Rybáriková – Tsurenko sk 2:0 (kon.)
koniec
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
2
6 6  
Lesia Tsurenko
Lesia Tsurenko
0
2 1  
Sobota 08.07.2017, 12:42Wimbledon - ženy - Wimbledon (tráva) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Výborne! Sledovali sme ďalšie vydarené predstavenie Magdaléna Rybárikovej, ktorej trávnatá časť sezóny vychádza nad očakávania. Slovenská tenistka po skalpe Karolíny Plíškovej potvrdila úlohu favoritky v zápase s Lesjou Curenkovou a po prvýkrát si na grandslamovom turnaji zahrá osemifinále. To ani zďaleka nemusí byť konečnou, keďže rodáčka z Piešťan sa v štvrtom kole stretne s víťazkou zápasu medzi Petrou Martičovou a Zarinou Diyasovou. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný deň. (13:56:48)
     
    Koniec zápasu
     
    6:1
    Magdaléna Rybáriková postupuje do osemfinále Wimbledonu. Až nečakane hladko zdolala ukrajinskú tenistku Lesju Curenkovú, ktorej napokon povolila uhrať len tri gemy.
     
    40-0
    Lesja Curenková teraz odflákla svoj return a dnešný zápas minimálne v hlave už vzdala. Magdaléna Rybáriková má tri šance na ukončenie zápasu.
     
    30-0
    Slovenská tenistka je veľmi blízko k postupu do ďalšieho kola. Tentokrát jej pomohla Lesja Curenková, ktorá nedokázala reagovať na jej podanie.
     
    15-0
    Magdaléna Rybáriková výborne vstupuje do siedmeho gemu. Po dobrom servise si prešla do útoku a zahrala víťazný úder.
     
    5:1
    Je to tam! Lesja Curenková musela ísť na sieť po kratšom údere svojej súperky. Ukrajinka ale nezvládla prechodový úder a nasmerovala ho len do siete. Magdaléna Rybáriková ide podávať na postup do osemfinále.
     
    40-30
    Lesja Curenková posiela loptičku len do siete, a tak sa dostáva do poriadne náročnej pozície. Odvracať totiž bude ďalší brejkbal slovenskej tenistky.
     
    30-30
    Lesja Curenková vracia svojej súperke darček z predošlej výmeny. Loptičku z bekhendovej strany nasmerovala ďaleko od bočnej čiary.
     
    15-30
    Magdaléna Rybáriková daruje loptičku svojej súperke. Forhendový úder z dobrej pozície totiž nasmerovala mimo vymedzeného priestoru.
     
    15-15
    Ukrajinská tenistka mala teraz trošku smoly. Loptička na tráve odskočila veľmi nečakane, a tak ju Lesja Curenková proste netrafila.
     
    0-15
    Lesja Curenková sa ešte nevzdáva. Teraz príkladne zabojovala, dobehla kratší úder svojej súperky a napokon výmenu ukončila smečom nad hlavou.
     
    4:1
    Parádnym skrátením hry ukončila Magdaléna Rybáriková piaty gem druhého setu. Podobne ako v úvodnom dejstve dokázala potvrdiť brejk a je blízko k cennému triumfu.
     
    40-15
    Slovenská tenistka hrá veľmi dobre takticky. Rozladenú súperku teraz nechala hrať, príliš neriskovala a napokon sa dočkala jej úderu do siete.
     
    30-15
    Magdaléna Rybáriková si opäť prešla na sieť. Lesja Curenková síce mala možnosť na obhodenie, no loptička z jej rakety skončila mimo dvorca.
     
    15-15
    Teraz musíme pochváliť aj ukrajinskú tenistku. Tá predviedla dobrý return a následne sa môže radovať z úderu slovenskej hráčky, ktorý skončil v sieti.
     
    15-0
    Výborná výmena zo strany slovenskej tenistky. Magdaléna Rybáriková si prešla na sieť, kde zahrala precízny volej z pomerne školáckej pozície.
     
