmi složitý úkol, v druhé půli totiž musí vstřelit mimimálně dvě branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Rozehrávky druhé půle se ujali hosté, kteří jsou po pětačtyřiceti minutách velmi blízko vysněného postupu do čtvrtého předkola Ligy mistrů. Dokáží fotbalisté Šeriffu ještě zabojovat a průběhu utkání zvrátit?
     
    48
    Brezovec se trochu nechal unést emocemi a v osobním souboji tvrdě dojel nic netušícího Míchela, načež od hlavního sudího inkasoval žluté varování.
     
    49
    Racu na hranici vlastního sebeobětování stačil balon předat Brezovcovi, jenž hru roztáhl na rozběhnutého Bayalu. Na jeho skákavý centr si k zadní tyči naběhl Badibanga, z ostrého úhlu si na Šehiće ale nepřišel.
     
    50
    Domácí na to konto měli k dispozici kop od rohového praporku. Na centr od Brezovce si naběhl stoper Oliveira, výborně bránící Hüsejnov ho ale k pořádnému zakončení nepustil.
     
    51
    Hráči Šeriffu si v posledních minutách počínají velmi aktivně. Nyní si balon na střelu chystal všudypřítomný Brezovec, nakonec ale díky dobré práci vracejícího se Míchela nevypálil.
     
    52
    Další rohový kop pro hráče z Tiraspolu. Brezovec svůj centr tentokráte povedeně zakroutil na přední tyč, kde se k hlavičce snažil propracovat Bayala, jeho pokusu ale scházela přesnost.
     
    53
    Pro svůj exotický účes nepřehlédnutelný Badibanga se od levé postranní čáry vrhl směrem ke středu, načež se odhodlal ke střele zpoza vápna, s včasným blokem ale přispěchal Garajev.
     
    54
    O chvíli později se ale belgický rychlík už ke střeleckému pokusu dostal. Ve vápně jej totiž našel povedený centr od Racua, Badibanga ale hlavičkoval nad branku soupeře.
     
    55
    Výborný zákrok Šehiće! Po poměrně nepřehledné situaci se ke střeleckému pokusu z uctivé vzdálenosti dostal Brezovec, který pořádně protáhl hostujícího gólmana, ten ale k tyči skočil jako tygr a vytěsnil balon na roh.
     
    56
    Aktivní Brezovec od rohového praporku nacentroval přesně na hlavu Posmace, ten byl ale celou situací spíše překvapen a jeho zakončení za moc nestálo.
     
    57
    Hostující gólman Šehić byl při předchozí situaci lehce atakován, na to konto se vydal k hlavnímu sudímu, zřejmě si ale nedopustil nějaké peprnější výrazy. Žlutá karta.
     
    59
    Jeremy de Nooijer ve středovém kruhu velmi nepříjemně zajel do Míchela. Sudí stál kousek od celé situace, načež podle očekávání odpískal nedovolený zákrok, k udělení karty ale překvapivě nesáhl.
     
    60
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Madatov, přichází Ismajlov.
     
    61
    Střídání v týmu FC Šeriff Tiraspol: ze hřiště odchází De Nooijer, přichází Mugoša.
     
    62
    Querrierův pas si na kraji šestnáctky umně zpracoval Ndlovu, který se poté rozhlédl okolo sebe a zkusil nacentrovat před brankou se pohybujícího Almeidu, ten ale na jeho centr nedokázal o fous dosáhnout.
     
    63
    Badibanga se rozhodl postupovat individuálně, u postranní čáry se ale ocitl proti dvojici protivníků, s nimž sice bojoval statečně, nakonec byl ale odzbrojen Rzeźniczakem.
     
    64
    Tentokráte Badibanga našel na druhém kraji šestnáctky se pohybujícího Bayalu, který se z první pokusil překvapit brankáře Šehiće, ten ale s podobnou variantou počítal a v klidu zasáhl.
     
    65
    Josip Brezovec se rozhodl další ofenzivní snažení Šeriffu vzít na sebe a natáhl ke střele z nějakých třiceti metrů, ta mu ale absolutně nesedla, kulatý nesmysl skončil o pořádný kus mimo branku.
     
