Srbsko – S. Macedónsko 2:2 (kon.) | Portugalsko – Španielsko 1:3 (kon.)
koniec
Srbsko
2:2 (1:0)
Severné Macedónsko
Utorok 20.06.2017, 18:00Majstrovstvá Európy U21 • Skupina B
Predzápasové kurzy
    90. Uroš Djurděvić (SRB) - 2:2
     
    90
    Srbsko dalo gól!
    Skvelý center na zadnú tyč našiel hlavu kapitána UROŠA DJURDĚVIĆA a ten dokázal vyrovnať tesne pred uplynutím riadneho hracieho času. Srbi sa ešte budú hnať za tretím gólom.
    83. Nikola Gorgev (MAK) - 1:2
     
    83
    Macedónsko dalo gól!
    Možno ani nevedia ako, ale to je jedno, pretože outsider duelu otáča toto stretnutie. Striedajúci NIKOLA GORGEV sa ukázal ako skvelý žolík, pretože ho vôbec nebolo vidieť a teraz sa presadil krásnou strelou do rohu brány.
    64. Enis Bardi (MAK) - 1:1
     
    64
    Macedónsko dalo gól!
    Dvakrát mu to z priameho kopu pri veľmi dobrej realizácii nevyšlo, ale teraz penaltu prudkou ranou k žrdi po ľavej ruke premieňa. Autorom gólu z pokutového kopu je ENIS BARDI.
    24. Mijat Gaćinović (SRB) - 1:0
     
    24
    Srbsko dalo gól!
    Favorit zápasu si dlho posúval loptu na hranici šestnástky, v nej následne spadol Grujič, penalta sa nepískala, ale zrazená prihrávka sa odrazila na nohu MIJATA GAĆINOVIĆA, ktorý z hranice päťky otvára skóre.

    Matej Kubove

    Góly: 24. Gaćinović, 90. Djurděvić – 64. E. Bardi (pen.), 83. Gorgev

    Karty:   22. Grujić (SRB), 85. Plavšić (SRB), 86. Jovanović (SRB), 90+4. Veljković (SRB) – 13. Markoski (MAK), 60. Elmaz (MAK)


    Srbsko: Milinković-Savić – Gajić (46. Filipović), Jovanović, Veljković, Antonov (78. Ožegović) – Grujić (52. Ristić), Nemanja Maksimović – A. Živković, Gaćinović – Djurděvić (C), Plavšić.
    Náhradníci: Manojlović, Nikolić – Milenković, Pankov, Ožegović, Čavrić, Bogosavac, Filipović, Meleg, Lukić, Ristić, Radonjić.

    Severné Macedónsko: Aleksovski – Murati, Zajkov, Velkovski, Demiri – Nikolov (C), E. Bardi – Radeski (86. Pivkovski), Babunski (57. Elmaz), Markoski – Avramovski (46. Gorgev).
    Náhradníci: Šiškovski, Ilik – Elmaz, Popzlatanov, Musliu, Amanovik, Bejtulai, Petkovski, Angelov, Kostadinov, Pivkovski, Gorgev.