    3:1
    Lesja Curenková teraz doslova darovala gem svojej súperke. Spravila v ňom štyri nevynútené chyby, a tak sa Magdaléna Rybáriková dostáva do trháku. Od postupu do osemfinále Wimbledonu ju delia tri gemy.
     
    40-15
    Ukrajinská tenistka predviedla ďalší nevydarený úder, a tak bude pri svojom podaní odvracať ďalšie dva brejkbaly Magdalény Rybárikovej.
     
    30-15
    Lesja Curenková si pomohla dobrým prvým servisom. Magdaléna Rybáriková síce bola pri loptičke včas, no nasmerovala ju len do autu.
     
    30-0
    Lesja Curenková posiela loptičku len do siete. Momentálne nie je v hernej pohode, čo by Magdaléna Rybáriková mala využiť a prelomiť jej servis.
     
    15-0
    Lesja Curenková je teraz poriadne rozhodená. Snažila sa ukončiť výmenu víťazným úderom po čiare, no namiesto toho prichádza len nevynútená chyba.
     
    2:1
    Parádny gem zo strany slovenskej tenistky. Tá si čistou hrou udržala svoje podanie a po úvodnom stratenom podaní otáča vývoj skóre vo svoj prospech.
     
    40-0
    Magdaléna Rybáriková si pomohla priamym bodom z podania, čo je vítaná pomoc. Slovenská tenistka má tak tri šance na udržanie svojho servisu.
     
    30-0
    Parádne to teraz zahrala slovenská tenistka. Po agresívnom údere si prešla na sieť, kde zahrala skutočne svetový half-volej.
     
    15-0
    Magdaléna Rybáriková otvára tretí gem tohto setu famózne. Loptičku poslala presne na čiaru, o čom nás presvedčila aj moderná technika. Tretie eso našej hráčky.
     
    1:1
    Veľmi rýchlo si Magdaléna Rybáriková berie stratené podanie späť. Úderom po čiare dostala Lesju Curenkovú pod tlak a napokon ju donútila poslať loptičku za základnú čiaru.
     
    40-15
    Magdaléna Rybáriková sa teraz hnevá sama na seba. Lesja Curenková išla na sieť, no nebola dostatočne pripravená. O to viac Slovenku mrzí jej úder do siete.
     
    40-0
    Slovenská tenistka krásne dobehla skrátenie svojej súperky a zahrala víťazný úder po čiare. Magdaléna Rybáriková má tri šance na zisk brejku.
     
    30-0
    Magdaléna Rybáriková pekne rozbehala svoju súperku. Lesja Curenková svoj posledný úder hrala z náročnej pozície a podľa toho aj tak dopadol.
     
    15-0
    Do druhého gemu lepšie vstupuje Magdaléna Rybáriková. Počkala si na chybu svojej súperky, ktorá z bekhendovej strany skutočne prišla.
     
    0:1
    Nevydarený štart do druhého setu! Magdaléna Rybáriková posiela loptičku mimo vymedzeného priestoru a prichádza o svoje podanie. Škoda tých nevydarených pokusov o stop ball.
     
    40-A
    Lesja Curenková nečisto trafila loptičku, no mala šťastie. Loptička skončila na bočnej čiare, a tak má Ukrajinka šancu získať servis našej hráčky.
     
    40-40
    Tretia zhoda v úvodnom geme druhého setu. Magdaléna Rybáriková zase skrátila hru, Lesja Curenková loptičku dobehla a zahrala víťazný úder.
     
    A-40
    Veľmi pekne to teraz zahrala slovenská tenistka. Po servise si prešla na sieť a výmenu zakončila nekompromisným smečom nad hlavou.
     
    40-40
    Druhý raz v tomto geme predviedla Magdaléna Rybáriková nepodarené skrátenie. Loptička skončila v sieti, a tak sa skóre preklopilo na zhodu.
     
    A-40
    Magdaléna Rybáriková mala teraz poriadne veľké šťastie. Do výmeny musela ísť len cez druhé podane, no return Ukrajinky skončil len v sieti.
     
