Šamorín – Trebišov 2:0 (kon.) | Žilina B – Inter Bratislava 4:2 (kon.) | Sereď – Poprad 0:2 (kon.)
koniec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:0 (1:0)
Slavoj Trebišov
Nedeľa 30.07.2017, 17:00 • FC ŠTK 1914 Šamorín a.s. • MONACObet liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Napokon sa domácim ešte podarilo v druhom polčase streliť jeden gól zásluhou striedajúceho Schutza a tak vyhrávajú tento zápas 2:0!

    Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (18:52:14)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Hlavný rozhodca zápasu nastavuje ešte 1 minútu.
     
    88
    Ani teraz sa hosťom nepodarilo preniknúť pred bránu svojho dnešného súpera, Šamorín sa bráni úspešne. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého do konca zápasu dočkáme.
     
    86
    Trebišov si vybojoval loptu na svoje kopačky a postupnými prihrávkami sa snaží preniknúť na útočnú polovičku. Šamorín však svoje územie aj naďalej bráni úspešne.
     
    85
    Hosťom sa začína už čas krátiť, domáci celok aj naďalej vyhráva o dva góly a má blízko k úspešnému vstupu do novej sezóny. Momentálne veľa futbalovej krásy nevidíme, domáci kombinujú na svojej polovičke.
     
    84
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Kushta, prichádza Bellás.
     
    83
    Šamorín momentálne kombinuje na svojej polovičke a nikam sa neponáhľa. Hostia sa ich snažia vysoko napádať, ale nič im to neprináša.
     
    82
    Napokon sa hosťom podarilo vyslať na bránu domácich strelu, ale tá však mierila len do miest, kde stál dobre pripravený brankár domácich Hajdúch.
     
    80
    Domáci sa musia aj naďalej brániť, pretože pri lopte je ich dnešný súper a postupne sa dostáva na dostrel ich brány. Trebišov však zatiaľ len kombinuje.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Vojtek (Slavoj Trebišov).
     
    79
    Hostia už prenikli na útočnú polovičku, zatiaľ sa však do žiadnej zaujímavej šance nedostali.
     
    78
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Patkanóci, prichádza Vojtek.
     
    78
    Trebišov si vybojoval na svojej polovičke loptu a snaží sa preniknúť pred bránu domácich. Šamorín však aj naďalej predvádza úspešnú defenzívu.
     
    76
    Pri lopte je Šamorín, ktorý sa nemá kam ponáhľať a pohodlne kombinuje na svojej polovičke. Domáci celok sa snaží zakladať postupné útočné akcie.
     
    74
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Neto, prichádza Mezovský.
     
    73
    Hlavný rozhodca hru prerušil a dal pokyn k občerstveniu. Domáci tím sa tak nachádza vo výhodnej pozícii, hostia majú čo doháňať, ak ešte pomýšľajú na body z toho zápasu.
    71. SCHUTZ - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    71
    Šamorín dáva gól!
    Domáci tím sa dostáva do vedenia 2:0! Do pokutového územia prišiel center z ľavej strany, následne sa lopta odrazila naspäť k centrujúcemu hráčovi, od neho sa lopta odrazila do tyčky a loptu do brány následne poslal nový muž na ihrisku GUSTAVO SCHUTZ.
     
    69
    Hostia napokon nič zaujímavé nevymysleli a tak sú už pri lopte domáci futbalisti. Šamorín sa však nikam neponáhľa a momentálne kombinuje na svojej polovičke.
     
    68
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Šmehyl, prichádza Schutz.
     
    67
    Pri lopte je momentálne Trebišov, domáci tak teraz nechávajú svojho súpera hrať. Hosťom sa však nedarí dostať sa ďalej ako za stred ihriska. Šamorín tak dnes predvádza úspešnú defenzívu.
     
    65
    Lopta teraz lieta od jedného tímu k druhému, ani jedno z mužstiev tak teraz nevie založiť útočnú akciu. Domácim to však vadiť nemusí, aj naďalej vyhrávajú o jeden gól.
     
    63
    Následne ešte prišiel center do pokutového územia hostí, ale Trebišov dokázal aj túto loptu dostať do bezpečia. Navyše sa teraz hostia dostávajú do útoku.
     
