Bulharsko – Anglicko 0:2 (kon.) | Nemecko – Holandsko 1:4 (kon.)
koniec
Nemecko
1:4 (0:0)
Holandsko
cz Pondelok 03.07.2017, 18:00 • David Petriashvili Stadium (Tbilisi) • Majstrovstvá Európy U19 • Skupina B
Predzápasové kurzy
    90+1. Jay-Roy Jornell Grot - 1:4
     
    90+1
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tu ale hráči Nizozemska ani nepotřebují! Prosazují se i bez pokutových kopů! Dilrosun posunul míč na nabíhajícího JAY- ROYE JORNELL GROTA, který se svými rychlými nohami dostal ještě blíže Bansenovy branky, načež jej i tvrdou střelou pod břevno překonal! Hráči v oranžových dresech tak již mají zcela výmluvný náskok a rozhodně jim ani nebudou vadit 4 minuty navíc, které sudí nastavil nad rámec základní hrací doby!
     
    87
    Geiger se ujal rozehrávky standartní situace z nějakých 30-ti metrů, jeho pokus proskákal až k brance, kde se vynikajícím zákrokem prezentoval Bijlow!
     
    85
    O nebezpečnou střelu zpoza vápna Nizozemců se postaral Geiger, jeho pokus sice měl razanci, ale postrádal směr a zamířil přímo do náruče připraveného Bijlowa!
     
    85
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Ferdi Kadioglu, přichází Jay-Roy Jornell Grot.
     
    81
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Jonas Busam, přichází Bote Baku.
     
    80
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Che Nunnely, přichází Noa Lang.
    79. Joël PIROE - 1:3
     
    79
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    To co se ale dlouho nedařilo Němcům se podařilo jejich soupeřům! De Wit prostrčil míč rozhozenou obranou Německa na nabíhajícího JOELA PIROEA, který poté přízemní střelou okolo Bansena dokonal svůj dnešní hattrick!
     
    77
    Ihned po střídání se o nebezpečnou střelu z levé strany pokusil Raum, jeho přízemní pokus ale Bijlow dokázal pohotovým zákrokem vytěsnit!
     
    76
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Robin Hack, přichází David Raum.
     
    76
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Görkem Saglam, přichází Tobias Warschewski.
     
    73
    V další velké šanci byli hráči Německa, po vysoké přihrávce za obranu se ale vytáhl Bijlow, který dokázal míč vyrazit do bezpečí!
    65. Joël PIROE - 1:2
     
    65
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je takřka neuvěřitelné! Nizozemci otáčí skóre! Po centru od rohového praporku se výbornou rybičkou dostal k pokusu hlavou De Wit, jeho střela ale nebyla přesná, ke štěstí Nizozemska tam ale stál autor první branky JOEL PIROE a pohotově ramenem dostal míč za záda Bansena!
     
    64
    Z nebezpečného přímého kopu z nějakých 20 metrů se pokusil Dilrosun o přímou střelu, tu ale dokázal vynikajícím zákrokem vytěsnit Bansen!
     
    62
    Holandský brankář podruhé v akci! Tentokrát dokázal dokonce udržet míč v rukavicích poté, co se o přízemní střelu pokusil zřejmě Amenyido!
     
    61
    Do obrovské šance se dostali opět hráči Německa, po přihrávce Amenyida skrz celým vápnem Nizozemska se dostal k míči Barkok, jeho střelu takřka do odkryté branky ale dokázal skvělým zákrokem vytěsnit Bijlow!
     
    57
    Následně se po individuálním průniku po pravém křídle pokusil o střelu z velkého úhlu Dilrosun, jeho střelu ale pohotově vytěsnil Bansen!
     
    50
    Hráči Nizozemska hned po zmocnění se míče měli další příležitost, obrana Německa ale na poslední chvíli možné nebezpečí zažehnala!
    49. Joël PIROE - 1:1
     
    49
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A Holanďané odpovídají v nejkratším možném rozmezí! Z nakrátko rozehraného rohového kopu se odhodlal k centru Dilrosun, na míč si nejvýše a nejpřesněji vyskočil Joel Piroe a dokázal i překonat Bansena! Nádherný začátek druhého dějství!
    47. Aymen BARKOK - 1:0
     
    47
    Německo právě vstřelilo branku!
    A hráči Německa se ihned po první akci druhého dějství dostávají do vedení! Z pravého křídla si naběhl na hranici pokutového území soupeře Friede, následně střílenou přihrávkou přenesl míč na jeho druhou stranu, kde ho našel a s přehledem, do odkryté branky uklidil AYMEN BARKOK!
     
    45
    Geigerův centr od rohového praporku musel vyrazit až brankář Nizozemska Bijlow, který pohotovým zákrokem zabránil další šanci Němců na vstřelení první branky utkání.
    40.
     
    40
    Obrovskou šanci teď měli hráči v bíločerných dresech! Na hranici vápna Nizozemska sklepl nohou míč na nabíhajícího Amenyida zřejmě Barkok, Amenyido míč našel, ale v čelním souboji s brankářem Bijlowem neuspěl! Jeho pokus dokonce ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi!
     
    34
    A opět měli hráči Německa na mále! O rozruch v jejich pokutovém území se postaral Nunnely, který nejprve nestihl krásnou přihrávku spoluhráče do volné obrany, poté ale dobře odcentroval na vzdálenější tyč a dva hráči v oranžovém mohli skórovat!
    31.
     
    31
    O první větší rozruch na hřišti se postaral Javairo Dirlosun, který si navedl míč z levého křídla až na střed vápna Němců, načež se pokusil o přízemní střelu do protipohybu Bansena, ten se ale dokázal přemístit a jeho střelu vytěsnil mimo tři tyče!
     
    17
    Nedáš, dostaneš! To mohli potvrdit hráči Nizozemska, obrana Německa ale byla natolik pozorná, že dokázala jejich rychlý protiútok zneškodnit!

    Daniel Bertók

    Góly: 47. Barkok – 49. Piroe, 65. Piroe, 79. Piroe, 90+1. Jornell Grot


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:13.
    Nemecko: Bansen – Busam (81. Baku), Gül (C), Chabot, Köhlert – Friede, Geiger, Saglam (76. Warschewski) – Hack (76. Raum), Amenyido, Barkok.
    Náhradníci: Schubert – Baku, Franke, F. Götze, Raum, Warschewski, Awoudja.

    Holandsko: Bijlow – Bakboord, Dekker, Obispo, Carolina – de Wit, Kadioglu (85. Jornell Grot), Koopmeiners – Nunnely (80. Lang), Piroe, Dilrosun.
    Náhradníci: Paes – Jornell Grot, Kemper, Lang, Lonwijk, Zwartjens, R. Kongolo.

    Rozhodca: Kristoffersen M. (Den)