    40-40
    Lesja Curenková sa pri podaní slovenskej tenistky dostáva na zhodu. Pekne rozbehala našu hráčku, následne si prešla na sieť, kde zvládla aj pomerne náročný volej.
     
    40-30
    Slovenská tenistka opäť predviedla veľmi dobré podanie. Výmenu mala skvele rozbehnutú, no pokazila ju zlým pokusom o skrátenie.
     
    40-15
    Magdaléna Rybáriková získava na svoju stranu dva gembaly. Opäť si pomohla dobrým servisom, na ktorý Lesja Curenková nedokázala dostatočne reagovať.
     
    30-15
    Opäť sme videli dlhšiu výmenu plnú pekných úderom. Napokon sa teší Magdaléna Rybáriková, keďže Ukrajinka nasmerovala loptičku len do siete.
     
    15-15
    Následne si slovenská tenistka pomohla kvalitným servisom. Lesja Curenková posiela loptičku len do siete, a tak máme skóre vyrovnané.
     
    0-15
    Druhý set začala na podaní Magdaléna Rybáriková, ale prvú výmenu ukončila nevydareným forhendovým úderom do polovice siete.
     
    6:2
    Maratónsky gem napokon vyhráva slovenská tenistka. Tretíkrát v dnešnom zápase získava podanie svojej súperky a dostáva sa do vedenia. Magdaléna Rybáriková sa tak priblížila k prvej osemfinálovej účasti na grandslame.
     
    A-40
    Lesja Curenková ani na dvakrát netrafila vymedzený priestor a po jej ďalšej dvojchybe má Magdaléna Rybáriková ďalšiu šancu ukončiť prvý set.
     
    40-40
    Lesja Curenková sa dostáva z problémov, a tak máme pred sebou zhodu číslo osem. Pekne si prešla na sieť a výmenu ukončila razantným volejom.
     
    A-40
    Magdaléna Rybáriková teraz fantastickým spôsobom dobehla skrátenie svojej súperky. Zahrala víťazný úder a pripisuje si na konto ďalší setbal.
     
    40-40
    Lesja Curenková opäť pomáha slovenskej tenistke. Loptička z jej rakety skončila len v sieti, a tak budeme sledovať už siedmu zhodu.
     
    40-A
    Ani teraz z toho nebude setbal pre slovenskú tenistku. Lesja Curenková teraz zahrala veľmi dobre a donútila našu hráčku poslať loptičku len do autu.
     
    40-40
    Magdaléna Rybáriková opäť vyrovnáva skóre na zhodu. Pomohla jej však súperka, ktorá poslala loptičku mimo vymedzeného priestoru.
     
    40-A
    Lesja Curenková teraz dostala svoju súperku pod tlak a napokon sa dostáva k výhode. Magdaléna Rybáriková posiela loptičku do autu.
     
    40-40
    Tak predsa len bude pokračovať ďalej. Lesja Curenková nedokázala zužitkovať svoju výhodu a zahrala nevynútenú chybu z forhendovej strany.
     
    40-A
    Lesja Curenková získava výhodu na svoju stranu. Gem sa nám dostal už cez päťminútovú hranicu, no možno už dlho trvať nebude.
     
    40-40
    Nepodarilo sa! Magdaléna Rybáriková reagovala na kvalitné podanie svojej súperky len úderom do polovice siete.
     
    A-40
    Po ďalšom nevydarenom údere Ukrajinky má Magdaléna Rybáriková možnosť ukončiť prvý set. Dúfajme, že tento raz sa jej to už podarí.
     
    40-40
    Lesja Curenková nevyužíva svoju šancu na ukončenie ôsmeho gemu. Loptička z jej rakety skončila niekoľko centimetrov za základnou čiarou.
     
    40-A
    Lesja Curenková získava výhodu na svoju stranu. V dlhšej výmene bola trpezlivá a počkala si na nevydarený úder slovenskej tenistky.
     
