Senica – Trenčín 1:2 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 1:5 (kon.) | Zlaté Moravce – Ružomberok 2:1 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:1 (1:1)
MFK Ružomberok
Nedeľa 23.07.2017, 19:00Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Juraj Jarábek si odložil tretie striedanie na posledné sekundy zápasu. Petra Orávika vymenil de Oliveira Renan.
     
    80
    Vidíme druhé striedanie v domácom tíme. Jeden z najlepších hráčov dnešného duelu Cleber Silva Nascimento odchádza na lavičku, na jeho miesto prichádza Ewerton Paixao da Silva.
     
    74
    Hlavný rozhodca vytiahol prvú žltú kartu v dnešnom zápase. Po faule v strede ihriska ju uvidel Dominik Kružliak (Ružomberok).
     
    74
    Peter Sládek mohol ihneď po príchode na ihrisko skórovať. Ostrieľaný ligový útočník si urobil priestor v pokutovom území a gólu zabránil iba výborný zákrok Macíka.
     
    72
    Tréner Hrnčár reaguje hneď dvoma striedaniami. V zápase skončili Peter Gál-Andrezly a Matej Čurma, na ich miesta prišli Kristi Qose a Štefan Gerec.
     
    71
    Juraj Jarábek vykonal prvé striedanie v zápase. Na ihrisku už neuvidíme Róberta Gešnábela, ktorého nahradil Peter Sládek.
     
    56
    Zlaté Moravce dali gól! Peter Orávik získal rohový kop a sám ho aj rozohral. Loptu posadil presne na hlavu ĽUBOMÍRA URGELU, ktorý dokázal napnúť sieť.
     
    46
    Norbert Hrnčár urobil cez prestávku jedno striedanie. Z ihriska odišiel nevýrazný Dominik Kunca, nahradil ho Erik Daniel.
     
    34
    Chren dostal na kopačku odrazenú loptu, oprel sa do nej spoza šestnástky a jeho pokus smeroval priamo do horného rohu brány. Macík vytiahol vynikajúci zákrok.
     
    26
    Ružomberok dal gól! Hostia rýchlo vyrovnali stav. PETER GÁL-ANDREZLY získal loptu v šestnástke Zlatých Moraviec, urobil si priestor na zakončenie a poľahky prekonal Kováča.
     
    21
    Zlaté Moravce dali gól! Domáci futbalisti otvorili skóre zápasu. Chren poslal loptu do šestnástky, kde sa odrazila priamo na nohu RÓBERTA GEŠNÁBELA a ten ju napálil do siete.

    Tomáš Lengyel


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 21. Gešnábel (Chren), 56. Urgela (Orávik) – 26. Gál-Andrezly (Lačný)

    Karty:   74. Kružliak (RUZ)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 17:18.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Horník, Nikolić, Chren (C), Záhumenský – De Oliveira Silva, Bariš, Gešnábel (71. Sládek), Nascimento (80. Paixao da Silva), Orávik (90+1. Renan Renan) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Sládek, Ujlaky, Baggio da Costa, Paixao da Silva, Renan Renan.

    MFK Ružomberok: Macík – Kupec, Kružliak (C), Menich, Čurma (72. Gerec) – Kostadinov, Gál-Andrezly (72. Qose), Kochan, Takáč, Kunca (46. Daniel) – Lačný.
    Náhradníci: Hajdúch – Gerec, Haskič, Maslo, Maslo, Qose, Daniel.

    Rozhodca: Pavlík – Mókoš, Ferenc.