    62
    Rohovému kopu sa hostia ubránili, domáci však ešte ostávajú na útočnej polovičke.
    61. Fujákov pokus.
    Zdroj: www.huste.tv
     
    61
    Priamy kop domácich rozohral Fuják, ktorý to skúšal prízemným centrom a hostia s námahou loptu odvrátili na rohový kop!
     
    60
    Domáci zakrátko opäť prenikli na útočnú polovičku a po faule na pravej strane získava Šamorín nebezpečný priamy kop. Hostia sa tak teraz musia mať na pozore.
     
    59
    Trebišov sa následne bez problémov ubránil rohovému kopu a loptu hostia vyvážajú do bezpečia.
     
    58
    Šamorín sa dostal na dostrel brány svojho súpera, obrana hosti zblokovala loptu na rohový kop.
     
    57
    Útoky sa však postupne striedajú na oboch stranách, zatiaľ sme však v druhom polčase žiadnu zaujímavú situáciu nevideli.
     
    56
    Trebišov sa prepracoval s loptou až do pokutového územia, ale následnú prihrávku pred bránu domácich už obrana Šamorína odvrátila do bezpečia.
     
    55
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Sabler, prichádza Pančík.
     
    54
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, ktorí sa usadili na útočnej polovičke a dostávajú hostí pod tlak. Šamorínu sa však teraz nedarí v presných prihrávkach.
     
    52
    Pri lopte sú tak teraz hostia, ktorí sa snažili o rýchly útok, domáci ich útočnú snahu prerušujú len za cenu faulu. Trebišov tak v strede poľa získava priamy kop.
     
    51
    Šamorín podnikol rýchly útočný výpad, z ľavej strany prišiel do pokutového územia hostí center, lopta sa následne odrazila k Netovi, ale ten sa do zakončenia už neprepracoval.
     
    50
    Na druhej strane sme sledovali útok hostí, pred bránu domácich prišla výborná prihrávka, avšak útočník hostí sa prezentoval iba slabou strelou a brankára Hajdúcha tak nezamestnal.
     
    49
    Netrvalo však dlho a domáci celok opäť zaútočil, avšak napokon sme boli svedkami iba veľmi nepresnej strely zo strany domácich. Loptu do hry tak uvedie brankár hostí Giertl.
     
    48
    Šamorín napokon založil rýchly útok na bránu svojho dnešného súpera, napokon však postranný rozhodca signalizuje ofsajd a lopta tak pripadne Trebišovu.
     
    47
    Pri lopte tak už je domáci celok, ktorý momentálne kombinuje na svojej polovičke. Hostia sa tak stiahli pred svoju bránu a čakajú, čo domáci vymyslia.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu odštartovali svojim výkopom hostia, ktorím sa podarilo aj rýchlo presunúť sa pred bránu domácich, napokon prišla aj strela, ale s ňou brankár Hajdúch problémy nemal.
     
    46
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Turik, prichádza Vajs.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V prvom polčase hral o čosi aktívnejšie domáci celok a zásluhou pekného gólu Neta z 37. minúty vyhráva po prvom polčase 1:0!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V samom závere prvého polčasu sú pri lopte domáci futbalisti, avšak nikam sa neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke.
     
    45
    Ten sa podarilo domácim bez problémov ubrániť a loptu odkopli až pred bránu Trebišova. Prvý polčas sa ešte predĺži o dve minúty.
     
    44
    Tak predsa len sa podarilo hosťom ešte vyraziť do útoku a po zblokovanej strele získava Trebišov rohový kop.
     
    43
    Aj v závere prvého polčasu sú aktívnejší domáci futbalisti, ktorí sa znova usadili na útočnej polovičke. Trebišov sa tak znova musí brániť, zrejme od nich teda nejaký tlak v závere prvého polčasu čakať nemôžeme.
     
    42
    Domácim sa vydaril rýchly prechod pred bránu hostí, k lopte sa dostal autor prvého gólu zápasu Neto, jeho strela napokon len tesne minula bránu Trebišova.
     
    40
    Šamorín je aj naďalej pri lopte, snaží sa kombinovať na útočnej polovičke a nazbierať tak cenné sekundy. Hostia sa ich snažia vysoko napádať, domáci však zatiaľ chyby nerobia.
     