    40-40
    Lesja Curenková si v kritickom momente pomohla vydareným úderom z bekhendovej strany. Loptička spadla presne do rohu kurtu, a tak sa skóre upravilo na zhodu.
     
    A-40
    Lesja Curenková zahrala druhú dvojchybu v tomto geme a svojej súperke daruje jednu možnosť na ukončenie prvého setu.
     
    40-40
    Tento gem ešte nekončí. Lesja Curenková nepredviedla práve najvydarenejší úder a loptičku nasmerovala vedľa postrannej čiary.
     
    30-40
    Z pravej strany predviedla Ukrajinka ďalší dobrý servis. Magdaléna Rybáriková sa na seba hnevá, pretože loptička z jej rakety skončila tesne v aute.
     
    30-30
    Lesja Curenková si sama komplikuje situáciu v tomto geme. Po dobrých podaniach z pravej strany prichádza druhá dvojchyba dnešného duelu.
     
    15-30
    Ukrajinská tenistka si pomáha priamym bodom z podania. Magdaléna Rybáriková reagovala na prudký servis súperky len úderom do siete.
     
    15-15
    Tentokrát boduje slovenská tenistka. Lesja Curenková nezvládla svoj bekhendový úder a nasmerovala ho len do polovice siete.
     
    0-15
    Lesja Curenková si na svoje konto pripisuje prvé eso v zápase. Nové loptičky jej očividne priniesli šťastie.
     
    5:2
    Magdaléna Rybáriková nedopodávala prvý set do úspešného konca. Jej ukrajinská súperka si po dobrom returne na sieť a napokon ani nemusela predviesť ďalší úder, keďže Slovenka loptičku poslala len do siete.
     
    30-40
    Magdaléna Rybáriková sa ešte drží v siedmom geme. Pomáha si dobrým servisom, ktorý znamená druhé eso v dnešnom zápase tretieho kola.
     
    15-40
    Lesja Curenková má dve šance na zisk podania našej tenistky. Krásne sa položila do forhendového úderu a nedala svojej súperke šancu na odpoveď.
     
    15-30
    Na konci dlhej výmeny sme videli nevydarený pokus o skrátenie hry. Lesja Curenková netrafila loptičku ideálne a nasmerovala ju len do siete.
     
    0-30
    Lesja Curenková predviedla veľmi dobrý return. Magdaléna Rybáriková si nestačila odstúpiť od loptičky a následne ju poslala ďaleko do autu.
     
    0-15
    Lesja Curenková sa teraz udržala vo výmene, hoci jeden z jej úderov skončil možno aj v aute. Každopádne, hralo sa ďalej a napokon chybuje Magdaléna Rybáriková.
     
    5:1
    Lesja Curenková preriskovala druhé podanie, no nevyplatilo sa jej to. Registrujeme prvú dvojchybu dnešného zápasu, a tak slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková pôjde podávať na víťazstvo v prvom sete.
     
    40-15
    Ukrajinka posiela loptičku z bekhendovej strany do autu. Magdaléna Rybáriková sa tak dostáva k dvom možnostiam na zisk podania svojej súperky.
     
    30-15
    Ďalší bod putuje na stranu slovenskej hráčky. Magdaléna Rybáriková musela ísť na sieť po kratšom údere súperky a napokon sa teší zo zisku bodu.
     
    15-15
    Magdaléna Rybáriková sa dostala z defenzívy a trpezlivo si počkala na nevydarený úder súperky. Lesja Curenková nasmerovala loptičku za základnú čiaru.
     
    0-15
    Lesja Curenková si pomohla dobrým servisom. Magdaléna Rybáriková sa natiahla za loptičkou, no úder z náročnej pozície nasmerovala do autu.
     
    4:1
    Tak napokon sa to podarilo! Magdaléna Rybáriková potvrdzuje brejk z predošlého gemu, hoci musela odvracať až tri brejkbaly svojej súperky. Lesja Curenková sa dostáva do problémov a následujúci gem nutne potrebuje získať.
     