    66
    Karabach vybojoval rohový kop, konkrétně to byl Ndlovu. Guerrier nacentroval do prostoru penaltového puntíku, tam se ale zdržovali jen dva z jeho kolegů, kteří se k hlavičce neprodrali. Hosté už se soustředí výhradně na defenzivu.
     
    68
    Richard Almeida si balon nejprve prohodil mezi dvěma soupeři, poté si jej ale až příliš předkopl, načež alespoň zkusil vybojovat přímý kop, když se po souboji s Oliveirou poroučel k zemi. Pádu ale hodně přidal, sudí mu na jeho divadlo neskočil.
     
    69
    S touto situací mohli hosté naložit daleko lépe. Celé to pokazil především střídající Ismajlov, jenž se s míčem ocitl v parádní palebné pozici, místo toho ale ještě nahrával pro Querriera, jenž byl obrán.
     
    70
    Na druhé straně se parádně uvolnil Bayala, jenž posléze zvedl hlavu a jako adresáta své nahrávky si vybral Damaşcana. Ten si míč nachystal na levačku, balonu ale dodal opačnou rotaci a poslal jej mimo hostující svatyni.
     
    71
    Domácí se stále snaží útočit, v posledních minutách se ale zdá, že jim dochází energie. Podaří se jim s nepříznivě se vyvíjejícím dvojzápasem ještě něco provést?
     
    72
    Po souboji se Sadygov se k zemi poroučel Bayala. Zdravotnická pomoc domácího týmu ale nakonec nebude nutná, křídelník Šeriffu bude moci v utkání pokračovat.
     
    73
    Okénka v obraně Tiraspolu se nyní pokusil využít Míchel, jenž ještě sklepl do v lepší pozici číhajícímu Almeidovi, ten ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze brankáře Mikuliće.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Agolli (FK Karabach).
     
    75
    Po faulu obránce Karabachu měli domácí k dispozici přímý kop. Brezovec vyslal do šestnáctky přetažený na centr, na který si naskočil Posmac, hlavičkoval ale v záklonu a jeho zakončení podle toho také vypadalo.
     
    76
    Garajev zvedl hlavu a vymyslel chytrou kolmici pro nabíhajícího si Ismajlova, který dělal, co mohl, vybíhající Mikulić byl ale u balonu první. Ten mu ale vypadl, načež mají fotbalisté Karabachu možnost rohového kopu.
     
    77
    Jakub Rzeźniczak má zřejmě nějaký problém s prsty na pravé ruce. Sudí jej proto posílá za postranní čáru, tak se nechme překvapit, zda bude moci polský zadák v utkání schopen pokračovat.
     
    78
    Po Guerrierově centru se před brankou Tiraspolu nic zajímavého neodehrálo, na druhé straně naopak po Magošově přízemní ráně musel zasahovat Šehić. Mezitím se Rzeźniczak vrací na hrací plochu.
     
    79
    Badibanga se dostal k balonu, což pro domácí opět znamenalo rozhýbání jejich útočné akce. Belgický šikula umotal svého strážce, poté přihrál Damaşcanovi, do jeho rány ale padl Hüsejnov.
    79.
     
    81
    Damaşcan si naběhl na dlouhý pas od Sušiće a hlavou balon sklepl pro lépe postaveného Magošu. Ten se nijak nerozmýšlel a z první vypálil, jeho rána ale Šehiće nemohla zaskočit.
     
    82
    Bayala na pravém křídle kombinoval s Brezovcem, poté se sám pokusil vrhnout do šestnáctky, přes bránící protivníky ale nepřešel, ovšem alespoň pro Šeriff Tiraspol vybojoval další rohový kop.
     
    83
    Brezovec si ale při exekuci této standardní situace vybral slabší chvilku, když míči dodal až příliš velkou razanci a překopl celou šestnáctku. Domácím se už pomaloučku krátí čas.
     
    84
    Po Racuově centru stačil Hüsejnov balon odklidit pouze k za šestnáctkou stojícímu Badibangovi. Ten se ke střele sice dostal, těsně před ní ale podklouzl, což se na kvalitě jeho pokusu podepsalo.
     
