Anglicko – Poľsko 3:0 (kon.) | Slovensko – Švédsko sk 3:0 (kon.)
koniec
Anglicko
3:0 (1:0)
Poľsko
Štvrtok 22.06.2017, 20:45 • Kolporter Arena, Kielce • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina A
Predzápasové kurzy
    83. Lewis Baker (ENG) - 3:0
     
    83
    Anglicko dalo gól!

    Deštrukcia Poľska dokonaná! Abraham sa predral po pravej strane do šestnástky cez Bednareka, ktorý ho stiahol a videl v rozmedzí troch minút druhú žltú a následne červenú kartu. Zo značky pokutového kopu sa nemýlil Baker, aj keď Jakub Wrąbel vystihol smer strely. Anglicko vyhráva rozdielom triedy a môže sa tešiť na semifinále.
    69. Jacob Murphy (ENG) - 2:0
     
    69
    Anglicko dalo gól!

    Nový muž na trávniku zvyšuje náskok Anglicka a treba povedať, že zaslúžene. Chyba pri ofenzívnej snahe Poľska skončila prečíslením a Demarai Gray si pripisuje gólovú nahrávku, keď perfektne zvládol tento brejk.
    6. Demarai Gray (ENG) - 1:0
     
    6
    Anglicko dalo gól!

    Prehratý súboj v strede poľa, Ben Chilwell posunul loptu do stredu ihriska na voľného Demaraia Graya, ktorý mal množstvo priestoru a nádhernou strelou z diaľky otvára skóre. Naozaj famózny úvod zo strany Anglicka!

    Filip Sabo

    Góly: 6. Gray, 69. Jacob Murphy, 83. L. Baker

    Karty:   66. Mawson (ENG) – 80. Bednarek (POL)   82. Bednarek (POL)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:15.
    Anglicko: Pickford – Holgate, Chambers, Mawson, Chilwell – Chalobah (39. Hughes), L. Baker – Ward-Prowse (C) (73. T. Abraham), Swift, Redmond (47. Jacob Murphy) – Gray.
    Náhradníci: Gunn, Mitchell – Stephens, T. Abraham, Targett, Jacob Murphy, Holding, Hause, Iorfa, Hughes, Grealish, Woodrow.

    Poľsko: Wrąbel – Kędziora (C), Bednarek, Jach, Jaroszyński – Linetty, Radosław Murawski – Frankowski, Kownacki (74. Stępiński), Moneta (47. Lipski) – K. Piątek (64. Niezgoda).
    Náhradníci: Drągowski, Stryjek – Bielik, Lasicki, Stępiński, Lipski, Dawidowicz, Niezgoda, Kapustka, Kubicki, Buksa, Szymiński.

    Rozhodca: Harald Lechner – Maximilian Kolbitsch, Andreas Heidenreich (všetci Rakúsko)