    A-40
    Ďalšie výborné podanie slovenskej tenistky. Magdaléna Rybáriková si pomáha priamym bodom a strháva vedenie na svoju stranu.
     
    40-40
    Magdaléna Rybáriková si pomáha prvým servisom. Po ňom vyrazila na sieť, no prípadný volej nebol potrebný, keďže Lesja Curenková trafila sieť.
     
    40-A
    Slovenská tenistka bude čeliť brejkbalu. Podobne ako pred niekoľkými sekundami trafila len sieť, a tak dáva šancu svojej súperke.
     
    40-40
    Piaty gem zápasu ešte nekončí. Sledovali sme doposiaľ najdlhšiu výmenu zápasu, ktorú ukončil nevydarený úder Magdalény Rybárikovej do siete.
     
    A-40
    Slovenská tenistka získava výhodu na svoju stranu. Krásne dobehla kratší úder svojej súperky a z náročnej pozície zahrala víťazný úder.
     
    40-40
    Po chybnom verdikte rozhodkyne sa výmena musela opakovať. Magdaléna Rybáriková si prešla na sieť, no nezahrala pri nej najlepšie. Lesja Curenková mala veľkú šancu, no loptičku poslala do autu.
     
    30-40
    Slovenská tenistka si teraz pomohla svojim prvým servisom. Dostala sa do prevahy, prešla si k sieti a donútila súperku poslať loptičku len do autu.
     
    15-40
    Napokon z toho budú brejkbaly pre ukrajinskú tenistku. Magdaléna Rybáriková chybuje, a tak veľmi rýchlo môže prísť o získaný brejk.
     
    15-30
    Magdaléna Rybáriková sa dostáva z najhoršieho a znižuje svoje manko. Pomohla si dobrým prvým servisom, na ktorý jej súperka nedokázala reagovať.
     
    0-30
    Lesja Curenková bola v tejto výmene aktívnejšia a napokon donútila chybovať svoju súperku. Magdaléna Rybáriková mala aj smolu, keď sa loptička skĺzla po páske.
     
    0-15
    Magdaléna Rybáriková nezačína svoj gem na podaní práve najlepšie. Teraz ale musíme pochváliť ukrajinskú tenistku za forhendový víťazný úder.
     
    3:1
    Lesja Curenková získala prvé tri loptičky tohto gemu, no napokon ho stráca. Vďaka niekoľkým zaváhaniam stráca podanie a Magdaléna Rybáriková bude môcť podávať na potvrdenie brejku z predošlej hry.
     
    A-40
    Magdaléna Rybáriková sa dostala z náročnej pozície. Lesja Curenková nezahrala na sieti dôrazne, následne loptičku poslala do siete a bude čeliť brejkbalu.
     
    40-40
    A máme tu prvú zhodu dnešného zápasu. Ukrajinská tenistka netrafila dvorec z bekhendovej strany a stráca tretiu loptičku za sebou.
     
    30-40
    Magdaléna Rybáriková predviedla veľmi dobrý return. Loptička dopadla tesne pred čiaru a následne ju Ukrajinka posiela len do siete.
     
    15-40
    Ani teraz z toho čistá hra nebude. Na konci dlhej výmeny totiž Lesja Curenková poslala loptičku niekoľko centimetrov za základnú čiaru.
     
    0-40
    Podobne ako v druhom geme má Lesja Curenková tri gembaly. Aj teraz si to vybojovala sama, keď zahrala pekný krížny bekhendový úder.
     
    0-30
    Lesja Curenková si pomáha priamym bodom z podania. Magdaléna Rybáriková posiela loptičku ďaleko za základnú čiaru.
     
    0-15
    Štvrtý gem zápasu začína lepšie ukrajinská tenistka. Lesja Curenková sa pekne položila do bekhendového úderu a nedala súperke šancu.
     
    2:1
    Magdaléna Rybáriková sa dostáva do opätovného vedenia. Priamym bodom ukončuje druhý gem pri svojom podaní. Lesja Curenková síce bola pri loptičke, no poslala ju do siete.
     