    38
    Hostia po výkope okamžite vyrazili do útoku, avšak prezentovali sa iba nepresnou prihrávkou a tak je pri lopte už domáci celok, ktorý sa nemusí nikam ponáhľať.
    37. NETO - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    37
    Šamorín dáva gól!
    Domácim sa podaril rýchly prechod na útočnú polovičku, k lopte sa následne dostal FERNANDO NETO, ktorý krásnou strelou spoza 16-tky posiela svoj tím do vedenia 1:0!
     
    35
    Lopta letela do pokutového územia domácich, ale obrana Šamorína ju bezpečne odvrátila mimo svoju bránu. Hostia však v útoku ešte ostávajú.
     
    34
    Trebišov podnikol rýchly útočnú akciu dopredu a napokon po nedovolenom zákroku získava zaujímavý priamy kop.
     
    33
    Domáci sa napokon usadili aspoň na chvíľu na útočnej polovičke, ale ani im sa nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a napokon sú už pri lopte hostia z Trebišova.
     
    32
    Trebišov sa teraz pomerne dlho držal na útočnej polovičke, napokon však z toho vyťažil iba nepresnú prihrávku do pokutového územia domácich. Dopredu to tak už skúša Šamorín.
     
    31
    Pred bránu hostí prišiel presný center na zadnú tyč, do zakončenia sa dostal Šmehyl, ale bránu hostí prestrelil!
     
    29
    V hre sa už pokračuje ďalej, pri lopte je momentálne domáci celok, ktorý sa snaží preniknúť pred bránu hostí.
     
    28
    Hra sa teraz prerušuje, rozhodca dal pokyn, aby sa hráči išli občesrtviť.
     
    27
    Šamorín sa zakrátko opäť dostal k lopte, ale zatiaľ sa im nedarí preniknúť na útočnú polovičku a kombinujú tak pred svojou bránou.
     
    25
    K strele spoza 16-tky sa dostal Neto, ale jeho strela tesne minula bránu hostí. Brankár Giertl napokon zasahovať nemusel a bude teraz odkopávať od svojej brány.
     
    24
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, ktorí hľadajú cestu, ako by sa dalo prekonať pozornú defenzívu svojho dnešného súpera.
     
    23
    Trebišov zachytil center do svojho pokutového územia a rýchly vyrazil do útoku. Následne však zo strany hostí prišla iba nepresná prihrávka pred bránu domácich, loptu si bezpečne prevzal brankár Hajdúch.
     
    22
    Šamorín sa opäť postupne presúva na útočnú polovičku a dostáva tak Trebišov pod menší tlak. Hostia však zatiaľ všetko zvládajú s veľkou istotou.
     
    20
    Chyboval však teraz aj domáci celok, v strede poľa domáci loptu stratili a tak rýchlo do útoku vyrazili hostia, napokon však obrana Šamorína včas zastavila útok svojho dnešného súpera.
     
    19
    Hostia sa snažili postupnou kombináciou preniknúť pred bránu domácich, avšak obrana Šamorína zachytila nepresnú prihrávku a tak sa Trebišov vracia späť na svoju polovičku.
     
    18
    Útoky sa teraz striedajú na oboch stranách a sledujeme tak rýchly futbal. Obom tímom sa však zatiaľ nedarí v presných strelách či prihrávkach.
     
    17
    Šamorín sa napokon dlho držal na útočnej polovičke, celú svoju aktivitu však domáci zakončili iba nepresnou strelou Dos Santosa, ktorá letela vysoko nad bránu hostí.
     
    15
    Domáci celok je opäť pri lopte a drží sa aj na útočnej polovičke. Zatiaľ však domáci futbalisti nenašli recpt na pozornú defenzívu hostí.
     
    14
    Lopta letela od rohovej zástavky pred bránu hostí, obrana Trebišova však dokázala loptu dostať do bezpečia. Šamorín sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    13
    Domácim sa podaril rýchly prechod na útočnú polovičku a po centri od Soaresa získava Šamorín rohový kop.
     
    12
    Kolbas napokon poslal center do pokutového územia domácich, avšak loptu bezpečne do svojich rukavíc prevzal brankár domácich Hajdúch.
     
    11
    Šamorín sa znova usadil na útočnej polovičke, avšak nepodarilo sa mu nič zaujímavého vymyslieť a napokon do rýchleho protiútoku idú hostia.
     
    10
    Trebišov je momentálne pri lopte, hostia sa však nikam neponáhľaú a snažia sa kombinovať na svojej polovičke. Domáci im túto situáciu však sťažujú vysokým napádaním.
     
