Bayern – AC Miláno 0:4 (kon.) | Juventus – Barcelona 1:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
0:4 (0:3)
AC Miláno
cz Sobota 22.07.2017, 11:35 • Allianz Arena, München • International Champions Cup • Čína
Predzápasové kurzy
    85. Hakan ÇALHANOĞLU - 0:4
     
    85
    AC Milán právě vstřelil branku!
    A vzápětí přichází další rána pro Bayern a tohle již zavání debaklem! Na levé straně si míč zpracoval na prsa po pasu od Gustava Gómeze HAKAN ÇALHANOĞLU, potáhl jej podél šestnáctky do středu hřiště, odkud pěknou střelou na bližší tyč překonává Früchtla počtvrté. Milán jen touto brankou korunuje svůj dnešní výborný výkon.
    44. Patrick CUTRONE - 0:3
     
    43
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Další situace vystřižená jako z učebnice fotbalu! Milán se hnal do protiútoku, který táhl M'Baye Niang. Poslal míč na pravou stranu na PATRICKA CUTRONEHO, jenž mu jej vzápětí vrátil. Niang ho poté z první posunul na levou stranu přímo do běhu Giacoma Bonaventury, který přesnou přihrávkou vybídl na středu nabíhajícího Curtoneho a ten poslal balón do prázdné brány. Krásný fotbalový moment.
    25. Patrick CUTRONE - 0:2
     
    25
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! Ricardo Rodríguez se postavil k rozehrávce přímého kopu a nádherným centrem vybídl ke skórování PATRICKA CUTRONEHO. Ten si naskočil na hranici penalty a krásnou hlavičkou poslal míč do sítě.
    14. Franck KESSIÉ - 0:1
     
    14
    AC Milán právě vstřelil branku!
    První větší šance Milánu končí jeho úvodním gólem! Výbornou práci předvedl na levé straně Ricardo Rodríguez, který si na hranici šestnáctky narazil míč s Niangem a levý bek AC poté od brankové čáry naservíroval míč před bránu, kde jej sice mnichovští zadáci dokázali zneškodnit. Bohužel pro ně jej dostali pouze na hranici penalty, kde se do něj opřel FRANCK KESSIÉ, jenž pohodlně trefil poloodkrytou bránu.

    Radomír Fukala

    Góly: 14. Kessié, 25. Cutrone (Ricardo Rodríguez), 43. Cutrone (Bonaventura), 85. Çalhanoğlu (G. Gómez)

    Karty:   67. Rafinha (BAY) – 77. Çalhanoğlu (ACM)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 8:5. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:15.
    Bayern Mníchov: Früchtl – Rafinha, Hummels (46. Sanches), Alaba, Bernat (30. Friedl) – Javi Martínez, Tolisso – Coman, T. Müller (C), Ribéry (46. James Rodríguez) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke, Hofmann – Dorsch, Friedl, Wintzheimer, James Rodríguez, F. Götze, Sanches, Pantovič.

    AC Miláno: G. Donnarumma (79. An. Donnarumma) – Abate (46. Conti), C. Zapata (63. Bonucci), Montolivo (C) (46. Biglia), Ricardo Rodríguez (63. Antonelli) – Musacchio (79. Paletta), Kessié (79. J. Sosa), Bonaventura (79. J. Mauri) – Niang (79. G. Gómez), Cutrone (46. André Silva), Borini (63. Çalhanoğlu).
    Náhradníci: Storari, An. Donnarumma – André Silva, Conti, J. Mauri, Çalhanoğlu, G. Gómez, Bonucci, J. Sosa, Paletta, Antonelli, Zanellato, Gabbia, Crociata, Bacca, Biglia.

    Rozhodca: Ai Kun – Žou Fei, Žang Čeng