    40-15
    Lesja Curenková išla agresívne do returnu, keďže jej súperka opäť netrafila prvý servis. Magdaléna Rybáriková mala ale šťastie, keďže loptička od Ukrajinky skončila tesne v aute.
     
    30-15
    Magdaléna Rybáriková získava opäť vedenie na svoju stranu. Pomáha si priamym bodom z podania, keďže Ukrajinka poslala loptičku do autu.
     
    15-15
    Lesja Curenková teraz predviedla veľmi dobrý return. Loptička dopadla presne na základnú čiaru, na čo Magdaléna Rybáriková nedokázala reagovať.
     
    15-0
    Teraz sme videli zatiaľ najdlhšiu výmenu zápasu. Hráčky posielali svoje údery do bekhendovej strany súperky a napokon z nej chybuje Lesja Curenková.
     
    1:1
    Čiarový rozhodca síce zahlásil aut, no okamžite prišla oprava od hlavnej rozhodkyne. Lesja Curenková takisto ako jej súperka ukončuje gem na podaní esom.
     
    15-40
    Čistá hra z toho napokon nebude. Lesja Curenková netrafila loptičku z forhendovej strany najlepšie a nasmerovala ju do tesného autu.
     
    0-40
    Lesja Curenková nemá pri svojom podaní žiadne problémy. Aj teraz bola aktívnejšou hráčkou, zatlačila svoju súperku a počkala si na jej chybu.
     
    0-30
    To je škoda. Magdaléna Rybáriková mohla prejsť do útoku, no jej forhendový úder sa do kurtu nevošiel. Loptička skončila tesne za základnou čiarou.
     
    0-15
    Lesja Curenková vstupuje do gemu na podaní veľmi dobre. Po kratšom údere súperky prešla do ofenzívy a zahrala víťazný úder po čiare.
     
    1:0
    Výborne! Magdaléna Rybáriková ukončuje prvý gem zápasu svojim premiérovým esom. Dostáva sa tak do vedenia, no o pár sekúnd pôjde na servis jej súperka.
     
    40-30
    Lesja Curenková sa ešte drží v hre o prvý gem. Po druhom servise súperky sa oprela do returnu a zahrala víťazný forhendový úder po čiare.
     
    40-15
    Magdaléna Rybáriková získava na svoju stranu dva gembaly. Z bekhendovej strany pekne skrátila hru a nedala súperke šancu na odpoveď.
     
    30-15
    Ďalší bod pre slovenskú tenistku. Lesja Curenková ani teraz nezvládla return najlepšie a poslala loptičku len do polovice siete.
     
    15-15
    Následne slovenská tenistka vyrovnáva skóre. Veľmi jej pomohla jej ukrajinská súperka, ktorá return po druhom servise poslala za základnú čiaru.
     
    0-15
    Dnešný zápas tretieho kola otvorila na podaní Magdaléna Rybáriková. Jej súperka ale okamžite predviedla dobrý return a donútila ju chybovať.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z tenisového Wimbledonu. Do tretieho kola napriek náročnému žrebu postúpila aj piešťanská rodáčka Magdaléna Rybáriková a dnes ju čaká Ukrajinka Lesja Curenková. Zápas sa na kurte číslo 18 začína krátko po 12:30 hod.

    MAGDALÉNA RYBÁRIKOVÁ

    Magdaléna Rybáriková je momentálne 87. hráčkou sveta, no vďaka svojmu wimbledonskému ťaženiu sa v ďalšom vydaní rebríčka posunie podstatne vyššie. Jej dobré výkony na tráve nie sú ničím výnimočným. Na tráve má bilanciu 45-22 a sama označuje najrýchlejší povrch za svoj obľúbený. V tejto sezóne vyhrala na tráve už pätnásť zápasov, pričom ovládla dva turnaje nižšej kategórie ITF. Okrem toho v Nottinghame postúpila do semifinále, kde ju zastavila až Johanna Kontaová. Na treťom grandslame sezóny ešte nikdy nepostúpila ďalej ako do tretieho kola a pred týmto ročníkom bola jej bilancia v hlavnej fáze Wimbledonu 2-9. Tento rok však konečne prelomila výsledkové trápenie. Najskôr zdolala Monicu Niculescuovú a v druhom kole aj svetovú trojku Karolínu Plíškovú. Dokopy zahrala 61 víťazných úderov a po druhom servise vyhrala 63% loptičiek. „Súperka mi veľa bodov zadarmo nedala. Rybáriková je na tráve nesmierne nebezpečná," povedala Karolína Plíšková, ktorej v zápase nepomohol ani ťahák s taktickými pokynmi.