    9
    Šamorín sa usadil na útočnej polovičke, následne sa o idndividuálnu akciu rozhodol Nascimento Soares, ale obranou hostí sa mu prejsť nepodarilo.
     
    8
    Podľa očakávania hrajú domáci futbalisti aktívnejšie, držia loptu na svojich kopačkách a prenikajú na útočnú polovičku. Trebišov sa však zatiaľ prezentuje úspešnou defenzívou.
     
    7
    Soares potiahol loptu po pravej strane, následne a odcentroval do pokutového územia hostí, lopta však bola nepresná a brankára Giertl vôbec nezamestnala.
     
    6
    Pri lopte je aj naďalej domáci celok, ktorý sa opäť presúva na útočnú polovičku. Trebišov sa tak teraz musí brániť.
    5. Šanca domácich
    Zdroj: www.huste.tv
     
    5
    Šamorín rýchlo prenikol do pokutového územia svojho dnešného súpera, následne sa k strele dostal Šmehyl, ale jeho pokus brankár hostí Giertl výborne vyrazil a poradil si aj s následnou dorážkou.
     
    4
    Lopta z priameho kopu smerovala do pokutového územia domácich, brankár Hajdúch však loptu bez problémov prevzal do svojich rukavíc.
     
    3
    Trebišov zachytil zlú rozohrávku domácich futbalistov, ihneď sa presunul na útočnú polovičku a pi nedovolenom zákroku získavajú hostia zaujímavý priamy kop.
     
    2
    Šamorín sa postupnými prihrávkami dostal na útočnú polovičku, avšak následne prišla iba strela mimo bránu hostí.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Horváth (C), Marič-Bjekič, Štrbák, Fuják, Sabler, Šmehyl, De Carvalho Juliao, Da Cunha Neto, Dos Santos, Soares

    Náhradníci: Rožník – Schutz, Ozogány, Mezovský, Pančík

    Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Kushta, Bednár, Šuľák, Kolesár, J. Kolbas (C), Turik, Patkanóci, Ruskovský. Lukáč

    Náhradníci: E. Kolbas – Bellás, Vojtek, Da Silva Junior, Starosta, Vajs

    Rozhodca: Erik Gemzický – Branislav Hrdlička, Adam Jekkel – Tomáš Marsal
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pre sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC ŠTK 1914 Šamorín a Slavoj Trebišov. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Týmto víkendom sa naplno rozbehne aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž. 2. liga bude mať od tejto novej sezóny nový formát, nebude sa už rozdeľovať na Východ a Zápas, ale bude mať jednu skupinu so 16 účastníkmi. Víťaz ligy postupuje priamo do Fortuna ligy a druhí tím bude hrať baráž s predposledným tímom z najvyššej súťaže. Z tejto súťaže však následne vypadávajú 4 mužstvá.

    FC ŠTK 1914 Šamorín:
    Domáci celok sa v minulej sezóne umiestnil v skupine Západ na 3. mieste a tak putoval do skupiny o postup. Tam sa napokon umiestnil na 4. mieste, aj keď dlho bojoval o postup do Fortuna ligy. Zrejme aj v tejto sezóne bude mať Šamorín vyššie ambície.

    Slavoj Trebišov:
    Trebišov je staronovým účastníkom 2. ligy. V minulej sezóne pôsobil Trebišov v III.liga Východ dospelí VsFZ a túto súťaž napokon vyhrali, čím si zabezpečili postup do 2. ligy. Hlavný cieľom Trebišova zrejme bude záchrana v tejto súťaži.

    Favorit:
    Táto úloha by v tomto zápase mali pripadnúť domácemu mužstvu, uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 37. Neto, 71. Schutz

    Karty:   80. Vojtek (SLT)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Horváth (C), Marič-Bjekič, Štrbák, Fuják, Sabler, Šmehyl, De Carvalho Juliao, Da Cunha Neto, Dos Santos, Soares
    Náhradníci: Rožník – Schutz, Ozogány, Mezovský, Pančík

    Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Kushta, Bednár, Šuľák, Kolesár, J. Kolbas (C), Turik, Patkanóci, Ruskovský. Lukáč
    Náhradníci: E. Kolbas – Bellás, Vojtek, Da Silva Junior, Starosta, Vajs

    Rozhodca: Erik Gemzický – Branislav Hrdlička, Adam Jekkel – Tomáš Marsal