    85
    Střídání v týmu FC Šeriff Tiraspol: ze hřiště odchází Brezovec, přichází Balima.
     
    86
    FK Karabach právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, nyní můžeme už s téměř stoprocentní jistotou říci, že Karabach si zahraje čtvrté předkolo v boji o účast v základní skupině Ligy mistrů! Po jednom z centrů domácí odvrátili míč pouze k Agollimu, ten jej vrátil do šestnáctky a navíc našel nabíhajícího si MÍCHELA, který velmi razantní hlavičkou propálil brankáře Mikuliće.
     
    88
    Domácí se snažili o okamžitou odpověď, když to zpoza vápna zkoušel Mugoša. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, zamířil ale přesně do míst, kde se pohyboval pozorný gólman Šehić.
     
    89
    Tohle musí být gól! Střídající Balima si počkal na ideální okamžik a poté nacentroval přesně do míst, kam si sbíhal Damaşcan, ten ale tváří v tvář brankáři Šehićovi branku hlavou přestřelil.
     
    90
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ndlovu, přichází Ramazanov.
     
    90+1
    Vzhledem k rozhodnutí není třeba dnešní utkání zbytečně protahovat, proto hlavní rozhodčí nastavuje jen tři minuty.
     
    90+2
    Ještě jedna zajímavá možnost pro Šeriff, který by si v tomto zápase čestný úspěch zcela jistě zasloužil. Ani střídající Mugoša se o něj ale nepostaral, když z velmi nadějné pozice minul branku.
     
    90+4
    Domácí ale přeci jen dostávají příležitost na zaznamenání čestného úspěchu, po Sadygovově faulu totiž sudí nařizuje pokutový kop!
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sadygov (FK Karabach).
     
    90+4
    Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
    Tak fotbalisté Šeriffu se nakonec přeci jen prosazují, což si vzhledem k průběhu dnešního utkání určitě zasloužili! K exekuci pokutového kopu se postavil ZIGUY BODIBANGA, jenž se nemýlil a překonal Šehiće.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, prvním postupujícím do mistrovské části čtvrtého předkola Ligy mistrů se stává Karabach, který dnes v Tiraspolu zvítězil 2:1! První poločas patřil domácím, kteří byl daleko aktivnější a vypracovali si i několik gólových šancí. Ani jednu ale nevyužili, za což byli těsně před odchodem do šaten potrestání, když vedoucí branku duelu vstřelil Dino Ndlovu.V druhé půli se hráči Šeriffu snažili se špatně se vyvíjejícím utkáním ještě něco udělat, ve finální fázi jejich akcí ale chyběla kvalita. O postupu ázerbájdžánského celku rozhodl Míchel, jenž zvýšil na 2:0, v samotném závěru se alespoň o čestný zásah domácích z pokutového kopu postaral Ziguy Bodibanga.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:15.
     
    Ode mě je to vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (21:06:01)

    Vojtěch Tůma

    Góly: 90+4. Badibanga (pen.) – 45+3. Ndlovu, 86. Míchel (Agolli)

    Karty:   38. Posmac (TRS), 44. Damaşcan (TRS), 48. Brezovec (TRS) – 28. Guerrier (KBK), 35. Míchel (KBK), 57. Šehić (KBK), 74. Agolli (KBK), 90+4. Sadygov (KBK)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:15.
    Sheriff Tiraspol: Mikulić – Sušić (C), Posmac, Oliveira, Da Silva – Brezovec (85. Balima), Racu, De Nooijer (61. Mugoša) – Bayala, Damaşcan, Badibanga
    Náhradníci: Juric – Jardan, Mugoša, Balima, Anton, Oancea, Bordian

    FK Karabach: Šehić – Medveděv (31. Rzeźniczak), Hüsejnov, Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Guerrier, Ndlovu (90. Ramazanov), Madatov (60. Ismajlov)
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Ismajlov, Yunuszade, Ramazanov, Rzeźniczak, Dinijev

    Rozhodca: Roi Reinshreiber – Amihay Mozes, Dan Ucenic (všichni Izrael)
    25.07.2017
    Karabach - Tiraspol 0:0 Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:5.