    LESJA CURENKOVÁ

    Lesja Curenková je v rebríčku WTA na 35. mieste a len tri priečky ju delia od prekonania svojho kariérneho maxima. V tejto sezóne vyhrala turnaj v mexickom Acapulcu, keď ním prešla bez straty setu. Jeden z najlepších výsledkov dosiahla v holandskom Hertogenboshi, kde postúpila do semifinále. V All England Clube si prvýkrát zahrá v treťom kole, hoci už v úvodnom zápase si musela siahnuť na dno svojich síl. Takmer trojhodinovú bitku s Juliou Georgesovou napokon zvládla, hoci v druhom sete odvrátila jeden mečbal. V zápase sa nedostala k svojej aktívnej hre, no bola šťastnejšou hráčkou. V druhom kole sa takisto nadrela na postup, keď v troch setoch zdolala Švajčiarku Viktoriu Golubicovú. Lepší výkon predviedla na servise, ale podobne ako v prvom zápase sa dopustila viac nevynútených chýb ako zahrala víťazných úderov. S Magdalénou Rybárikovou si zmerala sily len raz, no to bolo ešte pred desiatimi rokmi. Vtedy bola úspešnejšia Slovenka a pokiaľ by nadviazala na túto výhru, premiérovo by na grandslame prešla do osemfinále.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.

    Miroslav Kováčik

    čas zápasu: 1:08

    2. set: 0:26

    Rybáriková Tsurenko
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    29 68 42 12
    najdlhšia séria získaných bodov
    7 7 3 3
    Setboly
    1 5 0 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    víťazné údery *
    13 14
    nevynútené chyby *
    8 23
    úspešnosť na sieti *
    13 / 13
    100 %
    9 / 13
    69 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:14 0:29 0:30 0:08
    Esá **
    2 4 2 0
    Dvojchyby **
    0 0 4 0
    udržané podania
    3 / 4
    75 %
    6 / 8
    75 %
    1 / 7
    14 %
    0 / 3
    0 %
    Odvrátené brejboly
    0 / 1
    0 %
    4 / 6
    67 %
    4 / 10
    40 %
    1 / 4
    25 %
    body pri vlastnom podaní
    17 / 25
    68 %
    34 / 54
    63 %
    22 / 56
    39 %
    4 / 16
    25 %
    body po 1. podaní *
    24 / 33
    73 %
    20 / 37
    54 %
    body po 2. podaní *
    10 / 21
    48 %
    2 / 19
    11 %
    úspešnosť 1. podania *
    33 / 54
    61 %
    37 / 56
    66 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    3 / 4
    75 %
    6 / 10
    60 %
    2 / 6
    33 %
    1 / 1
    100 %
    body pri súperovom podaní
    12 / 16
    75 %
    34 / 56
    61 %
    20 / 54
    37 %
    8 / 25
    32 %
    body po príjme 1, podania *
    17 / 37
    46 %
    9 / 33
    27 %
    body po príjme 2. podania *
    17 / 19
    89 %
    11 / 21
    52 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Magdaléna Rybáriková
    Štát: Slovensko
    Dátum narodenia: 04.10.1988
    Vek: 35 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 180 cm
    Hmotnosť: 65 kg

    Lesia Tsurenko
    Štát: Ukrajina
    Dátum narodenia: 30.05.1989
    Vek: 35 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 174 cm
    Hmotnosť: 67 kg
    Fiona Edwardsová (GBR)